“Și noi avem dreptul la muncă!” Lansare

News image

Agenția de Consultanță și Afaceri Română în parteneriat cu SC Forum Group SRL în calitate de Beneficiar, Fundația Centrul Pa...

Actualitate | Miercuri, 20 August 2014

Detalii...

PSD Câmpia Turzii ia poziţie împotriva c

News image

Organizaţia P.S.D. Câmpia Turzii şi consilierii locali ai partidului iau poziţie publică referitor la achiziţionarea terenului şi î...

Politic | Miercuri, 20 August 2014

Detalii...

Prima şedinţă a Alianţei Creştin-Liberal

News image

În data de 18 august 2014 a avut loc prima şedinţă reunită a organizaţiilor locale PNL - PDL, partide care formează ALIANŢA CREŞTIN - LI...

Politic | Marţi, 19 August 2014

Detalii...

Deputatul Mircea Irimie i-a exclus din P

News image

Doar un an și jumătate i-a trebuit lui Mircea Irimie după venirea în cadrul Partidului Conservator de la Partidul Democrat-Liberal, pent...

Politic | Marţi, 19 August 2014

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Centrul de Incluziune Socială în cadrul proiectului “Și noi avem dreptul la muncă!”, TurdaAgenția de Consultanță și Afaceri Română în parteneriat cu SC Forum Group SRL în calitate de Beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate – CPE și Asociația Eco Energy a inaugurat Centrul de Incluziune Socială în cadrul proiectului “Și noi avem dreptul la muncă!”, (POSDRU/165/6.2/S/143094).

psd campia turziiOrganizaţia P.S.D. Câmpia Turzii şi consilierii locali ai partidului iau poziţie publică referitor la achiziţionarea terenului şi înfiinţarea parcului industrial TETAROM V în municipiul nostru. Acest deziderat a făcut şi face parte din programul de dezvoltare economică a oraşului nostru, şi care, în acest moment, reprezintă o necesitate stringentă.

corpodean, sabau, pc turdaDoar un an și jumătate i-a trebuit lui Mircea Irimie după venirea în cadrul Partidului Conservator de la Partidul Democrat-Liberal, pentru a scăpa de cei care îi puteau contesta poziția de lider în acest partid. Informațiile noastre, vechi de câteva luni, au fost confirmate luni, 18 august, odată cu desfășurarea unei conferințe de presă susținută de Dorel Corpodean și Sorin Sabău, membri până mai ieri ai conducerii Partidului Conservator, filiala Turda.

salina turdaMina de sare de la Turda a fost vizitată în minivacanţa de 3 zile de la sfârșitul săptămânii trecute de un număr record de vizitatori, în medie 6000 de turisti pe zi, cifra record fiind îngistrată în data de 15 august, de Sfânta Maria - 6302 vizitatori.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

compact la zilele campiei turziiDe fiecare dată când revin la Câmpia Turzii cu un spectacol, membrii trupei Compact consideră că revin acasă. Acest lucru a fost susţinut cu tărie de Paul Ciuci, vocalistul trupei. "Eu cu Leluţ întotdeauna o să spunem «prezent» la orice invitaţie, la orice chemare pe care o să ne-o facă oficialităţi sau prieteni din Câmpia Turzii.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

trupa elyonTrupa Elyon din Oradea părea să nu spună neapărat foarte multe aşa, de la prima impresie. Lucrurile, însă, s-au schimbat odată cu urcarea lor pe scenă. Dacă înainte de a-şi începe spectacolul îi puteai uşor confunda cu cei prezenţi să se bucure de Zilele Câmpiei Turzii şi ţi-i închipuiai mai degrabă nişte copii cu câte o doză de suc în mână, nu neapărat aceeaşi impresie o aveai după ce îi vedeai făcând spectacol.

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

expozitie de fotografii vechi la zilele campiei turziiUn moment inedit în cadrul Zilelor Câmpiei Turzii a fost expoziţia de fotografii vechi care înfăţişau oraşul Câmpia Turzii aşa cum arăta acesta chiar cu peste 100 de ani în urmă. Proiectul a fost realizat la iniţiativa societăţii Filarmonia, în colaborare cu administraţia locală de la Câmpia Turzii, prin biblioteca „Astra” de la Câmpia Turzii, colega de colaborare a Danei Deac în acest sens fiind Olivia Tărcuţă de la biblioteca din Câmpia Turzii.

parada de zilele campiei turziiDevenită o tradiṭie la Câmpia Turzii‚ parada formaṭiilor artistice şi sportive a reprezentat atracṭia zilei de sâmbătă‚ 16 august. Desfăşurată în faṭa Palatului Cultural ″Ionel Floaşiu″‚ parada a reuşit‚ la fel ca şi în anii trecuṭi‚ să adune un număr însemnat de persoane.

conferinta religioasa la campia turziiSala mică a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a găzduit joi, 14 august 2014, un eveniment religios, primul de acest tip şi cu această temă desfăşurat la Câmpia Turzii. Organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii de către Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii, împreună cu Protopopiatul Ortodox Turda, evenimentul de pe 14 august a avut în centru figura, imaginea Maicii Domnului, conferinţa religioasă de la Câmpia Turzii chiar având tema "Maica Domnului - Ocrotitoarea Spirituală a Municipiului Câmpia Turzii".

teatrul turdaÎncepând cu data de 13 august 2014, Teatrul Municipal Turda se numeşte Teatrul „Aureliu Manea” Turda, în semn de omagiu adus marelui creator, Aureliu Manea, destinul teatrului turdean fiind intrinsec legat de personalitatea sa. Marcat de spiritul creator şi unic al omului de teatru polonez Jerzy Grotowski, influenţat de întâlnirea cu acest mare creator, cu Laboratorium din Wrocław, regizorului Aureliu Manea i-a venit ideea de a avea propriul său laborator de teatru.

niculaAstăzi, 14 august, începe pelerinajul la Mănăstirea Nicula, principalul loc de întâlnire al credincioşilor care sărbătoresc, pe data de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare cunoscută în popor drept "Sfânta Mărie Mare". Pentru enoriaşii ortodocşi, manifestările religioase au început încă de miercuri, 13 august, însă principalul punct de atracţie este reprezentat de pelerinajul ce va avea loc în ziua de joi, 14 august.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

aclÎn data de 18 august 2014 a avut loc prima şedinţă reunită a organizaţiilor locale PNL - PDL, partide care formează ALIANŢA CREŞTIN - LIBERALĂ. La această prima întâlnire au participat membrii birourilor municipale, ai organizaţiilor de femei, tineret şi pensionari, în prezenţa celor 2 copreşedinţi, DORIN LOJIGAN şi CRISTIAN HAIDUC care au prezentat direcţiile de acţiune ale alianţei pentru perioada august-decembrie 2014.

parcul mare din campia turziiZilele Câmpiei Turzii nu au insemnat doar distractie, ci şi multă muncă din partea Companiei de Salubritate. După fiecare zi, parcul mare a rămas plin de gunoaie, dar în ziua următoare locuitorii au fost, iarăşi, întâmpinaţi de o curăţenie ireproşabilă.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

accident campia turziiÎn această dimineaţă, în jurul orelor 08.00, o salvare care se deplasa pe strada 1 Mai din Câmpia Turzii a lovit în plin un taximetru în intersecţia cu strada Şoferilor. Taximetrul, care circula regulamentar şi se îndrepta dinspre strada Şoferilor spre Profi, având drum cu prioritate, a intrat în intersecţie, iar salvarea deşi nu avea semnalele luminoase si avea si stop nu a observant taximetrul care intrase in intersectie şi l-a lovit în plin.

paula seling la zilele campiei turziiUna dintre interpretele care a fost primită cu braţele deschise la Câmpia Turzii - fapt ce avea să fie dovedit mai cu seamă la scenă - a fost Paula Seling. Nu se afla pentru prima dată la Câmpia Turzii, însă emoţiile tot existau. În cadrul conferinţei de presă care a avut loc la cafeneaua culturală a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" de la Câmpia Turzii Paula Seling vorbea şi despre o nouă piesă a sa, o piesă care nu era neapărat o piesă de difuzat la radio, o piesă de audiţie, ci era mai degrabă o piesă de concert, de spectacol, o piesă antrenantă.

oficialitati la zilele campiei turziiLa fel ca şi în anii precedenţi, deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a avut loc în seara de sâmbătă, după ce parte dintre evenimentele programate a se desfăşura în cadrul Zilelor municipiului Câmpia Turzii s-au desfăşurat sau unele erau în plină desfăşurare.

expozitii la zilele campiei turziiCea de-a XVII-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a fost prilej pentru un alt eveniment prin care se propunea aducerea publicului mai aproape de artă, de cultură, de istorie: Porţi deschise la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu". Aşadar, toţi cei care au dorit au putut vizita mai multe expoziţii organizate în cadrul evenimentului.

delegatii oficiale la zilele campiei turziiZiua de sâmbătă, 16 august, a fost una importantă mai ales pentru reprezentanţii delegaţiilor sosite la Câmpia Turzii din oraşele înfrăţite cu municipiul care, în acest sfârşit de săptămână, a fost în sărbătoare. La cea de-a XVII-a ediţie a Zileleor Câmpiei Turzii au fost prezenţi reprezentanţi ai trei oraşe cu care municipiul Câmpia Turzii are semnate protocoale de înfrăţire: Mohacs şi Kisber (din Ungaria) şi Siemianowice Slaskie (din Polonia).

Fiecare sarbatoare a Maicii Domnului este un prilej de bucurie pentru intreaga Biserica, deoarece Preacurata Fecioara a slavit neamul omenesc, devenind persoana care si-a oferit trupul sau pentru Intruparea celei de-a doua Persoane a Sfintei Treimi, Cuvantul lui Dumnezeu.

salubritate campia turziiVrem să mulţumim antrenorilor şi sportivilor de la CSM Câmpia Turzii pentru răspunsul prompt la invitaţia Directorului Companiei de Salubritate Câmpia Turzii, Lucian Şandru, de a ajuta la finalizarea curăţeniei pentru zilele Municipiului. La această acţiune au participat aproximativ 100 de copii.

Marţi, 12.08.2014, oră 17.30, în incinta farmaciei Camellia din Turda, a avut loc prezentarea cu tema “Importanţa fotoprotectiei pentru mămici şi copii”, eveniment organizat de compania Pierre Fabre, prin reprezentantul lor, Livia Todirică.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi325
mod_vvisit_counterIeri2253
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta8953
mod_vvisit_counterLuna aceasta56543
mod_vvisit_counterÎn total5183928Comentarii recente