Simona Baciu: “În spațiul public au apăr

News image

Constatăm cu surprindere și tristețe că în spațiul public au apărut unele informații denaturate despre activitatea economică a societăți...

Actualitate | Miercuri, 22 Februarie 2017

Detalii...

Alegeri la PNȚCD Turda

News image

Țărăniștii turdeni au ales conducerea organizației, pentru următorii patru ani. Cei 40 de participanți la adunarea generală de dare de seamă ș...

Politic | Marţi, 21 Februarie 2017

Detalii...

Gratuit la patinoar de Dragobete

News image

De “Dragobete”, Primăria Municipiului Turda oferă tuturor elevilor din instituțiile de învățământ și îndrăgostiț...

Actualitate | Marţi, 21 Februarie 2017

Detalii...

Astăzi, 21 februarie s-a inaugurat corpu

News image

Astăzi, 21 februarie 2017, a fost inaugurat corpul Școlii Profesionale Poiana, care stătea în paragină de aproximativ 10 ani! Primarul m...

Administraţie | Marţi, 21 Februarie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

salina turdaConstatăm cu surprindere și tristețe că în spațiul public au apărut unele informații denaturate despre activitatea economică a societății Turda Salina Durgău SA, fără nicio legătură cu realitatea, în contextul în care Salina Turda a devenit parte a unui proiect local de succes: susținerea performanței handbalistice de la clubul Potaissa Turda.

pntcdȚărăniștii turdeni au ales conducerea organizației, pentru următorii patru ani. Cei 40 de participanți la adunarea generală de dare de seamă și de alegeri, desfășurată marți, 21 februarie, de la ora 17, l-au reconfirmat în funcția de președinte pe Alexandru Ignat. 

scoalaAstăzi, 21 februarie 2017, a fost inaugurat corpul Școlii Profesionale Poiana, care stătea în paragină de aproximativ 10 ani! Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, alături de Consiliul local Turda au alocat 25.000 lei pentru ca această construcție să prindă viață din nou și astfel să poată fi utilizată de către cadrele didactice ale școlii.

apahAsociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din Transilvania ( fosta APAH CLUJ ), a lansat în data de 14.02.2017 campania “Pentru un copil sănătos “, care constă în efectuarea unui control pediatric gratuit copiilor din Municipiul Turda. Primii beneficiari ai campaniei au fost micuții de la Grădinița Prichindelul Isteț Turda.

curentÎn această dimineață, în jurul orei 06:00, mii de turdeni din cartierul Oprișani au rămas fără electricitate din cauza unei defecțiuni produse la un cablu subteran.

cfrÎn vremurile acestea lumea sărbătorește zile precum cele dedicate Pământului, sau Europei. Până și bolile au zile ale lor. Internaționalizarea obiceiului de a dedica zile unor entități a determinat ocuparea zilelor calendarului mai ceva decât sfinții sărbătoriți de către creștini, în speță de către confesiunile ortodoxe, greco-catolice și romano-catolice. 

pensionariÎmprumuturile îi ajută pe mulți pensionari să supraviețuiască de la o lună la alta, de la un an la altul. Dacă în alte părți pensionarii iau cu asalt casele de ajutor reciproc în lunile decembrie, pentru a avea bani de sărbători, sau ianuarie, pentru a-și putea plăti restanțele la întreținere, la Turda nu există astfel de fluctuații în ceea ce privește solicitanții de împrumuturi.

caselul printul vanatorCastelul ”Prințul Vânător” situat în centrul Turzii, devenit unul din punctele de atracție pentru turiștii care vizitează orașul, este pe cale să își schimbe proprietarul. 

primaria ctPrimarul Municipiului Câmpia Turzii;

În conformitate cu prevederile art.39 alin.(1), alin.(3) şi alin.(5) din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Primăria Municipiului Turda a stabilit traseele și orarul microbuzelor școlare primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminsitrației Publice, astfel încât toți elevii care au nevoie de acest serviciu să poată merge la școală și să se întoarcă acasă gratuit! 

directorMiercuri, 15 februarie, ministrul  Educației, Pavel Năstase a anunțat că în anul universitar 2017-2018, directorii, directorii adjuncţi, precum şi inspectorii şcolari vor fi numiţi doar prin concurs, actualele posturi fiind ocupate temporar, până la sfârşitul anului, pentru a nu exista blocaje în învăţământ.

dragobeteDe “Dragobete”, Primăria Municipiului Turda oferă tuturor elevilor din instituțiile de învățământ și îndrăgostiților gratuitate la patinoarul din Parcul Central, vineri, în data de 24 februarie. Astfel încheiem sezonul de patinaj 2016 – 2017.

viceDe curând, o publicație online din Câmpia Turzii a publicat pe o rețea de socializare un “comunicat”, în care îl acuză pe viceprimarul Câmpiei Turzii că și-a angajat soția pe postul de bibliotecară la Școala Avram Iancu, folosindu-se de influența sa politică.

caaCompania de Apă ARIEŞ informează cetățenii despre întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.02.2017, între orele  08.00 – 12:00,  în Turda, la imobilele situate pe:

.lotoDuminică, 19 februarie, au avut loc noi trageri loto, după ce la tragerile loto de duminică, 12 februarie, loteria română a acordat 11.679 de câștiguri în valoare totală de 772.160,04 lei.

După ce producătorii de țigări au fost obligați de legislație ca, începând cu 2017, să modifice mesajele și imaginile anti fumat de pe pachetele de țigări, iar reclamele antifumat să ocupe 65% din pachetul de țigări, și an de an ele să fie schimbate cu unele mai dure, pachetele de țigări au devenit astfel absolut dezgustătoare. Imaginile de pe pachetele noi de țigări sunt absolut oribile, iți provoacă greața instantaneu.

balul motilorPetrecerea moțească de la Turda, care și-a început istoria cu 30 de ani în urmă, din inițaitiva regretatului Nicolae Giurgiu, cetățean de onoare al orașului, va avea loc sâmbătă, 25 februarie, la restaurantul ”Gina” ce funcționează în localul fostei cantine a întreprinderii Electroceramica.

virozeClujul se confruntă cu o avalanșă de cazuri de pneumonie. În primele două săptămâni ale lunii februarie, în perioada 1-12. II, potrivit statisticilor Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, s-au consemnat  1212 cazuri.

Cu profundă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru VLAD GHEORGHE, care timp de 20 de ani a lucrat la Compartimentului Agricol din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.Suntem alături de familia îndurerată! Colegii din Primăria Municipiului Câmpia Turzii

castigatoriAșa cum și-a obișnuit cititorii, Ziarul 21 nu lasă nicio sărbătoare să treacă fără a-i premia pe cei mai norocoși dintre cititori.

electric castleDeadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex şi Slaves sunt noile nume care vor cânta, alături de alţi peste 20 de artişti care și-au confirmat până acum prezența, la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Electric Castle, care va avea loc între 12 şi 16 iulie la Cluj, anunță news.ro.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi4903
mod_vvisit_counterIeri5057
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta15491
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total9465456Comentarii recente