Naționala de fotbal a artiștilor vs. Ech

News image

Un meci ,,galactic’’se anunță la Turda, vineri, 26 august 2016, începând cu ora 13.30,  pe stadionul mic al Coleg...

Actualitate | Joi, 25 August 2016

Detalii...

Programul de circulație al autobuzelor S

News image

  În perioada  26.08.2016 – 28.08.2016, pentru asigurarea în bune condiții a transportului public local de călător...

Actualitate | Joi, 25 August 2016

Detalii...

”Purtata” de la Urca – jocul uitat

News image

Jocul la Șură, considerat specific satului Urca, de la care s-a împrumutat și denumirea sărbătorii localității, este, de fapt un dans cu...

Actualitate | Miercuri, 24 August 2016

Detalii...

Veta Biriș cântă la Urca, pentru Jocul

News image

Jocul la Șură, dans specific localității Urca, din comuna Viișoara, va avea loc duminică, 28 august, cu prilejul Zilei Satului. La eveniment, ...

Actualitate | Miercuri, 24 August 2016

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

nationala de fotbalUn meci ,,galactic’’se anunță la Turda, vineri, 26 august 2016, începând cu ora 13.30,  pe stadionul mic al Colegiului Național ,,Mihai Viteazul’’ unde ,,Naționala de fotbal a artiștilor’’va întâlni  ,,Echipa autorităților locale’’.

  stpÎn perioada  26.08.2016 – 28.08.2016, pentru asigurarea în bune condiții a transportului public local de călători pe durata evenimentului  ˮZilelele  Municipiului Turdaˮ, autobuzele STP vor circula după cum urmează :

urcaJocul la Șură, dans specific localității Urca, din comuna Viișoara, va avea loc duminică, 28 august, cu prilejul Zilei Satului. La eveniment, în cadrul căruia se va lansa și cartea ”Jocul la Șură” scrisă de către profesorul Valentin Vișinescu și medicul Nicușor Țigănilă, va participa și cântăreața de muzică populară Veta Biriș.

gala zmtÎn cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Turda va avea loc, Duminică 28 august, începând cu ora 12:30, la Teatrul Municipal ,,Aureliu Manea’’,GALA PREMIILOR ZMT 2016 - ediția I.

Loteria Română atrage atenția cu privire la tentativele de înșelăciune cu produse de tip loz în plic. Urmare a numeroaselor sesizări apărute în ultima perioadă cu privire la tentative de înșelăciune care au la baza produse de tip loz în plic emise de către companie, Loteria Română atrage atenția jucătorilor cu privire la urmatoarele aspecte: 

politiaLa data de 20.08.2016, ora 23:40, poliţiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Piaţa Unirii spre strada Parcului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

viisoaraCu prilejul celei de-a V-a ediții a Zilelor comunei Viișoara, sărbătoare al cărei start s-a dat sâmbătă, 20 august, în aceeași zi a avut loc inaugurarea noii arene sportive a comunei.

cancerFemeile cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani pot efectua gratuit testul Babeș-Papanicolau, la secția de ginecologie a Spitalului municipal Turda. Doritoarele se pot adresa, în acest scop, medicului ginecolog dr. Lucia Giurgea, la secția de ginecologie a spitalului public turdean, de lunea până vinerea, între orele 9 – 12.

lotoJoi, 18 august, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 după ce la tragerile loto de duminică, 14 august, s-au înregistrat 20.725 de câștiguri în valoare totală de 930.080,72 lei.

primaria turda1.  Prezentarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente;

2.  Probleme ale Direcţiei Economice:

analizeDupă doi ani de întrerupere, la laboratorul din ambulatoriul Spitalului municipal Turda se vor face iarăși analize medicale gratuite, pentru persoanele asigurate la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) a județului Cluj. Pacienții care au de făcut diverse analize la sânge sau la urină, se pot prezenta, cu începere de luni, 22 august, la laboratorul amplasat la cel de-al doilea etaj al Policlinicii din Turda, de lângă Spitalul municipal.

purtata urcaJocul la Șură, considerat specific satului Urca, de la care s-a împrumutat și denumirea sărbătorii localității, este, de fapt un dans cunoscut în multe din satele Transilvaniei, ca de exemplu pe Valea Someșului, sau în localitățile rurale din împrejurimile Sibiului.

pescuitPrimăria şi Consiliul Local al comunei Tureni, în colaborare cu S.C.  M.S.C & FISCH  ACCES  S.R.L, organizează în perioada 27-28 august 2016 începând cu ora1400 în satul Mărtinești pe Lacul de Sub Pădure, concursul  de pescuit sportiv denumit ,,Cupa Prieteniei".

primaria campia turziiPrimarul Municipiului Câmpia Turzii;

În conformitate cu prevederile art. 39 alin.(1), alin.(3), şi alin.(5) din Legea nr. 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

muzeu viisoaraDupă muzeele de la Ciucea (casa memorială Octavian Goga), Iclod (muzeul etno-arheologic ”Petre Poruțiu”) și Muzeul Bivolului de la Mera, comuna Baciu, duminică, 21 august, harta obiectivelor turismului cultural din județul Cluj s-a îmbogățit cu încă un muzeu comunal, cel de la Viișoara, localitate situată la o depărtare de circa 5 km față de municipiul Câmpia Turzii. 

.lotoDuminică, 21 august, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 după ce la tragerile loto de joi, 18 august, s-au înregistrat 12.084 de câștiguri în valoare totală de 521.160,17 lei.

consiliul localMembrii forului deliberativ din Câmpia Turzii au participat sâmbătă, 20 august, la o ședință festivă, prilejuită de sosirea în oraș a reprezentanților autorităților publice din localitățile Kisbér și Mohács (Ungaria).

sterilizari cainiLa ultima campanie de sterilizare a câinilor și a pisicilor, desfășurată din 16 până în 19 august, de asociația ”Amicii noștri” din Turda, medicii și voluntarii de la asociația clujeană Transylvania Animal Care au operat 137 de animale.

mihai vodaComemorarea a 415 ani de la moartea voievodului Mihai Viteazu, ucis în august 1601 pe câmpia de lângă Turda, a demonstrat că legăturile românilor de azi cu rădăcinile nației slăbesc pe zi ce trece. Aproximativ 200 de persoane au participat la liturghia săvârșită vineri, 19 august, la mănăstirea Mihai Vodă, de Înalt Prea Sfinția Sa Andrei, episcopul ortodox al Vadului, Feleacului și Clujului, mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, împreună cu un sobor alcătuit din circa 30 de preoți, cu prilejul comemorării a 415 ani de la moartea lui Mihai Viteazu.

politiaLa data de 17.08.2016, în jurul orei 14:50, Poliţia municipiului Câmpia Turzii, Secţia 4 Poliție Rurală, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism staţionat pe raza localităţii Viişoara, neasigurat şi cu cheile în contact.

piata uniriiPrimăria Municipiului Câmpia Turzii organizează procedura de negociere directă pentru închiriereaspaţiilor nr. 10 şi nr. 11 în suprafaţă cumulată de 17,47 mp din incinta imobilului situat în Piaţa Unirii nr. 22A, în vederea utilizării acestora cu destinaţia de birouri.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi946
mod_vvisit_counterIeri5124
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta18221
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total8185576Comentarii recente