Top 40 din Triteni a câștigat procesul î

News image

Administratorii dicotecii Top 40 din Triteni au câștigat procesul împotriva ISU, într-o setință definitivă a tribunalului di...

Actualitate | Marţi, 6 Decembrie 2016

Detalii...

Gala Voluntariatului 2016 - “Fii schimba

News image

Asociaţia Pro Assisto organizează în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, ediţia 2016 a Galei Voluntarului.

Actualitate | Marţi, 6 Decembrie 2016

Detalii...

Bucătarul anului vine din Câmpia Turzii!

News image

Bucătarul Chef, Dragoş Pădurariu, a fost declarat bucătarul anului 2016, în cadrul unui eveniment desfășurat la Roman.

Actualitate | Marţi, 6 Decembrie 2016

Detalii...

SPCLEP Câmpia Turzii: Program special pe

News image

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpia Turzii  informează cetăţenii Municipiului Câmpia Turzii şi ...

Actualitate | Marţi, 6 Decembrie 2016

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

top 40Administratorii dicotecii Top 40 din Triteni au câștigat procesul împotriva ISU, într-o setință definitivă a tribunalului din Cluj Napoca, după ce în primă instanță, procesul a fost câștigat și la Tribunalul din Turda.

asistoAsociaţia Pro Assisto organizează în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, ediţia 2016 a Galei Voluntarului.

votServiciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Câmpia Turzii  informează cetăţenii Municipiului Câmpia Turzii şi a celor 7 comune arondate: ( Frata, Ceanu Mare, Tritenii de Jos, Viişoara, Luna, Călăraşi şi Ploscoş ), despre faptul că pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din data de 11.12.2016,  îşi pot exercita dreptul de vot în baza actului de identitate valabil, care este :

politieSe strânge lațul, putem spune, după ce, din sursele noastre din Primăria Câmpia Turzii, în această săptămână a avut loc o percheziție în urma căreia poliţia a sigilat și ridicat un calculator.

pnl”Reclădirea Națională a României 2016-2020”

Obiectivele României pentru domeniul transporturilor sunt legate de eficiența instituțională, simplificarea administrativă, reducerea semnificativă a birocraţiei, promovarea legislaţiei privind parteneriatul public-privat şi privatizarea, mai ales în domeniul serviciilor.

mos nicolaeMoș Niculae a venit mai repede la Tabaco, când, în ultima zi a lui noiembrie, trei dintre clientele tutungeriei din Câmpia Turzii au câștigat un convector electric, un filtru de cafea și un robot de bucătărie, în cadrul tombolei lunare organizate de Tabaco.

trenElevii și studenții beneficiază de transport gratuit, pe calea ferată, pentru a-și putea exercita dreptul de vot la scrutinul din 11 decembrie, pentru alegerile parlamentare. Printr-o ordonanță de urgență adoptată marți, 29 noiembrie, Guvernul a decis asigurarea transportului gratuit, pe calea ferată, al elevilor și studenților cu drept de vot, din localitățile unde studiază în cele unde locuiesc și retur. Transportul gratuit se va asigura între 8 și 12 decembrie.

”Reclădirea națională a României 2016-2020”pnl

Pentru construirea unei armate române moderne, o garanție de securitate atât pentru România, cât și pentru Europa, într-un peisaj geo-politic european și mondial într-o continuă schimbare, programul de guvernare PNL propune următoarele

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

.parc industrialDupă patru ani, parcul industrial al Turzii, situat pe terenul viran de la  baza dealului pe care se află monumentul dedicat memoriei domnitorului Mihai Viteazul, începe să prindă viață.

1 decembrie1 decembrie, Ziua Națională a României, a fost marcată la Câmpia Turzii printr-o serie de manifestări organizate de administația locală.

pnl”Reclădirea Națională a României 2016-2020”

Sănătatea este bunul cel mai de preț al fiecărui om!

dragos padurariuBucătarul Chef, Dragoş Pădurariu, a fost declarat bucătarul anului 2016, în cadrul unui eveniment desfășurat la Roman.

intrerupere apaCompania de Apă ARIEŞ informează cetățenii despre întreruperea furnizării apei potabile în Turda, în data de 06.12.2016, între orele 08.00 – 16:00, în următoarele locații: P-ța 1 Decembrie 1918 - de la Primăria Municipiului Turda până la strada Războieni, Str. Abatorului, Str. Petru Maior.

lotoDuminică, 4 decembrie, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 după ce la tragerile loto de duminică, 27 noiembrie s-au acordat 14.171 de câștiguri în valoare totală de 1.110.749,63 lei.

cristina burciuProgramul de guvernare al Partidului Social Democrat se bazează pe cifre și calcule spre deosebire de alte programe în care sunt prezentate doar seturi de dorințe, idei sau afirmații. PSD este un partid deschis către tineri și vrea să le ofere un viitor în ţară şi perspectiva de a fi parte a clasei de mijloc. 40% din numărul celor înscriși pe listele electorale ale PSD sunt tineri.

veteraniDe la 1 ianuarie 2017, invalizii, veteranii și văduvele de război vor primi indemnizații mai mari cu 75 la sută. 

donatieFiind debutul lunii cadourilor, nu am putut uita de cei care au cea mai mare nevoie acum de noi, micuța Sabrina și tânărul Tiberiu, cazul celor doi fiind ultra cunoscut.

iuliana samartineanDe la sfârșitul lunii noiembrie, Iuliana Sămărtinean i-a luat locul lui Ovidiu Stănilă în forul deliberativ turdean. Înlocuirea s-a produs în grupul consilierilor PSD, unde un loc a rămas vacant din cauza numirii medicului Ovidiu Stănilă în funcția de manager al Spitalului municipal din Turda, în locul dr. Vasile Grumaz, care și-a încheiat mandatul la sfârșitul lunii octombrie.

salina turdaDupă șapte ani de la înființarea sa, în anul 2009, societatea comercială ce administrează ocna turdeană va purta același nume ca și brandul Salina Turda, ce a făcut ocolul lumii. 

lotoJoi, 1 decembrie a.c., nu au avut loc trageri loto, Loteria Română organizând duminică, 4 decembrie, Tragerile Speciale Loto de Moș Nicolae.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

viisoaraLocuitorii comunei Viișoara, de lângă Câmpia Turzii, au avut ocazia să asiste la un eveniment al cărui program variat i-a ținut pe spectatori în sala Căminului Cultural din localitate, preț de aproape trei ore.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi5431
mod_vvisit_counterIeri10177
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta15608
mod_vvisit_counterLuna aceasta38062
mod_vvisit_counterÎn total8901101Comentarii recente