Liderul țărănist Aurelian Pavelescu s-a

News image

Țărăniștii turdeni au fost onorați de vizita președintelui PNȚ CD, Aurelian Pavelescu, cel care a efectuat o vizită de lucru, în după am...

Politic | Miercuri, 1 Aprilie 2015

Detalii...

Întâlnire a pacienţilor cu diabet la Câm

News image

Marţi, 31 martie 2015, sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a găzduit o întâlnir...

Sănătate | Miercuri, 1 Aprilie 2015

Detalii...

Săptămâna porţilor deschise, la Câmpia T

News image

În perioada 6-10 aprilie 2015, Primăria municipiului Câmpia Turzii organizează „Săptămâna Porților Deschise”. Ev...

Administraţie | Miercuri, 1 Aprilie 2015

Detalii...

STP vrea bani de la Primăria Turda, iar

News image

Patru din cei cinci consilieri locali ai Comisiei numărul 3 a Consiliului Local Turda - comisia de urbanism şi amenajarea teritoriului, admini...

Administraţie | Marţi, 31 Martie 2015

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

pntcd turdaȚărăniștii turdeni au fost onorați de vizita președintelui PNȚ CD, Aurelian Pavelescu, cel care a efectuat o vizită de lucru, în după amiaza zilei de 28 martie, la invitaţia președintelui organizației locale a PNȚ CD, Alexandru Ignat, pentru a da prilejul membrilor organizației turdene de a se conecta, la propriu și la figurat, direct la sursa ultimelor demersuri faptice sau ideatice ale partidului ai cărui membri sunt.

Marţi, 31 martie 2015, sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a găzduit o întâlnire a pacienţilor cu diabet zaharat din municipiu, eveniment organizat de Fundaţia Speranţa Diabeticilor din Turda în parteneriat cu Centrul de Îngrijire pentru Vârstnici din Câmpia Turzii şi Societatea de Neuropatie Diabetică.

cl turdaPatru din cei cinci consilieri locali ai Comisiei numărul 3 a Consiliului Local Turda - comisia de urbanism şi amenajarea teritoriului, administrarea domeniului public şi privat, protecţia mediului, investiţii - s-au întâlnit în dimineaţa zilei de luni, 30 martie, atât cu reprezentanţi ai STP, cât şi cu reprezentanţi au executivului Primăriei Turda.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

senator alexandru cordosÎn urma întrebării adresate de către senatorul Alexandru Cordoș, în data de 19.02.2015, cu privire la finanțarea Spitalului municipal Turda, Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a precizat alocarea unei sume totale de 4.500 mii de lei în anul 2015. Această sumă este destinată lucrărilor de intervenții de natura reparațiilor capitale și pentru reabilitarea pavilionului central al spitalului.

crama la salinaSâmbătă, 28 martie, în cadrul WINE UP FAIR IN TRANSYLVANIA, a avut loc lansarea oficială a cramei „La Salina” și a primei game de vinuri: ISSA Chardonnay, ISSA Sauvignon Blanc și ISSA Pinot Noir Rose. Vinurile poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole ale acestei zone, spațiul geografic din jurul vechiului castru roman Potaissa.

ora de varaRomânia va trece în această noapte la ORA DE VARĂ. În noaptea de sâmbătă spre duminică se va da ceasul înainte, iar ora 03.00 va deveni ora 04.00. Va fi cea mai scurtă zi din an. După ce românii îşi vor da ceasurile înainte cu o oră, diferenţa dintre ora oficială a României şi GMT - Timpul Universal - va fi de trei ore.

turda. alunecari terenSituaţia cetăţenilor care locuiesc la unul din capetele străzii Agriculturii din Turda pare să fi ajuns, parcă, mai mult în atenţia administraţiei turdene în ultimele zile. În urmă cu peste o săptămână, primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a fost prezent la internatul Colegiului "Emil Negruţiu" din Turda, acolo unde au fost amenajate încăperi pentru a găzdui, în caz de necesitate, familiile ale căror case riscă să o ia la vale în viitorul apropiat.

Intrucat in sedinta ordinara de Consiliu Local de joi, 26 martie, Domnul Primar Tudor Stefanie a facut o serie de afirmatii nereale si fara acoperire, ma simt obligat sa raspund, punct cu punct si sa prezint realitatea, insotita de dovezi.

caini campia turziiÎn cadrul unei conferinţe de presă organizate în sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, viceprimarul, alături de reprezentanţi ai READC, ACET şi medici veterinari din municipiu au oferit informaţii privind acţiunea de microcipare a câinilor de pe raza municipiului. Reprezentant al READC (Registrul Electronic al Animalelor Domestice şi de Companie), Iulia Iozsa, a explicat că primul protocol încheiat de asociaţie cu Primăria Câmpia Turzii privind înregistrarea şi monitorizarea animalelor cu stăpân de pe raza municipiului Câmpia Turzii a fost în noiembrie 2013.

În cadrul programului „2015 - Anul Administrației Deschise și Interactive”, supunem dezbaterii publice o amenajare urbană nouă în municipiul Câmpia Turzii, zona strada Nouă –strada Andrei Mureșan.

pnl campia turzii Sediul PNL Câmpia Turzii a găzduit miercuri, 25 martie, o conferinţă de presă în cadrul căreia liderii noului PNL Câmpia Turzii anunţau noul comitet local executiv al formaţiunii politice. Cum era şi normal, în urma fuziunii celor două formaţiuni politice, acest comitet local executiv nu avea cum să fie compus altfel decât din membrii ale celor două foste formaţiuni politice.

primaria campia turziiÎn perioada 6-10 aprilie 2015, Primăria municipiului Câmpia Turzii organizează „Săptămâna Porților Deschise”. Evenimentul cuprinde diverse expoziții de artă tradițională, obiecte religioase, spectacol teatral, arme medievale și fanfară. „Săptămâna Porților Deschise” coincide cu programul derulat de Ministerul Învățământului intitulat: „Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, eveniment mediatizat și în municipiul nostru.

conferinta hepato-pacEditia a IV-a a conferintei HepatoPac a reunit peste de 100 de persoane in perioada 25-27 martie la Cluj-Napoca. Conferința a fost organizată de APAH-RO (Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice România) filiala Cluj și Houston NPA.

cl turdaConsiliul local Turda și Primăria Turda ar putea avea probleme după luarea unor Hotărâri care nu respectă recomandările Curții de Conturi. Este vorba de ultimele nouă hotărâri de aprobare a finanțării nerambursabile în baza legii 350 din 2005, hotărâri luate într-o deja împământenită tradiție a puterii locale turdene, ”pe la umbră și pe din dos”, fără nici cea mai mică preocupare pentru respectarea legii sau a criteriilor bunului simț, ca să nu vorbim de respectarea recomandărilor Curții de Conturi.

Duminică, 29 martie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce joi, 26 martie, Loteria Romană a acordat 10.971 de premii în valoare totală de 667.954,88 lei.

Iată numerele câștigătoare de duminică 29 martie:

Turda: Conferința Județeană a Sindicatului din Învățământ ”Spiru Haret” ClujSindicatul Salariaților din Învățământ Turda, afiliat la Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” a organizat Conferința Județeană la Turda, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda. Locația conferinței de alegeri poate fi motivată și de faptul că Sindicatul Salariaților din Învățământ Turda va aniversa un sfert de secol de existență la începutul lunii aprilie.

baza aeriana 71 campia turziiÎn perioada 27 martie - 7 iulie, Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii va fi gazda exerciţiului bilateral "DACIAN THUNDER 2015"‚ se anunṭă într-un comunicat de presă emis de MApN. Prezent la exerciṭiul bilateral "DACIAN WARHAWK" de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii‚ Ministrul Apărării Naṭional‚ Mircea Duşa, a anunṭat duminică‚ 22 martie‚ că " Anul acesta am planificat peste 340 de exerciții de instruire, aproximativ 40 fiind organizate împreună cu partenerii noștri din NATO și Uniunea Europeană.

domeniul public campia turziiConducerea actuală a SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA a luat decizia de a renova sediul societății care se ocupă cu asfaltări, întrețineri și reparații drumuri dar și cu înfrumusețarea orașului prin plantarea de flori și arbuști. Felul în care arăta până acum sediul DPCT l-a făcut pe directorul Cristel Frînc să ceară aprobarea Consiliului de Administrație pentru efectuarea unor lucrări de renovare, dar și recompartimentare a clădirii în care se află birourile.

Joi, 26 martie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce duminică, 22 martie, Loteria Romană a acordat 22.031 de premii în valoare totală de 1.228.373 lei. Iată numerele câștigătoare de joi 26 martie:

Compania de Apă ARIEŞ SA anunţă oprirea furnizării apei potabile în zona Turdeana/Holcim de pe strada 22 decembrie 1989 din Turda. Oprirea va avea loc în data de 27 martie 2015 între orele: 08,00 – 16,00. Această situație este cauzată de lucrări de dezafectare conductă de apă D=125 mm și cuplare la branșament.

pntcdPreşedintele PNŢ CD Turda, Ignat Alexandru, invită simpatizanţii şi membrii PNŢ CD să participe la Adunarea generală a partidului, cu ocazia vizitei preşedintelui Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, Aurelian Pavelescu, la Turda. Este un eveniment care ne da prilejul să aflăm mai multe despre proiectul politic al partidului, chiar de la preşedintele acestuia.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi236
mod_vvisit_counterIeri2704
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta9056
mod_vvisit_counterLuna aceasta2940
mod_vvisit_counterÎn total5955737Comentarii recente