”Black – out parțial” tradițional la Tur

News image

Sărbătorile de iarnă încep, ca de obicei când vorbim de SC Electrica, cu mari probleme. Zona din Centrul Turzii, de lângă pr...

Actualitate | Joi, 18 Decembrie 2014

Detalii...

Al doilea report ca mărime din istoria L

News image

Joi 18 decembrie au avut loc noi trageri la jocurile loteriei naţionale. La jocul 6 din 49 la categoria I se înregistrează un report de ...

Actualitate | Joi, 18 Decembrie 2014

Detalii...

S-a schimbat numărul de telefon pentru p

News image

Noul număr de telefon pentru plată prin SMS a biletelor de călătorie cu autobuzele STP Turda este 7457. Modul de utilizare rămâne neschi...

Actualitate | Joi, 18 Decembrie 2014

Detalii...

PSD Turda a oferit cadouri pentru 40 de

News image

Un număr de aproximativ 40 de copii de clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda s-au întâlnit, pe ...

Special | Joi, 18 Decembrie 2014

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

lumina in turdaSărbătorile de iarnă încep, ca de obicei când vorbim de SC Electrica, cu mari probleme. Zona din Centrul Turzii, de lângă primărie se află în beznă de circa două ore, la fel Turda Nouă, Băile Sărate, dar și alte zone ale orașului. Nu doar locuințele turdenilor au fost afectate, ci și rețeaua de iluminat public, fapt care a transformat aproape întregul oraș în raiul hoților, pe parcursul serii de 18 decembrie.

Joi 18 decembrie au avut loc noi trageri la jocurile loteriei naţionale. La jocul 6 din 49 la categoria I se înregistrează un report de aproape 10 milioane de euro, iar la Joker reportul depăşeşte 514.000 euro. La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de circa 2 milioane de lei. La Noroc Plus, reportul este de peste 48. 000 de lei, iar la Super Noroc, reportul a ajuns la 3170 de lei.

PSD turda a oferit cadouri copiilorUn număr de aproximativ 40 de copii de clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda s-au întâlnit, pe 17 decemebrie, cu Moş Crăciun. Cu începere de la orele 17.00, sediul din strada Republicii al APSADO a găzduit un moment de sărbătoare la realizarea căruia au contribuit, cel mai mult, elevii claselor a IV-a A şi a IV-a B de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" din Turda.

Conform Ordinului Prefectului Judeţului Cluj nr.419/15.12.2014, Primăria municipiului Turda va organiza luni, 22 decembrie 2014, un ceremonial militar religios ocazionat de împlinirea a 25 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989. Manifestările se vor desfăşura la Monumentul Eroilor Revoluţiei din faţa Primăriei Turda, cu începere de la ora 11.00.

cadouri de la CAA turdaO echipă de la Compania de Apă, condusă de directorul general Cristian Matei, a intervenit la Căminul de bătrâni ”Acoperământul Maicii Domnului” pentru repararea unei ”spărturi” de ordin social care a afectat atât pe cei vârstnici cazați acolo, cât și pe cei mai tineri, micuții care frecventează Grădinița din aceeași locație.

lotoLa tragererile loto de duminică, 14 decembrie, s-a înregistrat report atât la jocul 6 din 49, cât şi la Joker, însă la tragerea 5 din 40 premiul cel mare, în valoare de 188.558,08 lei a fost câştigat de un jucător din Turda. Biletul câştigător a fost jucat la agenţia loto din centrul Turzii, un bilet care a conţinut 4 variante simple şi un număr la Super Noroc.

Joi, 18 decembrie, la fel ca ca în fiecare an, colindătorii vor poposi şi la Primăria Turda. Începând cu ora 09.00, toţi cei prezenţi se vor bucura de minunatul colind românesc, într-o atmosferă de bucurie şi sărbătoare.

centrul carine campia turziiCu ocazia sărbătorilor de iarnă, în data de 12.12.2014, începând cu ora 10.00, la Palatul Cultural ,,Ionel Floaşiu'', Centrul de Recuperare „Carine” Câmpia Turzii a organizat şi susţinut o acţiune de socializare pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi asistaţi, eveniment care a devenit deja tradiţie, fiind cu drag şi nerăbdare aşteptat de către toată lumea, la sfârşitul fiecărui an.

privalVom răspunde, punctual, la acuzaţiile de minciună aduse de către ziarist:
1. Prima acuzaţie se referă la momentul de la care societatea noastră a fost obligată a depozita deşeurile la depozitul de la Pata Rât.

targ de craciun, la turdaAgenția de Consultanţă şi Afaceri Română – ACAR organizează în intervalul 22 - 23 decembrie 2014, Târgul de Crăciun, dedicat persoanelor cu dizabilități, în cadrul Centrului de Incluziune Socială Turda, pe strada Castanilor nr.8 (vis-a-vis de str. Barbu Lautaru), în apropierea Teatrului Municipal. Târgul de Crăciun va începe la ora 09:00 si va fi deschis vizitatorilor pana la ora 17.00.

supernanny, la turdaMult aşteptata întâlnire cu Irina Petrea la Turda a avut loc vineri, 12 decembrie 2014 de la orele 18.00 şi a fost găzduită la sediul Fun Kids Turda. Tema conferinţei de la Turda a fost "Importanţa şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale la copii", temă care, cel mai probabil, ar trebui să îi preocupe în special pe cei care intră permanent în contact cu copiii, începând de la părinţi până la educatori.

Noul număr de telefon pentru plată prin SMS a biletelor de călătorie cu autobuzele STP Turda este 7457. Modul de utilizare rămâne neschimbat: trimiteţi textul "TURDA" la numărul 7457, iar în câteva secunde veţi primi un cod de confirmare precum şi ora până la care este valabil biletul.

primaria campia turziiÎn vederea analizării şi întocmirii listelor de prioritate pentru locuinţe sociale şi locuinţe pentru tineri în regim de închiriere este necesară actualizarea dosarelor înregistrate la Primăria Municipiului Câmpia Turzii. Actualizarea dosarelor se va face în funcţie de tipul de locuinţă solicitat şi după caz, cu documentele cuprinse în:

cnmv turdaUnitatea Administrativ Teritorială MUNICIPIUL TURDA a finalizat în luna decembrie implementarea proiectului cu titlul „Reabilitarea, modernizarea şi eficientizarea energetică a Colegiului Naţional Mihai Viteazul, Turda”, derulat prin Programul Operaţional Regional (POR), Axa prioritară 3 - „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.4 - „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

Un comunicat primit din partea Asociației Luptătorilor din 22 Decembrie 1989 Turda și semnat de președintele Marian Gherman anunță că membrii acesteia nu vor participa la comemorarea celor 25 de ani de la Revoluția Română.

deputat mircea irimie, membru rotaryVineri 12.12.2014, într-un cadru festiv, familia Rotary Turda şi-a mărit numărul membrilor, prin primirea cu drepturi depline a deputatului Mircea Irimie şi a lui Călin Andrus, manager firmă software. Cei mai noi membri rotarieni îşi propun ca prin eforturile şi proiectele comune să ajute comunitatea şi să promoveze valorile rotarienie.

Aşa cum v-am obişnuit, la evenimentul pe care îl găzduim periodic participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.

Premiul cel mare al categoriei I la Loto 6/49 pus în joc duminică, 14 decembrie, de peste 42 de milioane de lei (peste 9,32 milioane de euro), nu a fost câştigat, fiind reportat pentru următoarea tragere. Numerele extrase duminică la Loto 6/49 sunt 17, 49, 22, 10, 45 şi 33.

accident mortal in mihai viteazuLa data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 12:50, pe DN 75, pe strada Morii din localitatea Mihai Viteazu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Un şofer de 21 de ani a intrat cu mare viteză într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a derapat, a acroşat o biciclistă cu maşina şi a ucis-o pe loc.

fuego, la turdaDragu' mi-i de Ardealul meu istoric, de Turda viselor din copilărie, de Câmpia Turzii, acolo unde petreceam seri de vară de neuitat cântând, de minunatele minuni numite Cheile Turzii unde făceam expediţii pentru viaţă şi unde am conştientizat că potecile trebuie urcate lin, pe rând, cu dăruire, pentru a ajunge unde ţi-ai propus.

lucian sandru, compsal campia turziiSâmbătă, 13 decembrie, între orele 09.00 şi 13.00 Compania de Salubritate de la Câmpia Turzii a derulat o campanie de colectarea a DEEE-urilor, nefiind prima dată când Compania organizează o astfel de campanie. În intervalul orar de colectare, pe parcursul zilei, la cele două puncte de colectare - unul de pe strada Griviţei nr. 8A şi unul din Piaţa Unirii nr. 16C - s-au colectat aproximativ 400-450 de kilograme de deşeuri electrice, electronice şi electrocasnice.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1858
mod_vvisit_counterIeri3656
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta19703
mod_vvisit_counterLuna aceasta70237
mod_vvisit_counterÎn total5581214Comentarii recente