Un incendiu de proporţii s-a produs la M

News image

Un incendiu extrem de puternic s-a produs astăzi la Mihai Viteazu, pe o suprafață de 800 mp., unde erau depozitați paleți de lemn. Pompierii t...

Actualitate | Duminică, 26 Martie 2017

Detalii...

Lista solicitanților locuințelor sociale

News image

Tot în ședința de Consiliul local de joi, 23 martie, a fost aprobată lista solicitanților de locuințe sociale pentru 2017, solicitări ca...

Social | Duminică, 26 Martie 2017

Detalii...

Ionel Floașiu ar putea avea statuie la C

News image

Ionel Floașiu, personalitate marcantă a municipiului nostru, despre care profesorul turdean Valentin Vișinescu povestea în urmă cu ceva ...

Actualitate | Duminică, 26 Martie 2017

Detalii...

Traficul greu pe unele străzi din Câmpia

News image

Traficul greu de pe unele străzi din Câmpia Turzii a adus oamenii în Consiliul local, acuzând administrația locală că redire...

Administraţie | Duminică, 26 Martie 2017

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

incendiuUn incendiu extrem de puternic s-a produs astăzi la Mihai Viteazu, pe o suprafață de 800 mp., unde erau depozitați paleți de lemn. Pompierii turdeni, împreună cu cei de la Băișoara, au intervenit cu trei autospeciale, însă flăcările sunt de neoprit. Din cauza vântului, care bate cu putere, există pericolul ca flăcările să se extindă și la o hală aflată în apropiere.

socialeTot în ședința de Consiliul local de joi, 23 martie, a fost aprobată lista solicitanților de locuințe sociale pentru 2017, solicitări care au fost depuse până la data de 28 februarie.

drum Traficul greu de pe unele străzi din Câmpia Turzii a adus oamenii în Consiliul local, acuzând administrația locală că redirecționarea traficului de pe strada Viitorului a dus la distrugerea caselor lor.

caaPeste 60 de voluntari, angajați CAA, au participat la acțiunea de curățenie din parc. Turdenii pot bucura odată cu sosirea primăverii de un parc mai frumos!

tomografDe la darea sa în funcțiune, în urmă cu câteva luni, computerul-tomograf de la Spitalul municipal Turda nu șomează. Managerul spitalului, dr. Ovidiu Stănilă, spune că există solicitări pentru efectuarea de tomografii, cu toate că acestea nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, deoarece aparatul instalat la Turda are o vechime în serviciu de circa 20 de ani.

caravana fii politistPe 25 martie se împlinesc 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, această dată având atât o semnificaţie religioasă, Ziua Bunei Vestiri, cât şi o semnificaţie laică, aniversarea Zilei Poliţiei Române.

lotoJoi, 23 martie, au avut loc noi trageri loto, după ce la tragerile loto de duminică, 19 martie, s-au înregistrat 17.567 de câștiguri în valoare totală de 880.380,72 lei.

visanO întâlnire de suflet şi o ocazie, care pare din ce în ce mai rară, de a ne apropia de suflet ne-au fost oferite de  Primăria Municipiului Turda și Casa de Cultură Turda într-o frumoasă seară de miercuri, 22 martie.

terenConsiliul local al Comunei Aiton, cu sediul în localitatea Aiton str. Morii nr. 419A, jud. Cluj închiriază prin licitație publică cu strigare terenul, în suprafața de 200 mp.

skill upPrezentarea programului ,,START-UP NATION – ROMÂNIA’’ la Turda

Află cum poți obține finanțare nerambursabilă de 200.000 de lei pentru a începe o afacere sau, dacă ai deja o afacere, cum să obții până la 1 milion Euro pentru afacerea ta!

parcariÎn urma sedințelor Comisiei de sistematizare a circulaței rutiere și pietonale în municipiul  Turda, a discuțiilor avute în cadrul acestora precum și ținând cont de solicitările cetățenilor, Primăria Municipiului Turda a luat următoarele hotărâri:

ionel floasiuIonel Floașiu, personalitate marcantă a municipiului nostru, despre care profesorul turdean Valentin Vișinescu povestea în urmă cu ceva ani că era un sibian cu spiritul unirii, "aşa cum erau majoritatea oamenilor formaţi în spiritul Astrei a vremii", ar putea avea în viitorul apropiat o statuie  în localitatea în care a scris istorie, propunerea venind din partea consilierului local Mariana Cîmpeanu.

lojiganAstăzi, 25 martie, Poliţia Română se află în zi de sărbătoare. Zi cu semnificaţie religioasă, a Bunei Vestiri şi în acelaşi timp aniversară pentru Poliţia Română.

arhivatorulCirca 40 de persoane, ce aparțin unor categorii de vârste diverse, se pregătesc să devină arhivatori. 

primaria turdaORDINEA DE ZI A  ŞEDINŢEI  ORDINARE A  CONSILIULUI  LOCAL al   MUNICIPIULUI   TURDA DIN   DATA   DE   30 MARTIE 2017 - ORA 13,00  -

1.  Prezentarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente;

concursOrganizat de Colegiul ”Emil Negruțiu” din Turda, concursul și-a desemnat premianții miercuri, 22 martie, dată la care se sărbătorește Ziua Mondială a Apei.

ora de varaÎn ultima duminică a lunii martie, se trece la “ora de vara” (astfel  ora 3.00 devine ora 4.00).

Istoricul orei de vară o poveste impresionantă: Ideea orei de vară vine din anul 1784 și aparține celebrului om de știință Benjamin Franklin.

.vizita cj“În calitate de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii am participat astăzi la Consiliul Județean Cluj, cu ocazia vizitei de lucru a Alteței Sale Regale, Principele Radu. În cadrul întâlnirii a fost realizat un bilanț al vizitelor regale în anul 2016, s-au pus bazele unor noi colaborări și s-au făcut cunoscute proiectele Consiliului Județean Cluj pentru acest an. 

primaria aitonPRIMĂRIA COMUNEI AITON  cu sediul în localitatea Aiton, județul Cluj organizează CONCURS pentru ocuparea postului UNIC de personal contractual – Referent  în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Aiton, județul Cluj

asociatiiAdministrația locală de la Câmpia Turzii condusă de Dorin Lojigan, alături de reprezentanții Companiei de Apă, prin directorul sucursalei din localitate Gicu Rece, de Compania de Salubritate, prin directorul Cristi Cîmpean, poliția Câmpia Turzii, prin comandatul Alexandru Băl și șeful poliției locale, prin Cosmin Rotaru, au avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții asociațiilor de locatari din Câmpia Turzii.

apaZiua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurătorde la Rio de Janeiro. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi824
mod_vvisit_counterIeri9177
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta824
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total9756562Comentarii recente