Numerele câştigătoare la tragerile loto

News image

Joi, 28 mai 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică...

Actualitate | Joi, 28 Mai 2015

Detalii...

Rămânem cu gunoiul în stradă!

News image

Comuna Feleacu a refuzat să dea acordul celor de la Consiliul Județean Cluj pentru construirea unei rampe temporare de depozitare a deșeurilor...

Actualitate | Joi, 28 Mai 2015

Detalii...

Lucian Şandru, invitat la explicaţii în

News image

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii de miercuri, 27 mai 2015 s-a aflat şi o "Informare cu privire la demisi...

Administraţie | Joi, 28 Mai 2015

Detalii...

Mesajul deputatului Mircea Irimie pentru

News image

Dragi absolvenţi! Finalizarea celor patru ani de studii liceale reprezintă un motiv de adâncă emoţie şi bucurie, atât pentru dumne...

Actualitate | Joi, 28 Mai 2015

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Joi, 28 mai 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică 24 mai, Loteria Română a acordat 16.159 de câștiguri în valoare totală de 1.125.064,27 lei. Iată numerele câștigătoare de joi, 28 mai: 

gunoiComuna Feleacu a refuzat să dea acordul celor de la Consiliul Județean Cluj pentru construirea unei rampe temporare de depozitare a deșeurilor, scrie Gazeta de Cluj. Situația este critică atâta timp cât în prezent nu se mai ridică deșeurile din județ. Motivul invocat de cei de la Feleacu este că nici un oficial din conducerea CJC nu a făcut un pas pentru un parteneriat ce trebuia realizat din 2012. 

mircea irimieDragi absolvenţi! Finalizarea celor patru ani de studii liceale reprezintă un motiv de adâncă emoţie şi bucurie, atât pentru dumneavostră, cât şi pentru profesori, părinţi şi prieteni. Amintirea unică a ultimei întâlniri cu cadrele didactice, cu sălile de curs, cu şcoala la care aţi învăţat, va rămâne neştearsă în memoria fiecăruia. 

cl campia turziiLa finalul şedinţei de azi a Consiliului Local Câmpia Turzii, la punctul "Întrebări, interpelări...", consilierul local Francisc Deak a venit cu o informaţie care ar contrazice opinia generală existentă în oraş în ultimii ani. Luând cuvântul, consilierul Francisc Deak spunea că azi, 27 mai 2015, la Câmpia Turzii ar fi avut loc o bursă a locurilor de muncă la care ar fi participat 20 de posibili angajatori. 

turdaÎn temeiul dispoziţiilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Turda supune dezbaterii publice ,,Proiectul de hotărâre, cu caracter normativ, privind instituirea taxei speciale pentru salubrizare în Municipiul Turda". 

Marţi, 26 mai 2015, între orele 10.00-14.00, Societatea Electrica anunță întreruperea alimentării cu energie electrică pe mai multe străzi din municipiul Turda, pentru lucrări de reparaţii, revizii şi modernizări în reţeaua de distribuţie. Lucrările vor afecta străzile: 

Duminică, 24 mai 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 21 mai, Loteria Română a acordat 11.390 de câștiguri în valoare totală de 556.633,16 lei. Iată numerele câștigătoare de duminică, 24 mai:

Cum era, cumva, normal, cu ocazia comemorării eroilor, pe 21 mai, primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör, a luat cuvântul. În afară de referirile concrete la eveniment, la moment, Laurenţiu Tör a ţinut, se pare, să facă anumite precizări.
În alocuţiunea sa primarul comunei a amintit şi de ceea ce numea o realizare a administraţiei locale, cu precizarea că "nu e cazul să facem o dare de seamă de ce-am făcut până acum în ultimul an ", dar...
Camera Deputaţilor a adoptat Legea insolvenţei persoanelor fizice. Deputatul social-democrat clujean Aurelia Cristea consideră că legea reprezintă un ajutor pentru românii sufocaţi de datorii, care, de acum îşi vor putea declara insolvenţa. 
Românii cu datorii sau cu credite şi rate la bănci vor beneficia, de acum încolo, de reglementări clare şi coerente, care îi protejează, dacă sunt debitori de bună credinţă, de situaţia în care ajung în imposibilitate de plată.

adrian salageanAdrian Salagean, directorul Domeniului Public Turda, și-a depus demisia din funcție. Aceasta intră în vigoare începând cu data de 1 iunie. Sălăgean spune că motivele demisiei sunt de ordin personal. Se pare că cel ce va prelua funcţia ocupată până acum de Sălăgean va fi Vladimir Oargă.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

tudor stefanieSărbătorim astăzi Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena prilej cu care îi felicit pe toţi cei care îşi serbează onomastica. Sfinţii al căror nume îl purtaţi să vă călăuzească idealurile şi să vă ocrotească mereu. Semnul crucii să vă ghideze viziunea şi drumul vieţii la fel ca visul împăratului Constantin, biruitor în focurile bătăliei.

lucian sandruPe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii de miercuri, 27 mai 2015 s-a aflat şi o "Informare cu privire la demisia directorului S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A.", informare adresată forului deliberativ al municipiului Câmpia Turzii.

pod aries turdaÎn nouă luni se naşte un copil. Lucrările de reabilitare ale podului de peste Arieş, peste care trece un sens al drumului european ce străbate oraşul Turda, dinspre cartierul Oprişani spre centru şi mai departe spre Cluj-Napoca, durează de circa 11 luni, dar finalizarea acestora se lasă aşteptată. 

sorin bichis, consilier turdaÎn cursul ședinței ordinare de marți, 26 mai, forul deliberativ turdean a aprobat finanțări nerambursabile pentru 13 asociaţii sportive, în condițiile Legii nr.350, din 2005. Pentru domeniul ”sport” s-au alocat aproape 650 de mii de lei. Comisia de aplicare a Legii 350, din2005, a alocat cea mai mare sumă, peste 340 de mii de lei, pentru Asociația Sportivă Fotbal Club Arieșul 1907 Turda. 

campia turzii, saratPrin programul lansat de administrația de la Câmpia Turzii: “Ne consultam, propunem, facem”, primarul Radu Hanga a început o serie de ședințe de lucru în teren în care sugestiile cetăţenilor sunt primite și analizate astfel încât soluțiile găsite și oferite să fie unele realiste și aplicabile într-un interval de timp rezonabil. 

lampioane campia turziiIstoria Partidului Naţional Liberal se identifică chiar cu istoria naţională a României. Azi avem onoarea de a spune: „La multi PNL!” cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înfiinţarea acestui partid care prin efortul şi sacrificiile sale a oferit Romaniei de ieri şi de azi identitate naţională, structuri politice şi demnitate diplomatică.

La Câmpia Turzii manifestările au început la orele prânzului, la Troiţa Martirilor din faţa Primăriei, unde au fost prezenţi reprezentanţi ai administraţiei locale, ai Bazei 71 Aeriană, ai partidelor politice, ai diverselor instituţii sau societăţi din oraş şi cetăţeni.
După o slujbă de pomenire a eroilor patriei, oficiată de un sobor de preoţi din Câmpia Turzii împreună cu preotul militar, primarul Câmpiei Turzii a luat cuvântul.
În alocuţiunea sa, Radu Hanga s-a referit la istoria Zilei Eroilor şi deciziile luate de-a lungul timpului care au dus la sărbătorirea acesteia odată cu sărbătoarea creştină Înălţarea Domnului.
 

La tragerile loto de joi, 21 mai, Loteria Romană a acordat 11.390 de câștiguri în valoare totală de 556.633,16 lei. Iată numerele câștigătoare de joi, 21 mai:

Loto 6/49: 34, 1, 17, 10, 39, 18

Noroc: 0 9 0 0 4 8 1

Joker: 17 + 31, 16, 5, 9, 3

Noroc Plus: 9 2 2 3 2 0

Loto 5/40: 15, 40, 34, 21, 24, 3

Super Noroc: 7 2 2 9 0 5

ziua eroilor la lunaComemorarea eroilor în comuna Luna a avut loc - la fel ca la Turda sau la Câmpia Turzii - joi, 21 mai 2015, cu începere de la orele 12.00. Evenimentul desfăşurat la monumentul eroilor din satul Luna a reunit reprezentanţi ai administraţiei locale a comunei, reprezentanţi ai partidelor politice cu filiale în comună, reprezentanţi ai Bazei 71 Aeriană,, reprezentante ale Asociaţiei Femeilor Voluntare Luna, preoţi, elevi, cadre didactice şi cetăţeni.

ziua eroilor la turdaCa un făcut, şi de această dată un drapel negru, arborat pe turnul Bisericii Reformate din centrul oraşului, a întunecat vederea primarului Turzii, Tudor Ştefănie, dar şi a celorlaţi participanţi la ceremonia prin care joi, 21 mai, s-a celebrat Ziua Eroilor.

deputat mircea irimieDe Ziua Înălţării Domnului, celebrăm Ziua Eroilor, în semn de adâncă recunoştinţă pentru sacrificiul sutelor de mii de ostaşi bravi care au căzut de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, în numele credinţei, dreptăţii şi adevărului, pentru apărarea neamului românesc.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi3626
mod_vvisit_counterIeri3516
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta13845
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total6149255Comentarii recente