La Câmpia Turzii s-au aprobat sumele pen

News image

Unul din proiectele de hotărâre intens dezbătute pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii din 2 februarie a fos...

Administraţie | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

Ce accident la Lidl în Câmpia Turzii!

News image

O maşină zdrobită, un om în stare gravă la spital, ăsta e rezultatul unei depăşiri pe care un şofer a vrut să o facă unui biciclist. Dar...

Eveniment | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

Microrevelion PSD Turda

News image

Câteva sute de membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat au participat la petrecerea de Microrevelion organizată vineri, 5 fe...

Politic | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

Primăria municipiului Câmpia Turzii a fo

News image

Prin decizia civila nr.459/2015, ramasa definitiva, pronuntata in recurs de Curtea de Apel Cluj in procesul castigat de catre dl Lojigan Dorin...

Administraţie | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Unul din proiectele de hotărâre intens dezbătute pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii din 2 februarie a fost cel privind "aprobarea preţurilor de închiriere a locurilor publice, a spaţiilor şi terenurilor aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2016".

Primul care a luat cuvântul a fost consilierul UDMR Bene Andrei care a dorit să se refere la un aspect anume: chiriile pentru sălile de sport aflate în administrarea şcolilor.

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

accident campia turziiO maşină zdrobită, un om în stare gravă la spital, ăsta e rezultatul unei depăşiri pe care un şofer a vrut să o facă unui biciclist. Dar şoferul a intrat cu maşina sub tir şi s-a zdrobit, acum aflându-se la spital, între viaţă şi moarte.

primaria campia turziiPrin decizia civila nr.459/2015, ramasa definitiva, pronuntata in recurs de Curtea de Apel Cluj in procesul castigat de catre dl Lojigan Dorin Nicolae impotriva Consiliului local/Primariei, municipiul Campia Turzii a fost obligat la plata unor despagubiri in valoare de 80.287 lei brut, din care s-au platit dlui Lojigan Dorin Nicolae 45.814 lei net. 

ziua barbatuluCu 204 voturi „pentru” deputații noștri au adoptat, miercuri, ca 19 noiembrie să fie declarată Ziua Bărbaților, după ce ziua de 8 martie a fost declarată Ziua Femeii, trimișii noștri în guvern susținând că "sărbătorirea celor două zile este un prilej de a îmbunătăţi relaţiile dintre sexe" şi de a promova "modele masculine pozitive". 

Societatea  Turda Salina Durgău SA a realizat un profit preliminat pentru anul 2015 de 2.815.000 lei, dublu comparativ cu prevederile aprobate prin hotărârile Consiliului de Administrație al societății și ale Consiliului Local (1.418.000 lei- ultima rectificare bugetara pozitiva din anul 2015), în calitate de unic acționar al societății.

cl lunaPe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local al comunei Luna s-a aflat şi proiectul de hotărâre referitor la "însuşirea Acordului de cooperare privind organizarea şi exercitarea activităţii de audit public intern".

caa turdaContractul de servicii „Asistenţă tehnică de supervizare pentru acordarea de sprijin în gestionarea şi implementarea proiectului” derulat în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„ a fost încheiat la data de 22.10.2015 cu firma C&S DI GIUSEPPE INGEGNERI ASSOCIATI S.R.L.

aldeALDE Cluj a intrat pe ultima sută de metri a desemnării candidaților pentru alegerile locale și județene. Candidații vor trebui să respecte criteriile de integritate stabilite de conducerea centrală a partidului, să fie buni profesoniști și să fi dovedit prin activitatea lor politică faptul că au activat în interesul comunității. 

carte„Linşajul mediatic în politica românească. 1919: Adevărul versus Ion I.C. Brătianu“ este cartea săptămânii propusă de Tabaco Câmpia Turzii. Cronica luptei întinse pe 30 de ani cuprinde aceleaşi ingrediente ca şi azi: dezvăluirile, dezinformarea, calomnia, insulta, campania, instigarea la revoltă – pe de o parte, şicanele, cenzura, permanenta tentaţie a Puterii de a interveni în forţă – pe de alta. 

vasile grumaz, victor andrasoniÎn conferinţa de presă pe care Vasile Grumaz - manager al Spitalului Municipal Turda - a organizat-o împreună cu Victor Andraşoni - director medical în cadrul aceleiaşi unităţi - au fost aduse precizări cu privire la cazul despre care a scris Ziarul 21: "Dacă vrei să mori, du-te la spitalul Turda".

castigatori tabacoÎnceputul de an a fost cu noroc la Tabaco pentru trei clienți ai tutungeriei din Câmpia Turzii, unde în prima lună a lui 2016 au câștigat un filtru de cafea, un cântar de baie și un blender. Astfel, în ultima zi de miercuri a lunii ianuarie a fost tragerea la sorți a tombolei lunare, unde norocoșii câștigători au fost: Pataki Ileana – blender, Nemet Katalin – filtru de cafea și Nergeș Ioan, cântar de baie. 

psd turdaCâteva sute de membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat au participat la petrecerea de Microrevelion organizată vineri, 5 februarie 2016, la Turda. Printre invitați s-au numărat Președintele executiv al PSD Cluj, deputatul Cornel Itu, deputatul Aurelia Cristea, senatorul Alexandru Cordoș și Președintele PSD Cluj Remus Lăpușan. 

pensionari campia turziiÎn conformitate cu legea 215/2001, pot iniția proiecte de hotărâre (HCL) primarul, consilierii locali și minim 5% din populația cu drept la vot a municipiului. Astfel pentru prima data în istoria municipiului Campia Turzii, cetățenii de pe malurile Arieșului vor iniția un proiect de hotărâre cu privire la Construcția Casei Pensionarilor în oras. 

salina turda la bruxellesÎn perioada 4-8 Februarie 2016, Salina Turda este prezentă la Târgul Internațional de turism „Salon de vacances” de la Bruxelles, Belgia, prin standul României sub conducerea Autorității Naționale pentru Turism (ANT). La aceasta ediţie a Târgului de Turism, reprezentanţii salinei Tudor Bodea - şef serviciu turism, Adi Nicolae (ghid turistic) şi Bothăzan Paul (ghid turistic), prezintă frumusețea minei de sare de la Turda împreună cu celelalte obiective aflate în administrare, cu un accent deosebit pe caracteristicile microclimatului salin. 

pnl turdaOrganizația PNL Turda organizează joi, 04.02.2016, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei Turda, dezbaterea: "Propunerile Institutului de Științe ale Educaţiei privind modificarea programei de studiu pentru clasele V-VIII". Precizăm că evenimentul îi va avea drept invitați pe deputații Radu Zlati și Adrian Nechita Oros, calitatea de amfitrion revenindu-i prof. univ. dr. Călin Felezeu, decanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

legea antifumatDupă ce, miercuri, judecătorii CCR au decis în unanimitate că legea antifumat este constituţională, administrația prezidențială, printr-un comunicat de presă, a anunțat că ''Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 29 ianuarie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun''.

spas turdaCOORDONATOR PERSONAL DE SPECIALITATE - 1 post, durată nedeterminată, CENTRUL SOCIAL DE URGENŢĂ PENTRU PERSOANE FĂRĂ ADĂPOST
Condiţii specifice de participare

loto 31.01.2016Duminică, 31 ianuarie 2016, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc după ce la tragerile loto de joi, 28 ianuarie 2016, Loteria Română a acordat peste 13.460 de câștiguri în valoare totală de peste 514.280 lei. Iată numerele câștigătoare de duminică 31 ianuarie: 

APC campia turziiSala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a găzduit evenimentul de lansare a proiectului "Puterea democraţiei pentru cetăţeni". Aşa cum am precizat deja, prin acest proiect se doreşte constituirea mai multor grupuri de iniţiativă locală la nivelul cartierelor muncipiului Câmpia Turzii, grupuri care să fie reprezentative pentru cartierele în care se constituie, grupuri care să poarte doleanţele cetăţenilor, mai departe, spre administraţia locală a municipiului.

baza aeriana 71Marţi, 26 ianuarie, reprezentanţi ai Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii şi ai Centrului Militar Zonal l-au vizitat pe domnul Vasile Soporan la locuinţa sa din Câmpia Turzii cu ocazia împlinirii frumoasei şi respectabilei vârste de 100 de ani, se arată pe pagina de facebook a Bazei 71 Aeriană ″General Emanoil Ionescu″. 

primaria turdaÎn ceea ce priveşte politica de tarifare a serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, dorim să precizăm poziţia oficială a autorităţii publice locale a Municipiului Turda. Municipiul Turda, prin Primar Tudor Ştefănie, a fost singurul membru al A.D.I - Apa Văii Arieşului care a adoptat o hotărâre în sensul reducerii tarifului acestor servicii. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi970
mod_vvisit_counterIeri6080
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta30691
mod_vvisit_counterLuna aceasta26365
mod_vvisit_counterÎn total7050692Comentarii recente