Matei: Îmi cer scuze pentru că vreau să

News image

Îmi cer scuze că timp de 12 ani nu s-a făcut mai nimic pentru turdeni şi că doresc pentru aceştia să trăiască într-un un oraş civi...

Actualitate | Miercuri, 4 Mai 2016

Detalii...

Mesaj de condoleanțe din partea Președin

News image

  Astăzi, 04 mai 2016, am primit cu tristeţe vestea trecerii neaşteptate din această viaţă a profesorului universitar dr. Io...

Actualitate | Miercuri, 4 Mai 2016

Detalii...

Ioan Haş a încetat din viaţă

News image

“Profesorul doctor Ioan Haş - Director al Staţiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Turda a încetat din viaţă.

Actualitate | Miercuri, 4 Mai 2016

Detalii...

Licitație publică pentru închirierea spa

News image

Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează procedura de licitaţie publică pentru închiriereaspaţiilor nr. 10 şi nr. 11 î...

Actualitate | Miercuri, 4 Mai 2016

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

T9Îmi cer scuze că timp de 12 ani nu s-a făcut mai nimic pentru turdeni şi că doresc pentru aceştia să trăiască într-un un oraş civilizat, cu drumuri moderne, cu locuri de muncă stabile și cu un spital funcţional, dotat corespunzător.


 

matei cristianAstăzi, 04 mai 2016, am primit cu tristeţe vestea trecerii neaşteptate din această viaţă a profesorului universitar dr. Ioan Haș, Director al Staţiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Turda.

primariactPrimăria Municipiului Câmpia Turzii organizează procedura de licitaţie publică pentru închiriereaspaţiilor nr. 10 şi nr. 11 în suprafaţă cumulată de 17,47 mp din incinta imobilului situat în Piaţa Unirii nr. 22A, în vederea utilizării acestora cu destinația de birouri.

skil upPrimăria Municipiului Turda continuă parteneriatul cu Asociația NOA Events pentru organizarea conferințelor Skill Up, destinate antreprenorilor locali și persoanelor interesate de dezvoltare personală.

sasaDupă ce PNL Triteni și-a anunțat un candidat surpriză pentru funcția de primar, au intervenit unele divergenţe în sânul partidului, totul culminând cu migrația în masă a tinerilor liberali către formațiunea condusă de Valer Șasa.

lotoDuminică, 01 mai, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, după ce la tragerile loto de duminică, 24 aprilie s-au înregistrat 18.291 de câștiguri în valoare totală de 1.102.174 lei.

castigatori tabacoLuna aprilie s-a dovedit a fi cu noroc pentru trei clienţi ai tutungeriei din Câmpia Turzii, unde în cadrul tombolei lunare au fost puse ca și premii un blender, o placă de întins părul și un set de oale din inox.

salarGuvernul a decis ca de la 1 mai, salariul minim pe economie să crească la 1.250 de lei, majorare de care vor beneficia peste un milion de români, inclusiv bugetarii, mai exact 1.131.000 de salariaţi, din care peste un milion sunt din sectorul privat, și aproximativ 39.000 în sectorul bugetar.

lojigan si irimieÎnaltpreasfințitul Părinte  Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a ales ca în acest an, cei ce vor duce Lumina Sfântă de la Ierusalim în Turda și Câmpia Turzii să fie Mircea Irimie și Dorin Lojigan.

castigatori paste ziarul 21Așa cum și-a obișnuit cititorii în ultimii 12 ani, Ziarul 21 nu lasă nicio sărbătoare să treacă fără a face cadouri. Vineri, 29 aprilie, Ziarul 21 și-a premiat câștigătorii pentru concursul de Paște plus concursul de 12 ani de Ziarul 21. Zeci de premii, zeci de câștigători, zâmbete, emoție, bucurie a fost starea de spirit ce a însoțit festivitatea de premiere. 

privalSC PRIVAL ECOLOGIC SERVIS SA, operatorul de salubritate din Municipiul Turda, informează cetățenii că datorită perioadei de sărbatori legale și a orarului de funcționare a depozitului de la Odorheiu Secuiesc programul de ridicare a deșeurilor menajere se va modifica astfel: sâmbătă 30 aprilie se va lucra în două schimburi cu a doua ridicare după-masa, duminică 1 Mai nu se lucrează iar luni 2 Mai program normal cu posibile decalaje orare.

ioan has“Profesorul doctor Ioan Haş - Director al Staţiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Turda a încetat din viaţă.

primaria ctPrimăria Municipiului Câmpia Turzii organizează procedura de licitaţie publică pentru închiriereaspaţiilor în suprafaţă totală de 489,16 mp din incinta fostei Centrale Termice nr. 5, situată în municipiul Câmpia Turzii, str. Aviatorilor f.n., în vederea utilizării acestora pentru activităţi de prestări servicii.

irimieCu adâncă durere şi tristeţe în suflet, am aflat de trecerea la cele veşnice a celui care a fost sufletul şi a condus frâiele Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Turda, profesorul universitar dr. Ioan Haş.

pndÎntr-o conferință de presă ce a avut loc vineri, 29 aprilie, conducerea PND Câmpia Turzii prin vocea președintelui Florian Morar, au anunțat că-l susține la funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii pe candidatul PNL Dorin Lojigan. 

locuri de muncaPiața Unirii, una dintre cele mai moderne piețe din Transilvania, la mai puțin de doi de la inaugurare devine încet încet un principal angajator al orașului.

amenziAmenzile de circulaţie se calculează în puncte, iar un punct reprezintă 10% din salariul minim pe economie, iar cum odată cu 1 mai salariile au crescut, şoferii vor scoate mai mulţi bani din buzunar dacă încalcă regulile de circulaţie rutieră.

irimie mirceaSfânta Sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos, Mântuitorul sufletelor noastre a trecut.  Am postit timp de 7 săptămâni, m-am rugat seara şi dimineaţa, m-am spovedit şi m-am împărtăşit. Am încercat şi să fiu mai bun şi mai apropiat de toată lumea. 

lunaAsociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale (APIS), în calitate de promotor de proiect, în parteneriat cu primăria Luna și Școala Gimnazială Luna, a prezentat joi, 28 aprilie, proiectul “Împreună pentru comunitatea noastră”, un proiect ajuns la final.

oul magicPrimăria Comunei Mihai Viteazu, Consiliul Local şi Căminul Cultural Mihai Viteazu a invitat şi în acest an copiii din comună la deja tradiţionalul concurs organizat cu ocazia Sărbătorilor Pascale, “Oul Magic”.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi689
mod_vvisit_counterIeri4989
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta14112
mod_vvisit_counterLuna aceasta17945
mod_vvisit_counterÎn total7425937Comentarii recente