Acreditarea spitalului turdean, aproape

News image

Cea mai recentă vizită la Spitalul Municipal Turda a celor care se ocupă de efectuarea de verificări în vederea acreditării unităţii tur...

Actualitate | Vineri, 27 Noiembrie 2015

Detalii...

Compania de apă ARIEȘ investește în oame

News image

În tot arealul de deservire al CAA se execută lucrări de modernizare și extindere, toate acestea pentru a spori confortul cetățenilor. C...

Actualitate | Joi, 26 Noiembrie 2015

Detalii...

Marţi, 1 Decembrie, traficul rutier din

News image

În data de 1 Decembrie 2015, între orele 10:00-11:00, în centrul Municipiului Turda, la Monumentul Eroilor din faţa Catedral...

Actualitate | Joi, 26 Noiembrie 2015

Detalii...

1 Decembrie 2015 – “România-n Sărbătoare

News image

Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda, Casa de Cultură Municipală, Teatrul “Aureliu Manea” Turda şi A...

Eveniment | Joi, 26 Noiembrie 2015

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

dr. vasile grumaz, spital turdaCea mai recentă vizită la Spitalul Municipal Turda a celor care se ocupă de efectuarea de verificări în vederea acreditării unităţii turdene pare să fi avut rezultate pozitive, cel puţin potrivit managerului Vasile Grumaz.

caa turda, la lunaÎn tot arealul de deservire al CAA se execută lucrări de modernizare și extindere, toate acestea pentru a spori confortul cetățenilor. Compania de Apă ARIEȘ execută în această perioadă lucrări de modernizare a rețelelor de apă și apă uzată. Astfel, în comuna Luna se lucrează la ora actuală la proiectul: „Extindere rețea apă potabilă în comuna Luna”.

1 decembrie la turdaPrimăria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda, Casa de Cultură Municipală, Teatrul “Aureliu Manea” Turda şi Asociaţia “TurdaTin” în parteneriat cu Societatea “Filarmonia” Turda, Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj, vă invită MARŢI, în data de 1 Decembrie 2015, începând cu orele 17:00, în sala Teatrului “Aureliu Manea” Turda la spectacolul folcloric intitulat “România-n Sărbătoare”. 

Compania de Apă ARIEȘ anunță faptul că, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2015, sunt zile nelucrătoare (conform art. 139 din Codul Muncii). Pentru reclamații/solicitări ale echipelor de intervenție CAA, apelați telefoanele clientului: - Dispecerat Turda: 0732 920 086 - Dispecerat Câmpia Turzii: 0736 663 118.

Între 25 noiembrie şi 10 decembrie 2015, Serviciul Public de Asistenţă Socială prin Centrul de Consiliere pentru femei şi copii victime ale violenţei domestice împreună cu partenerii săi: şcolile gimnaziale ale Municipiului Turda, Fundaţia Raţiu pentru Democraţie a iniţiat şi va desfăşura mai multe activităţi diferite în cadrul campaniei “16 zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeilor”.

sistare apaCompania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în (sat) Mihai Viteazu, în data de 26 noiembrie 2015 între orele 08:00 – 12:00, pe strada Hășdate - dincolo de linia ferată. Întreruperea este cauzată de lucrări de montare contoare cu citire la distanță. 

campia turzii, evenimentAsociaţia Liberalism pentru Comunitate, prin intermediul președintelui Dorin Nicolae Lojigan, anunță desfășurarea unui eveniment de amploare intitulat ”Speranță, Viață, #Colectiv”, în perioada 03-05 decembrie 2015, în municipiul Câmpia Turzii. 

prima scoala romaneasca din campia turziiConsiliul Local şi Primăria Municipiului Câmpia Turzii, au deosebita onoare de a vă invita să participaţi la inaugurarea Muzeului Municipal “Prima Şcoală Română 1879 Câmpia Turzii”, strada Avram Iancu nr.8. Inaugurarea edificiului “Prima şcoală română 1879” are loc vineri, 27 noiembrie 2015, ora 11.00. 

colectare DEEE la turdaÎn cadrul campaniei de reciclare Primăria Municipiului Turda vine în întâmpinarea cetăţenilor turdeni alături de partenerul regăsit în Asociaţia Română pentru Reciclare “ROREC”. Sâmbătă, 28.11.2015, în Municipiul Turda va avea loc o nouă acţiune constând în debarasarea de echipamente electrice şi electrocasnice(frigidere, combine, congelatoare, lăzi frigorifice, maşini de spălat, tv, radio, aspiratoare, aparate de bucătărie sau de aer condiţionat). 

intrerupere apa turdaCompania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în municipiul Turda, în data de 24 noiembrie 2015 între orele 08:00 – 17:00, pe străzile: str.Tineretului, începând cu numărul 18, str. Lăcrămioarelor şi str. Panseluțelor. 

skill up conferences, la turdaUnul dintre cele mai importante evenimente de business din ultimii ani de la Turda a avut loc vineri, 20 noiembrie, cu începere de la orele 09.00 şi s-a bucurat de participarea numeroasă a reprezentanţilor diverselor domenii de activitate.

În data de 1 Decembrie 2015, între orele 10:00-11:00, în centrul Municipiului Turda, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe vor avea loc festivităţi dedicate ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI.
Pentru desfăşurarea în siguranţă a activităţilor de MARŢI, 01.12.2015, circulaţia autovehiculelor între orele 09:30 – 11:00, în zona centrală va fi ÎNCHISĂ în:

ANAF site falsAgenţia Naţională de Administrare Fiscală avertizează contribuabilii cu privire la existenţa unui site, care nu aparţine instituţiei noastre, prin intermediul căruia contribuabililor li se cer date personale, inclusiv numărul cardului bancar, în vederea restituirii unei taxe. 

mihai seplecanPotrivit unui document al Universităţii Spiru Haret din Bucureşti, Diploma de Licenţă a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, nu a fost eliberată de această universitate, scrie Ziua de Cluj. Potrivit aceluiaşi act al Universităţii Spiru Haret, „diploma este contrafăcută şi prezintă date neconforme realităţii."

turda, pod ariesAducem la cunoştinţa locuitorilor Municipiului Turda următoarele aspecte tehnice legate necesitatea şi oportunitatea existenţei trotuarului din amonte a podului vechi: - fiind doar lucrări de reabilitare a podului vechi normele tehnice au impus păstrarea elementelor iniţiale ale podului – partea carosabilă cu 2 benzi de circulaţie şi cele 2 trotuare marginale; 

sistare apa turdaCompania de Apă ARIEŞ anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în data de 25.11.2015 între orele 09:00 – 17:00 în municipiul Câmpia Turzii pe străzile: Traian, Târnavelor, Gheorghe Lazăr, Petru Maior, Cărăbușilor, Barbu Ștefanescu de la Vrancea şi Doctor Ioan Rațiu. 

dorin lojigan - radu hanga, primaria campia turziiFostul viceprimar al Câmpiei Turzii, actual consilier local și lider al opoziției din consiliul local, Dorin Lojigan aduce grave acuzații administrației locale conduse de Radu Hanga. Mai exact acuzațiile au pornit de la “legalitatea acțiunilor primăriei Câmpia Turzii prin care s-au executat fără contract și fără finanțare lucrări de reparaţii ale coșului de fum aparținând centralei termice nr. 5 de pe strada Aviatorilor”. 

ziua nationala turdaMarţi, 1 Decembrie 2015, cu începere de la orele 10:00 în faţa Catedralei Ortodoxe de pe raza unităţii administrativ teritoriale a Municipiului Turda se va desfăşura ceremonialul militar – religios dedicat împlinirii a 97 ani de la Marea Unire. 

loto 22.11.2015Duminică, 22 noiembrie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc după ce la tragerile loto de joi, 19 noiembrie 2015, Loteria Română a acordat 14.300 de câștiguri, în valoare totală de peste 750.000 lei. Iată numerele câștigătoare de duminică 22 noiembrie: 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

turda, la papionCafeneaua culturală La Papion din Turda a găzduit vineri, 20 noiembrie 2015, un nou eveniment care şi-a propus să aducă faţă în faţă oameni care împărtăşesc aceleaşi credinţe în legătură cu o anumită problemă.
De această dată "problema" o reprezentau animalele fără stăpân (în general câinii şi pisicile), dar mai ales care sunt soluţiile prin care situaţia care nu convine cetăţenilor se poate rezolva.

daciana constantea, radica stamenovskiConsilierii locali de la Câmpia Turzii au fost de acord să sprijine participarea tinerei Radica Stamenovski la festivalul de interpretare de la Riga. La începutul şedinţei Consiliului Local de la Câmpia Turzii din data de 19 noiembrie 2015, înanitea aprobării ordinei de zi a întâlnirii, preşedintele de şedinţă anunţa introducerea unui nou punct pe ordinea de zi, proiect de hotărâre în legătură cu care a oferit explicaţii primarul Radu Hanga.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1279
mod_vvisit_counterIeri3401
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta16263
mod_vvisit_counterLuna aceasta96572
mod_vvisit_counterÎn total6774137Comentarii recente