Joi se întrerupe furnizarea apei potabil

News image

Compania de Apă ARIEȘ anunță cetățenii că în data de 24 iulie 2014 se va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 08:...

Actualitate | Marţi, 22 Iulie 2014

Detalii...

Joi, persoanele înscrise în proiectul “Ş

News image

Municipiul Câmpia Turzii în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Cluj implementează Proiectul &ldqu...

Social | Marţi, 22 Iulie 2014

Detalii...

Exclusiv: Președintele PSD Turda, Cristi

News image

Validarea președintelui Partidului Social Democrat Turda, Cristian Octavian Matei, în funcția de consilier local nu a fost pusă nici pe ...

Politic | Luni, 21 Iulie 2014

Detalii...

Spectacol aviatic de excepţie la Baza 71

News image

Sâmbătă, 19 iulie 2014, începând cu ora 09.00, Baza 71 Aeriană - Câmpia Turzii şi-a deschis porţile pentru cei care au...

Eveniment | Duminică, 20 Iulie 2014

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Compania de Apă ARIEȘ anunță cetățenii că în data de 24 iulie 2014 se va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 08:00 – 16:00, în tot cartierul Poiana. Întreruperea furnizării apei potabile se produce din cauza lucrărilor de dezafectare conducta DN 300 și reparații la cămine și vane.

campia turziiMunicipiul Câmpia Turzii în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Cluj implementează Proiectul “Şomerii din Câmpia Turzii spre o nouă meserie”, care are ca obiectiv îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a şomerilor, cu accent pe şomerii de lungă durată şi pe cei tineri, prin oferirea unui pachet integrat de servicii specializate pentru stimularea ocupării forţei de muncă, incluzând servicii de informare, consiliere, mediere şi formare profesională pentru facilitarea accesului şomerilor pe piaţa muncii.

ziua fortelor aeriene la baza 71 aeriana campia turziiSâmbătă, 19 iulie 2014, începând cu ora 09.00, Baza 71 Aeriană - Câmpia Turzii şi-a deschis porţile pentru cei care au dorit să participe la manifestările prilejuite de Ziua Forţelor Aeriene. Acrobaţiile aeriene, zboruri cu avioane de luptă şi salturi ale paraşutiştilor, toate au făcut deliciul celor peste 2.000 de participanţi la mitingul aviatic de sâmbătă.

compania de salubritate campia turziiReprezentanţii Companiei de Salubritate Câmpia Turzii au avut vineri, 18 iulie 2014, o întâlnire festivă în cadrul căreia au prezentat un bilanţ al ultimilor doi ani de activitate ai societăţii. La întâlnirea organizată cu ocazia zilei Gospodarului, directorul Companiei de Salubritate Câmpia Turzii, Lucian Şandru, împreună cu colegi ai săi, au făcut o prezentare a activităţii şi evoluţiei societăţii în ultimii doi ani.

ioan moldovanDeputatul Ioan Moldovan, ales la Câmpia Turzii pe listele Partidului Poporului Dan Diaconescu, în prezent membru al Partidului Conservator, a pierdut procesul cu Agenția Națională pentru Integritate de la Curtea de Apel Cluj. Cererea lui Ioan Moldovan, ca reclamant, în contradictoriu cu ANI, a fost judecată în dosarul 435/33/2014, înregistrat la data de 01.04.2014 la Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal, având ca obiect conflict de interese/incompatibilitate – constatate de Agenția Națională de Integritate (ANI).

În ciuda faptului că Bazinul de Înot nu se autofinanțează, ba chiar înregistrează pierderi importante lună de lună, șefa de acolo este implicată într-un scandal cu părinții câtorva copii, pe care nu a vrut să-i lase să intre la ora de înot. Acestor părinți, nemulțumiți de atitudinea Carletei Gnadt, șefa Bazinului de Înot, li s-a interzis să intre cu copiii la ora de înot chiar dacă aveau abonament plătit, acestora punându-li se condiția să îşi cumpere bilet, pentru a intra în bazin alături de copii.

cl campia turziiPe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii de joi, 17 iulie 2014, s-a aflat şi un proiect de hotărâre al cărui obiect îl constituia, în definitiv, construirea unui parc industrial la Câmpia Turzii. Concret, aşa cum se preciza în forma prezentată a proiectului iniţiat de primarul Radu Hanga, acesta se referea la "aprobarea declanșării procedurilor de achiziționare directă a terenului necesar în vederea construirii Parcului Industrial Tetarom V și însuşirea raportului de expertiză evaluatorie pentru terenul situat din punct de vedere administrativ în Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor, nr. 147, proprietatea numiţilor Schutz Oana şi Dascălu Ionuţ și revocarea H.C.L. nr. 53/24.04.2014".

salina turda”Având în vedere informațiile financiare false și prost interpretate aruncate în mass media turdeană de către diferite persoane cu scopul de a denigra activitatea colectivului de profesioniști de la SC Turda Salina SA, am crezut de cuviință să revenim în atenția opiniei publice cu informații corecte, de ultimă oră, menite să spulbere orice umbră de bănuială asupra faptului că situația economică a societății noastre ar fi altfel decât normală și firească pentru această perioadă a anului”.

ziua fortelor aeriene la campia turziiSâmbătă, 19 iulie 2014, începând cu ora 09.00, Baza 71 Aeriană - Câmpia Turzii îşi va deschide porţile pentru cei care doresc să participe la manifestările prilejuite de Ziua Forţelor Aeriene. În programul evenimentului sunt incluse expoziţii statice cu tehnică militară, lansări de paraşutişti şi zboruri demonstrative cu aeronave MiG-21 LanceR, IAK-52, elicoptere IAR-330 SOCAT, IAR-316 B din dotarea Forţelor Aeriene Române şi CF-18 Hornet ale Forţelor Regale Aeriene Canadiene, precum şi aeronave ale Aeroclubului României.

Primarul municipilui Turda, Tudor Ştefănie, s-a arătat contrariat de valorile sumelor care apar în mediul de informare online şi despre care se spune că ar fi alocate organizării şi desfăşurării celei de-a XIV-a ediţii a evenimentului Zilele Municipiului Turda.

tudor stefanieDiscuţiile din spaţiul public care au avut ca temă distinctă situaţia economico-financiară a SC Turda Salina Durgău SA ne obligă să facem câteva precizări. Conducerea executivă a societăţii a afirmat public, în mod repetat, că îşi desfăşoară activitatea pe profit, în timp ce Raportul privind situaţia economico-financiară la data de 31.05.2014 arată că rezultatele financiare au fost negative.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Validarea președintelui Partidului Social Democrat Turda, Cristian Octavian Matei, în funcția de consilier local nu a fost pusă nici pe ordinea de zi a proximei ședințe de consiliu județean.
Validarea acestuia în funcție este blocată de foștii colegi de alianță, cei de la Partidul Național Liberal temându-se, și pe bună dreptate, că șeful social democraților turdeni își va ajuta colegii de partid în confruntările politice de pe scena județeană unde nou constituita alianță PDL-PNL vrea să preia puterea absolută și să trimită PSD în opoziție.

laurentiu tor, primar lunaUna din nemulţumirile primarului comunei Luna, Laurenţiu Tör, este întârzierea nepermis de mare privind finalizarea unora dintre lucrările executate de societatea Napoca în satul Luncani. Despre asta, dar şi despre alte probleme am stat de vorbă cu edilul comunei Luna.

nicu ros jrConsilierul local turdean Nicolae N. Roș (P.S.D.), ales pe lista U.S.L., a intentat un proces la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, reclamând Agenția Națională pentru Integritate. Și obiectul procesului este similar cu cel al deputatului Moldovan: conflict de interese/incompatibilitate – constatate de ANI.

drapel turdaÎn aceste zile în care Turda arată parcă mai rău decât niciodată, cu străzi desfundate, pline de gropi, și cu clădiri în ruină, trecem nepăsători pe lângă simboluri naționale batjocorite. Dacă pe vreo clădire a vreunei instituții din județele Covasna sau Harghita ar fi arborat un steag ca acela de pe sediul Poștei Române din cartierul Oprișani, am da vina pe extremiștii maghiari, pe secui sau mai știu eu pe cine.

Autoutilitara este echipată cu sistem CCTV (Control Canal Television) achiziționat pe fonduri europene nerambursabile.

Ce face acest vehicul?

Vizualizează rețeaua de canalizare.

Autoutilitara este echipata cu sistem CCTV (Control Canal Television), cu un computer si display, echipat cu echipament de inspecție video în circuit închis dotat cu un sistem de inspecție video a rețelelor de canalizare pentru canale circulare (DN 150 mm la 1000 mm).

lojiganSală plină, ca niciodată, la ședința extraordinară a Consiliului local din Câmpia Turzii din 17 iulie, ora 13.00. În sală erau atât apropiați ai consilierului local PC Avram Gal, cel care dorea să-i ia locul viceprimarului PNL Dorin Lojigan, cât și susținători, mai importanți, ai acestuia din urmă.

pazia la campia turziiAsociaţia PAZIA din Câmpia Turzii a desfăşurat miercuri, 16 aprilie 2014, o acţiune menită să apropie producătorii agricoli din zonă de accesarea fondurilor europene. Astfel, cel care conduce asociaţia PAZIA a încercat să le explice celor prezenţi importanţa înfiinţării formelor asociative pentru a putea beneficia mai uşor de fonduri de la Uniunea Europeană.

stefanie, paula popaPrimarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie şi secretarul municipiului, Paula Popa, fac următoarele precizări ca urmare a articolelor apărute în presa locală: Activitatea Consiliului Local al municipiului Turda s-a desfăşurat şi se desfăşoară în conformitate şi cu respectarea întocmai a prevederilor legale incidente,

consiliere UDMR turdaŞedinţa etraordinară a Consiliului Local Turda de pe data de 14 iulie a fost una "profitabilă" pentru filiala turdeană a UDMR, care a primit un spaţiu nou pentru a-şi desfăşura activitatea. În calitate de şef de srviciu, Călin Petridean a semnat raportul de specialitate care însoţea proiectul de hotărâre supus spre aprobare Consiliului Local Turda.

nicolae rosAcesta pare a fi cuvântul de ordine în cadrul alianței care la Turda se bazează pe sentimente de dragoste și respect reciproc. Sentimente care s-au manifestat în timp ce PNL-ul stătea mândru de-a dreapta PSD, prin vorbe grele aruncate primarului Ștefănie și colegilor democrați, de unde li se răspundea, cu dărnicie, cu aceeași monedă, în urmă cu doar câteva luni.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi622
mod_vvisit_counterIeri3174
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta10664
mod_vvisit_counterLuna aceasta75443
mod_vvisit_counterÎn total5100165Comentarii recente