Întâlnire la Turda cu reprezentanţii aut

News image

Astăzi, 25 iulie 2016, ora 14.00, va avea loc la Turda o întâlnire zonală cu reprezentanţii autorităţilor locale. Evenimentul este...

Politic | Luni, 25 Iulie 2016

Detalii...

Bravo, doamna primar! Daniela Mănăilă a

News image

După ce bordurile amplasate pe mijlocul drumului naţional în Tureni nu mai au nicio şansă de a fi scoase, totuşi drumurile şi insistenţe...

Administraţie | Luni, 25 Iulie 2016

Detalii...

Numerele câștigătoare la loto, duminică,

News image

Duminică, 24 iulie, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 după ce la tragerile loto de joi, 21 iulie, s-au înregis...

Actualitate | Luni, 25 Iulie 2016

Detalii...

Piloți de la Câmpia Turzii, prezenți la

News image

Forțele Aeriene Române au participat pe data de 8 iulie a.c., la ceremonialul organizat de Forțele Aeriene Poloneze, cu ocazia Summit-ul...

Actualitate | Duminică, 24 Iulie 2016

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Astăzi, 25 iulie 2016, ora 14.00, va avea loc la Turda o întâlnire zonală cu reprezentanţii autorităţilor locale. Evenimentul este organizat decătre preşedintele interimar al PSD Cluj, Horia Nasra, senatorul Alexandru Cordoş şi primarul oraşului Turda, Cristian Matei. Reuniunea va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Turda. 

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

dana manaila, primar tureniDupă ce bordurile amplasate pe mijlocul drumului naţional în Tureni nu mai au nicio şansă de a fi scoase, totuşi drumurile şi insistenţele primăriţei din Tureni, Dana Mănăilă au făcut ca situaţia drumului din comuna pe care o conduce să se îmbunătăţească. Astfel, cei de la Drumurile Naţionale au promis, ba chiar au şi început lucrările la trotuare, pe care le delimitează de partea carosabilă prin borduri şi parapeţi metalici. 

Forțele Aeriene Române au participat pe data de 8 iulie a.c., la ceremonialul organizat de Forțele Aeriene Poloneze, cu ocazia Summit-ului NATO de la Varșovia, cu două avioane de luptă MiG-21 LanceR din cadrul Bazei 71 Aeriene de la Câmpia Turzii. Avioanele MiG-21 LanceR au executat, în cadrul ceremonialului, zboruri de prezentare în formație cu două avioane MiG-29 aparținând Forțelor Aeriene Poloneze. 

British American Tobacco, producătorul mărcilor de țigări Kent, Dunhill, Pall Mall, Lucky Strike, Rothmans, Viceroy și Vogue a scumpit cu 50 de bani fiecare pachet de țigări, iar cele slim din gama Pall Mall cu 20 de bani. Ultima scumpire a țigărilor în România a fost în 2015, de obicei fiecare scumpire a celor de la BAT este urmată cu o mică întârziere și de ceilalți producători de țigări de pe piața din România, JTI și PMI. 

Evaluare utilizator: / 23
Cel mai slabCel mai bun 

Ediţia din acest an a "Zilei Porţilor Deschise" de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii a adus și o surpriză, o întrecerea inedită dintre un MIG 21 Lancer și un BMW X6M. Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZjlPseRub0A&feature=youtu.be

 

primaria turdaCa urmare a afirmațiilor grupului de consilieri PNL, afirmații tendențioase, cu note ironice și cinice, ușor teatrale pe alocuri, ce denotă fără echivoc o lipsă crasă de respect în adresarea către cetățean, precizez următoarele: După cum am menționat și în comunicatul de presă anterior, de la lansarea apelurilor de proiecte, și anume jumătatea anului 2015, ne aflăm astăzi în fața unui termen extrem de scurt, sfârșitul lunii august 2016, pentru depunerea cererilor de finanțare ce vor fi fundamentate pe documentațiile tehnice - studii de fezabilitate (SF) și documentațiile de avizare ale lucrărilor de intervenție (DALI). 

ludovic csutak, campia turziiMiercuri, 20 iulie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului local Câmpia Turzii, consilierii locali au luat la cunoștință de demisia fostului, de acum, consilier local Csutak Ludovic. Intrat în Consiliul local în urmă cu 8 ani pe listele UDMR, Csutak , într-o situație de reformare a majorităților și sferelor de influență din fostul Consiliu local a ales să părăsească partidul care l-a trimis acolo alăturându-se majorității formate în jurul PSD, plus indepedenții de conjuctură, fapt care i-a adus excluderea din comunitatea maghiară, anunțată printr-un comunicat de presă, la vremea respectivă, al UDMR, din care redăm doar o parte: 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

lovit de tren la campia turziiAzi , joi, 21 iulie, în jurul orelor 11.30-12.00, poliția Câmpia Turzii a fost anunțată de producerea unui accident în cartierul Lut din Câmpia Turzii, în care un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost lovit de tren. Deplasați la fața locului, polițiştii au indentificat un bărbat de aproximativ 60 de ani, decedat, care nu avea asupra sa niciun act de indentitate. 

ziua fortelor aeriene romane20 Iulie este ziua în care îl prăznuim pe Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul şi celebrăm Ziua Aviației şi a Forțele Aeriene Române. Deşi inițial sărbătoarea era programată pe data de 17 iunie, atunci când Aurel Vlaicu a pilotat un aparat de zbor produs chiar de el pe deasupra Bucureştiului, Ziua Aviației şi a Forțele Aeriene Române a fost mutată pe 20 iulie, odată cu sărbătoarea Sfântului Ilie care a devenit, astfel, şi ocrotitorul piloților români. 

delonghi anhajeazaFirma Barnett McCall recrutează pentru De’Longhi România! Se fac angajări pentru următoarele posturi: - Operatori linie asamblare; - Mașiniști alimentare linii asamblare; - Stivuitoriști; - Tehnicieni calitate.

parc in campia turziiAtunci când un cititor al Ziarului 21 ne-a contactat la redacție pentru a ne informa despre noul parc ce a luat naștere în spatele blocului unde locuiește în Câmpia Turzii, declarându-ne că așa ceva a mai văzut doar atunci când a fost în vizită la fica lui în Germania, ni s-a părut o chestie care merită văzută. 

Duminică, 24 iulie, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 după ce la tragerile loto de joi, 21 iulie, s-au înregistrat 10.929 de câștiguri în valoare totală de 557.277 lei. Iată numerele câștigătoare de duminică, 24 iulie: 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

mig vs BMW la baza 71 aeriana campia turziiA fost surpriza din acest an pregătită de organizatorii "Zilei Porţilor Deschise" de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, întrecerea dintre un Mig 21 Lancer și un BMW X6M. Dacă bolidul este unul unic în România, modificat special pentru curse, are peste 900 de cai putere, atinge suta de kilometri în mai puțin de 3 secunde și a costat aproape 500 de mii de euro, totuși nu a avut nicio șansă în fața Migului 21 Lancer. 

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

show aviatic la baza 71 aeriana lunaSâmbătă, 23 iulie, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” şi-a deschis larg porțile pentru vizitatori, marcând, astfel, Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene. Evenimentul organizat la Câmpia Turzii a atras şi în acest an un număr impresionant de spectatori, pentru mulți dintre aceştia fiind cel mai aşteptat eveniment al anului. 

În 15 iulie 2016, în Turcia a fost o încercare de lovitură de stat, organizată de un mic grup din armată. Noi, poporul turc, considerăm că persoanele implicate în lovitura de stat sunt un grup de terorişti, care au avut idea să preia puterea în stat şi să destabilizeze democraţia. 

Ne-a fost dat să citim de curând în presa locală faptul că, până la sfârșitul anului 2016, Primăria Municipiului Turda va depune spre finanțare mai multe proiecte vizând accesarea de fonduri europene, a căror valoare va depăși suma de 15 milioane de euro. O inițiativă lăudabilă, să recunoaștem, căci noi toți ne dorim dezvoltarea orașului, iar accesarea de fonduri europene este o premisă importantă în acest sens. 

Joi, 21 iulie, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 după ce la tragerile loto de duminică, 17 iulie, s-au înregistrat 20.400 de câștiguri‬, în valoare totală de peste 1.060.000 lei. Iată numerele câștigătoare de joi, 21 iulie: 

caaÎn cadrul seminarului organizat de Compania ROMAIR Consulting, cu sprijinul Companiei de Apă Arieș S.A., în data de 14 iulie 2016, cu tema «Prezentarea investițiilor propuse prin Aplicația de finanțare si a documentațiilor de atribuire în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020» au fost dezbatute aspectele cheie necesare derularii, în conditii optime, a ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii în perioada 2014-2020”, acesta fiind inclus în lista proiectelor majore care urmează a fi finanţate în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM). 

tudor stefanieFostul primar al Turzii și-a exprimat dorința de a candida la alegerile parlamentare ce vor avea loc în toamna anului 2016. Într-o conferință de presă ce a avut loc luni, 18 iulie, la sediul organizației liberalilor turdeni, Ștefănie a declarat că intenționează să devină al treilea deputat din Turda,

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

pnl turdaLiberalii vor organiza câte o conferință de presă după fiecare ședință a Consiliului local. Cristian Felezeu, liderul grupului consilierilor liberali din forul deliberativ turdean, s-a declarat nemulțumit de felul în care se desfășoară ședințele Consiliului local.

zilele campiei turziiAvând în vedere faptul că Primăria municipiului Câmpia Turzii organizează în fiecare an evenimentul „Zilele Municipiului Câmpia Turzii”, aducem la cunoştinţa operatorilor economici care doresc să participe în acest an la eveniment, următoarele:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1500
mod_vvisit_counterIeri10801
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta12301
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total7989220Comentarii recente