Joi şi vineri se ia curentul în Turda şi

News image

Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică: Data întreruperii: 18.09.2...

Actualitate | Miercuri, 17 Septembrie 2014

Detalii...

Crescătorii de animale, supărați că auto

News image

Au trecut deja mai multe zile de când târgul din Turda s-a închis şi apar primele nemulţumiri. Lipsa unui loc unde se pot vi...

Actualitate | Miercuri, 17 Septembrie 2014

Detalii...

Distracţie la sărbătoarea de la Tureni

News image

În general, în a doua decadă a lunii septembrie, comuna Tureni este în sărbătoare, o sărbătoare pe care localnicii o ştiu su...

Eveniment | Marţi, 16 Septembrie 2014

Detalii...

La Câmpia Turzii se depun cererile de at

News image

Primăria municipiului Câmpia Turzii, în conformitate cu H.C.L. nr. 28 / 20.03.2014, anunţă public declanşarea procedurii de atribu...

Actualitate | Luni, 15 Septembrie 2014

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică:

Data întreruperii: 18.09.2014

Adresa/Localitatea: Turda: str 22 Decembrie 1989, nr 17-82; str Fabricii nr 54-83; str Intrarea Armatei nr 1-15; str Moţilor nr 1-33; str Locomotivei nr 1-13; str Transbordării nr 1-11; str Ghioceilor nr 1-10

targ de animale turdaAu trecut deja mai multe zile de când târgul din Turda s-a închis şi apar primele nemulţumiri. Lipsa unui loc unde se pot vinde animalele este principalul motiv de îngrijorare a oamenilor. „Nu mai putem vinde nimic. Nu avem ce să facem cu porcii pe care îi pregătisem să îi vindem.

Primăria municipiului Câmpia Turzii, în conformitate cu H.C.L. nr. 28 / 20.03.2014, anunţă public declanşarea procedurii de atribuire a unui nr. de 3 autorizaţii taxi.
* Vor fi atribuite autorizaţiile taxi cu numerele de ordine: 078, 087, 090.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

zolty din bogataZolty Egyed sau Zolty din Bogata, aşa cum este cunoscut, doreşte să înceapă un nou proiect: Masa Săracilor, la Turda. A mai făcut asta şi în Bogata, iar acum vrea să deruleze acest proiect la Turda, în colaborare cu Preotul Vasile Știopei, Căminul de Bătrâni “Acoperământul Maicii Domnului” Turda și Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului. Zolty spune că “vom oferi o masă caldă copiilor de la grădinița socială din Turda (Micro 3).

campia turziiPrimarul Radu Ioan Hanga ne-a dezvăluit încă o decizie pe care o pregătește, pentru înfrumusețarea orașului pe care îl conduce. După ce a finalizat, practic, repararea și amenajarea tuturor arterelor din centrul municipiului, inclusiv parcul de lângă Palatul Cultural ”Ionel Floașiu” edilul din Câmpia Turzii sub a cărui guvernare orașul s-a transformat întotdeauna într-unul mai frumos și mai curat, preconizează începerea unor lucrări de îngropare efectivă a tuturor cablurilor care sunt atârnate între stâlpii de pe marginea arterei principale, creând un aspect inestetic.

bar micro III, turdaTelefoanele sună într-una la Ziarul 21. Ne cheamă oamenii. Vor să ne arate în ce mizerie trăiesc, cum e plin de fecale umane în faţa blocurilor în care locuiesc sau cum trebuie să facă curăţenie pe banii lor, în urma ţiganilor care aruncă gunoaiele pe unde le vine.

Primăria municipiului Turda - Direcţia Impozite şi Taxe Locale aduce la cunoştinţa contribuabililor că termenul de plată pentru impozitele şi taxele locale (impozit pe clădiri, impozit pe teren, impozit asupra mijloacelor de transport, publicitate) semestrul II (perioada 1 iulie - 31 decembrie) este 30 septembrie.

ghioydane oferite de Ziarul 21Vineri, 12 septembrie, la orele 12.00, am dat ghiozdanele, pline cu rechizite şcolare pentru clasa I sau clasa 0, după caz. S-a încheiat concursul, s-au tras la sorţi câştigătorii şi a venit şi ziua premierii. Pe lângă sediul ziarului, în Turda, pe str. Mihai Eminescu nr. 6-8, cu câteva minute înainte de orele 12.00 se adunaseră copiii, unii dintre ei însoţiţi de părinţi, alţii de bunici, iar alţii şi-au adus şi frăţiorii mai mici cu ei.

cl turdaÎn cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Turda membrii forului deliberativ local au fost de acord cu o rectificare de buget de 117.484 de lei. La partea de venituri, cea mai mare influenţă - de 100 de mii de lei - se regăseşte la capitolul "Amenzi, penalităţi şi confiscări", paragraful "Venituri din amenzi şi alte sancţiuni aplicate conform dispoziţiilor legale" unde veniturile au crescut.

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România, filiala Cluj, a desfăşurat în 10 septembrie o campanie de informare în rândul cetăţenilor din Câmpia Turzii. Campania face parte din proiectul “Informează-te şi protejează-te” şi reprezintă un obiectv important pentru APAH-RO Cluj deoarece gradul de informare al cetăţenilor este scăzut în ceea ce priveşte afecţiunile hepatice.

Asociaţia PAZIA organizează, în calitate de partener cu CRFPA şi Liceul Tehnologic “Alexandru Borza” din Cluj Napoca, în perioada septembrie - decembrie 2014, în cadrul Programului de formare profesională, CURSURI DE CALIFICARE însuşire şi perfecţionare cu durata de 3 luni, nivel unu, pentru:

sarbatoarea comunei tureniÎn general, în a doua decadă a lunii septembrie, comuna Tureni este în sărbătoare, o sărbătoare pe care localnicii o ştiu sub vechiul nume de "Buciu", asta chiar dacă în ultima perioadă la modă sunt denumiri precum "Zilele Comunei" sau "Zilele Localităţii". Şi în acest an locul de desfăşurare a sărbătorii a fost stadionul din comună unde s-au adunat, deopotrivă, comercianţi, localnici, dansatori, cântăreţi şi invitaţi.

Municipiul Câmpia Turzii, în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Cluj implementează Proiectul “ŞOMERII DIN CÂMPIA TURZII SPRE O NOUĂ MESERIE”, care are ca obiectiv îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a şomerilor, cu accent pe şomerii de lungă durată şi pe cei tineri, prin oferirea unui pachet integrat de servicii specializate pentru stimularea ocupării forţei de muncă, incluzând servicii de informare, consiliere, mediere şi formare profesională pentru facilitarea accesului şomerilor pe piaţa muncii.

psd campia turziiFemeile social-democrate din Câmpia Turzii iniţiază un proiect intitulat „Promovăm femeia puternică”, proiect ce porneşte de la ideea că femeia are un rol deosebit de important în dezvoltarea societăţii noastre, de aceea este nevoie ca ea să se implice activ în viaţa socială în toate domenile de activitate, inclusiv la nivel decizional.

pod aries turdaLucrările de reparații la podul de peste râul Arieș avansează destul de rapid, însă este mare minune că încă nu s-a înregistrat niciun accident acolo. Aceasta pentru că, așa cum puteți vedea din imagini, niciun muncitor, dintre cei care lucrează pe pod sau pe șantierul deschis de firma care a câștigat licitația, nu poartă niciun fel de echipament de protecție, în timp ce lucrează cu unelte periculoase cum ar fi picamer ori flex.

rotaryCeremonia de chartare a Rotary Club Câmpia Turzii a fost precedată de o conferinţă de presă la care au participat, printre alţii, atât preşedintele nou înfiinţatului club de la Câmpia Turzii - Laurenţiu Bondor - dar şi preşedintele clubului de la Turda - Adrian Sărmăşan - şi, mai ales, guvernatorul Districtului 2241 pentru România şi Republica Moldova: Petre Diculescu.

cl campia turziiConsiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii se întruneşte în şedinţă ordinară joi, 18.09.2014. la orele 13.00, în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” Câmpia Turzii. Şedinţa va avea următoarea ordine de zi:

Canalizarea - unul din cele mai vechi sisteme de canalizare din lume datează din vremea Romei antice. Canalizarea nu servea doar pentru evacuarea reziduurilor, ci avea mai multe funcțiuni, printre care tranzitarea apelor pluviale care se scurgeau de pe colinele din oraș prin diferite cursuri de apă mici, evacuarea apelor de infiltrație provenind din sistemele de alimentare cu apă, evacuarea apelor uzate de la băile publice și drenarea zonelor joase, mlăștinoase din lunca râului Tibru.

gunoi turdaMai mulți cetățeni ne-au sesizat modul impropriu în care sunt amenajate punctele gospodărești de colectare a deșeurilor menajere, adică acele locuri unde se depun tomberoanele societății de salubritate Prival, care operează pe raza orașului.

gara campia turziiPentru a veni în întâmpinarea cerinţelor publicului călător privind începerea noului an şcolar/ universitar, începând cu data de 15 septembrie 2014, STFC Cluj va introduce în circulaţie un nou tren Regio pe ruta Câmpia Turzii – Cluj Napoca.

statuia lui avram iancu - turdaChiar dacă nu ne este ușor să trecem peste faptul că nimeni nu a depus la picioarele statuii ”Crăișorului munților” nici măcar o jerbă de flori în data da 10 septembrie 2014 (ziua morții lui Avram Iancu, decedat în 1872 în comuna Baia de Criș, județul Hunedoara), o să-i iertăm pe cei care o să monteze niște spoturi luminoase care să pună statuia în valoare după căderea serii. Aceasta pentru că, în prezent, seara îți bagi ”degetele în ochi” când vrei să vezi statuia.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1805
mod_vvisit_counterIeri3734
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta9126
mod_vvisit_counterLuna aceasta51298
mod_vvisit_counterÎn total5266859Comentarii recente