Şcoala "Ioan Opriş" din Turda a intrat î

News image

Ziua de vineri, 26 februarie 2015 a fost una mai specială pentru Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş" din Turda. Reprezentanţii Kaufland T...

Eveniment | Vineri, 27 Februarie 2015

Detalii...

STP nu majorează preţul biletelor şi abo

News image

CONSILIULUI LOCAL TURDA MUNICIPIULui TURDA prin Primar domnul Tudor ȘTEFĂNIE Avand in vedere Proiectul de Hotarare adoptat de catre Co...

Administraţie | Vineri, 27 Februarie 2015

Detalii...

S-a aprobat majorarea tarifelor la trans

News image

Problema majorării tarifelor fiind deja rezolvată de instanța de judecată, conducerea STP a luat totuși decizia să aducă în sala de ședi...

Administraţie | Vineri, 27 Februarie 2015

Detalii...

Numerele câştigătoare la tragerile loto

News image

Joi, 26 februarie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile loto de duminică, ...

Social | Joi, 26 Februarie 2015

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

scoala ioan opris turdaZiua de vineri, 26 februarie 2015 a fost una mai specială pentru Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş" din Turda. Reprezentanţii Kaufland Turda au fost prezenţi pentru a preda în mod oficial instituţiei de învăţământ turdene "darurile" oferite în cadrul campaniei "Ajutăm împreună".

CONSILIULUI LOCAL TURDA

MUNICIPIULui TURDA prin Primar domnul Tudor ȘTEFĂNIE

Avand in vedere Proiectul de Hotarare adoptat de catre Consiliul Local al municipiului Turda in sedinta din data de 26.02.2015, privind majorarea tarifelor de calatorie catre populatie cu aproximativ 66% , Societatea de Transport Public SA aduce la cunostinta populatiei Municipiului Turda ca nu va majora tarifele aplicate populatiei direct platitoare de bilete si abonamente, din urmatoarele considerente:

Joi, 26 februarie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile loto de duminică, 22 februarie, Loteria Romană a acordat 23.167 de câștiguri în valoare totală de 1.239.375 lei.

Primăria municipiului Câmpia Turzii, în conformitate cu H.C.L. nr. 18/ 19.02.2015, anunţă public declanşarea procedurii de atribuire a unui număr de 18 autorizaţii taxi.
* Vor fi atribuite autorizaţiile taxi cu numerele de ordine: 006, 029, 045, 047, 048, 049, 052, 053, 056, 073, 074, 083, 084, 088, 090, 092, 106, 107;

După amenințările precedente din istoria ultimilor 5-6 ani de colaborare între autoritățile locale turdene și societatea de transport STP Alba Iulia, cunoaștem stilul aflat la limita șantajului, utilizarea tuturor mijloacelor de constrângere a aleșilor locali în a vota așa cum vor patronii acestei firme. Nu ne mai miră nimic.

prm turdaMembrii Partidului România Mare, filiala Turda, solicită aleșilor locali reducerea până la 70% din bugetul solicitat de Asociația Handbal Club Potaissa Turda, dar și a sumelor solicitate de FC Arieșul 1907 Turda, în conformitate cu reducerea suferită de bugetul local însuși.

dragobete la turdaDupă orele prânzului, centrul istoric al municipiului Turda din zona statuii lui Avram Iancu a început să prindă un aer festiv, odată ce manifestarea programată pentru 24 februarie începea să prindă contur. Tineri, muzică, baloane şi inimioare - acestea erau o parte din ingredientele unei sărbători de Dragobete aşa cum a fost aceasta văzută de către tinerii social-democraţi turdeni, cei care au fost organizatorii evenimentului.

caaSuntem în era tehnologiilor de top! De aceea CAA vine în sprijinul clienților săi prin crearea unui site bine organizat, a paginilor de facebook și google plus. Odată cu tehnologiile moderne a apărut și procesul de digitalizare, adică punerea în mediul virtual a unor informații și acțiuni menite să confere vieții aglomerate un plus de timp și confort.

mircea irimieDoamnelor şi domnilor deputaţi, Ştim, desigur, că pe 24 februarie e Dragobetele, varianta neaoşă a Zilei Îndrăgostiţilor şi mai ştim că românul, cu al lui haz intraductibil şi înţepător, mai mereu ironic, se grăbeste să-i dea peste nas Sfântului Valentin, nu să i se conformeze ca toată suflarea de-ndrăgostit de pe mapamond.

Duminică, 22 februarie, au avut loc noi trageri loto, după ce joi 19 februarie, Loteria Română a acordat 11.646 de câştiguri în valoare totală de 636.169 lei. La Loto 6/49, după tragerile de joi, la categoria I, s-a înregistrat un report în valoare de peste 7,91 milioane lei (peste 1,78 milioane euro).

proiect lunaVineri, 20 februarie, la şcoala din comuna Luna a avut loc, de la orele 12.00, conferinţa de lansare a proiectului "Înfiinţarea Centrului Educaţional Comunitar pentru Romi în comuna Luna, judeţul Cluj".
Printre cei prezenţi la eveniment - în afară de primarul Laurenţiu Tör şi directorul şcolii din Luna, Maria Rus - s-au aflat şi Irina Călbăjos, în calitate de reprezentant APIS (Asociaţia pentru Promovarea Incluziunii Sociale), asociaţie parteneră în proiectul derulat la Luna, dar şi două reprezentante ale IŞJ Cluj: Gina Roşescu şi Liliana Chiriac, inspector şcolar pentru comunitatea rromă.

stp in CL turdaProblema majorării tarifelor fiind deja rezolvată de instanța de judecată, conducerea STP a luat totuși decizia să aducă în sala de ședințe a Consiliului local Turda mai mulți angajați ai societății, sperând că astfel va pune presiune pe aleșii locali.

smurd la campia turziiJoi, 26 februarie, începând cu orele 18.00, la Sala Sporturilor din Câmpia Turzii a avut loc un eveniment caritabil, în cadrul proiectului ”Salvatorii merită și ei salvați” în care Clubul Rotary Câmpia Turzii s-a alăturat Inspectoratului pentru situații de urgență Cluj și U.P.U.

Persoanele care au mai primit pentru anul 2014 alimente, ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL, se vor prezenta cu BI/CI în original, precum şi actul doveditor al calităţii de beneficiar (cupon pensie, certificat încadrare în grad de handicap accentuat sau grav, adulţi sau copii, dispoziţia de somaj pe anul 2014). Fiecare persoană va primi 1 (una) CUTIE.

cornel miscaCornel este cunoscut de toată lumea în Turda. Este alergătorul care nu se opreşte niciodată. Îl vedem alergând tot timpul şi ştim că participă la diferite maratoane, atât în ţară, cât şi în străinătate. Şi face asta de la 20 de ani. Acum are 56 şi a dat boala peste el.

cl campia turziiConsilierii locali de la Câmpia Turzii şi-au dat acordul pentru lista cu ordinea priorităţii soluţionării cererilor de locuinţă şi repartizarea locuinţelor pentru tineri destinate închirierii la Câmpia Turzii în 2015. Anumite modificări în ordinea de prioritate erau necesare şi acestea au fost explicate de comisia socială din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.

Dat fiind faptul că notificarea STP către Consiliul Local Turda din 09.02.2015 nu a fost analizată în ședința de Consiliu Local din data de 10.02.2015, nefiind nici macăr inclusă pe ordinea de zi la fel ca toate solicitările STP din ultimii trei ani, Societatea de Transport Local trece la măsuri drastic: a demarat procedura de concediere colectivă a angajaților. Iată notificarea trimisă de STP Consiliului Local şi Primăriei Turda:

Cursuri gratuite de prim ajutor susținute de personal specializat SMURD, joi 26 Februarie, ora 18.00 la Sala Sporturilor din Câmpia Turzii Câmpia Turzii.

Clubul Rotary Câmpia Turzii se alătură Inspectoratului pentru situații de urgență Cluj și U.P.U. Cluj în cadrul proiectului ”Salvatorii merită și ei salvați”.

primaria turdaJoi, 26 februarie 2015, consilierii locali turdeni de vor întruni, la orele 13.00, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi a şedinţei figurează, nu mai puţin de 30 de puncte.

1. Prezentarea Procesului Verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Directiei Economice:

vasile tot, consilier campia turziiLa Câmpia Turzii, forul deliberativ local al municipiului şi-a dat acordul pentru eliberarea unui număr de 18 autorizaţii care să fie atribuite pentru transportul persoanelor în regim de taxi. Odată cu adoptarea aceleiaşi hotărâri în cadrul şedinţei de pe 19 februarie a Consiliului Local Câmpia Turzii, consilierii locali au aprobat, în unanimitate, şi "declanşarea procedurii de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport persoane în regim de taxi şi atribuirea autorizaţiilor taxi".

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

ovidiu marian, API turdaÎn cadrul ultimei ședințe a Consiliului local Turda consilierilor li s-a propus să aprobe bugetul de venituri și cheltuieli al societății comerciale subordonate, care se ocupă cu administrarea parcărilor și garajelor de pe raza municipiului Turda. Este vorba de SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL, o societate al cărui administrator este Ovidiu Marian.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi3448
mod_vvisit_counterIeri3780
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta17601
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total5852630Comentarii recente