Câmpia Turzii: lista persoanelor fizice

News image

Primăria Câmpia Turzii a dat publicităţii lista debitorilor persoane fizice care înregistrează obligații fiscale restante la buget...

Administraţie | Marţi, 24 Mai 2016

Detalii...

O nouă acţiune de reciclare a DEEE-urilo

News image

Campania de colectare şi reciclare aechipamentelor electrice şi electrocasnice iniţiată de Primăria Municipiului Turda alături de partenerul r...

Actualitate | Marţi, 24 Mai 2016

Detalii...

Prezentarea individuală a candidaților p

News image

Pe lista propusă de PNL Turda pentru viitorul Consiliu Local și-a găsit un loc binemeritat și sportivul de performanță, antrenorul și coordona...

Administraţie | Marţi, 24 Mai 2016

Detalii...

Adolescenții din Câmpia Turzii vor avea

News image

Oraşul nostru este destul de bine echipat cu locuri de joacă pentru copii ( leagăne, topogane etc.) 

Administraţie | Marţi, 24 Mai 2016

Detalii...

More in: Special, Actualitate, Economic, Administraţie, Eveniment, Politic, Social, Sănătate

ACTUALITATE

Primăria Câmpia Turzii a dat publicităţii lista debitorilor persoane fizice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local la data de 20.05.2016.

deeeCampania de colectare şi reciclare aechipamentelor electrice şi electrocasnice iniţiată de Primăria Municipiului Turda alături de partenerul regăsit în Asociaţia Română pentru Reciclare “ROREC”, revine în întâmpinarea cetăţenilor turdeni.

hangaOraşul nostru este destul de bine echipat cu locuri de joacă pentru copii ( leagăne, topogane etc.) 

psd turdaOrganizaţia locală PSD Turda a organizat, sâmbătă 21 mai 2016, la baza Santei din Parcul Central, competiţia sportivă „Cupa Alegerilor Locale” la Fotbal-Tenis. Câştigătorii au fost următorii: 

primariactSe convoacă, în sedinţă ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de joi, 26.05.2016, ora 16.00, în sala de şedinţe a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” Câmpia Turzii, cu următoarea ordine de zi:

Ștefan Constantin Dănuț, președintele Partidului Social Românesc, organizația municipiului Câmpia Turzii, și vicepreședinte la nivel județean, candidat la funcția de primar la alegerile locale de duminică 05.06.2016, pe această cale invită pe toți cei 6 contracandidați la funcția de primar să participe la o dezbatere publică televizată în direct prin intermediul TVR Cluj în ziua de joi, 26.05.2016, orele 18.10, cu scopul de a informa locuitorii municipiului Câmpia Turzii vis a vis de ceea ce-și doresc să facă, pentru binele comunității, în perioada 2016 – 2020, și ceea ce au făcut în perioada 1990-2016 pentru binele comunității de la care așteaptă voturile pentru candidatura la funcția de primar a municipiului Câmpia Turzii.

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

accident in campia turziiSâmbătă seara, în cartierul Sâncrai din Câmpia Turzii, la intersecția de lângă biserică a avut loc un accident spectaculos. Un autoturism a intrat într-un stâlp, luând foc imediat. Focul a cuprins și stâlpul, însă intervenția promptă a pompierilor detașamentului Avram Iancu Cluj-Napoca, ajutați de pompierii civili din cadrul primăriei Câmpia Turzii a făcut ca o tragedie mai mare să poată fi evitată. 

sedinta campia turziiConsilierii locali din Câmpia Turzii, întruniți într-o ședință extraordinară joi, 19.05, și-au dat acordul ca reprezentantul municipiului în AGA a CAA să voteze “împotrivă” pentru toate punctele înscrise pe ordinea de zi. Astfel, joi 26 mai, în ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Companiei de Apă Arieș, ce va începe la ora 10.00, Mariana Lazăr va vota împotrivă la toate punctele de pe ordinea de zi, și anume: 

“Stând sub semnul Crucii, sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena sărbătoriţi anual la data de 21 Mai, să vă găsească sănătoşi, împliniţi, cu linişte şi pace interioară. Tuturor turdenilor care poartă numele celor doi Sfinţi le doresc să aibă parte de un drum presărat cu cât mai multe bucurii, judecată înţeleaptă, iar Împăraţii al căror nume îl poartă să le călăuzească mereu paşii în viaţă! La mulţi ani!” Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie

vasile grumazReparațiile pot continua la Spitalul municipal din Turda. De la Ministerul Sănătății au sosit aproape 4,5 milioane de lei, bani destinați cheltuielilor necesare pntru continuarea lucrărilor de modernizare a spitalului turdean.

florea danielaPrezentarea echipei PNLTurda pentru viitorul Consiliu Local continuă astăzi cu juristul Daniela Florea,54 de ani.

paul catanasPe lista propusă de PNL Turda pentru viitorul Consiliu Local și-a găsit un loc binemeritat și sportivul de performanță, antrenorul și coordonatorul de club sportiv Paul Aurel Cățănaș, 28 de ani.

salina turdaRezultatele financiare obținute de societatea Turda Salina Durgău SA, în anul 2015, se vor reflecta în mod direct în bunăstarea municipiului, în condițiile în care societatea are acționar unic Municipiul Turda, iar conform prevederilor legale, o parte semnificativă din profit a fost vărsat la bugetul local. 

stefanie, turdaÎn plină campanie electorală, unii dintre candidații la fotoliul de primar al Municipiului Turda, acaparați de populismul demagogic, au ajuns să-și piardă câte puțin din uzul rațiunii, suferind din ce în ce mai mult de ceea ce oamenii bătrâni și înțelepți numeau ”orbul găinilor”. Prin urmare, acești candidați au ajuns să nege orice realizare a administrației publice locale din ultimii ani. 

Duminică, 22 mai, au avut loc noi trageri loto: Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, după ce la tragerile loto de joi, 19 mai, s-au înregistrat 13.535 de câștiguri în valoare totală de 592.684 lei Iată numerele câștigătoare de duminică, 22 mai: 

stefanieStimați cetățeni ai municipiului Turda, în urma discuțiilor avute cu mulți dintre dumneavoastră în ultimele zile și în urma mesajelor primite, am înțeles că în spațiul public se lansează tot felul de zvonuri prin care se încearcă transmiterea mesajului că eu nu aș intenționa să rămân în funcția de primar după data de 5 iunie, că eu nu mai candidez la funcția de primar, sau chiar că aș fi fost arestat. 

mirea bogdan vasileLista propusă de PNL Turda pentru viitorul Consiliu Local este completată de tânărul jurist Bogdan Vasile Mirea, 29 de ani, o certă dovadă că formațiunea noastră politică beneficiază de o resursă umană bine pregătită, implicată și competentă la nivelul noii generații, cea care va trebui, în viitorul nu prea îndepărtat, să își asume destinul acestei țări.

”Războiul” izbucnit în acaestă iarnă între autoritățile turdene și Compania de Apă Arieș (CAA) continuă și în perioada campaniei electorale. Mult-discutata Adunare Generală a Acționarilor operatorului de apă și de canalizare din Comunitatea Urbană Arieș, programată inițial la sfârșitul lunii martie, dar apoi amânată, va avea loc joi, 26 mai. 

mircea ratiuFratele fostului deputat țărănist Ion Rațiu a primit, post-mortem, titlul de cetățean de onoare al orașului său natal, Turda. 

tariceanuCălin Popescu Tăriceanu a fost la Turda, la invitaţia lui Mircea Irimie.

caaToate documentele financiar-contabile ale Companiei de Apă Arieș sunt publicate pe site-ul www.caaries.ro conform prevederilor legale.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi9
mod_vvisit_counterIeri124
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta233
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total7540689Comentarii recente