Alex Mureşan‚ medalie de argint la conc

News image

Sâmbătă‚ 25 octombrie‚ s-a desfăşurat la Târgu Mureş ediṭia a IV-a a Concursului Internaṭional de judo ″Cupa Cis...

Judo | Vineri, 31 Octombrie 2014

Detalii...

CSS Turda‚ locul I după primul turneu di

News image

În perioada 25-26 octombrie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit Turneul I‚ al S...

Volei | Vineri, 31 Octombrie 2014

Detalii...

Potaissa Turda‚ dublă victorie cu Balmaz

News image

Marṭi‚ 28 octombrie‚ Potaissa Turda a disputat‚ pe teren propriu‚ un meci cu caracter de verificare‚ în co...

Handbal | Vineri, 31 Octombrie 2014

Detalii...

România a învins reprezentativa Kosovo î

News image

Echipa naṭională de handbal masculin a României a învins miercuri‚ 29 octombrie‚ în primul tur preliminar al Cam...

Handbal | Joi, 30 Octombrie 2014

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

juniori republicani isct campia turziiÎn etapa a 10-a a Campionatului Naṭional de Juniori Republicani A şi B‚ Seria a VI-a‚ disputată sâmbătă‚ 25 octombrie‚ echipele de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit în deplasare FC Municipal Baia Mare. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ s-au impus cu 3-2 (2-1) prin reuşitele lui Şoancă A. (două goluri) şi Cristea T.

juniori isct campia turziiMiercuri‚ 22 octombrie‚ juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit‚ pe teren propriu‚ echipele similare de la LPS Bistriṭa. Juniorii republicani A‚ conduşi de Vasile Macea‚ au învins cu 7-2 (5-0) graṭie golurilor marcate de Cristea T., Şoancă A. (două goluri)‚ Dan Florin ( trei goluri) şi Plăcintar R.

ariesul-sanmartinCSC Sânmartin – FC Arieşul Turda 3-2 (1-0)

Etapa a 8-a a Ligii a III-a la fotbal a adus prima înfrângere din această ediṭie de campionat pentru formaṭia antrenată de Adrian Matei. Cu 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate, ultimul obṭinut pe teren propriu‚ în etapa a 7-a‚ turdenii s-au aflat pe locul secund în clasamentul Seriei a V-a‚ cu un total de 15 puncte‚ la două puncte distanṭă de CSC Sânmartin‚ adversara de sâmbătă‚ 18 octombrie.

unirea dej-ariesul turdaUnirea Dej- Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-2)

Vineri‚ 3 octombrie‚ într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a‚ Arieşul 1907 Turda a învins‚ în deplasare‚ Unirea Dej. Venită după o remiză pe teren propriu‚ în compania celor de la Avântul Reghin‚ formaṭia antrenată de Adrian Matei a plecat la Dej cu gândul de a obṭine cele trei puncte puse în joc care le permite să rămână în fruntea clasamentului.

isct campia turziiSâmbătă‚ 20 septembrie‚ juniorii republicani B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au primit vizita formaṭiei CFR Cluj. Pe o vreme frumoasă‚ numai bună de fotbal‚ elevii antrenorului Florin Mărginean au reuşit să depăşească complexul CFR Cluj şi la capătul unui meci antrenant‚ dominat de echipa gazdă‚ şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

ariesul-cugirArieşul 1907 Turda- Metalurgistul Cugir 0-0

Se spune că jocul bun şi rezultatele atrag suporterii! Perfect valabil în cazul echipei de fotbal Arieşul Turda care după o serie de rezultate bune şi un joc promiṭător a reuşit să-i convingă pe iubitorii ″sportului rege″‚ văduviṭi în ultimii ani de spectacolul fotbalistic‚ să ocupe un loc în tribunele stadionului şi să încurajeze echipa.

ariesul-fc bihorArieşul 1907 Turda-FC Bihor 0-1 (0-0, 0-0)

Aventura Arieşului în Cupa României s-a încheiat marṭi‚ 9 septembrie‚ când trupa antrenată de Adrian Matei a fost învinsă pe teren propriu de formaṭia de liga a II-a‚ FC Bihor.

ariesulÎn turul V al Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni formaṭia de Liga a II-a‚ FC Bihor. Întâlnirea este programată pentru marți, 9 septembrie, și se va disputa la Turda, de la ora 16.30. Arieşul 1907 Turda a trecut până acum de Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ Gloria II Bistriṭa‚ scor 1-0‚ Avântul Reghin‚ scor 2-0 şi FC Hunedoara‚ scor 2-0.

ariesul turda-fc baia mareArieşul 1907 Turda-FCM Baia Mare 3-1 (1-0)

Sâmbătă‚ 30 august‚ în prima etapă a Ligii a III-a‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei FCM Baia Mare. Pe o vreme frumoasă pentru fotbal şi în faṭa unui public doritor să asiste la o nouă victorie‚ echipa antrenată de Adrian Matei a avut un ritm bun încă din debutul partidei‚ iar ceea ce a urmat ne îndreptăṭeşte să vorbim de noua ″faṭă″ a echipei de pe malul Arieşului.

ariesul turda-fc hunedoaraArieşul 1907 Turda-FC Hunedoara 2-0 (1-0)

Marṭi‚ 26 august‚ faza a IV-a a Cupei României la fotbal a programat întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi FC Hunedoara. În prima confruntare de pe teren propriu din acest sezon‚ turdenii au avut un ritm bun şi au reuşit să-şi asigure participarea în următoarea fază a competiṭiei.

program competitional liga a III-aLuni‚ 18 august‚ a avut loc‚ la sediul Federaṭiei Române de Fotbal‚ tragerea la sorţi a programului competiţional al noului sezon al Ligii a III-a.
Arieşul 1907 Turda face parte din seria a V-a a Ligii a III-a şi va întâlni formaṭiile: CS Oşorhei, Sănătatea Cluj, FC Zalău, CS Unirea Jucu, CF Metalurgistul 1939 Cugir‚ FC Unirea Dej, FCM Baia Mare, CSM Avântul Reghin, CS Iernut, FC Gloria Progresul, CSC Sânmartin, ACS Industria Galda şi CSM Sighetu Marmaţiei.

ariesul turda-sighetu marmatieiArieşul 1907 Turda-Sighetu Marmaṭiei 2-0 (0-0)

Vineri‚ 24 octombrie‚ în etapa a 9-a a Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei CSM Sighetu Marmaṭiei. Veniṭi după o înfrângere‚ în deplasare‚ prima din această ediṭie de campionat‚ în faṭa echipei CSC Sânmartin‚ turdenii aveau nevoie de o victorie în meciul de vineri pentru a fi siguri că vor rămâne în top 3 în Seria a V-a.

ariesul-gloria bistritaArieşul 1907 Turda- Gloria Progresul 1-1 (0-1)

Vineri‚ 10 octombrie‚ în etapa cu numărul VII‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei aflate pe locul 6 în Seria a V-a a Ligii a III-a, Gloria Progresul Bistriṭa. Veniṭi după o victorie pe teren propriu‚ în faṭa formaṭiei Unirea Jucu‚ elevii lui Valer Săsărman au venit cu gândul să încurce liderul şi au intrat bine în joc punând probleme la poarta lui Ţicrea încă din debut.

ariesul turda-avantul reghinArieşul 1907 Turda- Avântul Reghin 0-0

Vineri‚ 26 septembrie‚ etapa a 5-a a Ligii a III-a a programat la Turda confruntarea dintre Arieşul‚ liderul seriei a V-a‚ şi CSM Avântul Reghin‚ ocupanta locului 9.

sanatatea cluj-ariesul turdaSănătatea Cluj-Arieşul 1907 Turda 1-7 (0-2)

Arieşul 1907 Turda şi-a consolidat poziṭia de lider în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal după ce în etapa a IV-a‚ desfăşurată vineri‚ 19 septembrie‚ a învins cu 7-1 Sănătatea Cluj.

sasa silviu, concordia chiajnaCăpitanul echipei de juniori liga 4 Saşa Silviu, din cadrul clubului de fotbal Unirea Triteni a participat în această săptămână la un stagiu de pregătire la clubul de liga I Concordia Chiajna (republicani A). După mai multe zile de testări fizice, tehnice, tactice şi un joc amical a reuşit să convingă staf-ul tehnic prin calităţile sale extraordinare că merită să îmbrace tricoul echipei Concordia Chiajna, lucru care se va realiza în perioada următoare. Succes Silviu!

osorhei-ariesul turdaCS Oşorhei- Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-1)

Vineri‚ 5 septembrie‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit, în deplasare‚ formaṭia bihoreană CS Oşorhei. Veniṭi după o serie de rezultate pozitive în Cupa României şi după un debut de campionat convingător‚ elevii lui Adrian Matei au menṭinut ritmul bun şi în meciul disputat la Baza Sportivă de la Alparea‚ contând pentru etapa secundă a Ligii a III-a de fotbal.

bogdan mitreaSelecționerul Victor Pițurcă a decis să-l convoace pe Bogdan Mitrea în lotul echipei naționale care pregătește meciul de debut cu Grecia din preliminariile EURO 2016‚ anunṭă site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. Fundașul lui FC Viitorul s-a alătura‚ astfel‚ celorlalți ”tricolori” miercuri, 3 septembrie, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

onacaÎn ediṭia de miercuri‚ 27 august‚ a Gazetei Sporturilor descoperim un reportaj care-l are în prim plan pe Ioan Onacă‚ ultimul supravieṭuitor al celei mai surprinzătoare câştigătoare a Cupei României‚ Arieşul Turda 1961.

ariesul turdaÎntr-un meci contând pentru faza a IV-a a Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni marṭi‚ 26 august‚ pe teren propriu‚ FC Hunedoara. Arieşul 1907 Turda a trecut până acum de Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ Gloria II Bistriṭa‚ scor 1-0‚ şi Avântul Reghin‚ scor 2-0. FC Hunedoara a învins cu 3-1 Retezatul Haṭeg şi s-a calificat în Faza a IV-a a Cupei României după ce a învins‚ scor 5-4‚ Metalurgistul Cugir‚ meciul fiind decis în urma loviturilor de departajare.

old boys isct-u clujStadionul Municipal din Câmpia Turzii a găzduit sâmbătă‚ 16 august‚ un eveniment fotbalistic de excepṭie.
Meciul de old boys dintre ISCT şi Universitatea Cluj a reprezentat pentru iubitorii fotbalului din Câmpia Turzii un bun motiv de a ocupa un loc în tribunele stadionului‚ aşa cum o făceau în vremurile bune când duelul dintre cele două formaṭii nu era nici pe departe unul amical.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1203
mod_vvisit_counterIeri2898
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta13869
mod_vvisit_counterLuna aceasta93303
mod_vvisit_counterÎn total5400403Comentarii recente