Turul fluctuaṭiilor! Arieşul 1907 Turda,

News image

După un sezon 2013/2014 modest şi un play-out în care şi-a mai spălat din păcate‚ Arieşul 1907 Turda a început în forṭ...

Fotbal | Sâmbătă, 20 Decembrie 2014

Detalii...

Potaissa Turda s-a despărṭit de patru ju

News image

Lucian Ignat, Cosmin Liberṭ‚ Daniel Mureşan şi Cornel Medrea nu vor mai îmbrăca tricoul Potaissei în anul 2015. După patru a...

Handbal | Sâmbătă, 20 Decembrie 2014

Detalii...

Naṭionala de handbal masculin a început

News image

Echipa naṭională de handbal a României s-a reunit miercuri‚ 17 decembrie‚ la Rin Grand Hotel, în capitală. Naționala s...

Handbal | Sâmbătă, 20 Decembrie 2014

Detalii...

Moș Crăciun a sosit la FC Sticla Arieșul

News image

Copiii de la toate grupele de fotbal ale Clubului Sportiv de Fotbal CS Sport Line Turda și FC Sticla Arieșul Turda au primit vineri, 19 decemb...

Fotbal | Vineri, 19 Decembrie 2014

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

ariesul turdaDupă un sezon 2013/2014 modest şi un play-out în care şi-a mai spălat din păcate‚ Arieşul 1907 Turda a început în forṭă noul sezon sub comanda aceluiaşi Adrian Matei care a lăsat impresia‚ cel puṭin în debutul campionatului‚ că a găsit reṭeta succesului.

sticla ariesul turda si sport lineCopiii de la toate grupele de fotbal ale Clubului Sportiv de Fotbal CS Sport Line Turda și FC Sticla Arieșul Turda au primit vineri, 19 decembrie, cadouri de Moș Crăciun. La rândul lui, vicepreședintele responsabil sportiv, Adrian Șomlea, l-a îmbrăcat pe moșul cel darnic în tricoul proaspăt reînființatului club de fotbal FC Sticla Arieșul Turda și cu un fular al celor de la Sport Line.

fotbal copii campia turziiÎn perioada 29-30 noiembrie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa 1 Decembrie″ la fotbal copii. Competiṭia‚ dedicată categoriilor de vârstă 2005‚ 2006 şi 2007‚ a fost organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

iernut-ariesul turdaCS Iernut- Arieşul 1907 Turda 0-1 (0-1)

Sâmbătă‚ 22 noiembrie‚ în ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit pe stadionul ″Cornel Orza″din Iernut formaṭia din localitate aflată pe locul 12 în clasamentul Seriei a V-a.

Referitor la articolul apărut pe site-ul dumneavoastră, în acest week-end, cu privire la neprezentarea juniorilor C, ai clubului AFC Arieșul 1907 Turda la etapa de sâmbătă, 08.11.2014, la Cluj Napoca pentru jocul cu echipa similară a clubului ”U” Cluj și ținând cont de afirmațiile făcute de Nădășan Melian la adresa persoanei mele, doresc să precizez câteva aspecte.

ariesul-unirea jucuArieşul 1907 Turda- Unirea Jucu 0-0

Cu două etape înainte de finalul turului de campionat‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ Unirea Jucu‚ formaṭie aflată în subsolul clasamentului‚ cu un total de 11 puncte. Elevii lui Adrian Matei au început în forṭă partida de vineri‚ 7 noiembrie‚ şi preṭ de câteva minute au mutat jocul în jumătatea adversă.

isct juniori campia turziiSâmbătă‚ 1 noiembrie‚ pe arena ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii s-a desfăşurat etapa a XI-a a Campionatului de Juniori Republicani A şi B. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ au încheiat la egalitate‚ scor 0-0‚ confruntarea cu CS Sporting Recea‚ după ce‚ în minutul 84‚ fotbaliştii din Câmpia Turzii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Kiesz G.

juniori republicani isct campia turziiÎn etapa a 10-a a Campionatului Naṭional de Juniori Republicani A şi B‚ Seria a VI-a‚ disputată sâmbătă‚ 25 octombrie‚ echipele de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit în deplasare FC Municipal Baia Mare. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ s-au impus cu 3-2 (2-1) prin reuşitele lui Şoancă A. (două goluri) şi Cristea T.

ariesul turda-sighetu marmatieiArieşul 1907 Turda-Sighetu Marmaṭiei 2-0 (0-0)

Vineri‚ 24 octombrie‚ în etapa a 9-a a Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei CSM Sighetu Marmaṭiei. Veniṭi după o înfrângere‚ în deplasare‚ prima din această ediṭie de campionat‚ în faṭa echipei CSC Sânmartin‚ turdenii aveau nevoie de o victorie în meciul de vineri pentru a fi siguri că vor rămâne în top 3 în Seria a V-a.

ariesul-gloria bistritaArieşul 1907 Turda- Gloria Progresul 1-1 (0-1)

Vineri‚ 10 octombrie‚ în etapa cu numărul VII‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei aflate pe locul 6 în Seria a V-a a Ligii a III-a, Gloria Progresul Bistriṭa. Veniṭi după o victorie pe teren propriu‚ în faṭa formaṭiei Unirea Jucu‚ elevii lui Valer Săsărman au venit cu gândul să încurce liderul şi au intrat bine în joc punând probleme la poarta lui Ţicrea încă din debut.

ariesul turda-avantul reghinArieşul 1907 Turda- Avântul Reghin 0-0

Vineri‚ 26 septembrie‚ etapa a 5-a a Ligii a III-a a programat la Turda confruntarea dintre Arieşul‚ liderul seriei a V-a‚ şi CSM Avântul Reghin‚ ocupanta locului 9.

În perioada 29-30 noiembrie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa 1 Decembrie″ la fotbal copii. Competiṭia‚ dedicată categoriilor de vârstă 2005‚ 2006 şi 2007 a fost organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

FC Zalău - Unirea Dej 3-0
Sănătatea Cluj - CSC Sânmartin 0-1
CS Oşorhei - Industria Galda 2-0

ariesul-fc zalauArieşul 1907 Turda-FC Zalău 0-1 (0-1)

Vineri‚ 14 noiembrie‚ etapa cu numărul XII‚ penultima din acest tur de campionat‚ a programat la Turda întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi FC Zalău.

ariesul turda 53 de aniMiercuri‚ 12 noiembrie‚ se împlinesc 53 de ani de când Arieşul Turda a câştigat Cupa României‚ după o finală de vis cu Rapid Bucureşti. Este cea mai mare performanṭă a fotbalului turdean şi cea mai valoroasă amintire, o amintire din seria celor bune pe care ne încăpăṭânăm să o aducem în atenṭia cititorilor noştri de fiecare dată.

Unirea Dej - Metalurgistul Cugir 0-0
FCM Avântul Reghin - Sănătatea Cluj 1-0
FC Gloria Progresul - CS Oşorhei 2-1
CSC Sânmartin - FCM Baia Mare 1-1
CSM Sighetu Marmaţiei - CS Iernut 3-1
Industria Galda - FC Arieşul 1907 Turda 2-1
Unirea Jucu - FC Zalău 1-1

industria galda-ariesul turdaACS Industria Galda- Arieşul 1907 Turda 2-1 (2-1)

Etapa a X-a a Ligii a III-a la fotbal a programat sâmbătă‚ 1 noiembrie‚ confruntarea dintre ocupanta locului secund‚ Arieşul 1907 Turda‚ şi ACS Industria Galda‚ ocupanta locului 12‚ cu 7 puncte.

juniori isct campia turziiMiercuri‚ 22 octombrie‚ juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit‚ pe teren propriu‚ echipele similare de la LPS Bistriṭa. Juniorii republicani A‚ conduşi de Vasile Macea‚ au învins cu 7-2 (5-0) graṭie golurilor marcate de Cristea T., Şoancă A. (două goluri)‚ Dan Florin ( trei goluri) şi Plăcintar R.

ariesul-sanmartinCSC Sânmartin – FC Arieşul Turda 3-2 (1-0)

Etapa a 8-a a Ligii a III-a la fotbal a adus prima înfrângere din această ediṭie de campionat pentru formaṭia antrenată de Adrian Matei. Cu 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate, ultimul obṭinut pe teren propriu‚ în etapa a 7-a‚ turdenii s-au aflat pe locul secund în clasamentul Seriei a V-a‚ cu un total de 15 puncte‚ la două puncte distanṭă de CSC Sânmartin‚ adversara de sâmbătă‚ 18 octombrie.

unirea dej-ariesul turdaUnirea Dej- Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-2)

Vineri‚ 3 octombrie‚ într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a‚ Arieşul 1907 Turda a învins‚ în deplasare‚ Unirea Dej. Venită după o remiză pe teren propriu‚ în compania celor de la Avântul Reghin‚ formaṭia antrenată de Adrian Matei a plecat la Dej cu gândul de a obṭine cele trei puncte puse în joc care le permite să rămână în fruntea clasamentului.

isct campia turziiSâmbătă‚ 20 septembrie‚ juniorii republicani B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au primit vizita formaṭiei CFR Cluj. Pe o vreme frumoasă‚ numai bună de fotbal‚ elevii antrenorului Florin Mărginean au reuşit să depăşească complexul CFR Cluj şi la capătul unui meci antrenant‚ dominat de echipa gazdă‚ şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

Lista câştigătorilor concursului
de Crăciun „Prinde-l pe Ghiţă!”
Chiar dacă Moş Crăciun anunţase că îl dă pe Ghiţă viu, s-a răzgândit. Numărul foarte mare de taloane l-a determinat să hotărască să-l împartă pe Ghiţă în două jumătăţi. Astfel, doi cititori se vor bucura de porcul de Crăciun oferit de către Ziarul 21.
Şi încă 7 vor primi pachete cu bunătăţi pentru masa de Crăciun.
Câştigătorii lui Ghiţă:
1. Nagy Desideriu, 52 ani, Corneşti
2. Moldovan Marinela, 53 ani, Câmpia Turzii, Laminoriştilor 19

Câştigătorii celor 7 pachete pentru masa de Crăciun:
1. Săutean Alina Maria, 29 ani, Turda, C. Victoriei 29
2. Crişan Ghizela, 62 ani, Turda, Rapsodiei 12A
3. Lazăr Aurel, 73 ani, Turda, Narciselor 16
4. Gălbează Mihai, 67 ani, Turda, Mihai Viteazu 45
5. Baciu Cristina, 62 ani, Câmpia Turzii, Băii 7
6. Dee Emilia, 52 ani, Câmpia Turzii, Mureşului 8
7. Roşca Ioan, 25 ani, Mihai Viteazu, Florilor 218

Câştigătorii sunt aşteptaţi la redacţia Ziarului 21, în Turda, str. Mihai Eminescu nr. 6-8,  MARŢI, 23 DECEMBRIE, ORELE 12.00, să-şi ridice premiile, cu o copie a buletinului sau a cărţii de identitate.


Editorial

Ruptură între cititor și ziarist. Băieți

News image

Anul 2014 a fost unul trist pentru libertatea presei, un an în care propagandiștii au reuși...

Detalii...
Avem 402 vizitatori online

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi3091
mod_vvisit_counterIeri4013
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta32202
mod_vvisit_counterLuna aceasta79202
mod_vvisit_counterÎn total5590179Comentarii recente