Handbalul în casele tuturor românilor!

News image

″Federația Română de Handbal îi anunță pe toți iubitorii sportului din România c-a mai făcut încă un pas pentru ...

Handbal | Sâmbătă, 27 August 2016

Detalii...

Artişti şi pe teren! Naționala artiştilo

News image

Vineri, 26 august,  pe o vreme frumoasă şi în fața unui public de toate vârstele, echipa autorităților locale a înt&aci...

Fotbal | Vineri, 26 August 2016

Detalii...

Un nou proiect fotbalistic- Sticla Arieş

News image

Miercuri, 24 august, în sala de protocol a Primăriei Turda a avut loc o conferință de presă  privind noul proiect fotbalistic Sticl...

Fotbal | Joi, 25 August 2016

Detalii...

Turda are o medaliată cu bronz la Campio

News image

Sâmbătă, 21 august, a debutat la Mangalia Campionatul Național de Box pentru senioare, tineret şi junioare.

Box | Joi, 25 August 2016

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

fotbalVineri, 26 august,  pe o vreme frumoasă şi în fața unui public de toate vârstele, echipa autorităților locale a întâlnit naționala de fotbal a artiştilor, fostă campioană mondială la Art-Football şi medaliată cu bronz în acest an.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, în sala de protocol a Primăriei Turda a avut loc o conferință de presă  privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda.

fotbal copiiSâmbătă, 20 august, copiii şi juniorii de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au avut parte de un moment special. După ce au participat la parada organizată în centrul municipiului, tinerii sportivi s-au îndreptat spre stadionul ″Mihai Adam″, locul în care ei îşi desfăşoară activitatea şi unde se simt cel mai bine.

sticlaClubul de fotbal Sticla Arieșul Turda, care reprezintă noul proiect fotbalistic la nivelul municipiului Turda, cu sprijinul administrației locale, organizează o selecție pentru echipa de seniori care va activa în Liga 4, pentru echipa de juniori A1, care va activa în campionatul județean al Ligii 4 și pentru celelalte grupe de copii și juniori, care vor fi angrenate în diverse competiții, în anul competițional 2016/2017.

isctISCT 1921- Unirea Jucu 0-4 (0-2)

Industria Sârmei Câmpia Turzii 1921, învinsă în primul amical al anului

fotbalÎn şedința din 24.05.2016, la propunerea unor echipe, C.E. al A.J.F. Cluj a hotărât următoarele:

dan florinJuniorii A1 de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au devenit, recent, campioni naționali. Au parcurs un drum lung şi sinuos, dar au dovedit că se poate face  performanță atunci când există unitate şi ambiție şi mai ales atunci când munca se împleteşte cu talentul.

isctDupă un parcurs bun în campionat, având o diferență considerabilă față de principalele adversare, juniorii A1 de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce au dispus, în finală, de AS FC Precizia Săcele, scor 2-1.

fotbal ctÎn etapa cu numărul XX a Ligii a IV-a la fotbal, Potaissa Turda s-a impus, în deplasare, la Gilău, scor 1-3, iar Industria Sârmei Câmpia Turzii a bifat a 10-a victorie din această ediție de campionat.

fotbalSâmbătă, 19 martie, Potaissa 2011 Turda a întâlnit, pe teren propriu, A.C.S Armenopolis Gherla. Meciul, contând pentru etapa cu numărul 15, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-2. Arieşul Mihai Viteazu s-a impus, pe teren propriu, în fața formației Vulturul Mintiu Gherlii, scor 2-0. În aceeaşi etapă s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

fotbalSâmbătă, 12 martie, se va relua campionatul Ligii a IV-a  la fotbal.  În etapa cu numărul 14 se vor întâlni:

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, de la ora 15.30, va avea loc o conferință de presă în sala de protocol a Primăriei Turda, privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda, la care vor fi prezenți invitați de seamă pentru clubul și localitatea noastră.

fotbalStadionul  ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit în perioada 19-20 august ″Cupa Municipiului Câmpia Turzii″ la fotbal.

fotbalIndustria Sârmei Câmpia Turzii 1921-Unirea Dej 3-1 (2-0)

Industria Sârmei Câmpia Turzii 1921, victorie în Cupa României

fotbalLuni, 1 august, Comitetul de Urgență din cadrul Federației Române de Fotbal a aprobat componența nominală a Ligii a 2-a, ediția 2016-2017.

bogdan mitreaBogdan Mitrea, fost jucător la SeSo Câmpia Turzii, a semnat un contract valabil pe un an cu vicecampioana României, Steaua Bucureşti. Bogdan Mitrea a evoluat în perioada 2009-2011 la SeSo Câmpia Turzii, iar apoi s-a transferat la CSMS Iaşi unde a evoluat până în 2013. Din 2013‚ Mitrea a făcut parte din echipa patronată de Gheorghe Hagi. 

fotbalDuminică, 19 iunie, s-a desfăşurat la Turda prima ediție a Cupei ″Sinai Junior″. Competiția a fost organizată la două categorii de vârstă: 2004 şi 2005. Meciurile s-au disputat pe trei terenuri şi s-au înregistrat următoarele rezultate:

fotbalFluier final în Liga a IV-a, Cluj, acolo unde A.S Viitorul Feleacu s-a clasat pe primul loc cu un total de 56 puncte, la două puncte distanță de Potaissa Turda. Podiumul a fost completat de Luceafărul 2010 Cluj Napoca.

fotbalPotaissa Turda a stabilit scorul etapei cu numărul 18. Turdenii s-au impus cu 16-3 pe terenul celor de la Someşul Apahida şi ocupă prima poziție în clasamentul Ligii a IV-a, cu un total de 38 puncte. Luceafărul Cluj-Napoca şi Armenopolis Gherla, următoarele două clasate, sunt la egalitate de puncte cu liderul.

ciorceriDupă demisia lui Petre Grigoraş de la cârma prim-divizionarei ASA Târgu Mureş, echipa a fost pregătită de trio-ul Mutu-Stăncioiu-Mureşan, dar începând de miercuri, 9 martie, a fost numit un nou antrenor principal. Este vorba de George Ciorceri (60 ani), fost antrenor la Arieşul Turda şi, ulterior, FCM Turda.

campia turzii, fotbal salaÎn perioada 30-31 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa Prieteniei″ la fotbal în sală. Competiţia a adunat la start 16 echipe care au fost împărţite în 4 grupe, după cum urmează:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi7156
mod_vvisit_counterIeri8207
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta32638
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total8199993Comentarii recente