Ioan Onacă‚ propunerea redactorului spor

News image

Dacă fotbalul turdean are o istorie‚ atunci cea mai importantă pagină a acestei istorii a fost scrisă pe 12 noiembrie 1961 când Ar...

Fotbal | Sâmbătă, 1 August 2015

Detalii...

Simultan de şah cu maestrul internaṭiona

News image

Vineri‚ 31 iulie‚ Sala Mică a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii a găzduit o atractivă î...

Diverse | Sâmbătă, 1 August 2015

Detalii...

Potaissa Turda‚ victorie în primul meci

News image

Joi‚ 30 iulie‚ Potaissa Turda a început seria meciurilor de pregătire, prima confruntare‚ în deplasare‚ &i...

Handbal | Vineri, 31 Iulie 2015

Detalii...

Tenis de masă. Lucian Hidişan‚ pe podium

News image

Duminică‚ 26 iulie‚ s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ediṭia a VII-a a...

Tenis | Miercuri, 29 Iulie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

ioan onacaDacă fotbalul turdean are o istorie‚ atunci cea mai importantă pagină a acestei istorii a fost scrisă pe 12 noiembrie 1961 când Arieşul Turda a câştigat Cupa României după o finală de vis în compania mult mai titratei formaṭii bucureştene‚ Rapid.

Ordinea de zi a şedinţei de luni‚ 27 iulie‚ a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a inclus şi stabilirea componenţei seriilor ediţiei 2015-2016 a Ligii 3. Faţă de cele 74 de cluburi înscrise iniţial, au mai fost adăugate alte trei echipe, foste participante în sezonul precedent al eşalonului al treilea. 

ariesul turda″Ziua de 20 iulie 2015 a fost termenul limită până la care s-au putut face înscrieri în viitoarea ediţie a Ligii a III-a, care va debuta pe 29 august. Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 74 de cereri de înscriere pentru noul sezon″, se anunṭă într-un comunicat postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

ariesul turdaFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul primei faze a Cupei României care va debuta miercuri, 15 iulie, de la ora 17:30. În acestă fază vor participa 74 de echipe‚ 42 de echipe calificate din faza pe judeţe şi 32 de echipe din Liga a 3-a, iar în total vor fi 37 de jocuri.

ariesul turdaComisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dictat noi sancţiuni împotriva echipei Arieşul 1907 Turda. În cadrul şedinţei de miercuri, 24 iunie, s-a decis depunctarea echipei turdene cu 4 puncte, din cauza litigiilor cu Gabriel Burcă şi Iosif Ladislau Kalai.

fotbal ISCT campia turziiSâmbătă‚ 20 iunie‚ s-a desfăşurat Luduş ″Trophy Cup″2015 la fotbal copii‚ competiṭie organizată la categoriile de vârstă 2002‚ 2006 şi 2007. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a participat la grupa de vârstă 2006 şi a avut ca adversari Elita Nazna‚ ASMS Târgu Mureş‚ Best Kids Reghin‚ Viitorul Luduş şi Mureşul Deda. 

Întrunit vineri‚ 19 iunie‚ Departamentul de Competiṭii din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a anunṭat programul oficial al meciurilor care vor decide promovatele în ediṭia 2005-2006 a eşalonului al treilea. ″Din cele 42 de campioane cu drept de participare la baraj, trei echipe nu vor participa la această fază a competiţiei″‚ se anunṭă în comunicatul postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj la fotbal‚ ar trebui să întâlnească sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii‚ însă prezenṭa la meciul de baraj este incertă. 

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj‚ va întâlni sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii. 

ariesul turdaEchipa Arieşul 1907 Turda a fost depunctată cu încă două puncte pentru neplata restanṭelor contractuale către fostul jucător Kalai Iosif Ladislau. ″Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea FC Ariesul 1907 Turda cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 20.05.2015 -06.06.2015. 

Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit în perioada 6-7 iunie ediṭia a III-a a Cupei de Vară la fotbal copii, eveniment organizat de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.
Sâmbătă‚ 6 iunie‚ competiṭia s-a desfăşurat la categoriile de vârstă 2007-2008.

ariesul turdaComisia de Disciplină și Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a aplicat o nouă sancṭiune echipei Arieşul 1907 Turda. Întrunită miercuri‚ 22 iulie‚ Comisia a decis ″în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea AFC Arieșul 1907 Turda cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 06.07.2015 -21.07.2015.

ariesulCS Someşul 2010 Apahida- Arieşul 1907 Turda 3-0 (1-0)

Arieşul 1907 Turda a părăsit Cupa României încă din prima fază. Pentru partida programată miercuri‚ 15 iulie‚ Arieşul 1907 Turda a deplasat o echipă de juniori‚ care a reuşit să salveze situaṭia dat fiind faptul că în conformitate cu art.31.15 din ROAF, echipele programate în Cupa României ″nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă″.

ariesul turdaDepunctarea continuă pentru Arieşul 1907 Turda. În cadrul şedinţei de miercuri, 8 iulie‚ Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dictat noi sancţiuni pentru echipa turdeană din cauza litigiilor cu Iosif Ladislau Kalai şi Gabriel Burcă. 

dionisie ursuSe spune că pasiunile mari nasc oameni mari. Iar oamenii mari dau naştere unor destine‚ unor poveşti de viaṭă impresionante sau îşi leagă numele de momente care nu vor fi date nicicând uitării. Mulṭi sunt cei care‚ de-a lungul vremii‚ au fost creatorii unor astfel de momente‚ oameni care pot fi daṭi drept exemplu‚ oameni care continuă să trăiască prin ceea ce au lăsat în urma lor‚ adevăratele valori.

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj‚ trebuia să întâlnească sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda‚ care a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii‚ a fost sancṭionată cu neprogramarea şi‚ astfel‚ bihorenii au promovat în eşalonul terṭ. 

heco cup la campia turziiÎn data de 14 iunie 2015 la Baza de Agrement Broscuța a avut loc evenimentul caritabil Heco Cup, organizat de SC Heco Schrauben SRL și SC Broscuța SRL. Evenimentul a constat în organizarea unui campionat de fotbal, la care au participat mai multe echipe de fotbal din oraș. 

isct copiiSâmbătă‚ 13 iunie‚ s-a desfăşurat la Cluj Napoca a treia ediṭie a ″Cupei Barca″ la fotbal copii‚ grupa de vârstă 2006. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a făcut parte din grupa A şi a obṭinut următoarele rezultate:

Joi‚ 11 iunie‚ a avut loc‚ la sediul Federaţiei Române de Fotbal, tragerea la sorţi a programului meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3. 42 de campioane judeţene se vor duela în 21 de duble tur-retur, pe 20 şi 27 iunie. La întâlnire au participat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian, şeful Departamentului Competiţii, Aurel Ionescu, şeful Departamentului Juridic, Adrian Stângaciu, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, reprezentant al AJF-urilor în Comitetul Executiv.

cupa de vara campia turziiÎn perioada 6-7 iunie Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a III-a a ″Cupei de Vară″ la fotbal copii, competiṭie organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii. Sâmbătă‚ 6 iunie‚ competiṭia s-a desfăşurat la categoriile de vârstă 2007-2008 unde s-au impus Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii (2007) şi CFR Cluj (2008).

ariesul turdaÎntrunită miercuri‚ 3 iunie‚ Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a ″sancţionat debitorul AFC Arieşul 1907 Turda cu penalitate de 3000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul Burcă Gabriel. 

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi294
mod_vvisit_counterIeri3381
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta294
mod_vvisit_counterLuna aceasta7080
mod_vvisit_counterÎn total6367306Comentarii recente