Înfrângere dureroasă! Potaissa Turda a p

News image

RK Nexe-Potaissa Turda 35-20 (15-10) Sâmbătă‚ 22 noiembrie‚ Potaissa Turda a întâlnit‚ în depla...

Handbal | Duminică, 23 Noiembrie 2014

Detalii...

Rezultate Etapa a 13-a‚ Seria a V-a

News image

FC Zalău - Unirea Dej 3-0 Sănătatea Cluj - CSC Sânmartin 0-1 CS Oşorhei - Industria Galda 2-0

Fotbal | Duminică, 23 Noiembrie 2014

Detalii...

Arieşul 1907 Turda a încheiat turul de c

News image

CS Iernut- Arieşul 1907 Turda 0-1 (0-1) Sâmbătă‚ 22 noiembrie‚ în ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal&...

Fotbal | Duminică, 23 Noiembrie 2014

Detalii...

Antrenorul Alpar Nagy‚ rezultate bune la

News image

Vineri‚ 7 noiembrie 2014‚ s-a desfăşurat Finala Campionatului Naṭional de Judo Kata‚ competiṭie la care antrenorul de la CSM...

Judo | Duminică, 23 Noiembrie 2014

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

FC Zalău - Unirea Dej 3-0
Sănătatea Cluj - CSC Sânmartin 0-1
CS Oşorhei - Industria Galda 2-0

iernut-ariesul turdaCS Iernut- Arieşul 1907 Turda 0-1 (0-1)

Sâmbătă‚ 22 noiembrie‚ în ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit pe stadionul ″Cornel Orza″din Iernut formaṭia din localitate aflată pe locul 12 în clasamentul Seriei a V-a.

Referitor la articolul apărut pe site-ul dumneavoastră, în acest week-end, cu privire la neprezentarea juniorilor C, ai clubului AFC Arieșul 1907 Turda la etapa de sâmbătă, 08.11.2014, la Cluj Napoca pentru jocul cu echipa similară a clubului ”U” Cluj și ținând cont de afirmațiile făcute de Nădășan Melian la adresa persoanei mele, doresc să precizez câteva aspecte.

ariesul-unirea jucuArieşul 1907 Turda- Unirea Jucu 0-0

Cu două etape înainte de finalul turului de campionat‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ Unirea Jucu‚ formaṭie aflată în subsolul clasamentului‚ cu un total de 11 puncte. Elevii lui Adrian Matei au început în forṭă partida de vineri‚ 7 noiembrie‚ şi preṭ de câteva minute au mutat jocul în jumătatea adversă.

isct juniori campia turziiSâmbătă‚ 1 noiembrie‚ pe arena ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii s-a desfăşurat etapa a XI-a a Campionatului de Juniori Republicani A şi B. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ au încheiat la egalitate‚ scor 0-0‚ confruntarea cu CS Sporting Recea‚ după ce‚ în minutul 84‚ fotbaliştii din Câmpia Turzii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Kiesz G.

juniori republicani isct campia turziiÎn etapa a 10-a a Campionatului Naṭional de Juniori Republicani A şi B‚ Seria a VI-a‚ disputată sâmbătă‚ 25 octombrie‚ echipele de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit în deplasare FC Municipal Baia Mare. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ s-au impus cu 3-2 (2-1) prin reuşitele lui Şoancă A. (două goluri) şi Cristea T.

ariesul turda-sighetu marmatieiArieşul 1907 Turda-Sighetu Marmaṭiei 2-0 (0-0)

Vineri‚ 24 octombrie‚ în etapa a 9-a a Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei CSM Sighetu Marmaṭiei. Veniṭi după o înfrângere‚ în deplasare‚ prima din această ediṭie de campionat‚ în faṭa echipei CSC Sânmartin‚ turdenii aveau nevoie de o victorie în meciul de vineri pentru a fi siguri că vor rămâne în top 3 în Seria a V-a.

ariesul-gloria bistritaArieşul 1907 Turda- Gloria Progresul 1-1 (0-1)

Vineri‚ 10 octombrie‚ în etapa cu numărul VII‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei aflate pe locul 6 în Seria a V-a a Ligii a III-a, Gloria Progresul Bistriṭa. Veniṭi după o victorie pe teren propriu‚ în faṭa formaṭiei Unirea Jucu‚ elevii lui Valer Săsărman au venit cu gândul să încurce liderul şi au intrat bine în joc punând probleme la poarta lui Ţicrea încă din debut.

ariesul turda-avantul reghinArieşul 1907 Turda- Avântul Reghin 0-0

Vineri‚ 26 septembrie‚ etapa a 5-a a Ligii a III-a a programat la Turda confruntarea dintre Arieşul‚ liderul seriei a V-a‚ şi CSM Avântul Reghin‚ ocupanta locului 9.

sanatatea cluj-ariesul turdaSănătatea Cluj-Arieşul 1907 Turda 1-7 (0-2)

Arieşul 1907 Turda şi-a consolidat poziṭia de lider în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal după ce în etapa a IV-a‚ desfăşurată vineri‚ 19 septembrie‚ a învins cu 7-1 Sănătatea Cluj.

sasa silviu, concordia chiajnaCăpitanul echipei de juniori liga 4 Saşa Silviu, din cadrul clubului de fotbal Unirea Triteni a participat în această săptămână la un stagiu de pregătire la clubul de liga I Concordia Chiajna (republicani A). După mai multe zile de testări fizice, tehnice, tactice şi un joc amical a reuşit să convingă staf-ul tehnic prin calităţile sale extraordinare că merită să îmbrace tricoul echipei Concordia Chiajna, lucru care se va realiza în perioada următoare. Succes Silviu!

ariesul-fc zalauArieşul 1907 Turda-FC Zalău 0-1 (0-1)

Vineri‚ 14 noiembrie‚ etapa cu numărul XII‚ penultima din acest tur de campionat‚ a programat la Turda întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi FC Zalău.

ariesul turda 53 de aniMiercuri‚ 12 noiembrie‚ se împlinesc 53 de ani de când Arieşul Turda a câştigat Cupa României‚ după o finală de vis cu Rapid Bucureşti. Este cea mai mare performanṭă a fotbalului turdean şi cea mai valoroasă amintire, o amintire din seria celor bune pe care ne încăpăṭânăm să o aducem în atenṭia cititorilor noştri de fiecare dată.

Unirea Dej - Metalurgistul Cugir 0-0
FCM Avântul Reghin - Sănătatea Cluj 1-0
FC Gloria Progresul - CS Oşorhei 2-1
CSC Sânmartin - FCM Baia Mare 1-1
CSM Sighetu Marmaţiei - CS Iernut 3-1
Industria Galda - FC Arieşul 1907 Turda 2-1
Unirea Jucu - FC Zalău 1-1

industria galda-ariesul turdaACS Industria Galda- Arieşul 1907 Turda 2-1 (2-1)

Etapa a X-a a Ligii a III-a la fotbal a programat sâmbătă‚ 1 noiembrie‚ confruntarea dintre ocupanta locului secund‚ Arieşul 1907 Turda‚ şi ACS Industria Galda‚ ocupanta locului 12‚ cu 7 puncte.

juniori isct campia turziiMiercuri‚ 22 octombrie‚ juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit‚ pe teren propriu‚ echipele similare de la LPS Bistriṭa. Juniorii republicani A‚ conduşi de Vasile Macea‚ au învins cu 7-2 (5-0) graṭie golurilor marcate de Cristea T., Şoancă A. (două goluri)‚ Dan Florin ( trei goluri) şi Plăcintar R.

ariesul-sanmartinCSC Sânmartin – FC Arieşul Turda 3-2 (1-0)

Etapa a 8-a a Ligii a III-a la fotbal a adus prima înfrângere din această ediṭie de campionat pentru formaṭia antrenată de Adrian Matei. Cu 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate, ultimul obṭinut pe teren propriu‚ în etapa a 7-a‚ turdenii s-au aflat pe locul secund în clasamentul Seriei a V-a‚ cu un total de 15 puncte‚ la două puncte distanṭă de CSC Sânmartin‚ adversara de sâmbătă‚ 18 octombrie.

unirea dej-ariesul turdaUnirea Dej- Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-2)

Vineri‚ 3 octombrie‚ într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a‚ Arieşul 1907 Turda a învins‚ în deplasare‚ Unirea Dej. Venită după o remiză pe teren propriu‚ în compania celor de la Avântul Reghin‚ formaṭia antrenată de Adrian Matei a plecat la Dej cu gândul de a obṭine cele trei puncte puse în joc care le permite să rămână în fruntea clasamentului.

isct campia turziiSâmbătă‚ 20 septembrie‚ juniorii republicani B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au primit vizita formaṭiei CFR Cluj. Pe o vreme frumoasă‚ numai bună de fotbal‚ elevii antrenorului Florin Mărginean au reuşit să depăşească complexul CFR Cluj şi la capătul unui meci antrenant‚ dominat de echipa gazdă‚ şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

ariesul-cugirArieşul 1907 Turda- Metalurgistul Cugir 0-0

Se spune că jocul bun şi rezultatele atrag suporterii! Perfect valabil în cazul echipei de fotbal Arieşul Turda care după o serie de rezultate bune şi un joc promiṭător a reuşit să-i convingă pe iubitorii ″sportului rege″‚ văduviṭi în ultimii ani de spectacolul fotbalistic‚ să ocupe un loc în tribunele stadionului şi să încurajeze echipa.

ariesul-fc bihorArieşul 1907 Turda-FC Bihor 0-1 (0-0, 0-0)

Aventura Arieşului în Cupa României s-a încheiat marṭi‚ 9 septembrie‚ când trupa antrenată de Adrian Matei a fost învinsă pe teren propriu de formaṭia de liga a II-a‚ FC Bihor.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi796
mod_vvisit_counterIeri4554
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta796
mod_vvisit_counterLuna aceasta82681
mod_vvisit_counterÎn total5485029Comentarii recente