Gheorghe Sabău, director de dezvoltare:

News image

Minirugby-ul din Transilvania a intrat în vacanță din punct de vedere al meciurilor oficiale odată cu etapa de sâmbătă din Cluj Na...

Rugby | Luni, 5 Decembrie 2016

Detalii...

Minirugby. Arieşul Mihai Viteazu (U 12),

News image

Parcul sportiv Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca a fost sâmbătă, 3 decembrie 2016, gazda ultimei etape a turului de Campionat Regional de ...

Rugby | Luni, 5 Decembrie 2016

Detalii...

Potaissa Turda a dispus fără probleme de

News image

Potaissa Turda-HC Vaslui 33-27 (16-10) Sâmbătă, 3 decembrie, în prima etapă a returului Ligii Naționale de Handbal Masculin, P...

Handbal | Sâmbătă, 3 Decembrie 2016

Detalii...

CSM Câmpia Turzii, victorie în prima eta

News image

Sâmbătă, 3 decembrie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii s-au deplasat la Zalău pentru confruntarea cu ACS Volei Club din local...

Volei | Sâmbătă, 3 Decembrie 2016

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

fotbalCea mai mare performanță din istoria fotbalului turdean, Cupa României obținută în 1961, n-a rămas doar un moment frumos din trecut ci a devenit motivul pentru care iubitorii sportului rege, foşti şi actuali oameni de fotbal şi autorități locale s-au întâlnit marți, 15 noiembrie, în Sala Mare a Primăriei Turda.

cupaTimpul este o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiți totul, dar ştie să păstreze, ca nimeni altul, tot ceea ce e cu adevărat valoros.

Acum 55 de ani, exact pe 12 noiembrie, se scria cea mai frumoasă pagină din istoria fotbalului turdean. Pe Stadionul ″Republicii″ din Bucureşti,  în fața a 20.000 de spectatori, 11 tineri transformau un mare vis într-o realitate.

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Universitatea Cluj 0-4 (0-1)

Sâmbătă, 5 noiembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, Universitatea Cluj.

isctC.S Floreşti- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 4-3 (0-2)

Duminică, 2 octombrie, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat la Floreşti pentru întâlnirea cu echipa din localitate.

fotbal Sticla Arieşul Turda- Universitatea Cluj 2-2 (1-1)

Sâmbătă, 1 octombrie, Sticla Arieşul Turda şi Universitatea Cluj s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbal isctFC Viitorul ″Mihai Georgescu″- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 3-5 (2-1)

După două etape dificile, în care a cunoscut gustul înfrângerii, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat miercuri, 21 septembrie, la Cluj-Napoca pentru întâlnirea cu FC Viitorul ″Mihai Georgescu″.

fotbalÎn perioada 14-18 septembrie s-au disputat meciurile contând pentru etapa a 3-a a Ligii a IV-a la fotbal.

fotbal sticlaSticla Arieşul Turda- Industria Sârmei Câmpia Turzii 5-2 (1-2)

Sâmbătă, 10 septembrie, pe Stadionul Municipal Turda, s-au întâlnit Sticla Arieşul Turda şi Industria Sârmei Câmpia Turzii într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii a IV-a.

fotbalLiga a IV-a la seniori a debutat vineri, 2 septembrie, cu partida dintre CS Floreşti şi CS Atletic Olimpia Gherla încheiată cu 1-3.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, în sala de protocol a Primăriei Turda a avut loc o conferință de presă  privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda.

fotbal copiiSâmbătă, 20 august, copiii şi juniorii de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au avut parte de un moment special. După ce au participat la parada organizată în centrul municipiului, tinerii sportivi s-au îndreptat spre stadionul ″Mihai Adam″, locul în care ei îşi desfăşoară activitatea şi unde se simt cel mai bine.

u cluj“Stadioanele pline sunt acum istorie... am rămas doar noi, eroi fără glorie!” este mesajul transmis de frumoasa galerie a Universității, echipa studenților care refuză să moară din dragostea pentru suporterii ei, mesaj transmis printr-un banner la Câmpia Turzii în meciul cu ISCT 1921.

sticlaSticla Arieşul Turda- CFR Dej 8-1 (3-0)

Sticla Arieşul Turda, victorie fără emoții în fața formației CFR Dej

u clujFac o sărbătoare din fiecare meci pe care Universitatea îl joacă, fie acasă la Cluj, fie “acasă” în deplasare, fiindcă după fiecare meci suporterii Universității primesc aplauze de la suporterii echipelor gazdă. 

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-FC Ardealul Cluj Napoca 1-5 (1-2)

Marți, 27 septembrie, s-a disputat partida dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Ardealul Cluj Napoca contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbalVineri, 23 septembrie, juniorii E de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit, în deplasare, Academia de Fotbal Napoca.

Meciul contând pentru etapa secundă a Campionatului de Juniori E, Seria I, s-a încheiat cu victoria sportivilor pregătiți de Florin Mărginean, scor 4-1 (3-0).

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Atletic Olimpia Gherla 1-5 (1-4)

Sâmbătă, 17 septembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit pe Stadionul ″Mihai Adam″ formația Atletic Olimpia Gherla.

sticla turdaVineri, 9 septembrie, Clubul Sticla Arieşul Turda a organizat, la Stadionul Municipal, o conferință de presă pentru ″a-şi face simțită prezența pe plan fotbalistic″, după cum avea să afirme directorul executiv al clubului, Gicu Tothăzan.

fotbalVineri, 26 august,  pe o vreme frumoasă şi în fața unui public de toate vârstele, echipa autorităților locale a întâlnit naționala de fotbal a artiştilor, fostă campioană mondială la Art-Football şi medaliată cu bronz în acest an.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, de la ora 15.30, va avea loc o conferință de presă în sala de protocol a Primăriei Turda, privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda, la care vor fi prezenți invitați de seamă pentru clubul și localitatea noastră.

fotbalStadionul  ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit în perioada 19-20 august ″Cupa Municipiului Câmpia Turzii″ la fotbal.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi5438
mod_vvisit_counterIeri10177
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta15615
mod_vvisit_counterLuna aceasta38069
mod_vvisit_counterÎn total8901108Comentarii recente