Super-rezultat! CFR Cluj-CSM Câmpia Turz

News image

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii-KK Makpetrol Skopje 3463-3336 (7-1) În prima etapă din Champions League echipa CFR Cluj-CSM Câmpi...

Popice | Luni, 23 Noiembrie 2015

Detalii...

Invincibilii! CSM Câmpia Turzii, victori

News image

CSM Câmpia Turzii- CSU Braşov 3-1 (25-27, 25-13, 25-20, 25-17) Sâmbătă, 21 noiembrie, Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev&...

Volei | Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015

Detalii...

Locul I pentru popicarii de la CSM Câmpi

News image

Sâmbătă, 21 noiembrie, s-a desfăşurat la Fieni ultima etapă din turul Campionatului Naţional de Juniori U 23. Popicarii de la CSM C&acir...

Popice | Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015

Detalii...

Potaissa Turda, victorie în deplasarea d

News image

CSU Danubius Galați-Potaissa Turda 28-31 (15-15) Sâmbătă, 21 noiembrie, în ultima etapă a turului de campionat, Potaissa Turd...

Handbal | Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

ariesul turda 1961Multe ar fi de spus în legătură cu fotbalul turdean. Sportul rege, neglijat în ultima perioadă, n-a mai fost la loc de cinste şi a dus mereu o luptă. Lupta pentru supravieţuire! Dar cum să supravieţuieşti atunci când nu ai condiţii, când nimeni nu investeşte în tine, când nepăsarea ia locul preocupării, când nimănui nu-i pasă.

turneu fotbal sumandeaSâmbătă, 24 octombrie, s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul caritabil de fotbal „Uniţi pentru un suflet″. Evenimentul organizat de CSM Câmpia Turzii şi ISCT 1921 Câmpia Turzii a adunat la start 11 echipe care au fost împărţite în două grupe. 

nicu sumandea, campia turziiDincolo de menirea pe care o avem în a îndruma tinerii spre mişcarea sportivă ne dorim să ne implicăm activ în viaţa comunităţii locale. Acesta este motivul pentru care am decis să fim „UNIŢI PENTRU UN SUFLET”.

cupa romanieiIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Armenopolis Gherla 5-1 (2-0)

Marţi, 13 octombrie, stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Armenopolis Gherla. Meciul, care a contat pentru etapa I a Cupei României, Liga a IV-a, s-a încheiat cu victoria formaţiei din Câmpia Turzii, scor 5-1. 

attila kolozsi, turda, fotbal junioriOdată cu excluderea formaţiei Arieşul 1907 Turda din Liga a III-a, multe semne de întrebare au fost puse în legătură cu ceea ce a mai rămas din fotbalul turdean adică fotbalul juvenil care, fără doar şi poate, a avut de suferit. Despre echipele de copii şi juniori, despre situaţia din acest moment, despre dificultăţi, despre planuri de viitor şi aşteptări am vorbit cu antrenorul Attila Kolozsi. Răspunsurile le aflaţi în interviul care urmează:

juniori A si B ISCTSâmbătă, 19 septembrie, Stadionul ″Mihai Adam″ a găzduit confruntările juniorilor republicani A şi B de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Municipal Baia Mare. Juniorii republicani A, conduşi de Cornel Morea, au pierdut cu 1-2 în timp ce juniorii republicanii B, pregătiţi de Florin Mărginean, au fost învinşi cu 0-2. 

industria sarmei campia turziiFC Viitorul Mihai Georgescu Cluj- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 0-3 (0-2)

Sâmbătă‚ 12 septembrie‚ în cadrul etapei a III-a a Campionatului Naṭional de Juniori B‚ Seria a VI-a‚ Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit‚ în deplasare‚ FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca. 

Fără doar şi poate‚ la Turda s-ar putea scrie un îndrumar de distrugere a sportului rege. Nu ştiu dacă cineva ar fi interesat de un astfel de îndrumar‚ poate doar cei care şi-ar dori să înveṭe din greşelile altora, însă ştiu sigur că Turda are deja o experienṭă care o ″recomandă″ pentru seria ″AŞA NU!″ în ce priveşte sportul rege. Şi să ne înṭelegem‚ ne referim la activitatea fotbalistică din ultimii ani.

ariesul turdaDeşi Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″‚ echipa turdeană a fost programată în campionat. 

campia turzii - cupa municipiului la fotbalSâmbătă‚ 15 august‚ Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit prima ediṭie a ″Cupei Municipiului″ la fotbal‚ eveniment sportiv organizat de Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii. Cele opt formaṭii înscrise în competiṭie au fost repartizate în două grupe‚ după cum urmează:

isct-sanatateaIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Sănătatea Cluj 2-3 (0-2)

Miercuri‚ 5 august‚ pe Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii‚ ISCT a întâlnit într-o partidă cu caracter de verificare Sănătatea Cluj‚ formaṭie care activează în Liga a III-a. Mult mai experimentaṭi‚ ″viruşii verzi″ şi-au impus ritmul de joc şi până la finalul primei părṭi au punctat de două ori prin Gaspar A. şi Paul C.

turneu caritabil de fotbalTurneul caritabil de fotbal „UNIŢI PENTRU UN SUFLET” aduce mâine la Câmpia Turzii un meci demonstrativ între fostele glorii ale ISCT şi Universitatea Cluj. Începând cu ora 16.00, cei prezenţi la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” îi vor putea vedea la lucru pe Aurel Mâţiu, Valentin Şandru, Dorin Roşu, Ioan Kallai, Ovidiu Stoica, Adi Suciu, Ovidiu Pop sau Ioan Uleşan la ISCT şi Cristian Pojar, Alin Bănceu, Ovidiu Maier, Stelian Gherman, Titi Voica, Adrian Cocan, Radu Szabo sau Călin Ciucur la „U” Cluj. 

isctIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- CS Someşul 2010 Apahida 5-1 (2-1)

Vineri, 16 octombrie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 7, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, CS Someşul 2010 Apahida. 

bogdan stelea la turdaFostul portar al Naţionalei de Fotbal a României a fost luni, 12 octombrie, prezent la Turda în cadrul caravanei "Eu sunt 12". Bogdan Stelea a decis să caute al 12-lea jucător şi la Turda. Maşina caravanei a oprit pentru câteva minute bune un centrul municipiului Turda, în apropierea statuii lui Avram Iancu, după care s-a mutat ceva mai jos, nu departe de intersecţia dintre Piaţa Republicii şi strada Şterca Şuluţiu. 

isct-luceafarul 2010Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Luceafărul 2010 Cluj-Napoca 0-2 (0-1)

Vineri, 2 octombrie, Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Luceafărul 2010 Cluj-Napoca.
Meciul, contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a, a avut un ritm bun, cu ocazii de ambele părţi. 

fotbal ISCT-Unirea TriteniIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii - A.C.S Unirea Tritenii de Jos 3-0 (1-0)

Vineri, 18 septembrie, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, A.C.S Unirea Tritenii de Jos. 

juniorii republcani de la campia turziiSâmbătă‚ 5 septembrie‚ pe stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii‚ juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit în etapa a II-a a Campionatului Naṭional de Juniori formaṭiile FC Zalău‚ respectiv ACS Metalurgistul Cugir 1939. 

ariesul turdaComisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″. 

old boy campia turziiSâmbătă‚ 15 august‚ Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit o partidă cu caracter demonstrativ care a pus faṭă în faṭă o echipă a foştilor jucători de la Industria Sârmei Câmpia Turzii şi o echipă‚ mai tânără‚ care va reprezenta culorile clubului în campionatul Ligii a IV-a. 

ariesul turdaCât interes a existat pentru fotbalul turdean am văzut în ediṭia trecută de campionat. După un tur încheiat pe poziṭia a cincea‚ cu un total de 22 puncte‚ la 7 puncte distanṭă de liderul seriei‚ pauza competiṭională a adus şi primele probleme în tabăra turdeană.

Cele cinci serii ale eşalonului al treilea îşi vor stabili programul noului sezon la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Startul noii ediţii a Ligii 3 a fost stabilit pentru ziua de 29 august, la fel ca şi eşalonul al doilea. Însă stabilirea calendarului competițional al sezonului 2015-2016 se va face cu patru zile mai târziu faţă de data anunţată pentru Liga 2‚ se anunṭă într-un comunicat postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi603
mod_vvisit_counterIeri4041
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta12186
mod_vvisit_counterLuna aceasta92495
mod_vvisit_counterÎn total6770060Comentarii recente