Fotbalul‚ ca esenṭialul vieṭii! Dionisie

News image

Se spune că pasiunile mari nasc oameni mari. Iar oamenii mari dau naştere unor destine‚ unor poveşti de viaṭă impresionante sau îş...

Fotbal | Duminică, 28 Iunie 2015

Detalii...

Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii‚ loc

News image

Sâmbătă‚ 20 iunie‚ s-a desfăşurat Luduş ″Trophy Cup″2015 la fotbal copii‚ competiṭie organizată la categor...

Fotbal | Duminică, 21 Iunie 2015

Detalii...

S-a încheiat turul Campionatului Naṭiona

News image

Sâmbătă‚ 20 iunie‚ s-a desfăşurat la Constanṭa etapa a IV-a a Campionatului Naṭional de Rugby 7 Junioare. În competiṭi...

Rugby | Sâmbătă, 20 Iunie 2015

Detalii...

Calendarul Competiṭional de Mini-rugby

News image

Primul turneu de mini-rugby a debutat pe 6 iunie la Cluj-Napoca şi a fost organizat la categoriile U10‚ U12 şi U 14. După cele două zile...

Rugby | Sâmbătă, 20 Iunie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

dionisie ursuSe spune că pasiunile mari nasc oameni mari. Iar oamenii mari dau naştere unor destine‚ unor poveşti de viaṭă impresionante sau îşi leagă numele de momente care nu vor fi date nicicând uitării. Mulṭi sunt cei care‚ de-a lungul vremii‚ au fost creatorii unor astfel de momente‚ oameni care pot fi daṭi drept exemplu‚ oameni care continuă să trăiască prin ceea ce au lăsat în urma lor‚ adevăratele valori.

fotbal ISCT campia turziiSâmbătă‚ 20 iunie‚ s-a desfăşurat Luduş ″Trophy Cup″2015 la fotbal copii‚ competiṭie organizată la categoriile de vârstă 2002‚ 2006 şi 2007. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a participat la grupa de vârstă 2006 şi a avut ca adversari Elita Nazna‚ ASMS Târgu Mureş‚ Best Kids Reghin‚ Viitorul Luduş şi Mureşul Deda. 

Întrunit vineri‚ 19 iunie‚ Departamentul de Competiṭii din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a anunṭat programul oficial al meciurilor care vor decide promovatele în ediṭia 2005-2006 a eşalonului al treilea. ″Din cele 42 de campioane cu drept de participare la baraj, trei echipe nu vor participa la această fază a competiţiei″‚ se anunṭă în comunicatul postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj la fotbal‚ ar trebui să întâlnească sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii‚ însă prezenṭa la meciul de baraj este incertă. 

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj‚ va întâlni sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii. 

ariesul turdaEchipa Arieşul 1907 Turda a fost depunctată cu încă două puncte pentru neplata restanṭelor contractuale către fostul jucător Kalai Iosif Ladislau. ″Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea FC Ariesul 1907 Turda cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 20.05.2015 -06.06.2015. 

Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit în perioada 6-7 iunie ediṭia a III-a a Cupei de Vară la fotbal copii, eveniment organizat de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.
Sâmbătă‚ 6 iunie‚ competiṭia s-a desfăşurat la categoriile de vârstă 2007-2008.

ariesul turda-cs iernutArieşul 1907 Turda- CS Iernut 4-1 (3-0)

Arieşul 1907 Turda a ajuns la finalul campionatului. După un retur de chin‚ în care problemele financiare au măcinat echipa‚ doar ambiṭia şi dăruirea băieṭilor au făcut ca lucrurile să stea acum‚ la finele campionatului‚ astfel. Şi stau bine! 

Neplătiți de 9 luni, mai exact din septembrie 2014, centrul de copii si juniori ai clubului AFC Arieșul 1907 Turda se gândesc și la cei mai greu încercati.

unirea jucu-ariesul turdaUnirea Jucu-Arieşul 1907 Turda 7-1 (4-0)

Etapa cu numărul 24 a Ligii a III-a la fotbal a programat sâmbătă‚ 16 mai‚ întâlnirea dintre Unirea Jucu şi Arieşul 1907 Turda. Deşi echipa gazdă ocupa locul 11 în clasamentul Seriei a V-a‚ turdenii n-au avut replică în partida de sâmbătă‚ tabela de marcaj afişând la final 7-1.

ariesul turda-industria galdaArieşul 1907 Turda- Industria Galda 3-2 (1-0)

Arieşul 1907 Turda a bifat vineri‚ 8 mai‚ o nouă victorie pe teren propriu în faṭa formaṭiei Industria Galda. Deşi nimic nu s-a schimbat din punct de vedere financiar, jucătorii turdeni continuă să-şi facă treaba în teren şi nu renunṭă la luptă‚ dovedind înainte de toate că formează un grup unit.

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj‚ trebuia să întâlnească sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda‚ care a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii‚ a fost sancṭionată cu neprogramarea şi‚ astfel‚ bihorenii au promovat în eşalonul terṭ. 

heco cup la campia turziiÎn data de 14 iunie 2015 la Baza de Agrement Broscuța a avut loc evenimentul caritabil Heco Cup, organizat de SC Heco Schrauben SRL și SC Broscuța SRL. Evenimentul a constat în organizarea unui campionat de fotbal, la care au participat mai multe echipe de fotbal din oraș. 

isct copiiSâmbătă‚ 13 iunie‚ s-a desfăşurat la Cluj Napoca a treia ediṭie a ″Cupei Barca″ la fotbal copii‚ grupa de vârstă 2006. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a făcut parte din grupa A şi a obṭinut următoarele rezultate:

Joi‚ 11 iunie‚ a avut loc‚ la sediul Federaţiei Române de Fotbal, tragerea la sorţi a programului meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3. 42 de campioane judeţene se vor duela în 21 de duble tur-retur, pe 20 şi 27 iunie. La întâlnire au participat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian, şeful Departamentului Competiţii, Aurel Ionescu, şeful Departamentului Juridic, Adrian Stângaciu, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, reprezentant al AJF-urilor în Comitetul Executiv.

cupa de vara campia turziiÎn perioada 6-7 iunie Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a III-a a ″Cupei de Vară″ la fotbal copii, competiṭie organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii. Sâmbătă‚ 6 iunie‚ competiṭia s-a desfăşurat la categoriile de vârstă 2007-2008 unde s-au impus Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii (2007) şi CFR Cluj (2008).

ariesul turdaÎntrunită miercuri‚ 3 iunie‚ Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a ″sancţionat debitorul AFC Arieşul 1907 Turda cu penalitate de 3000 lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul Burcă Gabriel. 

zalau-ariesul turdaFC Zalău- Arieşul 1907 Turda 2-1 (2-1)

Vineri‚ 22 mai‚ în penultima etapă din această ediṭie de campionat‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ în deplasare‚ FC Zalău‚ echipă care ocupa locul patru în clasament înaintea partidei de vineri. După un început echilibrat‚ în care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului fără ocazii clare de gol, echipa antrenată de Florin Pampea a pus primele probleme la poarta apărată de Man. 

copii ariesul turdaGrupele de copii ale echipei AFC Ariesul 1907 Turda s-au întors de la turneul internațional de fotbal “Liviu Antal” & “Best Cluj” organizat de școala de fotbal “Liviu Antal” cu medalii și câte un rucsac de fiecare copil acordat de organizatori . “Au fost 3 zile de fotbal pline, unde copiii au depus efort, determinare şi ambiție.

ariesul turdaDeși se confruntă cu mari probleme financiare, clubul de fotbal AFC Ariesul 1907 Turda, centrul de copii și juniori își continuă activitatea participând în perioada 15, 16 și 17 mai la turneul internațional de fotbal “Liviu Antal” & “Best Cluj” organizat de școala de fotbal Liviu Antal din Cluj.

sighetu marmatiei-ariesul turdaCSM Sighetu Marmaṭiei -Arieşul 1907 Turda 4-0 (2-0)

Sâmbătă‚ 2 mai‚ în cadrul etapei cu numărul 22‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ în deplasare‚ una dintre cele mai ambiṭioase formaṭii ale Seriei a V-a‚ CSM Sighetu Marmaṭiei, care îşi doreşte promovarea în eşalonul secund.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi2311
mod_vvisit_counterIeri3528
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta5839
mod_vvisit_counterLuna aceasta95613
mod_vvisit_counterÎn total6254849Comentarii recente