Sticla Arieşul Turda, victorioasă în con

News image

Armenopolis Gherla-Sticla Arieşul Turda 1-4 Sticla Arieşul Turda a  bifat sâmbătă, 25 martie, a 13-a victorie în această ...

Fotbal | Sâmbătă, 25 Martie 2017

Detalii...

Patru victorii pentru Juniorii I de la P

News image

În perioada 22-26 martie s-a desfăşurat Turneul Semifinal dedicat Juniorilor I. Meciurile din grupa a III-a s-au desfăşurat la Mediaş ia...

Handbal | Sâmbătă, 25 Martie 2017

Detalii...

Rezultate obţinute în Liga a IV-a. Etapa

News image

Unirea Tritenii de Jos- C.F.R. Dej 2-1 A.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni – Someşul Gilău 11-0

Fotbal | Sâmbătă, 25 Martie 2017

Detalii...

Arieşul Mihai Viteazu a suferit o nouă î

News image

Arieşul Mihai Viteazu-Atletic Olimpia Gherla 1-3 Sâmbătă, 25 martie, în etapa cu numărul 19, Arieşul Mihai Viteazu a înt...

Fotbal | Sâmbătă, 25 Martie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

sticla ariesul turdaArmenopolis Gherla-Sticla Arieşul Turda 1-4

Sticla Arieşul Turda a  bifat sâmbătă, 25 martie, a 13-a victorie în această ediţie de campionat. Turdenii  s-au deplasat la Gherla pentru confruntarea cu Armenopolis, contând pentru etapa a 19-a a Ligii a IV-a de fotbal.      

liga4Unirea Tritenii de Jos- C.F.R. Dej 2-1

A.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni – Someşul Gilău 11-0

fotbalIndustria Sârmei Câmpia Turzii -FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca 5-1 (3-1)

Miercuri, 22 martie, într-un meci contând pentru etapa a 19-a a Ligii a IV-a la fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

liga 4Unirea Tritenii de Jos-stă

C.F.R. Dej – A.C.S.F. „Alb-Negru” al Studenţilor Clujeni-se dispută duminică

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii - Sticla Arieşul Turda 1-4 (0-2)

Demult apus-au vremurile în care fotbalul era sportul rege în zona noastră, când întâlnirile dintre Industria Sârmei şi Arieşul Turda erau cu adevărat derby-uri, când lumea se înghesuia la stadion şi când bucuria pe care o aducea fotbalul era perfect completată de o mare pasiune, atât de uşor de detectat nu numai pe teren dar şi în afara lui.

fotbalSâmbătă, 11 februarie, și duminică, 12 februarie, Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii a găzduit ediția a VII-a a turneului de fotbal în sală „Cupa de Iarnă”. Echipele participante au fost împărțite în patru grupe după cum urmează:

u-isctDuminica fotbalistică la Câmpia Turzii, în ultima zi a Cupei Unirii, a oferit și un moment special. Echipele de old boys ale ISCT-ului și ale Universității Cluj au oferit un recital fotbalistic ca atunci când pentru acești jucători tribunele stadioanelor erau pline.

fotbalCea mai mare performanță din istoria fotbalului turdean, Cupa României obținută în 1961, n-a rămas doar un moment frumos din trecut ci a devenit motivul pentru care iubitorii sportului rege, foşti şi actuali oameni de fotbal şi autorități locale s-au întâlnit marți, 15 noiembrie, în Sala Mare a Primăriei Turda.

u cluj“Stadioanele pline sunt acum istorie... am rămas doar noi, eroi fără glorie!” este mesajul transmis de frumoasa galerie a Universității, echipa studenților care refuză să moară din dragostea pentru suporterii ei, mesaj transmis printr-un banner la Câmpia Turzii în meciul cu ISCT 1921.

sticlaSticla Arieşul Turda- CFR Dej 8-1 (3-0)

Sticla Arieşul Turda, victorie fără emoții în fața formației CFR Dej

u clujFac o sărbătoare din fiecare meci pe care Universitatea îl joacă, fie acasă la Cluj, fie “acasă” în deplasare, fiindcă după fiecare meci suporterii Universității primesc aplauze de la suporterii echipelor gazdă. 

fotbalArieşul Mihai Viteazu-Atletic Olimpia Gherla 1-3

Sâmbătă, 25 martie, în etapa cu numărul 19, Arieşul Mihai Viteazu a întâlnit pe teren propriu ocupanta locul II în clasamentul Ligii a IV-a la fotbal, Atletic Olimpia Gherla.

ariesulSticla Arieşul Turda- Arieşul Mihai Viteazu 5-1(1-0)

Sâmbătă, 18 martie, etapa cu numărul 18 din Liga a IV-a de fotbal a programat la Turda întâlnirea dintre  Sticla Arieşul Turda şi Arieşul Mihai Viteazu.

isctAtletic Olimpia Gherla- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 1-0 (0-0)

Sâmbătă, 18 martie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 18, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, în deplasare, Atletic Olimpia Gherla.

fotbalSâmbătă, 4 martie, s-a reluat campionatul Ligii a IV-a la fotbal, iar Sticla Arieşul Turda a întâlnit, pe teren propriu, formaţia A.S Viile Dejului.

cupa unirii campia turziiDupă două zile în care s-au disputat partidele din cadrul grupelor, duminică, 29 ianuarie, a fost ziua în care s-a stabilit câştigătoarea primei ediții a ″Cupei Unirii″.

sticla ariesulDuminică, 18 decembrie, se va desfăşura la Turda a XVI-a ediție a Cupei ″Adrian Şomlea″ la fotbal, eveniment sportiv dedicat categoriilor de vârstă 2008 şi 2009.

cupaTimpul este o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiți totul, dar ştie să păstreze, ca nimeni altul, tot ceea ce e cu adevărat valoros.

Acum 55 de ani, exact pe 12 noiembrie, se scria cea mai frumoasă pagină din istoria fotbalului turdean. Pe Stadionul ″Republicii″ din Bucureşti,  în fața a 20.000 de spectatori, 11 tineri transformau un mare vis într-o realitate.

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Universitatea Cluj 0-4 (0-1)

Sâmbătă, 5 noiembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, Universitatea Cluj.

isctC.S Floreşti- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 4-3 (0-2)

Duminică, 2 octombrie, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat la Floreşti pentru întâlnirea cu echipa din localitate.

fotbal Sticla Arieşul Turda- Universitatea Cluj 2-2 (1-1)

Sâmbătă, 1 octombrie, Sticla Arieşul Turda şi Universitatea Cluj s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi826
mod_vvisit_counterIeri9177
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta826
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total9756564Comentarii recente