Victorie pentru Juniorii III de la Potai

News image

Potaissa Turda- ACS HC Ardealul Cluj-Napoca 26-20 (13-10) Duminică, 22 ianuarie, Juniorii III de la Potaissa Turda au întâlnit...

Handbal | Luni, 23 Ianuarie 2017

Detalii...

Campionatul masculin de volei speranțe.

News image

Campionatul masculin de volei pentru speranțe a programat sâmbătă, 21 ianuarie, şi duminică, 22 ianuarie, meciurile turneelor din etapa ...

Volei | Luni, 23 Ianuarie 2017

Detalii...

CSM Câmpia Turzii a învins CS ProVolei A

News image

CS Pro Volei Arad- CSM Câmpia Turzii 0-3 (22-25, 23-25, 15-25) Sâmbătă, 21 ianuarie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turz...

Volei | Luni, 23 Ianuarie 2017

Detalii...

Potaissa Turda a cucerit ″Trofeul Minaur

News image

În perioada 19-21 ianuarie, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare a organizat prima ediție a competiției handbalistice ″Trofeul Minaur&P...

Handbal | Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

sticla ariesulDuminică, 18 decembrie, se va desfăşura la Turda a XVI-a ediție a Cupei ″Adrian Şomlea″ la fotbal, eveniment sportiv dedicat categoriilor de vârstă 2008 şi 2009.

fotbalCea mai mare performanță din istoria fotbalului turdean, Cupa României obținută în 1961, n-a rămas doar un moment frumos din trecut ci a devenit motivul pentru care iubitorii sportului rege, foşti şi actuali oameni de fotbal şi autorități locale s-au întâlnit marți, 15 noiembrie, în Sala Mare a Primăriei Turda.

u cluj“Stadioanele pline sunt acum istorie... am rămas doar noi, eroi fără glorie!” este mesajul transmis de frumoasa galerie a Universității, echipa studenților care refuză să moară din dragostea pentru suporterii ei, mesaj transmis printr-un banner la Câmpia Turzii în meciul cu ISCT 1921.

sticlaSticla Arieşul Turda- CFR Dej 8-1 (3-0)

Sticla Arieşul Turda, victorie fără emoții în fața formației CFR Dej

u clujFac o sărbătoare din fiecare meci pe care Universitatea îl joacă, fie acasă la Cluj, fie “acasă” în deplasare, fiindcă după fiecare meci suporterii Universității primesc aplauze de la suporterii echipelor gazdă. 

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-FC Ardealul Cluj Napoca 1-5 (1-2)

Marți, 27 septembrie, s-a disputat partida dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Ardealul Cluj Napoca contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbalVineri, 23 septembrie, juniorii E de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit, în deplasare, Academia de Fotbal Napoca.

Meciul contând pentru etapa secundă a Campionatului de Juniori E, Seria I, s-a încheiat cu victoria sportivilor pregătiți de Florin Mărginean, scor 4-1 (3-0).

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Atletic Olimpia Gherla 1-5 (1-4)

Sâmbătă, 17 septembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit pe Stadionul ″Mihai Adam″ formația Atletic Olimpia Gherla.

sticla turdaVineri, 9 septembrie, Clubul Sticla Arieşul Turda a organizat, la Stadionul Municipal, o conferință de presă pentru ″a-şi face simțită prezența pe plan fotbalistic″, după cum avea să afirme directorul executiv al clubului, Gicu Tothăzan.

fotbalVineri, 26 august,  pe o vreme frumoasă şi în fața unui public de toate vârstele, echipa autorităților locale a întâlnit naționala de fotbal a artiştilor, fostă campioană mondială la Art-Football şi medaliată cu bronz în acest an.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, de la ora 15.30, va avea loc o conferință de presă în sala de protocol a Primăriei Turda, privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda, la care vor fi prezenți invitați de seamă pentru clubul și localitatea noastră.

cupaTimpul este o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiți totul, dar ştie să păstreze, ca nimeni altul, tot ceea ce e cu adevărat valoros.

Acum 55 de ani, exact pe 12 noiembrie, se scria cea mai frumoasă pagină din istoria fotbalului turdean. Pe Stadionul ″Republicii″ din Bucureşti,  în fața a 20.000 de spectatori, 11 tineri transformau un mare vis într-o realitate.

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Universitatea Cluj 0-4 (0-1)

Sâmbătă, 5 noiembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, Universitatea Cluj.

isctC.S Floreşti- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 4-3 (0-2)

Duminică, 2 octombrie, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat la Floreşti pentru întâlnirea cu echipa din localitate.

fotbal Sticla Arieşul Turda- Universitatea Cluj 2-2 (1-1)

Sâmbătă, 1 octombrie, Sticla Arieşul Turda şi Universitatea Cluj s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbal isctFC Viitorul ″Mihai Georgescu″- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 3-5 (2-1)

După două etape dificile, în care a cunoscut gustul înfrângerii, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat miercuri, 21 septembrie, la Cluj-Napoca pentru întâlnirea cu FC Viitorul ″Mihai Georgescu″.

fotbalÎn perioada 14-18 septembrie s-au disputat meciurile contând pentru etapa a 3-a a Ligii a IV-a la fotbal.

fotbal sticlaSticla Arieşul Turda- Industria Sârmei Câmpia Turzii 5-2 (1-2)

Sâmbătă, 10 septembrie, pe Stadionul Municipal Turda, s-au întâlnit Sticla Arieşul Turda şi Industria Sârmei Câmpia Turzii într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii a IV-a.

fotbalLiga a IV-a la seniori a debutat vineri, 2 septembrie, cu partida dintre CS Floreşti şi CS Atletic Olimpia Gherla încheiată cu 1-3.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, în sala de protocol a Primăriei Turda a avut loc o conferință de presă  privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda.

fotbal copiiSâmbătă, 20 august, copiii şi juniorii de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au avut parte de un moment special. După ce au participat la parada organizată în centrul municipiului, tinerii sportivi s-au îndreptat spre stadionul ″Mihai Adam″, locul în care ei îşi desfăşoară activitatea şi unde se simt cel mai bine.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi4582
mod_vvisit_counterIeri4217
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta4582
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total9222420Comentarii recente