Potaissa Turda-Dinamo Bucureşti. Declara

News image

Eliodor Voica, antrenor Dinamo Bucureşti : ″Cele două formaţii au oferit un spectacolul handbalistic de calitate″ ″Felic...

Handbal | Duminică, 4 Octombrie 2015

Detalii...

Final dramatic de meci! Potaissa Turda a

News image

Potaissa Turda-Dinamo Bucureşti 32-32 (17-16) Spectacol handbalistic de calitate în Sala ″Gheorghe Bariţiu″ din Turda a...

Handbal | Duminică, 4 Octombrie 2015

Detalii...

Rezultat extraordinar! CFR Cluj-CSM Câmp

News image

Echipa CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii a câştigat Cupa Europei la Popice. În finala competiţiei găzduită de localitatea germană S...

Popice | Duminică, 4 Octombrie 2015

Detalii...

Super rezultate pentru boxul turdean! Mă

News image

Deşi se confruntă cu numeroase probleme, deşi vorbim de foarte multe lipsuri şi de un soi de nepăsare care distruge talente, arta nobilă a pug...

Box | Sâmbătă, 3 Octombrie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

attila kolozsi, turda, fotbal junioriOdată cu excluderea formaţiei Arieşul 1907 Turda din Liga a III-a, multe semne de întrebare au fost puse în legătură cu ceea ce a mai rămas din fotbalul turdean adică fotbalul juvenil care, fără doar şi poate, a avut de suferit. Despre echipele de copii şi juniori, despre situaţia din acest moment, despre dificultăţi, despre planuri de viitor şi aşteptări am vorbit cu antrenorul Attila Kolozsi. Răspunsurile le aflaţi în interviul care urmează:

isct-luceafarul 2010Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Luceafărul 2010 Cluj-Napoca 0-2 (0-1)

Vineri, 2 octombrie, Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Luceafărul 2010 Cluj-Napoca.
Meciul, contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a, a avut un ritm bun, cu ocazii de ambele părţi. 

fotbal ISCT-Unirea TriteniIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii - A.C.S Unirea Tritenii de Jos 3-0 (1-0)

Vineri, 18 septembrie, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, A.C.S Unirea Tritenii de Jos. 

juniorii republcani de la campia turziiSâmbătă‚ 5 septembrie‚ pe stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii‚ juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit în etapa a II-a a Campionatului Naṭional de Juniori formaṭiile FC Zalău‚ respectiv ACS Metalurgistul Cugir 1939. 

ariesul turdaComisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″. 

old boy campia turziiSâmbătă‚ 15 august‚ Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit o partidă cu caracter demonstrativ care a pus faṭă în faṭă o echipă a foştilor jucători de la Industria Sârmei Câmpia Turzii şi o echipă‚ mai tânără‚ care va reprezenta culorile clubului în campionatul Ligii a IV-a. 

ariesul turdaCât interes a existat pentru fotbalul turdean am văzut în ediṭia trecută de campionat. După un tur încheiat pe poziṭia a cincea‚ cu un total de 22 puncte‚ la 7 puncte distanṭă de liderul seriei‚ pauza competiṭională a adus şi primele probleme în tabăra turdeană.

Cele cinci serii ale eşalonului al treilea îşi vor stabili programul noului sezon la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Startul noii ediţii a Ligii 3 a fost stabilit pentru ziua de 29 august, la fel ca şi eşalonul al doilea. Însă stabilirea calendarului competițional al sezonului 2015-2016 se va face cu patru zile mai târziu faţă de data anunţată pentru Liga 2‚ se anunṭă într-un comunicat postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

Ordinea de zi a şedinţei de luni‚ 27 iulie‚ a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a inclus şi stabilirea componenţei seriilor ediţiei 2015-2016 a Ligii 3. Faţă de cele 74 de cluburi înscrise iniţial, au mai fost adăugate alte trei echipe, foste participante în sezonul precedent al eşalonului al treilea. 

ariesul turda″Ziua de 20 iulie 2015 a fost termenul limită până la care s-au putut face înscrieri în viitoarea ediţie a Ligii a III-a, care va debuta pe 29 august. Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 74 de cereri de înscriere pentru noul sezon″, se anunṭă într-un comunicat postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

ariesul turdaFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul primei faze a Cupei României care va debuta miercuri, 15 iulie, de la ora 17:30. În acestă fază vor participa 74 de echipe‚ 42 de echipe calificate din faza pe judeţe şi 32 de echipe din Liga a 3-a, iar în total vor fi 37 de jocuri.

juniori A si B ISCTSâmbătă, 19 septembrie, Stadionul ″Mihai Adam″ a găzduit confruntările juniorilor republicani A şi B de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Municipal Baia Mare. Juniorii republicani A, conduşi de Cornel Morea, au pierdut cu 1-2 în timp ce juniorii republicanii B, pregătiţi de Florin Mărginean, au fost învinşi cu 0-2. 

industria sarmei campia turziiFC Viitorul Mihai Georgescu Cluj- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 0-3 (0-2)

Sâmbătă‚ 12 septembrie‚ în cadrul etapei a III-a a Campionatului Naṭional de Juniori B‚ Seria a VI-a‚ Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit‚ în deplasare‚ FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca. 

Fără doar şi poate‚ la Turda s-ar putea scrie un îndrumar de distrugere a sportului rege. Nu ştiu dacă cineva ar fi interesat de un astfel de îndrumar‚ poate doar cei care şi-ar dori să înveṭe din greşelile altora, însă ştiu sigur că Turda are deja o experienṭă care o ″recomandă″ pentru seria ″AŞA NU!″ în ce priveşte sportul rege. Şi să ne înṭelegem‚ ne referim la activitatea fotbalistică din ultimii ani.

ariesul turdaDeşi Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″‚ echipa turdeană a fost programată în campionat. 

campia turzii - cupa municipiului la fotbalSâmbătă‚ 15 august‚ Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit prima ediṭie a ″Cupei Municipiului″ la fotbal‚ eveniment sportiv organizat de Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii. Cele opt formaṭii înscrise în competiṭie au fost repartizate în două grupe‚ după cum urmează:

isct-sanatateaIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Sănătatea Cluj 2-3 (0-2)

Miercuri‚ 5 august‚ pe Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii‚ ISCT a întâlnit într-o partidă cu caracter de verificare Sănătatea Cluj‚ formaṭie care activează în Liga a III-a. Mult mai experimentaṭi‚ ″viruşii verzi″ şi-au impus ritmul de joc şi până la finalul primei părṭi au punctat de două ori prin Gaspar A. şi Paul C.

ioan onacaDacă fotbalul turdean are o istorie‚ atunci cea mai importantă pagină a acestei istorii a fost scrisă pe 12 noiembrie 1961 când Arieşul Turda a câştigat Cupa României după o finală de vis în compania mult mai titratei formaṭii bucureştene‚ Rapid.

ariesul turdaComisia de Disciplină și Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a aplicat o nouă sancṭiune echipei Arieşul 1907 Turda. Întrunită miercuri‚ 22 iulie‚ Comisia a decis ″în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea AFC Arieșul 1907 Turda cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 06.07.2015 -21.07.2015.

ariesulCS Someşul 2010 Apahida- Arieşul 1907 Turda 3-0 (1-0)

Arieşul 1907 Turda a părăsit Cupa României încă din prima fază. Pentru partida programată miercuri‚ 15 iulie‚ Arieşul 1907 Turda a deplasat o echipă de juniori‚ care a reuşit să salveze situaṭia dat fiind faptul că în conformitate cu art.31.15 din ROAF, echipele programate în Cupa României ″nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă″.

ariesul turdaDepunctarea continuă pentru Arieşul 1907 Turda. În cadrul şedinţei de miercuri, 8 iulie‚ Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dictat noi sancţiuni pentru echipa turdeană din cauza litigiilor cu Iosif Ladislau Kalai şi Gabriel Burcă. 

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1527
mod_vvisit_counterIeri3811
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta5338
mod_vvisit_counterLuna aceasta18729
mod_vvisit_counterÎn total6582593Comentarii recente