Rugby. Şcoala Gimnazială “Mihai Vodă” Mi

News image

Vineri‚ 13 februarie‚ s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” din Cluj o nouă etapă a Olimpiadei Naṭionale a...

Rugby | Sâmbătă, 21 Februarie 2015

Detalii...

Victorie pentru CFR Cluj-CSM Câmpia Turz

News image

Sâmbătă‚ 21 februarie‚ s-a desfăşurat pe arena de popice din Petrila etapa a III-a a Cupei României la popice‚ c...

Popice | Sâmbătă, 21 Februarie 2015

Detalii...

Încrederea vine de la preşedinte! Alexan

News image

Aflat la Turda pentru a anunṭa organizarea turneului de calificare la Campionatul European Under 17 feminin‚ preşedintele Federaṭiei Rom...

Handbal | Sâmbătă, 21 Februarie 2015

Detalii...

Arbitrii‚ noile vedete din handbal?!

News image

Meciul de vineri‚ 20 februarie‚ dintre Potaissa Turda şi CSM Bucureşti a reprezentat un nou motiv de a aduce în discuṭie arb...

Handbal | Sâmbătă, 21 Februarie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

În perioada 7-8 februarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de fotbal în sală ″Cupa Prieteniei″‚ turneu destinat amatorilor. Cele 12 echipe înscrise în competiṭie au fost împărṭite în două gupe‚ după cum urmează:

În perioada 7-8 februarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de fotbal ″Cupa Prieteniei″ la fotbal‚ turneu destinat amatorilor.

isct campia turziiJuniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii şi-au reluat pregătirile în vederea abordării returului de campionat. Juniorii‚ care fac parte din seria a 6-a a campionatului‚ vor reîncepe activitatea competiṭională pe 7 martie când vor întâlni pe teren propriu Universitatea Cluj.

fotbal in sala la campia turziiÎn perioada 10-11 ianuarie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a VI-a a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală‚ competiṭie la care au participat echipele din Liga a V-a din zona Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de Comisia Teritorială de Fotbal Câmpia Turzii.

ariesul turdaDupă un sezon 2013/2014 modest şi un play-out în care şi-a mai spălat din păcate‚ Arieşul 1907 Turda a început în forṭă noul sezon sub comanda aceluiaşi Adrian Matei care a lăsat impresia‚ cel puṭin în debutul campionatului‚ că a găsit reṭeta succesului.

În perioada 29-30 noiembrie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa 1 Decembrie″ la fotbal copii. Competiṭia‚ dedicată categoriilor de vârstă 2005‚ 2006 şi 2007 a fost organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

FC Zalău - Unirea Dej 3-0
Sănătatea Cluj - CSC Sânmartin 0-1
CS Oşorhei - Industria Galda 2-0

ariesul-fc zalauArieşul 1907 Turda-FC Zalău 0-1 (0-1)

Vineri‚ 14 noiembrie‚ etapa cu numărul XII‚ penultima din acest tur de campionat‚ a programat la Turda întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi FC Zalău.

ariesul turda 53 de aniMiercuri‚ 12 noiembrie‚ se împlinesc 53 de ani de când Arieşul Turda a câştigat Cupa României‚ după o finală de vis cu Rapid Bucureşti. Este cea mai mare performanṭă a fotbalului turdean şi cea mai valoroasă amintire, o amintire din seria celor bune pe care ne încăpăṭânăm să o aducem în atenṭia cititorilor noştri de fiecare dată.

Unirea Dej - Metalurgistul Cugir 0-0
FCM Avântul Reghin - Sănătatea Cluj 1-0
FC Gloria Progresul - CS Oşorhei 2-1
CSC Sânmartin - FCM Baia Mare 1-1
CSM Sighetu Marmaţiei - CS Iernut 3-1
Industria Galda - FC Arieşul 1907 Turda 2-1
Unirea Jucu - FC Zalău 1-1

industria galda-ariesul turdaACS Industria Galda- Arieşul 1907 Turda 2-1 (2-1)

Etapa a X-a a Ligii a III-a la fotbal a programat sâmbătă‚ 1 noiembrie‚ confruntarea dintre ocupanta locului secund‚ Arieşul 1907 Turda‚ şi ACS Industria Galda‚ ocupanta locului 12‚ cu 7 puncte.

isctMiercuri‚ 4 februarie‚ o echipă formată din juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii‚ pregătită de Vasile Macea şi Florin Mărginean‚ a întâlnit într-o partidă cu caracter de verificare formaṭia similară de la Jiul Petroşani‚ condusă de fostul tehnician al celor de la Arieşul Turda‚ Marin Tudorache şi fostul jucător al roş-albaştrilor‚ Damian Militaru.

fotbal sala cupa de iarna campia turziiÎn perioada 10-11 ianuarie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a VI-a a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală‚ competiṭie la care au participat echipele din Liga a V-a din zona Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de Comisia Teritorială de Fotbal Câmpia Turzii.

amical csm campia turzii-mass mediaUltima competiţie organizată de către Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii la finele anului trecut, respectiv în 29 decembrie, a fost un meci amical de fotbal în care s-au „confruntat” echipa formată din reprezentanţi ai mass-media locală cu cea alcătuită din antrenorii CSM Câmpia Turzii.

sticla ariesul turda si sport lineCopiii de la toate grupele de fotbal ale Clubului Sportiv de Fotbal CS Sport Line Turda și FC Sticla Arieșul Turda au primit vineri, 19 decembrie, cadouri de Moș Crăciun. La rândul lui, vicepreședintele responsabil sportiv, Adrian Șomlea, l-a îmbrăcat pe moșul cel darnic în tricoul proaspăt reînființatului club de fotbal FC Sticla Arieșul Turda și cu un fular al celor de la Sport Line.

fotbal copii campia turziiÎn perioada 29-30 noiembrie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa 1 Decembrie″ la fotbal copii. Competiṭia‚ dedicată categoriilor de vârstă 2005‚ 2006 şi 2007‚ a fost organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

iernut-ariesul turdaCS Iernut- Arieşul 1907 Turda 0-1 (0-1)

Sâmbătă‚ 22 noiembrie‚ în ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit pe stadionul ″Cornel Orza″din Iernut formaṭia din localitate aflată pe locul 12 în clasamentul Seriei a V-a.

Referitor la articolul apărut pe site-ul dumneavoastră, în acest week-end, cu privire la neprezentarea juniorilor C, ai clubului AFC Arieșul 1907 Turda la etapa de sâmbătă, 08.11.2014, la Cluj Napoca pentru jocul cu echipa similară a clubului ”U” Cluj și ținând cont de afirmațiile făcute de Nădășan Melian la adresa persoanei mele, doresc să precizez câteva aspecte.

ariesul-unirea jucuArieşul 1907 Turda- Unirea Jucu 0-0

Cu două etape înainte de finalul turului de campionat‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ Unirea Jucu‚ formaṭie aflată în subsolul clasamentului‚ cu un total de 11 puncte. Elevii lui Adrian Matei au început în forṭă partida de vineri‚ 7 noiembrie‚ şi preṭ de câteva minute au mutat jocul în jumătatea adversă.

isct juniori campia turziiSâmbătă‚ 1 noiembrie‚ pe arena ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii s-a desfăşurat etapa a XI-a a Campionatului de Juniori Republicani A şi B. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ au încheiat la egalitate‚ scor 0-0‚ confruntarea cu CS Sporting Recea‚ după ce‚ în minutul 84‚ fotbaliştii din Câmpia Turzii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Kiesz G.

juniori republicani isct campia turziiÎn etapa a 10-a a Campionatului Naṭional de Juniori Republicani A şi B‚ Seria a VI-a‚ disputată sâmbătă‚ 25 octombrie‚ echipele de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au întâlnit în deplasare FC Municipal Baia Mare. Juniorii Republicani A‚ antrenaṭi de Vasile Macea‚ s-au impus cu 3-2 (2-1) prin reuşitele lui Şoancă A. (două goluri) şi Cristea T.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1813
mod_vvisit_counterIeri3575
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta19541
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total5854570Comentarii recente