Delfinii turdeni, 17 medalii la cupa Cas

News image

Cupa Casa Ema 2016, o competiţie care a adunat la start 205 participanţi de la 9 cluburi: ALB-Alba Iulia, CSW-Cluj-Napoca, EMA-Bistriţa, ABM-B...

Diverse | Luni, 24 Octombrie 2016

Detalii...

A doua victorie pentru voleibaliştii de

News image

Sâmbătă, 22 octombrie, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii au întâlnit, în deplasare, CSU Braşov.  A ...

Volei | Sâmbătă, 22 Octombrie 2016

Detalii...

Meci important pentru juniorii III de la

News image

După ce în etapa cu numărul V au dispus de ACS Handbal Academic Cluj-Napoca, scor 16-39, juniorii III de la Potaissa Turda vor înt...

Handbal | Sâmbătă, 22 Octombrie 2016

Detalii...

Juniorii II de la Potaissa Turda, lideri

News image

Sâmbătă, 22 octombrie, juniorii II de la Potaissa Turda s-au deplasat la Satu Mare pentru confruntarea cu echipa din localitate, CSS Ade...

Handbal | Sâmbătă, 22 Octombrie 2016

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

sticlaSticla Arieşul Turda- CFR Dej 8-1 (3-0)

Sticla Arieşul Turda, victorie fără emoții în fața formației CFR Dej

isctC.S Floreşti- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 4-3 (0-2)

Duminică, 2 octombrie, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat la Floreşti pentru întâlnirea cu echipa din localitate.

fotbal Sticla Arieşul Turda- Universitatea Cluj 2-2 (1-1)

Sâmbătă, 1 octombrie, Sticla Arieşul Turda şi Universitatea Cluj s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbal isctFC Viitorul ″Mihai Georgescu″- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 3-5 (2-1)

După două etape dificile, în care a cunoscut gustul înfrângerii, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat miercuri, 21 septembrie, la Cluj-Napoca pentru întâlnirea cu FC Viitorul ″Mihai Georgescu″.

fotbalÎn perioada 14-18 septembrie s-au disputat meciurile contând pentru etapa a 3-a a Ligii a IV-a la fotbal.

fotbal sticlaSticla Arieşul Turda- Industria Sârmei Câmpia Turzii 5-2 (1-2)

Sâmbătă, 10 septembrie, pe Stadionul Municipal Turda, s-au întâlnit Sticla Arieşul Turda şi Industria Sârmei Câmpia Turzii într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii a IV-a.

fotbalLiga a IV-a la seniori a debutat vineri, 2 septembrie, cu partida dintre CS Floreşti şi CS Atletic Olimpia Gherla încheiată cu 1-3.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, în sala de protocol a Primăriei Turda a avut loc o conferință de presă  privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda.

fotbal copiiSâmbătă, 20 august, copiii şi juniorii de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au avut parte de un moment special. După ce au participat la parada organizată în centrul municipiului, tinerii sportivi s-au îndreptat spre stadionul ″Mihai Adam″, locul în care ei îşi desfăşoară activitatea şi unde se simt cel mai bine.

sticlaClubul de fotbal Sticla Arieșul Turda, care reprezintă noul proiect fotbalistic la nivelul municipiului Turda, cu sprijinul administrației locale, organizează o selecție pentru echipa de seniori care va activa în Liga 4, pentru echipa de juniori A1, care va activa în campionatul județean al Ligii 4 și pentru celelalte grupe de copii și juniori, care vor fi angrenate în diverse competiții, în anul competițional 2016/2017.

isctISCT 1921- Unirea Jucu 0-4 (0-2)

Industria Sârmei Câmpia Turzii 1921, învinsă în primul amical al anului

u clujFac o sărbătoare din fiecare meci pe care Universitatea îl joacă, fie acasă la Cluj, fie “acasă” în deplasare, fiindcă după fiecare meci suporterii Universității primesc aplauze de la suporterii echipelor gazdă. 

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-FC Ardealul Cluj Napoca 1-5 (1-2)

Marți, 27 septembrie, s-a disputat partida dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Ardealul Cluj Napoca contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbalVineri, 23 septembrie, juniorii E de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit, în deplasare, Academia de Fotbal Napoca.

Meciul contând pentru etapa secundă a Campionatului de Juniori E, Seria I, s-a încheiat cu victoria sportivilor pregătiți de Florin Mărginean, scor 4-1 (3-0).

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Atletic Olimpia Gherla 1-5 (1-4)

Sâmbătă, 17 septembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit pe Stadionul ″Mihai Adam″ formația Atletic Olimpia Gherla.

sticla turdaVineri, 9 septembrie, Clubul Sticla Arieşul Turda a organizat, la Stadionul Municipal, o conferință de presă pentru ″a-şi face simțită prezența pe plan fotbalistic″, după cum avea să afirme directorul executiv al clubului, Gicu Tothăzan.

fotbalVineri, 26 august,  pe o vreme frumoasă şi în fața unui public de toate vârstele, echipa autorităților locale a întâlnit naționala de fotbal a artiştilor, fostă campioană mondială la Art-Football şi medaliată cu bronz în acest an.

sticla ariesul turdaMiercuri, 24 august, de la ora 15.30, va avea loc o conferință de presă în sala de protocol a Primăriei Turda, privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda, la care vor fi prezenți invitați de seamă pentru clubul și localitatea noastră.

fotbalStadionul  ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit în perioada 19-20 august ″Cupa Municipiului Câmpia Turzii″ la fotbal.

fotbalIndustria Sârmei Câmpia Turzii 1921-Unirea Dej 3-1 (2-0)

Industria Sârmei Câmpia Turzii 1921, victorie în Cupa României

fotbalLuni, 1 august, Comitetul de Urgență din cadrul Federației Române de Fotbal a aprobat componența nominală a Ligii a 2-a, ediția 2016-2017.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi3860
mod_vvisit_counterIeri7343
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta15547
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total8575057Comentarii recente