Cătălin Mitrea, românul din echipa lui E

News image

Cătălin Mitrea, românul din staff-ul echipei luxemburgheze Handball Esch, a trăit la intensitate maximă meciul dintre Potaissa Turda şi ...

Handbal | Luni, 20 Februarie 2017

Detalii...

Challenge Cup. Äddi, Handball Esch! Bine

News image

Potaissa Turda- Handball Esch 28-29 (16-10) Sala de Sport "Gheorghe Bariţiu" a fost duminică, 19 februarie, locul în care ...

Handbal | Luni, 20 Februarie 2017

Detalii...

Voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii, î

News image

CSM Câmpia Turzii -CSS CNE  Lapi Dej 1-3 (22-25, 33-35, 25-20, 16-25) Sâmbătă, 18 februarie, voleibaliştii de la CSM C&ac...

Volei | Sâmbătă, 18 Februarie 2017

Detalii...

Baschetbaliştii de la Turda Wolves, vizi

News image

Vineri, 3  februarie, baschetbaliştii de la Turda Wolves au primit vizita cântăreţului Aner.

Diverse | Sâmbătă, 18 Februarie 2017

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

fotbalSâmbătă, 11 februarie, și duminică, 12 februarie, Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii a găzduit ediția a VII-a a turneului de fotbal în sală „Cupa de Iarnă”. Echipele participante au fost împărțite în patru grupe după cum urmează:

cupa unirii campia turziiDupă două zile în care s-au disputat partidele din cadrul grupelor, duminică, 29 ianuarie, a fost ziua în care s-a stabilit câştigătoarea primei ediții a ″Cupei Unirii″.

sticla ariesulDuminică, 18 decembrie, se va desfăşura la Turda a XVI-a ediție a Cupei ″Adrian Şomlea″ la fotbal, eveniment sportiv dedicat categoriilor de vârstă 2008 şi 2009.

cupaTimpul este o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiți totul, dar ştie să păstreze, ca nimeni altul, tot ceea ce e cu adevărat valoros.

Acum 55 de ani, exact pe 12 noiembrie, se scria cea mai frumoasă pagină din istoria fotbalului turdean. Pe Stadionul ″Republicii″ din Bucureşti,  în fața a 20.000 de spectatori, 11 tineri transformau un mare vis într-o realitate.

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Universitatea Cluj 0-4 (0-1)

Sâmbătă, 5 noiembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, Universitatea Cluj.

isctC.S Floreşti- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 4-3 (0-2)

Duminică, 2 octombrie, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat la Floreşti pentru întâlnirea cu echipa din localitate.

fotbal Sticla Arieşul Turda- Universitatea Cluj 2-2 (1-1)

Sâmbătă, 1 octombrie, Sticla Arieşul Turda şi Universitatea Cluj s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbal isctFC Viitorul ″Mihai Georgescu″- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 3-5 (2-1)

După două etape dificile, în care a cunoscut gustul înfrângerii, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii s-a deplasat miercuri, 21 septembrie, la Cluj-Napoca pentru întâlnirea cu FC Viitorul ″Mihai Georgescu″.

fotbalÎn perioada 14-18 septembrie s-au disputat meciurile contând pentru etapa a 3-a a Ligii a IV-a la fotbal.

fotbal sticlaSticla Arieşul Turda- Industria Sârmei Câmpia Turzii 5-2 (1-2)

Sâmbătă, 10 septembrie, pe Stadionul Municipal Turda, s-au întâlnit Sticla Arieşul Turda şi Industria Sârmei Câmpia Turzii într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii a IV-a.

fotbalLiga a IV-a la seniori a debutat vineri, 2 septembrie, cu partida dintre CS Floreşti şi CS Atletic Olimpia Gherla încheiată cu 1-3.

u-isctDuminica fotbalistică la Câmpia Turzii, în ultima zi a Cupei Unirii, a oferit și un moment special. Echipele de old boys ale ISCT-ului și ale Universității Cluj au oferit un recital fotbalistic ca atunci când pentru acești jucători tribunele stadioanelor erau pline.

fotbalCea mai mare performanță din istoria fotbalului turdean, Cupa României obținută în 1961, n-a rămas doar un moment frumos din trecut ci a devenit motivul pentru care iubitorii sportului rege, foşti şi actuali oameni de fotbal şi autorități locale s-au întâlnit marți, 15 noiembrie, în Sala Mare a Primăriei Turda.

u cluj“Stadioanele pline sunt acum istorie... am rămas doar noi, eroi fără glorie!” este mesajul transmis de frumoasa galerie a Universității, echipa studenților care refuză să moară din dragostea pentru suporterii ei, mesaj transmis printr-un banner la Câmpia Turzii în meciul cu ISCT 1921.

sticlaSticla Arieşul Turda- CFR Dej 8-1 (3-0)

Sticla Arieşul Turda, victorie fără emoții în fața formației CFR Dej

u clujFac o sărbătoare din fiecare meci pe care Universitatea îl joacă, fie acasă la Cluj, fie “acasă” în deplasare, fiindcă după fiecare meci suporterii Universității primesc aplauze de la suporterii echipelor gazdă. 

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-FC Ardealul Cluj Napoca 1-5 (1-2)

Marți, 27 septembrie, s-a disputat partida dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Ardealul Cluj Napoca contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a de fotbal.

fotbalVineri, 23 septembrie, juniorii E de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit, în deplasare, Academia de Fotbal Napoca.

Meciul contând pentru etapa secundă a Campionatului de Juniori E, Seria I, s-a încheiat cu victoria sportivilor pregătiți de Florin Mărginean, scor 4-1 (3-0).

fotbalIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Atletic Olimpia Gherla 1-5 (1-4)

Sâmbătă, 17 septembrie, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit pe Stadionul ″Mihai Adam″ formația Atletic Olimpia Gherla.

sticla turdaVineri, 9 septembrie, Clubul Sticla Arieşul Turda a organizat, la Stadionul Municipal, o conferință de presă pentru ″a-şi face simțită prezența pe plan fotbalistic″, după cum avea să afirme directorul executiv al clubului, Gicu Tothăzan.

fotbalVineri, 26 august,  pe o vreme frumoasă şi în fața unui public de toate vârstele, echipa autorităților locale a întâlnit naționala de fotbal a artiştilor, fostă campioană mondială la Art-Football şi medaliată cu bronz în acest an.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi4904
mod_vvisit_counterIeri5057
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta15492
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total9465457Comentarii recente