Potaissa Turda- CSM Ploieşti 33-27 (13-1

News image

Horaţiu Gal, antrenor Potaissa Turda: ″Am încredere că urmează să facem meciuri bune″ ″A fost o primă repriză foa...

Handbal | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

Potaissa Turda- CSM Ploieşti 33-27 (13-1

News image

Dragoş Dobrescu, antrenor CSM Ploieşti: ″Am făcut foarte multe greşeli care ne-au costat″ ″Felicităm echipa gazdă şi le...

Handbal | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

Au început cu dreptul! Potaissa Turda, v

News image

Joi, 4 februarie, în primul meci oficial din acest an, Potaissa Turda a primit vizita formaţiei CSM Ploieşti. Fără Grigoriev şi Niazhura...

Handbal | Sâmbătă, 6 Februarie 2016

Detalii...

22 de medalii pentru şahiştii turdeni la

News image

În perioada 22-24 01.2016 la Cluj-Napoca s-a desfăşurat Concursul de şah „Cupa Juniorul” care a adunat la startul competiţie...

Diverse | Duminică, 31 Ianuarie 2016

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

campia turzii, fotbal salaÎn perioada 30-31 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa Prieteniei″ la fotbal în sală. Competiţia a adunat la start 16 echipe care au fost împărţite în 4 grupe, după cum urmează:

fotbal sala, cupa de iarna, campia turziiÎn perioada 16-17 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a VII-ediţie a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală. Echipele participante au fost împărţite în două grupe. Sâmbătă, 16 ianuarie, s-au disputat meciurile din grupe iar duminică s-au jucat partidele pentru stabilirea clasamentului final.

fotbal romaniaSâmbătă, 12 decembrie, s-au tras la sorţi cele şase grupe pentru Campionatul European de Fotbal din 2016. România face parte din grupa A alături de Franţa, Albania şi Elveţia.

Grupa B: Anglia, Rusia, Ţara Galilor, Slovacia

Grupa C: Germania, Ucraina, Polonia, Irlanda de Nord

Grupa D: Spania, Cehia, Turcia, Croaţia 

ariesul turda 1961Multe ar fi de spus în legătură cu fotbalul turdean. Sportul rege, neglijat în ultima perioadă, n-a mai fost la loc de cinste şi a dus mereu o luptă. Lupta pentru supravieţuire! Dar cum să supravieţuieşti atunci când nu ai condiţii, când nimeni nu investeşte în tine, când nepăsarea ia locul preocupării, când nimănui nu-i pasă.

turneu caritabil de fotbalTurneul caritabil de fotbal „UNIŢI PENTRU UN SUFLET” aduce mâine la Câmpia Turzii un meci demonstrativ între fostele glorii ale ISCT şi Universitatea Cluj. Începând cu ora 16.00, cei prezenţi la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” îi vor putea vedea la lucru pe Aurel Mâţiu, Valentin Şandru, Dorin Roşu, Ioan Kallai, Ovidiu Stoica, Adi Suciu, Ovidiu Pop sau Ioan Uleşan la ISCT şi Cristian Pojar, Alin Bănceu, Ovidiu Maier, Stelian Gherman, Titi Voica, Adrian Cocan, Radu Szabo sau Călin Ciucur la „U” Cluj. 

isctIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- CS Someşul 2010 Apahida 5-1 (2-1)

Vineri, 16 octombrie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 7, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, CS Someşul 2010 Apahida. 

bogdan stelea la turdaFostul portar al Naţionalei de Fotbal a României a fost luni, 12 octombrie, prezent la Turda în cadrul caravanei "Eu sunt 12". Bogdan Stelea a decis să caute al 12-lea jucător şi la Turda. Maşina caravanei a oprit pentru câteva minute bune un centrul municipiului Turda, în apropierea statuii lui Avram Iancu, după care s-a mutat ceva mai jos, nu departe de intersecţia dintre Piaţa Republicii şi strada Şterca Şuluţiu. 

isct-luceafarul 2010Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Luceafărul 2010 Cluj-Napoca 0-2 (0-1)

Vineri, 2 octombrie, Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Luceafărul 2010 Cluj-Napoca.
Meciul, contând pentru etapa a V-a a Ligii a IV-a, a avut un ritm bun, cu ocazii de ambele părţi. 

fotbal ISCT-Unirea TriteniIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii - A.C.S Unirea Tritenii de Jos 3-0 (1-0)

Vineri, 18 septembrie, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii a IV-a de fotbal, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, A.C.S Unirea Tritenii de Jos. 

juniorii republcani de la campia turziiSâmbătă‚ 5 septembrie‚ pe stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii‚ juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au întâlnit în etapa a II-a a Campionatului Naṭional de Juniori formaṭiile FC Zalău‚ respectiv ACS Metalurgistul Cugir 1939. 

ariesul turdaComisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″. 

fotbal sala la campia turziiSâmbătă, 16 ianuarie, a debutat la Câmpia Turzii a VII-a ediţie a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală. Echipele participante au fost împărţite în două grupe:
Grupa A:
1. Sinai Turda
2. Victoria 2009 Viişoara
3. Progresul Boian
4. Viitorul 2014 Soporul de Câmpie
5. Şoimii II Câmpia Turzii

fotbal potaissa turdaÎn etapa cu numărul 13 desfăşurată sâmbătă, 28 noiembrie, Potaissa Turda s-a impus pe terenul celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii, scor 3-2, consolidându-şi astfel poziţia de lider. Turdenii au acumulat 31 puncte în clasamentul general fiind urmaţi de Luceafărul 2010 Cluj, cu 25 puncte, şi Arieşul Mihai Viteazu cu 23 puncte.

turneu fotbal sumandeaSâmbătă, 24 octombrie, s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul caritabil de fotbal „Uniţi pentru un suflet″. Evenimentul organizat de CSM Câmpia Turzii şi ISCT 1921 Câmpia Turzii a adunat la start 11 echipe care au fost împărţite în două grupe. 

nicu sumandea, campia turziiDincolo de menirea pe care o avem în a îndruma tinerii spre mişcarea sportivă ne dorim să ne implicăm activ în viaţa comunităţii locale. Acesta este motivul pentru care am decis să fim „UNIŢI PENTRU UN SUFLET”.

cupa romanieiIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Armenopolis Gherla 5-1 (2-0)

Marţi, 13 octombrie, stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Armenopolis Gherla. Meciul, care a contat pentru etapa I a Cupei României, Liga a IV-a, s-a încheiat cu victoria formaţiei din Câmpia Turzii, scor 5-1. 

attila kolozsi, turda, fotbal junioriOdată cu excluderea formaţiei Arieşul 1907 Turda din Liga a III-a, multe semne de întrebare au fost puse în legătură cu ceea ce a mai rămas din fotbalul turdean adică fotbalul juvenil care, fără doar şi poate, a avut de suferit. Despre echipele de copii şi juniori, despre situaţia din acest moment, despre dificultăţi, despre planuri de viitor şi aşteptări am vorbit cu antrenorul Attila Kolozsi. Răspunsurile le aflaţi în interviul care urmează:

juniori A si B ISCTSâmbătă, 19 septembrie, Stadionul ″Mihai Adam″ a găzduit confruntările juniorilor republicani A şi B de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi FC Municipal Baia Mare. Juniorii republicani A, conduşi de Cornel Morea, au pierdut cu 1-2 în timp ce juniorii republicanii B, pregătiţi de Florin Mărginean, au fost învinşi cu 0-2. 

industria sarmei campia turziiFC Viitorul Mihai Georgescu Cluj- Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii 0-3 (0-2)

Sâmbătă‚ 12 septembrie‚ în cadrul etapei a III-a a Campionatului Naṭional de Juniori B‚ Seria a VI-a‚ Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit‚ în deplasare‚ FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca. 

Fără doar şi poate‚ la Turda s-ar putea scrie un îndrumar de distrugere a sportului rege. Nu ştiu dacă cineva ar fi interesat de un astfel de îndrumar‚ poate doar cei care şi-ar dori să înveṭe din greşelile altora, însă ştiu sigur că Turda are deja o experienṭă care o ″recomandă″ pentru seria ″AŞA NU!″ în ce priveşte sportul rege. Şi să ne înṭelegem‚ ne referim la activitatea fotbalistică din ultimii ani.

ariesul turdaDeşi Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″‚ echipa turdeană a fost programată în campionat. 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi4437
mod_vvisit_counterIeri4616
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta4437
mod_vvisit_counterLuna aceasta34448
mod_vvisit_counterÎn total7058775Comentarii recente