Despre cel mai bun handbalist al lumii s

News image

Când vorbeşti despre Gheorghe Gruia vorbeşti despre cel mai mare handbalist al lumii din toate timpurile. Cine reuşeşte‚ îns...

Handbal | Miercuri, 30 Iulie 2014

Detalii...

Gheorghe Gruia şi selecṭionata universit

News image

Luni‚ 28 iulie‚ cel mai valoros handbalist al lumii‚ Gheorghe Gruia‚ şi selecṭionata universitară a Mexicului‚ p...

Handbal | Marţi, 29 Iulie 2014

Detalii...

Atmosferă de sărbătoare la Turda! Potais

News image

Potaissa Turda-Mexic 35-30 (17-18) Luni‚ 28 iulie‚ Sala ″Gheorghe Bariṭiu″ din Turda a găzduit partida cu caracter...

Handbal | Marţi, 29 Iulie 2014

Detalii...

Bordi Cristian Abel a adus ″Centura Tran

News image

CS ″Florin Bordi″ Box Turda a participat în perioada 24-26 iulie la Centura Transilvaniei la box‚ competiṭie care a ad...

Box | Duminică, 27 Iulie 2014

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism

Fotbal

Federaṭia Română de Fotbal a stabilit meciurile din faza secundă a Cupei României-Timişoreana. În această fază se vor disputa 36 de partide‚ vor participa 72 formaṭii‚ 42 dintre acestea fiind calificate din faza I. Au fost incluse‚ de asemenea‚ şi două formaṭii nou promovate în liga secundă: FC Caransebeş şi FC Baloteşti.

fotbal CAA Turda - presa TurdaÎn 21 iulie, Compania de Apă Arieș a organizat, la Stația de Tratare de pe str. Bogata Turda, un meci de fotbal amical între angajați ai companiei și o echipă a presei locale. Partida a fost una viu disputată, dar în condiții de maxim fair play de către ambele echipe și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 9-4 ( la pauză 6-1).

ariesul turdaSâmbătă‚ 28 iunie‚ Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca sezonul 2014-2015 al Ligii a III-a să înceapă pe 30 august. S-a aprobat‚ de asemenea‚ ca în sezonul competițional 2014-2015 echipele participante în Liga a 3-a să aibă în teren pe toată durata jocului câte trei jucători sub 21 de ani și, din ediția 2015 – 2016, câte trei jucători sub 19 ani.

fotbal copii campia turziiDuminică‚ 15 iunie‚ Clubul Sportiv Barsa Cluj a organizat a doua ediţie a turneului de fotbal ″Cupa Barsa″, competiţie dedicată categoriilor de vârstă 2005 şi 2006. La categoria 2006‚ Academia de Fotbal ″Gheorghe Voroneanu″ Câmpia Turzii s-a confruntat cu formaţiile Viitorul Gherla‚ Ivansuc Cluj şi Barsa Cluj.

ariesul turdaVineri‚ 6 iunie‚ s-a tras cortina peste campionatul Ligii a III-a. După un sezon lung‚ cu un sistem play-off şi play-out care a stârnit destule controverse, în Seria a V-a‚ din care a făcut parte şi Arieşul 1907 Turda‚ Şoimii Pâncota a încheiat pe prima poziṭie a clasamentului şi a promovat în liga secundă.

Întrunit joi, 29 mai, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federaṭiei Române de Fotbal a aprobat, printre altele, sistemul competițional la Liga a 3-a pentru sezonul 2014-2015. Din noul sezon competiṭional Liga a III-a va fi formată din 6 serii a câte 14 echipe.

fotbal campia turziiDuminică, 1 iunie, Academia de Fotbal ″Gheorghe Voroneanu″ Câmpia Turzii a organizat ″Cupa 1 Iunie″ la fotbal copii. Evenimentul organizat pe stadionul din localitate s-a bucurat de prezenṭa unui număr însemnat de spectatori, care au asistat vreme de câteva ore la spectacolul fotbalistic oferit de micii sportivi.

unirea dej-ariesul turdaUnirea Dej-Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-2)

Arieşul 1907 Turda s-a impus marți, 27 mai, în deplasare, în fața formației Unirea Dej, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 8 din play-out-ul Ligii a III-a. Elevii lui Adrian Matei au deschis scorul în minutul 3 al partidei.

ariesul-jucuArieşul 1907 Turda- Unirea Jucu 3-0 (2-0)

Arieşul 1907 Turda a obţinut o victorie importantă vineri, 16 mai, în etapa a VI-a a play-out-ului, în confruntarea de pe teren propriu cu Unirea Jucu. După această victorie turdenii au acumulat 19 puncte şi ocupă locul 3 în clasamentul play-out-ului, la două puncte de echipa aflată pe locul I, Sănătatea Cluj şi la un punct de FC Zalău ocupanta locului secund.

cupa adrian somlea la fotbal copiiDuminică, 11 mai, se va desfăşura la Turda ediţia a XI-a a Cupei "Adrian Şomlea" la fotbal, competiţie organizată de Clubul Sportiv Sport Line Turda şi destinată categoriilor de vârstă 2005 şi 2006.

ariesul turdaDupă ce în prima etapă a play-out-ului au învins, în deplasare, Unirea Jucu, scor 2-0, turdenii au înregistrat apoi două remize, cu Unirea Dej, ultima clasată, scor 2-2, dar şi cu Sănătatea Cluj. În etapa cu numărul 4, desfăşurată marţi, 6 mai, turdenii au întâlnit în deplasare Sănătatea Cluj. "Viruşii verzi" au deschis scorul în minutul 34, graţie reuşitei lui Nicula şi au intrat la pauză cu un avantaj minim.

ariesul turdaInter Ciugud-Arieşul 1907 Turda 0-7 (0-2)

Miercuri‚ 16 iulie‚ în primul meci al fazei naṭionale din cadrul Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda a învins‚ în deplasare‚ Inter Ciugud, scor 0-7 (0-2). După un început echilibrat‚ turdenii au deschis scorul în minutul 22 graṭie reuşitei lui Fertea.

sanmartin-simleul silvanieiSâmbătă‚ 21 iunie‚ pe o vreme numai bună de fotbal‚ Stadionul din Câmpia Turzii a găzduit meciul de baraj dintre CSC Sânmartin şi Sportul Şimleul Silvaniei‚ pentru promovarea în Liga a III-a. Partida a avut un ritm bun încă de la început‚ ambele formaṭii dorindu-şi accederea în al treilea eşalon fotbalistic al ṭării.

rimbekDuminică, 15 iunie 2014, în Copăceni a avut loc o serbare câmpenească în cadrul căreia, începând de la primele ore ale dimineții, locuitorii comunei s-au destins urmărind șase meciuri de fotbal în formula 11 pe 11 a câte două reprize de 30 minute. Spectatorii au putut, între timp, să consume mici și bere într-o atmosferă de voie bună.

cupa HCC la fotbalJoi, 5 iunie, a avut loc prima ediţie a cupei "Horea, Cloşca şi Crişan" la fotbal, competiţie la care au participat elevi de la mai multe şcoli din Turda, această primă ediţie a competiţiei adresându-se elevilor de ciclu gimnazial. Competiţia a început de la orele 13.00, festivitatea de premiere având loc după disputarea tuturor meciurilor, premiile fiind acordate pe categorii de vârstă: categoria clasa pregătitoare- clasa întâi şi categoria clasa a II-a - clasa a III-a.

zalau-ariesulFC Zalău- Arieşul 1907 Turda 1-6 (0-4)

Vineri, 6 iunie, în ultima etapă din play-out-ul Ligii a III-a la fotbal, Arieşul 1907 Turda a întâlnit în deplasare FC Zalău. Veniṭi după o serie de rezultate pozitive, elevii lui Adrian Matei, care se aflau pe locul II înaintea partidei, cu 25 puncte, au repetat ″scenariul″ din meciul tur al play-out-ului atunci când au înscris nu mai puṭin de 6 goluri în poarta zălăuanilor.

ariesul-sanatateaArieşul 1907 Turda- Sănătatea Cluj 3-1 (1-0)

Vineri, 30 mai, în etapa cu numărul 9 din play-out-ul Ligii a III-a la fotbal, Arieşul 1907 Turda a reuşit să învingă, pe teren propriu, Sănătatea Cluj. Turdenii au avut un început bun de partidă punând presiune la poarta adversă şi doar lipsa de luciditate în fața porții a întârziat deschiderea scorului.

fotbal copii Miercuri, 21 mai, s-a disputat la Turda "UEFA. Grassrots Day 2014", eveniment organizat de Federaţia Română de Fotbal şi AJF Cluj şi dedicat categoriei de vârstă 2006. Au participat 8 echipe, care au fost împărţite în două grupe:

cupa adrian somlea la fotbalDuminică, 11 mai, s-a desfăşurat la Turda ediţia a XI-a a Cupei "Adrian Şomlea" la fotbal, competiţie organizată de Clubul Sportiv Sport Line Turda şi destinată categoriilor de vârstă 2005 şi 2006.
La categoria 2005 s-au înscris următoarele echipe: SportLine Turda, ISCT 1921, C.S Napoca 1958, Luceafărul Cluj, Inter Star Sibiu şi CSVL Baia Mare.

ariesul turda-fc zalauArieşul 1907 Turda-FC Zalău 6-1 (4-1)

După ce în etapa intermediară desfăşurată marţi, 6 mai, au terminat la egalitate scor 1-1, confruntarea cu Sănătatea Cluj, turdenii au întâlnit vineri, 9 mai, pe teren propriu, în etapa a V-a a play-out-ului, FC Zalău.

ariesul-dejArieşul 1907 Turda-Unirea Dej 2-2 (0-0)

Vineri, 2 mai, etapa cu numărul trei din play-out-ul Ligii a III-a, Seria a V-a, la fotbal, a programat la Turda întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi Unirea Dej. După ce în prima etapă a play-out-ului au învins Unirea Jucu, scor 2-0, elevii lui Adrian Matei au sperat la o nouă victorie în meciul de vineri, împotriva ultimei clasate.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi829
mod_vvisit_counterIeri2880
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta9544
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total5124853Comentarii recente