Concursul Regional de Karting de la Câmp

News image

Sâmbătă‚ 30 mai‚ s-a desfăşurat pe Platoul Parcului Municipal Câmpia Turzii a treia ediṭie a Concursului Regional de K...

Karting | Sâmbătă, 30 Mai 2015

Detalii...

RC Arieşul Mihai Viteazu se menṭine pe l

News image

Sâmbătă, 30 mai, stadionul Ciurel din Capitală a găzduit etapa a treia a Campionatului Naṭional de Rugby 7 Junioare, etapă la care au pa...

Rugby | Sâmbătă, 30 Mai 2015

Detalii...

Bronz la Cupa României de Cadeṭi pentru

News image

În perioada 25-29 mai s-a desfăşurat la Brăila Cupa României la Box pentru cadeṭi‚ competiṭie rezervată sportivilor născuṭi ...

Box | Sâmbătă, 30 Mai 2015

Detalii...

Bravo‚ Arieşul 1907 Turda! Au rezistat e

News image

Arieşul 1907 Turda- CS Iernut 4-1 (3-0) Arieşul 1907 Turda a ajuns la finalul campionatului. După un retur de chin‚ în care p...

Fotbal | Sâmbătă, 30 Mai 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

ariesul turda-cs iernutArieşul 1907 Turda- CS Iernut 4-1 (3-0)

Arieşul 1907 Turda a ajuns la finalul campionatului. După un retur de chin‚ în care problemele financiare au măcinat echipa‚ doar ambiṭia şi dăruirea băieṭilor au făcut ca lucrurile să stea acum‚ la finele campionatului‚ astfel. Şi stau bine! 

zalau-ariesul turdaFC Zalău- Arieşul 1907 Turda 2-1 (2-1)

Vineri‚ 22 mai‚ în penultima etapă din această ediṭie de campionat‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ în deplasare‚ FC Zalău‚ echipă care ocupa locul patru în clasament înaintea partidei de vineri. După un început echilibrat‚ în care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului fără ocazii clare de gol, echipa antrenată de Florin Pampea a pus primele probleme la poarta apărată de Man. 

copii ariesul turdaGrupele de copii ale echipei AFC Ariesul 1907 Turda s-au întors de la turneul internațional de fotbal “Liviu Antal” & “Best Cluj” organizat de școala de fotbal “Liviu Antal” cu medalii și câte un rucsac de fiecare copil acordat de organizatori . “Au fost 3 zile de fotbal pline, unde copiii au depus efort, determinare şi ambiție.

ariesul turdaDeși se confruntă cu mari probleme financiare, clubul de fotbal AFC Ariesul 1907 Turda, centrul de copii și juniori își continuă activitatea participând în perioada 15, 16 și 17 mai la turneul internațional de fotbal “Liviu Antal” & “Best Cluj” organizat de școala de fotbal Liviu Antal din Cluj.

sighetu marmatiei-ariesul turdaCSM Sighetu Marmaṭiei -Arieşul 1907 Turda 4-0 (2-0)

Sâmbătă‚ 2 mai‚ în cadrul etapei cu numărul 22‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ în deplasare‚ una dintre cele mai ambiṭioase formaṭii ale Seriei a V-a‚ CSM Sighetu Marmaṭiei, care îşi doreşte promovarea în eşalonul secund.

Comitetul Executiv al Federaṭiei Române de Fotbal a aprobat în şedinṭa de joi‚ 23 aprilie‚ schimbarea sistemului de promovare în Liga a 3-a. Echipele campioane de judeţ vor juca în sistem tur-retur pentru a promova în Liga a 3-a. Până acum, echipele participante la baraj ajungeau în cel de-al treilea eşalon după ce jucau un singur meci, pe teren neutru‚ dar odată cu această schimbare fiecare formaṭie va avea avantajul stadionului propriu.

ariesul mihai viteazuArieşul Mihai Viteazu – Voinţa 2011 Pata 9 – 0 (4-0)

Duminică‚ 19 aprilie 2015, de la ora 14.00, cochetul stadion din Mihai Viteazu a găzduit partida de fotbal dintre Arieșul, liderul zonei Cluj a ligii a V-a‚ și Voința 2011 Pata, ocupanta locului 7, joc care a contat pentru etapa a XVII-a.

avantul reghin-ariesul turdaCSM Avântul Reghin – Arieşul 1907 Turda 0 - 1 (0 - 0)

Etapa cu numărul 18 din cadrul Seriei a V-a a Ligii a III-a a programat vineri‚ 3 aprilie‚ confruntarea dintre Avântul Reghin şi Arieşul 1907 Turda. Partida s-a desfăşurat în condiṭii atmosferice potrivnice unui meci de fotbal şi doar 50-60 de spectatori au asistat la duelul celor două vecine de clasament.

ariesul turda-sanatatea clujArieşul 1907 Turda- Sănătatea Cluj 2-1 (1-0)

Victorie pentru Arieşul 1907 Turda în etapa cu numărul XVII în faṭa formaṭiei Sănătatea Cluj. Meciul desfăşurat vineri‚ 27 martie‚ în faṭa propriilor suporteri le-a adus turdenilor trei puncte importante‚ care se adăugă la zestrea celor 23 de puncte deja existente‚ puncte care-i păstrează pe turdeni pe locul 7 în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a.

cugir-turdaMetalurgistul Cugir-Arieşul 1907 Turda 1-0 (0-0)

Arieşul 1907 Turda şi-a trecut în cont a doua înfrângere din acest retur de campionat‚ după ce vineri‚ 20 martie‚ a cedat‚ în deplasare‚ în faṭa formaṭiei Metalurgistul Cugir. Dacă în prima întâlnire din această ediṭie cele două formaṭii au încheiat la egalitate‚ scor 0-0‚ meciul retur a fost adjudecat de echipa condusă de Cristian Coroian care şi-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc.

adrian somleaLa Turda există mai multe cluburi care au echipe de copii, însă cea mai dezvoltată structură dedicată pregătirii micuților o are FC Sticla Arieșul (Școala „Adrian Șomlea”), care se află pe podiumul competițiilor județene cu toate grupele de copii, performanță egalată doar de cei de la CFR Cluj.

Neplătiți de 9 luni, mai exact din septembrie 2014, centrul de copii si juniori ai clubului AFC Arieșul 1907 Turda se gândesc și la cei mai greu încercati.

unirea jucu-ariesul turdaUnirea Jucu-Arieşul 1907 Turda 7-1 (4-0)

Etapa cu numărul 24 a Ligii a III-a la fotbal a programat sâmbătă‚ 16 mai‚ întâlnirea dintre Unirea Jucu şi Arieşul 1907 Turda. Deşi echipa gazdă ocupa locul 11 în clasamentul Seriei a V-a‚ turdenii n-au avut replică în partida de sâmbătă‚ tabela de marcaj afişând la final 7-1.

ariesul turda-industria galdaArieşul 1907 Turda- Industria Galda 3-2 (1-0)

Arieşul 1907 Turda a bifat vineri‚ 8 mai‚ o nouă victorie pe teren propriu în faṭa formaṭiei Industria Galda. Deşi nimic nu s-a schimbat din punct de vedere financiar, jucătorii turdeni continuă să-şi facă treaba în teren şi nu renunṭă la luptă‚ dovedind înainte de toate că formează un grup unit.

Întrunită miercuri‚ 29 aprilie‚ Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât sancṭionarea echipei FC Arieşul 1907 Turda cu 3000 lei pentru neplata unor restanṭe contractuale către fostul jucător Kalai Iosif Ladislau.

ariesul turda-sanmartinArieşul 1907 Turda-CSC Sânmartin 1-0 (1-0)

Vineri‚ 24 aprilie‚ etapa cu numărul 21 a Ligii a III-a a programat în Seria a V-a‚ confruntarea dintre Arieşul 1907 Turda şi CSC Sânmartin. În aceleaşi condiṭii‚ fără bani adică‚ turdenii au mai rezistat o etapă şi‚ ce să vezi?!‚ au mai bifat o victorie care-i menṭine pe locul 5 în clasamentul seriei cu un total de 35 puncte.

ariesul turda-unirea dejArieşul 1907 Turda-Unirea Dej 1-0 (0-0)

Vineri‚ 10 aprilie‚ pe o vreme numai bună de fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit pe teren propriu Unirea Dej. Deşi problemele financiare au creat o stare de tensiune în sânul echipei‚ turdenii au reuşit să strângă rândurile şi să-şi adjudece toate cele trei puncte puse în joc.

Juniorii E (2004 – 2005) ai A.C.S. Sticla Arieșul Turda au repurtat o nouă victorie Duminică, 29.03.2015, în partida disputată în deplasare, în compania formației similare a Sinai Turda. Rezultatul înregistrat a fost SINAI TURDA – A.C.S. STICLA ARIESUL TURDA 0 - 9 ( 0 – 5).

sticla ariesul turdaMicuții fotbalişti de la A.C.S.Sticla Arieşul Turda îşi continuă parcursul bun şi în cea de-a doua parte a campionatului, la toate categoriile de vârstă la care are echipe. Aceasta după ce, în tur, a terminat pe podiumul categoriei la care sunt angrenate în competiție. Un singur club a mai reuşit această performanță, este vorba de CFR Cluj.

ariesul turda-osorheiArieşul 1907 Turda- CS Oşorhei 1-1 (1-1) Vineri‚ 13 martie‚ în cadrul etapei cu numărul XV‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ ocupanta locului 3 în Seria a V-a a Ligii a III-a‚ CS Oşorhei. Aflaṭi pentru prima dată în faṭa propriilor suporteri în acest an‚ elevii lui Florin Pampea au avut un ritm bun şi au ṭinut piept formaṭiei oaspete cu toate că vorbim de o nouă ″formulă″ pe care o afişează turdenii în acest retur‚ mult diferită faṭă de cea din turul campionatului.

fcm baia mare-ariesul turdaFCM Baia Mare - Arieşul 1907 Turda 2-0 (1-0)

Început de retur dificil pentru Arieşul 1907 Turda care a întâlnit sâmbătă‚ 7 martie‚ pe stadionul ″Viorel Mateianu″‚ liderul seriei a V-a‚ FCM Baia Mare.
Cu o pregătire de doar două săptămâni şi cu un lot schimbat faṭă de turul campionatului‚ elevii lui Florin Pampea au întâlnit o formaṭie extrem de ambiṭioasă care are drept obiectiv promovarea în liga secundă.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi2837
mod_vvisit_counterIeri3349
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta20229
mod_vvisit_counterLuna aceasta100000
mod_vvisit_counterÎn total6155639Comentarii recente