Victorie pentru micuții fotbaliști de la

News image

Juniorii E (2004 – 2005) ai A.C.S. Sticla Arieșul Turda au repurtat o nouă victorie Duminică, 29.03.2015, în partida disputată &ic...

Fotbal | Duminică, 29 Martie 2015

Detalii...

Victorie pentru turdeanca Raluca Gabor l

News image

CS ″Florin Bordi″ Box Turda a participat sâmbătă‚ 28 martie‚ la Memorialul ″Nicolae Talpoş″‚ c...

Box | Duminică, 29 Martie 2015

Detalii...

Transilvania Drag Race 2015‚ la Câmpia T

News image

În perioada 25-26 aprilie se va desfăşura pe Autostrada A3 Câmpia Turzii Transilvania Drag Race 2015‚ etapa naṭională‚...

Auto-Moto-Ciclism | Sâmbătă, 28 Martie 2015

Detalii...

Popicarii de la CSM Câmpia Turzii închei

News image

Sâmbătă‚ 28 martie‚ s-a desfăşurat pe arena de popice din Târgu Mureş ultima etapă a Campionatului Naṭional de Popice ...

Popice | Sâmbătă, 28 Martie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

Juniorii E (2004 – 2005) ai A.C.S. Sticla Arieșul Turda au repurtat o nouă victorie Duminică, 29.03.2015, în partida disputată în deplasare, în compania formației similare a Sinai Turda. Rezultatul înregistrat a fost SINAI TURDA – A.C.S. STICLA ARIESUL TURDA 0 - 9 ( 0 – 5).

ariesul turda-sanatatea clujArieşul 1907 Turda- Sănătatea Cluj 2-1 (1-0)

Victorie pentru Arieşul 1907 Turda în etapa cu numărul XVII în faṭa formaṭiei Sănătatea Cluj. Meciul desfăşurat vineri‚ 27 martie‚ în faṭa propriilor suporteri le-a adus turdenilor trei puncte importante‚ care se adăugă la zestrea celor 23 de puncte deja existente‚ puncte care-i păstrează pe turdeni pe locul 7 în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a.

cugir-turdaMetalurgistul Cugir-Arieşul 1907 Turda 1-0 (0-0)

Arieşul 1907 Turda şi-a trecut în cont a doua înfrângere din acest retur de campionat‚ după ce vineri‚ 20 martie‚ a cedat‚ în deplasare‚ în faṭa formaṭiei Metalurgistul Cugir. Dacă în prima întâlnire din această ediṭie cele două formaṭii au încheiat la egalitate‚ scor 0-0‚ meciul retur a fost adjudecat de echipa condusă de Cristian Coroian care şi-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc.

adrian somleaLa Turda există mai multe cluburi care au echipe de copii, însă cea mai dezvoltată structură dedicată pregătirii micuților o are FC Sticla Arieșul (Școala „Adrian Șomlea”), care se află pe podiumul competițiilor județene cu toate grupele de copii, performanță egalată doar de cei de la CFR Cluj.

ariesul turdaSâmbătă‚ 28 februarie‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ într-un meci cu caracter de verificare‚ formaṭia Unirea Dej.
Partida s-a încheiat la egalitate‚ scor 3-3‚ după ce la pauză elevii lui Florin Pampea au condus cu 2-1. Pentru formaṭia turdeană au marcat: Sabău‚ din penalty‚ Ene şi Vălean.

În perioada 7-8 februarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de fotbal ″Cupa Prieteniei″ la fotbal‚ turneu destinat amatorilor.

isct campia turziiJuniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii şi-au reluat pregătirile în vederea abordării returului de campionat. Juniorii‚ care fac parte din seria a 6-a a campionatului‚ vor reîncepe activitatea competiṭională pe 7 martie când vor întâlni pe teren propriu Universitatea Cluj.

fotbal in sala la campia turziiÎn perioada 10-11 ianuarie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a VI-a a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală‚ competiṭie la care au participat echipele din Liga a V-a din zona Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de Comisia Teritorială de Fotbal Câmpia Turzii.

ariesul turdaDupă un sezon 2013/2014 modest şi un play-out în care şi-a mai spălat din păcate‚ Arieşul 1907 Turda a început în forṭă noul sezon sub comanda aceluiaşi Adrian Matei care a lăsat impresia‚ cel puṭin în debutul campionatului‚ că a găsit reṭeta succesului.

În perioada 29-30 noiembrie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa 1 Decembrie″ la fotbal copii. Competiṭia‚ dedicată categoriilor de vârstă 2005‚ 2006 şi 2007 a fost organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

FC Zalău - Unirea Dej 3-0
Sănătatea Cluj - CSC Sânmartin 0-1
CS Oşorhei - Industria Galda 2-0

sticla ariesul turdaMicuții fotbalişti de la A.C.S.Sticla Arieşul Turda îşi continuă parcursul bun şi în cea de-a doua parte a campionatului, la toate categoriile de vârstă la care are echipe. Aceasta după ce, în tur, a terminat pe podiumul categoriei la care sunt angrenate în competiție. Un singur club a mai reuşit această performanță, este vorba de CFR Cluj.

ariesul turda-osorheiArieşul 1907 Turda- CS Oşorhei 1-1 (1-1) Vineri‚ 13 martie‚ în cadrul etapei cu numărul XV‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ ocupanta locului 3 în Seria a V-a a Ligii a III-a‚ CS Oşorhei. Aflaṭi pentru prima dată în faṭa propriilor suporteri în acest an‚ elevii lui Florin Pampea au avut un ritm bun şi au ṭinut piept formaṭiei oaspete cu toate că vorbim de o nouă ″formulă″ pe care o afişează turdenii în acest retur‚ mult diferită faṭă de cea din turul campionatului.

fcm baia mare-ariesul turdaFCM Baia Mare - Arieşul 1907 Turda 2-0 (1-0)

Început de retur dificil pentru Arieşul 1907 Turda care a întâlnit sâmbătă‚ 7 martie‚ pe stadionul ″Viorel Mateianu″‚ liderul seriei a V-a‚ FCM Baia Mare.
Cu o pregătire de doar două săptămâni şi cu un lot schimbat faṭă de turul campionatului‚ elevii lui Florin Pampea au întâlnit o formaṭie extrem de ambiṭioasă care are drept obiectiv promovarea în liga secundă.

În perioada 7-8 februarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de fotbal în sală ″Cupa Prieteniei″‚ turneu destinat amatorilor. Cele 12 echipe înscrise în competiṭie au fost împărṭite în două gupe‚ după cum urmează:

isctMiercuri‚ 4 februarie‚ o echipă formată din juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii‚ pregătită de Vasile Macea şi Florin Mărginean‚ a întâlnit într-o partidă cu caracter de verificare formaṭia similară de la Jiul Petroşani‚ condusă de fostul tehnician al celor de la Arieşul Turda‚ Marin Tudorache şi fostul jucător al roş-albaştrilor‚ Damian Militaru.

fotbal sala cupa de iarna campia turziiÎn perioada 10-11 ianuarie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a VI-a a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală‚ competiṭie la care au participat echipele din Liga a V-a din zona Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de Comisia Teritorială de Fotbal Câmpia Turzii.

amical csm campia turzii-mass mediaUltima competiţie organizată de către Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii la finele anului trecut, respectiv în 29 decembrie, a fost un meci amical de fotbal în care s-au „confruntat” echipa formată din reprezentanţi ai mass-media locală cu cea alcătuită din antrenorii CSM Câmpia Turzii.

sticla ariesul turda si sport lineCopiii de la toate grupele de fotbal ale Clubului Sportiv de Fotbal CS Sport Line Turda și FC Sticla Arieșul Turda au primit vineri, 19 decembrie, cadouri de Moș Crăciun. La rândul lui, vicepreședintele responsabil sportiv, Adrian Șomlea, l-a îmbrăcat pe moșul cel darnic în tricoul proaspăt reînființatului club de fotbal FC Sticla Arieșul Turda și cu un fular al celor de la Sport Line.

fotbal copii campia turziiÎn perioada 29-30 noiembrie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa 1 Decembrie″ la fotbal copii. Competiṭia‚ dedicată categoriilor de vârstă 2005‚ 2006 şi 2007‚ a fost organizată de Clubul Sportiv Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

iernut-ariesul turdaCS Iernut- Arieşul 1907 Turda 0-1 (0-1)

Sâmbătă‚ 22 noiembrie‚ în ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit pe stadionul ″Cornel Orza″din Iernut formaṭia din localitate aflată pe locul 12 în clasamentul Seriei a V-a.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi3231
mod_vvisit_counterIeri3409
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta3231
mod_vvisit_counterLuna aceasta93937
mod_vvisit_counterÎn total5949912Comentarii recente