A început Campionatul Naṭional de Rugby

News image

Sâmbătă‚ 25 aprilie‚ s-a desfăşurat pe terenul Minaur din Zlatna primul turneu comun al senioarelor şi junioarelor din cadru...

Rugby | Sâmbătă, 25 Aprilie 2015

Detalii...

CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii luptă pentru

News image

În perioada 24-26 aprilie s-a desfăşurat la Ploieşti Turneul Final al Diviziei Naṭionale de Popice pentru echipele de seniori. Vineri&sb...

Popice | Sâmbătă, 25 Aprilie 2015

Detalii...

S-a schimbat sistemul de promovare în Li

News image

Comitetul Executiv al Federaṭiei Române de Fotbal a aprobat în şedinṭa de joi‚ 23 aprilie‚ schimbarea sistemului de pr...

Fotbal | Sâmbătă, 25 Aprilie 2015

Detalii...

Arieşul 1907 Turda‚ încă o victorie pe ″

News image

Arieşul 1907 Turda-CSC Sânmartin 1-0 (1-0) Vineri‚ 24 aprilie‚ etapa cu numărul 21 a Ligii a III-a a programat în...

Fotbal | Sâmbătă, 25 Aprilie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

Comitetul Executiv al Federaṭiei Române de Fotbal a aprobat în şedinṭa de joi‚ 23 aprilie‚ schimbarea sistemului de promovare în Liga a 3-a. Echipele campioane de judeţ vor juca în sistem tur-retur pentru a promova în Liga a 3-a. Până acum, echipele participante la baraj ajungeau în cel de-al treilea eşalon după ce jucau un singur meci, pe teren neutru‚ dar odată cu această schimbare fiecare formaṭie va avea avantajul stadionului propriu.

ariesul turda-sanmartinArieşul 1907 Turda-CSC Sânmartin 1-0 (1-0)

Vineri‚ 24 aprilie‚ etapa cu numărul 21 a Ligii a III-a a programat în Seria a V-a‚ confruntarea dintre Arieşul 1907 Turda şi CSC Sânmartin. În aceleaşi condiṭii‚ fără bani adică‚ turdenii au mai rezistat o etapă şi‚ ce să vezi?!‚ au mai bifat o victorie care-i menṭine pe locul 5 în clasamentul seriei cu un total de 35 puncte.

ariesul turda-unirea dejArieşul 1907 Turda-Unirea Dej 1-0 (0-0)

Vineri‚ 10 aprilie‚ pe o vreme numai bună de fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit pe teren propriu Unirea Dej. Deşi problemele financiare au creat o stare de tensiune în sânul echipei‚ turdenii au reuşit să strângă rândurile şi să-şi adjudece toate cele trei puncte puse în joc.

Juniorii E (2004 – 2005) ai A.C.S. Sticla Arieșul Turda au repurtat o nouă victorie Duminică, 29.03.2015, în partida disputată în deplasare, în compania formației similare a Sinai Turda. Rezultatul înregistrat a fost SINAI TURDA – A.C.S. STICLA ARIESUL TURDA 0 - 9 ( 0 – 5).

sticla ariesul turdaMicuții fotbalişti de la A.C.S.Sticla Arieşul Turda îşi continuă parcursul bun şi în cea de-a doua parte a campionatului, la toate categoriile de vârstă la care are echipe. Aceasta după ce, în tur, a terminat pe podiumul categoriei la care sunt angrenate în competiție. Un singur club a mai reuşit această performanță, este vorba de CFR Cluj.

ariesul turda-osorheiArieşul 1907 Turda- CS Oşorhei 1-1 (1-1) Vineri‚ 13 martie‚ în cadrul etapei cu numărul XV‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ ocupanta locului 3 în Seria a V-a a Ligii a III-a‚ CS Oşorhei. Aflaṭi pentru prima dată în faṭa propriilor suporteri în acest an‚ elevii lui Florin Pampea au avut un ritm bun şi au ṭinut piept formaṭiei oaspete cu toate că vorbim de o nouă ″formulă″ pe care o afişează turdenii în acest retur‚ mult diferită faṭă de cea din turul campionatului.

fcm baia mare-ariesul turdaFCM Baia Mare - Arieşul 1907 Turda 2-0 (1-0)

Început de retur dificil pentru Arieşul 1907 Turda care a întâlnit sâmbătă‚ 7 martie‚ pe stadionul ″Viorel Mateianu″‚ liderul seriei a V-a‚ FCM Baia Mare.
Cu o pregătire de doar două săptămâni şi cu un lot schimbat faṭă de turul campionatului‚ elevii lui Florin Pampea au întâlnit o formaṭie extrem de ambiṭioasă care are drept obiectiv promovarea în liga secundă.

În perioada 7-8 februarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de fotbal în sală ″Cupa Prieteniei″‚ turneu destinat amatorilor. Cele 12 echipe înscrise în competiṭie au fost împărṭite în două gupe‚ după cum urmează:

isctMiercuri‚ 4 februarie‚ o echipă formată din juniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii‚ pregătită de Vasile Macea şi Florin Mărginean‚ a întâlnit într-o partidă cu caracter de verificare formaṭia similară de la Jiul Petroşani‚ condusă de fostul tehnician al celor de la Arieşul Turda‚ Marin Tudorache şi fostul jucător al roş-albaştrilor‚ Damian Militaru.

fotbal sala cupa de iarna campia turziiÎn perioada 10-11 ianuarie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a VI-a a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală‚ competiṭie la care au participat echipele din Liga a V-a din zona Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de Comisia Teritorială de Fotbal Câmpia Turzii.

amical csm campia turzii-mass mediaUltima competiţie organizată de către Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii la finele anului trecut, respectiv în 29 decembrie, a fost un meci amical de fotbal în care s-au „confruntat” echipa formată din reprezentanţi ai mass-media locală cu cea alcătuită din antrenorii CSM Câmpia Turzii.

ariesul mihai viteazuArieşul Mihai Viteazu – Voinţa 2011 Pata 9 – 0 (4-0)

Duminică‚ 19 aprilie 2015, de la ora 14.00, cochetul stadion din Mihai Viteazu a găzduit partida de fotbal dintre Arieșul, liderul zonei Cluj a ligii a V-a‚ și Voința 2011 Pata, ocupanta locului 7, joc care a contat pentru etapa a XVII-a.

avantul reghin-ariesul turdaCSM Avântul Reghin – Arieşul 1907 Turda 0 - 1 (0 - 0)

Etapa cu numărul 18 din cadrul Seriei a V-a a Ligii a III-a a programat vineri‚ 3 aprilie‚ confruntarea dintre Avântul Reghin şi Arieşul 1907 Turda. Partida s-a desfăşurat în condiṭii atmosferice potrivnice unui meci de fotbal şi doar 50-60 de spectatori au asistat la duelul celor două vecine de clasament.

ariesul turda-sanatatea clujArieşul 1907 Turda- Sănătatea Cluj 2-1 (1-0)

Victorie pentru Arieşul 1907 Turda în etapa cu numărul XVII în faṭa formaṭiei Sănătatea Cluj. Meciul desfăşurat vineri‚ 27 martie‚ în faṭa propriilor suporteri le-a adus turdenilor trei puncte importante‚ care se adăugă la zestrea celor 23 de puncte deja existente‚ puncte care-i păstrează pe turdeni pe locul 7 în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a.

cugir-turdaMetalurgistul Cugir-Arieşul 1907 Turda 1-0 (0-0)

Arieşul 1907 Turda şi-a trecut în cont a doua înfrângere din acest retur de campionat‚ după ce vineri‚ 20 martie‚ a cedat‚ în deplasare‚ în faṭa formaṭiei Metalurgistul Cugir. Dacă în prima întâlnire din această ediṭie cele două formaṭii au încheiat la egalitate‚ scor 0-0‚ meciul retur a fost adjudecat de echipa condusă de Cristian Coroian care şi-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc.

adrian somleaLa Turda există mai multe cluburi care au echipe de copii, însă cea mai dezvoltată structură dedicată pregătirii micuților o are FC Sticla Arieșul (Școala „Adrian Șomlea”), care se află pe podiumul competițiilor județene cu toate grupele de copii, performanță egalată doar de cei de la CFR Cluj.

ariesul turdaSâmbătă‚ 28 februarie‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit‚ pe teren propriu‚ într-un meci cu caracter de verificare‚ formaṭia Unirea Dej.
Partida s-a încheiat la egalitate‚ scor 3-3‚ după ce la pauză elevii lui Florin Pampea au condus cu 2-1. Pentru formaṭia turdeană au marcat: Sabău‚ din penalty‚ Ene şi Vălean.

În perioada 7-8 februarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul de fotbal ″Cupa Prieteniei″ la fotbal‚ turneu destinat amatorilor.

isct campia turziiJuniorii republicani A şi B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii şi-au reluat pregătirile în vederea abordării returului de campionat. Juniorii‚ care fac parte din seria a 6-a a campionatului‚ vor reîncepe activitatea competiṭională pe 7 martie când vor întâlni pe teren propriu Universitatea Cluj.

fotbal in sala la campia turziiÎn perioada 10-11 ianuarie‚ Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a găzduit ediṭia a VI-a a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală‚ competiṭie la care au participat echipele din Liga a V-a din zona Câmpia Turzii. Evenimentul a fost organizat de Comisia Teritorială de Fotbal Câmpia Turzii.

ariesul turdaDupă un sezon 2013/2014 modest şi un play-out în care şi-a mai spălat din păcate‚ Arieşul 1907 Turda a început în forṭă noul sezon sub comanda aceluiaşi Adrian Matei care a lăsat impresia‚ cel puṭin în debutul campionatului‚ că a găsit reṭeta succesului.
Editorial

Hainele cele noi ale ”împăratului”

News image

Lucruri bizare, strigătoare la cer se întâmplă în ultima vreme la Turda. Î...

Detalii...

POZA SĂPTĂMÂNII

Pentru amatorii de conspiraţii

Pentru amatorii de conspirații este încă o dovadă că uriașii există, iar pentru cei care neagă, fotografia de mai jos poate fi un argument destul de puternic împotriva crezurilor lor. Însă pentru cei realiști nu este decât o urmă de cauciuc de mașină, ce-i drept o urmă unică-n felul ei dacă stăm să vedem câte scenarii s-au făcut pe seama ei. Fotografia a fost făcută azi, luni, 20 aprilie 2015, în parcul mare din Câmpia Turzii.mersul trenurilor 2014-2015


Avem 106 vizitatori online

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1484
mod_vvisit_counterIeri3158
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta1484
mod_vvisit_counterLuna aceasta83245
mod_vvisit_counterÎn total6036042Comentarii recente