8 medalii pentru dansatorii sportivi tur

News image

5 perechi de la Clubul de dans sportiv Potaissa Turda au participat, în 27 septembrie, la Cupa Feeling Dance - ediţia a II-a, la Oradea ...

Dans sportiv | Marţi, 30 Septembrie 2014

Detalii...

Trei pugilişti de la CSM Câmpia Turzii‚

News image

Sâmbătă‚ 27 septembrie‚ cinci pugilişti de la CSM Câmpia Turzii au participat la ″Cupa CSO Cugir″. La cate...

Box | Sâmbătă, 27 Septembrie 2014

Detalii...

Juniori U 19. Rugbyştii de la CSM Câmpia

News image

Sâmbătă‚ 27 septembrie‚ într-un meci contând pentru etapa a II-a a Diviziei Naṭionale de Juniori U 19, CSM C&aci...

Rugby | Sâmbătă, 27 Septembrie 2014

Detalii...

Victorie pentru CSM Câmpia Turzii în pri

News image

Sâmbătă‚ 27 septembrie‚ s-a desfăşurat pe arena de popice din Câmpia Turzii prima etapă a Campionatului Naṭional de Ti...

Popice | Sâmbătă, 27 Septembrie 2014

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

ariesul turda-avantul reghinArieşul 1907 Turda- Avântul Reghin 0-0

Vineri‚ 26 septembrie‚ etapa a 5-a a Ligii a III-a a programat la Turda confruntarea dintre Arieşul‚ liderul seriei a V-a‚ şi CSM Avântul Reghin‚ ocupanta locului 9.

isct campia turziiSâmbătă‚ 20 septembrie‚ juniorii republicani B de la Industria Sârmei Câmpia Turzii au primit vizita formaṭiei CFR Cluj. Pe o vreme frumoasă‚ numai bună de fotbal‚ elevii antrenorului Florin Mărginean au reuşit să depăşească complexul CFR Cluj şi la capătul unui meci antrenant‚ dominat de echipa gazdă‚ şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

ariesul-cugirArieşul 1907 Turda- Metalurgistul Cugir 0-0

Se spune că jocul bun şi rezultatele atrag suporterii! Perfect valabil în cazul echipei de fotbal Arieşul Turda care după o serie de rezultate bune şi un joc promiṭător a reuşit să-i convingă pe iubitorii ″sportului rege″‚ văduviṭi în ultimii ani de spectacolul fotbalistic‚ să ocupe un loc în tribunele stadionului şi să încurajeze echipa.

ariesul-fc bihorArieşul 1907 Turda-FC Bihor 0-1 (0-0, 0-0)

Aventura Arieşului în Cupa României s-a încheiat marṭi‚ 9 septembrie‚ când trupa antrenată de Adrian Matei a fost învinsă pe teren propriu de formaṭia de liga a II-a‚ FC Bihor.

ariesulÎn turul V al Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni formaṭia de Liga a II-a‚ FC Bihor. Întâlnirea este programată pentru marți, 9 septembrie, și se va disputa la Turda, de la ora 16.30. Arieşul 1907 Turda a trecut până acum de Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ Gloria II Bistriṭa‚ scor 1-0‚ Avântul Reghin‚ scor 2-0 şi FC Hunedoara‚ scor 2-0.

ariesul turda-fc baia mareArieşul 1907 Turda-FCM Baia Mare 3-1 (1-0)

Sâmbătă‚ 30 august‚ în prima etapă a Ligii a III-a‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei FCM Baia Mare. Pe o vreme frumoasă pentru fotbal şi în faṭa unui public doritor să asiste la o nouă victorie‚ echipa antrenată de Adrian Matei a avut un ritm bun încă din debutul partidei‚ iar ceea ce a urmat ne îndreptăṭeşte să vorbim de noua ″faṭă″ a echipei de pe malul Arieşului.

ariesul turda-fc hunedoaraArieşul 1907 Turda-FC Hunedoara 2-0 (1-0)

Marṭi‚ 26 august‚ faza a IV-a a Cupei României la fotbal a programat întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi FC Hunedoara. În prima confruntare de pe teren propriu din acest sezon‚ turdenii au avut un ritm bun şi au reuşit să-şi asigure participarea în următoarea fază a competiṭiei.

program competitional liga a III-aLuni‚ 18 august‚ a avut loc‚ la sediul Federaṭiei Române de Fotbal‚ tragerea la sorţi a programului competiţional al noului sezon al Ligii a III-a.
Arieşul 1907 Turda face parte din seria a V-a a Ligii a III-a şi va întâlni formaṭiile: CS Oşorhei, Sănătatea Cluj, FC Zalău, CS Unirea Jucu, CF Metalurgistul 1939 Cugir‚ FC Unirea Dej, FCM Baia Mare, CSM Avântul Reghin, CS Iernut, FC Gloria Progresul, CSC Sânmartin, ACS Industria Galda şi CSM Sighetu Marmaţiei.

avantul reghin-ariesul turdaAvântul Reghin-Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-2)

Arieşul 1907 Turda a învins miercuri‚ 13 august, în faza a III-a a Cupei României la fotbal‚ CSM Avântul Reghin. Formaṭia condusă de Adrian Matei s-a impus cu 2-0‚ golurile echipei turdene fiind marcate de Puşcaş în minutul 63 şi Sabău‚ din penalty‚ în minutul 65.

Sâmbătă, 16 august 2014, ora 17.00, la Stadionul Municipal Câmpia Turzii, str. Aurel Vlaicu nr. 39, are loc MECIUL OMAGIAL organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpia Turzii. Sociaţia Sportivă „Industria Sârmei 1921” şi Conducerea Academiei de Fotbal „Gheorghe Voroneanu” invită pe toţi iubitorii fotbalului la eveniment.

ariesul turdaMiercuri, 30 iulie‚ într-un meci contând pentru faza a II-a a Cupei României la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a învins la limită Gloria Bistriṭa‚ unicul gol al partidei fiind marcat în minutul 7 de Popa Ştefan. Conform sportulbistritean.ro‚ partida a început cu aproape o jumătate de oră întârziere deoarece Gloria vroia să joace cu lotul cu care va aborda Liga a III-a‚ iar turdenii au cerut ca echipa gazdă să evolueze cu echipa cu care a câştigat faza judeṭeană a Cupei României‚ adică Gloria II.

sanatatea cluj-ariesul turdaSănătatea Cluj-Arieşul 1907 Turda 1-7 (0-2)

Arieşul 1907 Turda şi-a consolidat poziṭia de lider în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal după ce în etapa a IV-a‚ desfăşurată vineri‚ 19 septembrie‚ a învins cu 7-1 Sănătatea Cluj.

sasa silviu, concordia chiajnaCăpitanul echipei de juniori liga 4 Saşa Silviu, din cadrul clubului de fotbal Unirea Triteni a participat în această săptămână la un stagiu de pregătire la clubul de liga I Concordia Chiajna (republicani A). După mai multe zile de testări fizice, tehnice, tactice şi un joc amical a reuşit să convingă staf-ul tehnic prin calităţile sale extraordinare că merită să îmbrace tricoul echipei Concordia Chiajna, lucru care se va realiza în perioada următoare. Succes Silviu!

osorhei-ariesul turdaCS Oşorhei- Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-1)

Vineri‚ 5 septembrie‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit, în deplasare‚ formaṭia bihoreană CS Oşorhei. Veniṭi după o serie de rezultate pozitive în Cupa României şi după un debut de campionat convingător‚ elevii lui Adrian Matei au menṭinut ritmul bun şi în meciul disputat la Baza Sportivă de la Alparea‚ contând pentru etapa secundă a Ligii a III-a de fotbal.

bogdan mitreaSelecționerul Victor Pițurcă a decis să-l convoace pe Bogdan Mitrea în lotul echipei naționale care pregătește meciul de debut cu Grecia din preliminariile EURO 2016‚ anunṭă site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. Fundașul lui FC Viitorul s-a alătura‚ astfel‚ celorlalți ”tricolori” miercuri, 3 septembrie, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

onacaÎn ediṭia de miercuri‚ 27 august‚ a Gazetei Sporturilor descoperim un reportaj care-l are în prim plan pe Ioan Onacă‚ ultimul supravieṭuitor al celei mai surprinzătoare câştigătoare a Cupei României‚ Arieşul Turda 1961.

ariesul turdaÎntr-un meci contând pentru faza a IV-a a Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni marṭi‚ 26 august‚ pe teren propriu‚ FC Hunedoara. Arieşul 1907 Turda a trecut până acum de Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ Gloria II Bistriṭa‚ scor 1-0‚ şi Avântul Reghin‚ scor 2-0. FC Hunedoara a învins cu 3-1 Retezatul Haṭeg şi s-a calificat în Faza a IV-a a Cupei României după ce a învins‚ scor 5-4‚ Metalurgistul Cugir‚ meciul fiind decis în urma loviturilor de departajare.

old boys isct-u clujStadionul Municipal din Câmpia Turzii a găzduit sâmbătă‚ 16 august‚ un eveniment fotbalistic de excepṭie.
Meciul de old boys dintre ISCT şi Universitatea Cluj a reprezentat pentru iubitorii fotbalului din Câmpia Turzii un bun motiv de a ocupa un loc în tribunele stadionului‚ aşa cum o făceau în vremurile bune când duelul dintre cele două formaṭii nu era nici pe departe unul amical.

meci old boys la zilele campiei turziiSâmbătă‚ 16 august‚ se va disputa pe Stadionul Municipal Câmpia Turzii meciul de old-boys între Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Universitatea Cluj. Vor intra în teren pentru ISCT: Filip‚ Kemevs‚ Keresteş‚ Pop‚ Rus‚ Roşu‚ Mărginean‚ Miheşan‚ Uleşan‚ Suciu‚ Mâṭiu‚ Anca.

ariesul turdaÎn turul III al Cupei României la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni miercuri‚ 13 august‚ în deplasare‚ CSM Avântul Reghin. În această fază a competiţiei vor participa 36 de echipe calificate din faza a II-a a competiţiei. Până acum‚ echipa antrenată de Adrian Matei a învins AS Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ şi Gloria Bistriṭa‚ scor 1-0.

Federaṭia Română de Fotbal a stabilit meciurile din faza secundă a Cupei României-Timişoreana. În această fază se vor disputa 36 de partide‚ vor participa 72 formaṭii‚ 42 dintre acestea fiind calificate din faza I. Au fost incluse‚ de asemenea‚ şi două formaṭii nou promovate în liga secundă: FC Caransebeş şi FC Baloteşti.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi2248
mod_vvisit_counterIeri3520
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta5768
mod_vvisit_counterLuna aceasta90675
mod_vvisit_counterÎn total5306236



Comentarii recente