Sinai Junior Cup şi-a desemnat câştigăto

News image

Duminică, 19 iunie, s-a desfăşurat la Turda prima ediție a Cupei ″Sinai Junior″. Competiția a fost organizată la două categorii de...

Fotbal | Sâmbătă, 25 Iunie 2016

Detalii...

Juniorii A1 de la Industria Sârmei 1921

News image

După un parcurs bun în campionat, având o diferență considerabilă față de principalele adversare, juniorii A1 de la Industria S&ac...

Fotbal | Sâmbătă, 25 Iunie 2016

Detalii...

CSM Câmpia Turzii, locul II în prima eta

News image

S-a dat startul Circuitului Național de Minirugby. Prima etapă a fost găzduită de Stadionul Ghencea din Capitală şi a fost dotată cu Trofeul B...

Rugby | Miercuri, 22 Iunie 2016

Detalii...

Medalie de argint pentru Juniorii II de

News image

După un parcurs foarte bun la Turneul Final dedicat juniorilor II, Potaissa Turda a întâlnit duminică, 19 iunie, în finala m...

Handbal | Marţi, 21 Iunie 2016

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

fotbalDuminică, 19 iunie, s-a desfăşurat la Turda prima ediție a Cupei ″Sinai Junior″. Competiția a fost organizată la două categorii de vârstă: 2004 şi 2005. Meciurile s-au disputat pe trei terenuri şi s-au înregistrat următoarele rezultate:

isctDupă un parcurs bun în campionat, având o diferență considerabilă față de principalele adversare, juniorii A1 de la Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce au dispus, în finală, de AS FC Precizia Săcele, scor 2-1.

fotbal ctÎn etapa cu numărul XX a Ligii a IV-a la fotbal, Potaissa Turda s-a impus, în deplasare, la Gilău, scor 1-3, iar Industria Sârmei Câmpia Turzii a bifat a 10-a victorie din această ediție de campionat.

fotbalSâmbătă, 19 martie, Potaissa 2011 Turda a întâlnit, pe teren propriu, A.C.S Armenopolis Gherla. Meciul, contând pentru etapa cu numărul 15, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-2. Arieşul Mihai Viteazu s-a impus, pe teren propriu, în fața formației Vulturul Mintiu Gherlii, scor 2-0. În aceeaşi etapă s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

fotbalSâmbătă, 12 martie, se va relua campionatul Ligii a IV-a  la fotbal.  În etapa cu numărul 14 se vor întâlni:

fotbal sala, cupa de iarna, campia turziiÎn perioada 16-17 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii a VII-ediţie a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală. Echipele participante au fost împărţite în două grupe. Sâmbătă, 16 ianuarie, s-au disputat meciurile din grupe iar duminică s-au jucat partidele pentru stabilirea clasamentului final.

fotbal romaniaSâmbătă, 12 decembrie, s-au tras la sorţi cele şase grupe pentru Campionatul European de Fotbal din 2016. România face parte din grupa A alături de Franţa, Albania şi Elveţia.

Grupa B: Anglia, Rusia, Ţara Galilor, Slovacia

Grupa C: Germania, Ucraina, Polonia, Irlanda de Nord

Grupa D: Spania, Cehia, Turcia, Croaţia 

ariesul turda 1961Multe ar fi de spus în legătură cu fotbalul turdean. Sportul rege, neglijat în ultima perioadă, n-a mai fost la loc de cinste şi a dus mereu o luptă. Lupta pentru supravieţuire! Dar cum să supravieţuieşti atunci când nu ai condiţii, când nimeni nu investeşte în tine, când nepăsarea ia locul preocupării, când nimănui nu-i pasă.

turneu caritabil de fotbalTurneul caritabil de fotbal „UNIŢI PENTRU UN SUFLET” aduce mâine la Câmpia Turzii un meci demonstrativ între fostele glorii ale ISCT şi Universitatea Cluj. Începând cu ora 16.00, cei prezenţi la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” îi vor putea vedea la lucru pe Aurel Mâţiu, Valentin Şandru, Dorin Roşu, Ioan Kallai, Ovidiu Stoica, Adi Suciu, Ovidiu Pop sau Ioan Uleşan la ISCT şi Cristian Pojar, Alin Bănceu, Ovidiu Maier, Stelian Gherman, Titi Voica, Adrian Cocan, Radu Szabo sau Călin Ciucur la „U” Cluj. 

isctIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- CS Someşul 2010 Apahida 5-1 (2-1)

Vineri, 16 octombrie, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 7, Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, CS Someşul 2010 Apahida. 

bogdan stelea la turdaFostul portar al Naţionalei de Fotbal a României a fost luni, 12 octombrie, prezent la Turda în cadrul caravanei "Eu sunt 12". Bogdan Stelea a decis să caute al 12-lea jucător şi la Turda. Maşina caravanei a oprit pentru câteva minute bune un centrul municipiului Turda, în apropierea statuii lui Avram Iancu, după care s-a mutat ceva mai jos, nu departe de intersecţia dintre Piaţa Republicii şi strada Şterca Şuluţiu. 

fotbalFluier final în Liga a IV-a, Cluj, acolo unde A.S Viitorul Feleacu s-a clasat pe primul loc cu un total de 56 puncte, la două puncte distanță de Potaissa Turda. Podiumul a fost completat de Luceafărul 2010 Cluj Napoca.

fotbalPotaissa Turda a stabilit scorul etapei cu numărul 18. Turdenii s-au impus cu 16-3 pe terenul celor de la Someşul Apahida şi ocupă prima poziție în clasamentul Ligii a IV-a, cu un total de 38 puncte. Luceafărul Cluj-Napoca şi Armenopolis Gherla, următoarele două clasate, sunt la egalitate de puncte cu liderul.

ciorceriDupă demisia lui Petre Grigoraş de la cârma prim-divizionarei ASA Târgu Mureş, echipa a fost pregătită de trio-ul Mutu-Stăncioiu-Mureşan, dar începând de miercuri, 9 martie, a fost numit un nou antrenor principal. Este vorba de George Ciorceri (60 ani), fost antrenor la Arieşul Turda şi, ulterior, FCM Turda.

campia turzii, fotbal salaÎn perioada 30-31 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii ″Cupa Prieteniei″ la fotbal în sală. Competiţia a adunat la start 16 echipe care au fost împărţite în 4 grupe, după cum urmează:

fotbal sala la campia turziiSâmbătă, 16 ianuarie, a debutat la Câmpia Turzii a VII-a ediţie a ″Cupei de Iarnă″ la fotbal în sală. Echipele participante au fost împărţite în două grupe:
Grupa A:
1. Sinai Turda
2. Victoria 2009 Viişoara
3. Progresul Boian
4. Viitorul 2014 Soporul de Câmpie
5. Şoimii II Câmpia Turzii

fotbal potaissa turdaÎn etapa cu numărul 13 desfăşurată sâmbătă, 28 noiembrie, Potaissa Turda s-a impus pe terenul celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii, scor 3-2, consolidându-şi astfel poziţia de lider. Turdenii au acumulat 31 puncte în clasamentul general fiind urmaţi de Luceafărul 2010 Cluj, cu 25 puncte, şi Arieşul Mihai Viteazu cu 23 puncte.

turneu fotbal sumandeaSâmbătă, 24 octombrie, s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii turneul caritabil de fotbal „Uniţi pentru un suflet″. Evenimentul organizat de CSM Câmpia Turzii şi ISCT 1921 Câmpia Turzii a adunat la start 11 echipe care au fost împărţite în două grupe. 

nicu sumandea, campia turziiDincolo de menirea pe care o avem în a îndruma tinerii spre mişcarea sportivă ne dorim să ne implicăm activ în viaţa comunităţii locale. Acesta este motivul pentru care am decis să fim „UNIŢI PENTRU UN SUFLET”.

cupa romanieiIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii- Armenopolis Gherla 5-1 (2-0)

Marţi, 13 octombrie, stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit întâlnirea dintre Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Armenopolis Gherla. Meciul, care a contat pentru etapa I a Cupei României, Liga a IV-a, s-a încheiat cu victoria formaţiei din Câmpia Turzii, scor 5-1. 

attila kolozsi, turda, fotbal junioriOdată cu excluderea formaţiei Arieşul 1907 Turda din Liga a III-a, multe semne de întrebare au fost puse în legătură cu ceea ce a mai rămas din fotbalul turdean adică fotbalul juvenil care, fără doar şi poate, a avut de suferit. Despre echipele de copii şi juniori, despre situaţia din acest moment, despre dificultăţi, despre planuri de viitor şi aşteptări am vorbit cu antrenorul Attila Kolozsi. Răspunsurile le aflaţi în interviul care urmează:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi6998
mod_vvisit_counterIeri14859
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta86405
mod_vvisit_counterLuna aceasta100001
mod_vvisit_counterÎn total7792304Comentarii recente