Clubul de dans sportiv Potaissa Turda şi

News image

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda şi-a reînceput activitatea din 2 august, când 43 de sportivi ai clubului au participat la ca...

Dans sportiv | Marţi, 16 Septembrie 2014

Detalii...

Horaṭiu Gal: ″Felicit jucătorii pentru a

News image

″Ne aşteptam să fie un meci dificil‚ dar diferenṭa de 7 goluri obṭinută sâmbătă ne-a liniştit şi am început mai uşor. ...

Handbal | Luni, 15 Septembrie 2014

Detalii...

Antrenorul celor de la Maccabi Tel Aviv‚

News image

Potaissa Turda a învins Maccabi Tel Aviv în dublă manşă şi s-a calificat în Turul II al Cupei EHF. La finalul înt&acir...

Handbal | Luni, 15 Septembrie 2014

Detalii...

Potaissa Turda s-a calificat în Turul II

News image

Potaissa Turda- Maccabi Tel Aviv 35-30 (16-16) Venită după o victorie liniştitoare în prima manşă din cadrul turului I al Cupei EHF...

Handbal | Luni, 15 Septembrie 2014

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

ariesul-cugirArieşul 1907 Turda- Metalurgistul Cugir 0-0

Se spune că jocul bun şi rezultatele atrag suporterii! Perfect valabil în cazul echipei de fotbal Arieşul Turda care după o serie de rezultate bune şi un joc promiṭător a reuşit să-i convingă pe iubitorii ″sportului rege″‚ văduviṭi în ultimii ani de spectacolul fotbalistic‚ să ocupe un loc în tribunele stadionului şi să încurajeze echipa.

sasa silviu, concordia chiajnaCăpitanul echipei de juniori liga 4 Saşa Silviu, din cadrul clubului de fotbal Unirea Triteni a participat în această săptămână la un stagiu de pregătire la clubul de liga I Concordia Chiajna (republicani A). După mai multe zile de testări fizice, tehnice, tactice şi un joc amical a reuşit să convingă staf-ul tehnic prin calităţile sale extraordinare că merită să îmbrace tricoul echipei Concordia Chiajna, lucru care se va realiza în perioada următoare. Succes Silviu!

osorhei-ariesul turdaCS Oşorhei- Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-1)

Vineri‚ 5 septembrie‚ Arieşul 1907 Turda a întâlnit, în deplasare‚ formaṭia bihoreană CS Oşorhei. Veniṭi după o serie de rezultate pozitive în Cupa României şi după un debut de campionat convingător‚ elevii lui Adrian Matei au menṭinut ritmul bun şi în meciul disputat la Baza Sportivă de la Alparea‚ contând pentru etapa secundă a Ligii a III-a de fotbal.

bogdan mitreaSelecționerul Victor Pițurcă a decis să-l convoace pe Bogdan Mitrea în lotul echipei naționale care pregătește meciul de debut cu Grecia din preliminariile EURO 2016‚ anunṭă site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. Fundașul lui FC Viitorul s-a alătura‚ astfel‚ celorlalți ”tricolori” miercuri, 3 septembrie, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

onacaÎn ediṭia de miercuri‚ 27 august‚ a Gazetei Sporturilor descoperim un reportaj care-l are în prim plan pe Ioan Onacă‚ ultimul supravieṭuitor al celei mai surprinzătoare câştigătoare a Cupei României‚ Arieşul Turda 1961.

ariesul turdaÎntr-un meci contând pentru faza a IV-a a Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni marṭi‚ 26 august‚ pe teren propriu‚ FC Hunedoara. Arieşul 1907 Turda a trecut până acum de Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ Gloria II Bistriṭa‚ scor 1-0‚ şi Avântul Reghin‚ scor 2-0. FC Hunedoara a învins cu 3-1 Retezatul Haṭeg şi s-a calificat în Faza a IV-a a Cupei României după ce a învins‚ scor 5-4‚ Metalurgistul Cugir‚ meciul fiind decis în urma loviturilor de departajare.

old boys isct-u clujStadionul Municipal din Câmpia Turzii a găzduit sâmbătă‚ 16 august‚ un eveniment fotbalistic de excepṭie.
Meciul de old boys dintre ISCT şi Universitatea Cluj a reprezentat pentru iubitorii fotbalului din Câmpia Turzii un bun motiv de a ocupa un loc în tribunele stadionului‚ aşa cum o făceau în vremurile bune când duelul dintre cele două formaṭii nu era nici pe departe unul amical.

meci old boys la zilele campiei turziiSâmbătă‚ 16 august‚ se va disputa pe Stadionul Municipal Câmpia Turzii meciul de old-boys între Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Universitatea Cluj. Vor intra în teren pentru ISCT: Filip‚ Kemevs‚ Keresteş‚ Pop‚ Rus‚ Roşu‚ Mărginean‚ Miheşan‚ Uleşan‚ Suciu‚ Mâṭiu‚ Anca.

ariesul turdaÎn turul III al Cupei României la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni miercuri‚ 13 august‚ în deplasare‚ CSM Avântul Reghin. În această fază a competiţiei vor participa 36 de echipe calificate din faza a II-a a competiţiei. Până acum‚ echipa antrenată de Adrian Matei a învins AS Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ şi Gloria Bistriṭa‚ scor 1-0.

Federaṭia Română de Fotbal a stabilit meciurile din faza secundă a Cupei României-Timişoreana. În această fază se vor disputa 36 de partide‚ vor participa 72 formaṭii‚ 42 dintre acestea fiind calificate din faza I. Au fost incluse‚ de asemenea‚ şi două formaṭii nou promovate în liga secundă: FC Caransebeş şi FC Baloteşti.

ariesul turdaInter Ciugud-Arieşul 1907 Turda 0-7 (0-2)

Miercuri‚ 16 iulie‚ în primul meci al fazei naṭionale din cadrul Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda a învins‚ în deplasare‚ Inter Ciugud, scor 0-7 (0-2). După un început echilibrat‚ turdenii au deschis scorul în minutul 22 graṭie reuşitei lui Fertea.

ariesul-fc bihorArieşul 1907 Turda-FC Bihor 0-1 (0-0, 0-0)

Aventura Arieşului în Cupa României s-a încheiat marṭi‚ 9 septembrie‚ când trupa antrenată de Adrian Matei a fost învinsă pe teren propriu de formaṭia de liga a II-a‚ FC Bihor.

ariesulÎn turul V al Cupei României‚ Arieşul 1907 Turda va întâlni formaṭia de Liga a II-a‚ FC Bihor. Întâlnirea este programată pentru marți, 9 septembrie, și se va disputa la Turda, de la ora 16.30. Arieşul 1907 Turda a trecut până acum de Inter Ciugud‚ scor 7-0‚ Gloria II Bistriṭa‚ scor 1-0‚ Avântul Reghin‚ scor 2-0 şi FC Hunedoara‚ scor 2-0.

ariesul turda-fc baia mareArieşul 1907 Turda-FCM Baia Mare 3-1 (1-0)

Sâmbătă‚ 30 august‚ în prima etapă a Ligii a III-a‚ Arieşul 1907 Turda a primit vizita formaṭiei FCM Baia Mare. Pe o vreme frumoasă pentru fotbal şi în faṭa unui public doritor să asiste la o nouă victorie‚ echipa antrenată de Adrian Matei a avut un ritm bun încă din debutul partidei‚ iar ceea ce a urmat ne îndreptăṭeşte să vorbim de noua ″faṭă″ a echipei de pe malul Arieşului.

ariesul turda-fc hunedoaraArieşul 1907 Turda-FC Hunedoara 2-0 (1-0)

Marṭi‚ 26 august‚ faza a IV-a a Cupei României la fotbal a programat întâlnirea dintre Arieşul 1907 Turda şi FC Hunedoara. În prima confruntare de pe teren propriu din acest sezon‚ turdenii au avut un ritm bun şi au reuşit să-şi asigure participarea în următoarea fază a competiṭiei.

program competitional liga a III-aLuni‚ 18 august‚ a avut loc‚ la sediul Federaṭiei Române de Fotbal‚ tragerea la sorţi a programului competiţional al noului sezon al Ligii a III-a.
Arieşul 1907 Turda face parte din seria a V-a a Ligii a III-a şi va întâlni formaṭiile: CS Oşorhei, Sănătatea Cluj, FC Zalău, CS Unirea Jucu, CF Metalurgistul 1939 Cugir‚ FC Unirea Dej, FCM Baia Mare, CSM Avântul Reghin, CS Iernut, FC Gloria Progresul, CSC Sânmartin, ACS Industria Galda şi CSM Sighetu Marmaţiei.

avantul reghin-ariesul turdaAvântul Reghin-Arieşul 1907 Turda 0-2 (0-2)

Arieşul 1907 Turda a învins miercuri‚ 13 august, în faza a III-a a Cupei României la fotbal‚ CSM Avântul Reghin. Formaṭia condusă de Adrian Matei s-a impus cu 2-0‚ golurile echipei turdene fiind marcate de Puşcaş în minutul 63 şi Sabău‚ din penalty‚ în minutul 65.

Sâmbătă, 16 august 2014, ora 17.00, la Stadionul Municipal Câmpia Turzii, str. Aurel Vlaicu nr. 39, are loc MECIUL OMAGIAL organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpia Turzii. Sociaţia Sportivă „Industria Sârmei 1921” şi Conducerea Academiei de Fotbal „Gheorghe Voroneanu” invită pe toţi iubitorii fotbalului la eveniment.

ariesul turdaMiercuri, 30 iulie‚ într-un meci contând pentru faza a II-a a Cupei României la fotbal‚ Arieşul 1907 Turda a învins la limită Gloria Bistriṭa‚ unicul gol al partidei fiind marcat în minutul 7 de Popa Ştefan. Conform sportulbistritean.ro‚ partida a început cu aproape o jumătate de oră întârziere deoarece Gloria vroia să joace cu lotul cu care va aborda Liga a III-a‚ iar turdenii au cerut ca echipa gazdă să evolueze cu echipa cu care a câştigat faza judeṭeană a Cupei României‚ adică Gloria II.

fotbal CAA Turda - presa TurdaÎn 21 iulie, Compania de Apă Arieș a organizat, la Stația de Tratare de pe str. Bogata Turda, un meci de fotbal amical între angajați ai companiei și o echipă a presei locale. Partida a fost una viu disputată, dar în condiții de maxim fair play de către ambele echipe și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 9-4 ( la pauză 6-1).

ariesul turdaSâmbătă‚ 28 iunie‚ Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca sezonul 2014-2015 al Ligii a III-a să înceapă pe 30 august. S-a aprobat‚ de asemenea‚ ca în sezonul competițional 2014-2015 echipele participante în Liga a 3-a să aibă în teren pe toată durata jocului câte trei jucători sub 21 de ani și, din ediția 2015 – 2016, câte trei jucători sub 19 ani.

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi1839
mod_vvisit_counterIeri3587
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta5426
mod_vvisit_counterLuna aceasta47598
mod_vvisit_counterÎn total5263159Comentarii recente