Răzvan Pavel‚ suspendat pentru meciul cu

News image

Comisia Centrală de Disciplină din cadrul Federaṭiei Române de Handbal a hotărât în şedinṭa din 1 septembrie sancṭionarea ju...

Handbal | Sâmbătă, 5 Septembrie 2015

Detalii...

Alături de băieṭii noştri! Potaissa Turd

News image

Potaissa Turda va primi miercuri‚ 9 septembrie‚ vizita formaṭiei Energia Pandurii Târgu Jiu. Elevii lui Horaṭiu Gal speră să...

Handbal | Sâmbătă, 5 Septembrie 2015

Detalii...

Antrenorii de rugby copii şi juniori s-a

News image

Miercuri‚ 2 septembrie‚ la Cluj-Napoca a avut loc reunirea antrenorilor de rugby copii şi juniori. La întâlnirea de lu...

Rugby | Sâmbătă, 5 Septembrie 2015

Detalii...

Nu-şi găsesc ritmul! Potaissa Turda‚ la

News image

Poli Timișoara-Potaissa Turda 29-22 (13-13) Etapa a III-a a Ligii Naṭionale de Handbal Masculin a programat în ultima zi a lunii au...

Handbal | Marţi, 1 Septembrie 2015

Detalii...

More in: Karting, Diverse, Tenis, Fotbal-tenis, Handbal, Fotbal, Volei, Karate, Rugby, Box, Dans sportiv, Popice, Auto-Moto-Ciclism, Judo

Fotbal

Fără doar şi poate‚ la Turda s-ar putea scrie un îndrumar de distrugere a sportului rege. Nu ştiu dacă cineva ar fi interesat de un astfel de îndrumar‚ poate doar cei care şi-ar dori să înveṭe din greşelile altora, însă ştiu sigur că Turda are deja o experienṭă care o ″recomandă″ pentru seria ″AŞA NU!″ în ce priveşte sportul rege. Şi să ne înṭelegem‚ ne referim la activitatea fotbalistică din ultimii ani.

ariesul turdaComisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″. 

old boy campia turziiSâmbătă‚ 15 august‚ Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit o partidă cu caracter demonstrativ care a pus faṭă în faṭă o echipă a foştilor jucători de la Industria Sârmei Câmpia Turzii şi o echipă‚ mai tânără‚ care va reprezenta culorile clubului în campionatul Ligii a IV-a. 

ariesul turdaCât interes a existat pentru fotbalul turdean am văzut în ediṭia trecută de campionat. După un tur încheiat pe poziṭia a cincea‚ cu un total de 22 puncte‚ la 7 puncte distanṭă de liderul seriei‚ pauza competiṭională a adus şi primele probleme în tabăra turdeană.

Cele cinci serii ale eşalonului al treilea îşi vor stabili programul noului sezon la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Startul noii ediţii a Ligii 3 a fost stabilit pentru ziua de 29 august, la fel ca şi eşalonul al doilea. Însă stabilirea calendarului competițional al sezonului 2015-2016 se va face cu patru zile mai târziu faţă de data anunţată pentru Liga 2‚ se anunṭă într-un comunicat postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

Ordinea de zi a şedinţei de luni‚ 27 iulie‚ a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a inclus şi stabilirea componenţei seriilor ediţiei 2015-2016 a Ligii 3. Faţă de cele 74 de cluburi înscrise iniţial, au mai fost adăugate alte trei echipe, foste participante în sezonul precedent al eşalonului al treilea. 

ariesul turda″Ziua de 20 iulie 2015 a fost termenul limită până la care s-au putut face înscrieri în viitoarea ediţie a Ligii a III-a, care va debuta pe 29 august. Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 74 de cereri de înscriere pentru noul sezon″, se anunṭă într-un comunicat postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

ariesul turdaFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul primei faze a Cupei României care va debuta miercuri, 15 iulie, de la ora 17:30. În acestă fază vor participa 74 de echipe‚ 42 de echipe calificate din faza pe judeţe şi 32 de echipe din Liga a 3-a, iar în total vor fi 37 de jocuri.

ariesul turdaComisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dictat noi sancţiuni împotriva echipei Arieşul 1907 Turda. În cadrul şedinţei de miercuri, 24 iunie, s-a decis depunctarea echipei turdene cu 4 puncte, din cauza litigiilor cu Gabriel Burcă şi Iosif Ladislau Kalai.

fotbal ISCT campia turziiSâmbătă‚ 20 iunie‚ s-a desfăşurat Luduş ″Trophy Cup″2015 la fotbal copii‚ competiṭie organizată la categoriile de vârstă 2002‚ 2006 şi 2007. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a participat la grupa de vârstă 2006 şi a avut ca adversari Elita Nazna‚ ASMS Târgu Mureş‚ Best Kids Reghin‚ Viitorul Luduş şi Mureşul Deda. 

Întrunit vineri‚ 19 iunie‚ Departamentul de Competiṭii din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a anunṭat programul oficial al meciurilor care vor decide promovatele în ediṭia 2005-2006 a eşalonului al treilea. ″Din cele 42 de campioane cu drept de participare la baraj, trei echipe nu vor participa la această fază a competiţiei″‚ se anunṭă în comunicatul postat pe site-ul Federaṭiei Române de Fotbal. 

ariesul turdaDeşi Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a hotărât în şedinṭa din 12 august ″excluderea FC Arieșul 1907 Turda din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Kalai Iosif Ladislau″‚ echipa turdeană a fost programată în campionat. 

campia turzii - cupa municipiului la fotbalSâmbătă‚ 15 august‚ Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii a găzduit prima ediṭie a ″Cupei Municipiului″ la fotbal‚ eveniment sportiv organizat de Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii. Cele opt formaṭii înscrise în competiṭie au fost repartizate în două grupe‚ după cum urmează:

isct-sanatateaIndustria Sârmei 1921 Câmpia Turzii-Sănătatea Cluj 2-3 (0-2)

Miercuri‚ 5 august‚ pe Stadionul ″Mihai Adam″ din Câmpia Turzii‚ ISCT a întâlnit într-o partidă cu caracter de verificare Sănătatea Cluj‚ formaṭie care activează în Liga a III-a. Mult mai experimentaṭi‚ ″viruşii verzi″ şi-au impus ritmul de joc şi până la finalul primei părṭi au punctat de două ori prin Gaspar A. şi Paul C.

ioan onacaDacă fotbalul turdean are o istorie‚ atunci cea mai importantă pagină a acestei istorii a fost scrisă pe 12 noiembrie 1961 când Arieşul Turda a câştigat Cupa României după o finală de vis în compania mult mai titratei formaṭii bucureştene‚ Rapid.

ariesul turdaComisia de Disciplină și Etică din cadrul Federaṭiei Române de Fotbal a aplicat o nouă sancṭiune echipei Arieşul 1907 Turda. Întrunită miercuri‚ 22 iulie‚ Comisia a decis ″în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancționarea AFC Arieșul 1907 Turda cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 06.07.2015 -21.07.2015.

ariesulCS Someşul 2010 Apahida- Arieşul 1907 Turda 3-0 (1-0)

Arieşul 1907 Turda a părăsit Cupa României încă din prima fază. Pentru partida programată miercuri‚ 15 iulie‚ Arieşul 1907 Turda a deplasat o echipă de juniori‚ care a reuşit să salveze situaṭia dat fiind faptul că în conformitate cu art.31.15 din ROAF, echipele programate în Cupa României ″nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă″.

ariesul turdaDepunctarea continuă pentru Arieşul 1907 Turda. În cadrul şedinţei de miercuri, 8 iulie‚ Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dictat noi sancţiuni pentru echipa turdeană din cauza litigiilor cu Iosif Ladislau Kalai şi Gabriel Burcă. 

dionisie ursuSe spune că pasiunile mari nasc oameni mari. Iar oamenii mari dau naştere unor destine‚ unor poveşti de viaṭă impresionante sau îşi leagă numele de momente care nu vor fi date nicicând uitării. Mulṭi sunt cei care‚ de-a lungul vremii‚ au fost creatorii unor astfel de momente‚ oameni care pot fi daṭi drept exemplu‚ oameni care continuă să trăiască prin ceea ce au lăsat în urma lor‚ adevăratele valori.

Potaissa Turda‚ campioana judeṭului Cluj‚ trebuia să întâlnească sâmbătă‚ 20 iunie‚ pe teren propriu‚ Luceafărul Oradea‚ în primul joc al barajului de promovare în Liga a III-a. Potaissa Turda‚ care a încheiat pe primul loc campionatul Ligii a IV-a‚ cu un total de 57 puncte‚ bifând nu mai puṭin de 18 victorii‚ a fost sancṭionată cu neprogramarea şi‚ astfel‚ bihorenii au promovat în eşalonul terṭ. 

heco cup la campia turziiÎn data de 14 iunie 2015 la Baza de Agrement Broscuța a avut loc evenimentul caritabil Heco Cup, organizat de SC Heco Schrauben SRL și SC Broscuța SRL. Evenimentul a constat în organizarea unui campionat de fotbal, la care au participat mai multe echipe de fotbal din oraș. 

Bloguri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstăzi679
mod_vvisit_counterIeri3428
mod_vvisit_counterSăptămâna aceasta17851
mod_vvisit_counterLuna aceasta14533
mod_vvisit_counterÎn total6480541Comentarii recente