<
Actualitate

𝐃.𝐆.𝐀.𝐒.𝐏.𝐂. 𝐂𝐥𝐮𝐣 își 𝐦ă𝐫𝐞ș𝐭𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 ,,𝐩ă𝐫𝐢𝐧ți” 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚ț𝐢

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Cluj caută persoane dornice să facă parte din echipa de asistenți maternali profesioniști din cadrul instituției.
Astfel, dacă îndeplinești următoarele condiții minime pentru încadrare, ești așteptat la sediul instituției din Cluj-Napoca, strada General Eremia Grigorescu, nr. 37-39 sau la telefon 0264.420.146, 0264.420.147, interior 438 pentru a primi toate informațiile necesare privind procedura de atestare ca și asistent maternal profesionist:
➡️ să ai capacitate deplină de exerciţiu;
➡️ să ai domiciliul în judeţul Cluj;
➡️ prin comportamentul tău în societate, starea sănătăţii şi profilul psihologic, să prezinți garanţii morale și materiale pentru îndeplinirea corectă a obligaţiilor care revin unui părinte, referitoare la creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor;
➡️ să ai în folosinţă o locuinţă care acoperă necesităţile de preparare a hranei, igienă, educaţie şi odihnă ale utilizatorilor săi;
➡️ să manifești o atitudine non-discriminatorie indiferent de vârsta copilului, apartenenţa etnică, religie, stare de sănătate.


Ca și asistent maternal profesionist vei beneficia de drepturi bănești, conform legislației în vigoare, consiliere și suport din partea specialiștilor D.G.A.S.P.C. precum și de cursuri de formare organizate în protecția copilului.
Această acțiune de recrutare și formare de asistenți medicali profesioniști este derulată de D.G.A.S.P.C. Cluj, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, în cadrul proiectului ,,TEAM UP. Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, ce va fi derulat până în anul 2023.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS