<
Actualitate

A promis și a făcut! Emil Rusu a rezolvat problema apei la şcoala din Pădureni

JURNAL DE CAMPANIE 21 septembrie
CONTINUARE.

“Am promis, am facut! Astazi, 23 septembrie, am montat un hidrofor cu automatizarea aferenta si am rezolvat astfel problema apei la scoala din Padureni. Foarte simplu.
Sunt singurul candidat la functia de primar al comunei Tritenii de Jos care a venit in fata dumneavoastra cu fapte, nu doar cu vorbe si promisiuni marete.
Eu ii invit pe aceasta cale si pe ceilalti contra-candidati sa spuna concret ce au facut ei pentru acesta comunitate, fapte domnilor.
Mai avem de rezolvat internetul in scoala, tablete pentru elevi, curtea scolii pavata, imprejmuirea curtii scolii, pentru siguranta elevilor, un teren sintetic si va garantez ca in maxim 2 ani voi face din scolile de pe raza comunei Tritenii de Jos un model.
Multumim doamnei directoare Teodoara Duca, multumim Zoltan Torok, Ceclan Aurel, Suciu Andrei”, anunță Emil Rusu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Tritenii de Jos.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS