<
Actualitate

A început montarea pubelelor subterane la Câmpia Turzii

Începute în urmă cu doi ani, lucrările de introducere a pubelelor în subteran au fost stopate datorită furnizorului pe care municipalitatea l-a avut inițial prin firma de salubritate, care trebuia să termine lucrarea în luna noiembrie, a anului 2017.
De atunci autoritățile locale au dus un adevărat război vis-a-vis de tot ceea ce înseamnă rezolvarea acestei probleme. S-a renunțat la contractul cu firma respectivă.
„Pentru a înțelege toată lumea: firma cu care am întrerupt contractul, ne-a adus betoanele (cochilia), iar când trebuiau să ne aducă și restul echipamentelor, pauză. Dar conform contractului o să aibă penalități.

Am reușit să luăm legătura cu furnizorul de echipament, iar noul termen pentru livrare a echipamentelor”, declara Sabin Ghemeş viceprimarul municipiului Câmpia Turzii íntr-un interviu pentru Ziarul 21 în urmă cu un an.
De azi, vineri, 5 aprilie au început lucrările de montare a pubelelor, lucrări care merg în paralel cu lucrările de asfaltare și plombare a strãzilor din Câmpia Turzii.

Achiziționarea și montarea platformelor subterane de colectare selectivă a deșeurilor, au fost contractate în anul 2018. Acestea vor fi amplasate în locațiile de pe străzile Constructorilor – CT3, Griviței – CT8, Gheorghe Barițiu – CT10, Retezatului – intersecția cu Gheorghe Barițiu, Retezatului – Orizont, strada Nouă și Parcului – bloc militari.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS