Actualitate

„Colind pentru suflet” Ediția a III-a la Câmpia Turzii

Colindul românesc reprezintă o parte din moștenirea culturală a neamului nostru, în care muzicalitatea limbii române se presară cu evlavia amintirilor legate de Nașterea Mântuitorului, Hristos.

În decursul istoriei noastre, colinudele au circulat prin viu grai, ele fiind consemnate în scris şi notate muzical mult mai târziu, îndeosebi pe filele cărţilor de strană, pe ceasloave şi minee, dar strânse şi în colecţii de colinde şi predate de dascăli de biserici.

În acest context, pentru al treilea an consecutiv, Municipiul Câmpia Turzii va găzdui evenimentul „Colind pentru suflet”.

Astfel că în data de 12 decembrie 2019 beneficiarii Centrului de Zi Clement vor primi colindul într-o atmosferă de sărbătoare, care are menirea de a strânge legăturile formate între aceștia și echipa centrului.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural Ionel Floașiu în sala de ședințe cu începere de la ora 10:00.

Sunt invitați la acest eveniment toți beneficiarii centrului de zi, dar și toți cei care vor să fie alături părinților, bunicilor și prietenilor lor, în aceste clipe de poveste.

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS