Actualitate

Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 150, pe sectorul Viișoara – Bolduț – Boian – Soporu de Câmpie

Consiliul Județean a demarat pe drumul județean 150 lucrări de întreținere ce vizează sectorul Viișoara – Bolduț – Boian – Soporul de Câmpie. Lucrările se desfășoară pe un tronson în lungime de aproximativ 25 de kilometri, între pozițiile 0+600 și 25+000.
În această fază, au fost deja executate lucrări de frezare a suprafețelor deteriorate și alte lucrări pregătitoare în vederea realizării de reparații cu mixturi asfaltice cu cilindrare, pe raza localității Viișoara.


Reamintim, în acest context, faptul că un sector de drum în lungime de aproximativ 7,5 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 40+300 și 33+000, pe direcția DN16 (Mociu) – Frata, a fost asfaltat, urmând ca în perioada imediat următoare să fie asfaltat încă un sector în lungime de 5,5 kilometri, inclusiv pe raza localității Frata.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS