Actualitate

Dorin Lojigan despre anularea Zilelor Municipiului Câmpia Turzii (video)

Zilele Municipiului Câmpia Turzii au fost anulate
În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Câmpiei Turzii, organizată în data de 26 martie, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a luat o decizie importantă, decizie care a fost susținută în unanimitate de către consilierii locali: Manifestațiile legate de Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2020 vor fi anulate!


”Având în vedere epidemia cu coronavirus, care din păcate creează multe probleme la nivelul întregii țări și nu numai, am luat hotărârea încă de marți, așa cum rezultă din datele înregistrate in raportul de specialitate, să anulez toate spectacolele care se regăseau în calendarul cultural pe perioada lunilor Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie și August, cu câteva mici excepții: am ales să lăsăm evenimentul organizat cu ocazia Zilei Copilului, în valoare de 50.000 ron, pe considerentul că dacă această epidemie va trece, copiii din municipiul nostru au nevoie de revenire, după ce au stat în case o lună, două, poate chiar trei. In rest, am ales și am dispus colegilor anularea tuturor evenimentelor, inclusiv ale Zilelor Municipiului Câmpia Turzii, urmând ca sumele de bani să fie direcționate către Spitalul Municipal Dr. Cornel Igna.”


Se pare că această decizie de a se anula zilele orașului a fost preluată si de alte orase din România, banii fiind relocați pentru spitalele din orasele respective sau pentru cheltuieli mult mai importante pentru comunitate.
Astfel că, pe lângă Câmpia Turzii, au mai anulat organizarea zilelor orasului si Turda, Cluj Napoca sau Dej, iar banii proveniți din respectivele evenimente vor ajunge la spitale.
Mai exact, astăzi, medicii se confruntă cu o penurie de măsti medicale chirurgicale, mănuși de unică folosință dar si de echipamente medicale care pot salva sute de vieți, prin urmare astfel de evenimente de divertisment nu își au locul in aceste perioade de pandemie.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS