campanie campanie
Administraţie

Inaugurarea unui ,,After School” la Tritenii de Jos

Sâmbătă 30 noiembrie 2019, a avut  loc în Comuna Tritenii de Jos inaugurarea unui ,,After School, obiectiv realizat cu finanțare din fonduri europene.  După sfințirea acestui edificiu de către preotul paroh, primarul Comunei Tritenii de Jos, Vale Sașa, a subliniat importanța acestui obiectiv în rândul copiilor din comunitate:

Valer Sașa, primarul comunei Tritenii de Jos:

“Această instituție face parte dintr-un proiect de două milioane de euro pe fonduri europene, în cadrul căruia a mai fost construit un cămin cultural și asfaltarea în satele  comunei Tritenii de Jos, începând cu Tritenii Colonie, Tritenii de Jos, Tritenii de Sus. Licitația a fost adjudecată la 1.600.000 de euro. Valoarea de construcție  a obiectivelor totale pentru proiectul respectiv este de 1.600.000 de euro, bani primiți de la Uniunea Europeană, la care a trebuit să contribuim și noi în ceea ce privește amenajarea spațiilor exterioare, gaz, lumină și toate utilitățile necesare. Mă bucur stimați părinți, dragi copii, onorată asistență că beneficiem de acest lucru. Administrația locală este deschisă pentru Europa, cum să mergem spre Europa? Noi, comuna Tritenii de Jos, am pus la dispoziție prin acest proiect această clădire, noi, suntem mândri că acești copii din comuna Tritenii de Jos,vor beneficia de  activități extrașcolare. After School are  în momentul de față aparaturanecesară  desfășurării în condiții optime a acestor activități”.

La finalul acestui eveniment, grupul vocal ,,Melody” de la Clubul Copiilor a susținut un program artistic la ,,After School. De asmenea de la ora 17,00, pe scena amenajată din curtea primăriei, a avut loc un spectacol în aer liber.

a consemnat Nicușor LĂCĂTUȘ

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS