Actualitate

Lipsa educației și a simțului civic determină persoanele să comită acte incredibile

Un astfel de caz a fost semnalat polițiștilor locali din Municipiul Câmpia Turzii chiar în ziua de 1 iunie 2019 când, printr-un apel la numărul de dispecerat al Poliției Locale, 0264991, cineva sesiza faptul că o persoană necunoscută deteriorează aranjamentul floral din scuarul situat la intersecția străzilor Avram Iancu și Laminoriștilor.

Ajunși de urgență la fața locului, polițiștii locali au surprins în flagrant o femeie domiciliată în Municipiul Câmpia Turzii, care rupea trandafiri din scuar.

În conformitate cu legislația în vigoare, agenții de Poliție Locală au dispus sancționarea femeii cu suma de 200 de lei.

Este inadmisibil ca munca administrației locale de înfrumusețare a orașului să fie zădărnicită de astfel de persoane certate cu legea, dar și cu bunul simț, astfel că îi îndemnăm pe toți cetățenii municipiului nostru să alerteze Poliția Locală de fiecare dată când observă astfel de manifestări.

Telefonul de dispecerat, 0264.991 este pus la dispoziția cetățenilor non stop!

Direcția Relații cu Comunitatea.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS