<
Actualitate

Video. Turda Decide!

„Turda decide” este un proiect prin care adminstrația locală îşi propune să asculte, să analizeze și să acționeze împreună cu turdenii.
Administrația publică locală muncește pentru fiecare turdean în parte, iar pentru că vrem să fim tot mai eficienți este nevoie să lucrăm în echipă.
Vă invităm să vă implicați direct și să formulați idei dar și soluții care pot duce la îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru.
Proiectele realizate de dumneavoastră, după ce vor fi validate de autoritatea locală vor fi supuse votului, iar cele care vor primi cel mai mare număr de voturi, vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate.


Acest proces va fi unul transparent, deschis și va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor. Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru.
Votarea proiectelor se poate face până pe 28 aprilie pe www.turdadecide.ro
Fiecare cetățean înscris pe platforma bugetării participative poate vota câte un proiect pentru fiecare domeniu, serviciile din cadrul municipalității vor analiza procesul de votare demarat anterior și se vor asigura că procesul de votare este valid.
Cristian Octavian Matei, primarul Municipiului Turda a declarat: “am constatat o preocupare deosebită, a tuturor cetățeniilor din Turda pentru proiectul pe care l-am inițiat în acest an, cu referire chiar la o parte bugetară, o alocare parțială din bugetul Turzii pentru ca cetățenii să poată participa ei înşişi, cetățenii vorbind ca persone fizice, ca personae juridice, ca asociații, să poată participa, să aducă contribuții, la înfrumusețarea oraşului, la aspectul oraşului. Consider că acest proiect aduce după sine o implicare civică deosebită, chiar pot considera că reprezintă un model de civism în Turda, noi acum suntem în stadiul de vot pentru acest priect şi deja avem mii de voturi exprimate, ceea ce mă încântă extraorinar.”
“Dumneavostră trebuie să intrați pe site-ul turdadecide.ro unde vă exprimați votul”. i-a îndrumat Cristian Octavian Matei pe locuitorii oraşului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS