<
Actualitate

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, aduce investitori din domeniul IT, din Israel la Cluj

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, aduce investitori din domeniul IT, din Israel la Cluj

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, se află zilele acestea într-o vizită de lucru în Israel, unde participă la ședințe alături de investitori străini importanți, din domeniul soluțiilor IT pentru orașe inteligente. Scopul principal este atragerea acestor investitori spre județul Cluj.

Alături de dl. Yoav Ludmer, fondator și CEO al SMBIT, dl. Dubi Shoshan, Hamama International Business Development și dl. Ron Schiller, Catapult Marketing, Avram Gal studiază oportunitățile de afaceri care ar putea fi posibile și benefice Clujului.

Despre compania SMBIT:
SMBIT este un integrator de comunicații israelian de top, care este specializat în soluții IoT, orașe inteligente, campusuri inteligente, soluții wireless (MW, 2,4 GHz, Wi-Fi) și care livrează planificarea, integrarea, instalarea și întreținerea proiectelor end-to-end.


SMBIT deține un sistem de monitorizare și control unic, inovator, bazat pe AI, numit Ekron Wide, care conectează toate sistemele IT, IoT, comunicații, CCTV-uri și multe altele la un sistem unificat – un sistem de sisteme.

Compania deservește o gamă largă de clienți, constând din municipalități, autorități, asistență medicală, fabrici de producție, utilități, educație și alte corporații.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS