<
Actualitate

Dorin Lojigan: „𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐭ăț𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚ț𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐮𝐧𝐝𝐚ț𝐢𝐢”

Astăzi, in calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, am intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei familii a cărei gospodărie a fost prinsă de viitură, în cartierul Sâncrai.
Împreună cu domnul viceprimar, reprezentanții SVSU Câmpia Turzii și ai Poliției Locale, am întreprins primele măsuri pentru salvarea celor două persoane care rămăseseră în gospodăria inundată, dar și a animalelor din gospodăria acestora.


Datorită eficienței manifestată de întreaga echipă, am reușit ca în mai puțin de o jumătate de oră să limităm pagubele inundației. De asemenea, cele două persoane surprinse de viituri au fost preluate de un echipaj al SMURD Cluj, care le-a transportat la Spitalul Municipal „Dr. Cornel IGNA” pentru investigații medicale.
Deoarece au rămas fără un acoperiș deasupra capului, le-am pus la dispoziție locuințe modulare, pe strada Vasile Goldiș.


Pentru evitarea unor situații de dezastru, echipele Domeniului Public Câmpia Turzii au consolidat astăzi, cu saci de nisip, pilonii din proximitatea podului peste râul Arieș din zona cartierului Lut, care deservește liniei de cale ferată Câmpia Turzii – Cluj Napoca.
Le mulțumesc tuturor celor implicați, pentru coordonarea eficientă și intervenția profesionistă de astăzi!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS