<
Actualitate

Dorin Nicolae Lojigan: „𝗔𝘂 î𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿ă𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗮𝘇𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗗𝗶𝗱𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰 𝗱𝗲 Î𝗻𝗼𝘁”

„Acesta a fost un subiect atât de speculat de fostele administrații publice locale, încât puțină lume mai spera să se realizeze.
În 22 decembrie 2020 – s-a semnat contractul de lucrări, iar astăzi, S.C. MBS Group, a demarat săparea fundației, în vederea edificării obiectivului de investiții.
Proiectul, în valoare de 8.921.230,00 lei, are termen de finalizare de 10 luni. Astfel, din luna aprilie 2022, cetățenii orașului nostru se vor putea bucura de această facilitate.


O administrație reală, axată pe creșterea bunăstării cetățenilor, își îndeplinește promisiunile. Nu face speculații, nu lansează minciuni, ci TRECE LA FAPTE.
La mai puțin de o săptămână de la finalizarea unei investiții în sport – Complexul Polisportiv „AlfaGen Park” – începe una nouă, astfel că – în scurt timp – municipiul nostru va avea la dispoziție structuri la standarde europene pentru petrecerea timpului liber!
Vă mulțumesc că ne permiteți să excelăm în administrație!” a declarat primarul municipiului Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS