<
Actualitate

Dorin Nicolae Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii: „𝐍𝐨𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢ț𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥!”

„Spitalul municipal „Dr. Cornel Igna” este într-o continuă dezvoltare, pe trei paliere importante: modernizare șii renovare, personal medical și dotări de ultimă generație. Dacă pe parcursul ultimilor doi ani, toate secțiile spitalului au fost renovate complet, inclusiv blocul alimentar si cel administrativ, noi medici cu o înaltă pregătire și calitate umană s-au alăturat echipei medicale de la Câmpia Turzii. Au fost deasemenea înființate noi secții în ambulator.

Un alt aspect important, am investit în aparatură nouă, inovatoare și de mare performanță, pornind de la computer tomograf, aparatură pentru anestezii chirurgicale, mese chirurgicale, aparatură de laborator, defibrilatoare, monitoare semne vitale și alte dotări necesare.

Un exemplu elocvent în acest sens, este Sectia de Obstretica-Ginecologie, unde echipa tanară medicală realizează intervenții de mare dificultate, cu profesionalism si dedicare. De astăzi, un nou echipament medical performant este la dispozitia medicilor, un ecograf ultraperformant, care va facilita atât monitorizarea fetală, cât și prevenția și identificarea unor patologii.

Ecograful este prevăzut cu 3 sonde de investigații:

· Sondă convexă, abdominală;

· Sondă liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare etc;

· Sondă intracavitară/endovaginală.

Felicit conducerea Spitalului „Dr. Cornel Igna” pentru investițiile constante în dezvoltarea actului medical livrat.

Totodată îi mulțumesc public domnului Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, pentru asigurarea finanțării acestei achiziții.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS