Eveniment

La Turda s-a deschis Târgul de Crăciun

Atmosfera sărbătorilor de iarnă a cuprins Turda. După iluminatul public ornamental, ce îndulcește, din 1 decembrie, întunericul ce învăluie orașul odată cu sosirea nopții, un alt ”condiment” specific s-a adăugat atmosferei sărbătorești de la sfârșitul anului. Marți, 5 decembrie, în Parcul Central al Turzii s-a deschis cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun.

 

Așteptată cu vin fiert, floricele de porumb și ceai cald, inaugurarea târgului s-a produs în jurul orei 17.30, când primarul Turzii, Cristian Matei, a dat semnalul pentru începerea primului punct inclus în program, un spectacol de lasere. După aprinderea iluminatului ornamental în Parcul Central a urmat un spectacol susținut de corul bărbătesc și de grupul vocal tradițional ”Horitoarele” din Finteușu Mare, județul Maramureș. Prima seară a Târgului de Crăciun de la Turda s-a încheiat cu un recital de colinde internaționale, interpretate de fanfara asociației Opera Vox.

 

Cu începere din 5 decembrie ”toți turdenii sunt așteptați în Parcul Central, la unul din cele mai frumoase evenimente ale anului. Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de magia care va cuprinde acest loc, de atmosfera de sărbătoare, de aromele de vin fiert cu scorțișoară, de minunatele și sfintele cântece ale iernii, de statuile vivante, produsele tradiționale și de toate surprizele pe care vi le-am pregătit! Îi anunțăm pe această cale pe toți părinții și pe toți copilașii că Moș Nicolae ne va face o vizită și le va aduce bucurie, zâmbete și cadouri tuturor copiilor care au fost cuminți”, se precizează într-un comunicat al autorităților locale, organizatori ai evenimentului, care-i îmbie pe turdeni și nu numai, să viziteze Târgul de Crăciun.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS