Actualitate

Undă verde pentru amenajarea Complexului Sportiv Mihai Viteazul Turda

Joi, 27 iunie de la ora 13, Consiliul Local Turda, întrunit în şedință orinară a fost votată în unanimitate de voturi aprobarea documentației de Avizare pentru lucrări de intervenție DALI şi a principalilor indicatori tehnico economici aferenți obicetivului de investiții “Amenajare Complex Sportiv Mihai Viteazu Turda” pentru includerea în finanțare în cadrul Programelor de finanțare aplicabile conform legii, elaborate din inițiativa domnului primar Cristian Octavian Matei.
În vederea organizării unor condiții decente de practicare a sportului de masă şi în aer liber pe raza municipiului Turda se impune aplicarea de către Municipiul Turda la unele programe de fianțare derulate prin buget de stat, în speță prin CNI SA să deruleze Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social prin subprogramul “Complexuri sportive”. Valoarea totală a investiției este de 7.442.552.1.8 (inclusive TVA).
În cadrul şedinței de consiliu, şeful de şedință Nicolae Roş a ținut să precizeze “în calitate de membru al consiliului de administrație la Colegiul Național Mihai Viteazul Turda, vrea să apreciez eforturile care s-au depus din partea primăriei începând de la investițiile la cantină şi până la cele de infrastructură, care continuă cu acest proiect extraordinar pentru municipiul Turda, practice este terenul pe care s-a jucat pentru prima dată un meci oficial de fotbal în municipiul Turda” a delarat Nicolae Roş.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS