Politic

Daruri de Moș Nicolae de la PRU

Potrivit obiceiului, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, printre cei care își asumă rolul de ”Moși” se află și politicienii. La Turda seria evenimentelor organizate de formațiunile politice în acest sens a debutat luni, 4 decembrie.

 

La sediul filialei locale a Partidului România Unită, conducerea organizației turdene a PRU a dăruit cadouri dulci de Moș Nicolae copiilor din grupa mijlocie a grădiniței ”Căsuța cu pitici”.

 

La primirea micilor oaspeți au asistat președintele filialei județene PRU Cluj, fostul senator Alexandru Cordoș, președintele organizației turdene a PRU, Răzvan Ciortea și președintele organizației de femei, profesoara Dorina Arion.

 

Destinatarii celor 45 de pungi cu dulciuri, lăsate de Moș Nicolae la sediul PRU Turda pentru a le fi înmânate, însoțiți de educatoarea lor, Rozalia Socaciu, au oferit gazdelor un scurt spectacol artistic.

 

Invitat la eveniment, poetul Emil Mureșan a donat grădiniței ”Căsuța cu pitici” zece exemplare din volumul său de poezii pentru copii, lansat în cadrul unei manifestări desfășurate joi, 30 noiembrie, la Sala Mare a Primăriei din Turda.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS