<
Actualitate

Primăria Comunei Tureni: „𝙑𝙖𝙘𝙘𝙞𝙣𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙘𝙚𝙖 𝙢𝙖𝙞 𝙨𝙞𝙜𝙪𝙧ă 𝙘𝙖𝙡𝙚 𝙨𝙥𝙧𝙚 𝙣𝙤𝙧𝙢𝙖𝙡𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚”

În contextul noilor reglementări privind restricțiile impuse de Guvern, vă informăm că în incinta Primăriei Comunei Tureni, precum și a tuturor instituțiilor ȘI companiilor cu capital public (Vezi, Compania de Apă Arieș, ANAF etc) accesul cetățenilor se face strict pe baza certificatului COVID-19, care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală!

De asemenea, funcționarea restaurantelor, a cafenelelor și a altor localuri în care se servește mâncare sau băuturi alcoolice și non-alcoolice este permisă doar în proporție de 50% și DOAR pentru persoanele vaccinate sau care au între 15 și 180 de zile de la confirmarea cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, atât în spațiile publice DE EXTERIOR, cât și în cele DE INTERIOR purtarea măștilor de protecție N95, FFP2 sau FFP3, astfel încât să acopere gura și nasul ESTE OBLIGATORIE!

𝐒𝐭𝐢𝐦𝐚ț𝐢 𝐜𝐞𝐭ăț𝐞𝐧𝐢,

𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 ș𝐢 ș𝐭𝐢𝐢𝐧ț𝐚 𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐛ă𝐭𝐮𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐟ă𝐫ă ș𝐭𝐢𝐢𝐧ță 𝐬𝐚𝐮 𝐬𝐢𝐦ț𝐮𝐥 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢𝐢. 𝐕𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 Î𝐍 𝐌𝐀𝐒Ă 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐨𝐩ț𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐜𝐚𝐩ă𝐭 𝐩𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗!

𝐍𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐢𝐭𝐞ț𝐢 𝐮𝐧𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐧𝐞𝐚𝐯𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 ș𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐮 𝐜𝐮𝐧𝐨ș𝐭𝐢𝐢𝐧ț𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞, 𝐞𝐩𝐢𝐝𝐞𝐦𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐮 ș𝐭𝐢𝐢𝐧ț𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 𝐬ă 𝐯ă 𝐦𝐢𝐧𝐭ă ș𝐢 𝐬ă 𝐯ă 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐜ă î𝐧 𝐞𝐫𝐨𝐚𝐫𝐞!

𝐕𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚ț𝐢-𝐯ă ș𝐢 𝐯𝐨𝐦 𝐬𝐜ă𝐩𝐚, 𝐜𝐮 𝐭𝐨ț𝐢𝐢! 𝐒ă 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐢𝐭𝐞𝐦 𝐩ă𝐫𝐢𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐟𝐫𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐨ș𝐭𝐫𝐢 𝐬ă 𝐦𝐨𝐚𝐫ă 𝐧𝐞𝐯𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚ț𝐢, 𝐝𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS