Actualitate

Încă un caz de coronavirus la Luna

După ce în această săptămână a fost depistat primul caz de coronavirus în comuna Luna, fiind vorba de un bărbat din cartierul rromilor, s-au efectuat o serie de teste contacților săi direcți. Printre cei testați a fost și sora acestuia căreia i-i sa făcut testul covid. Din sursele noastre, a ieșit pozitiv. Reamintim că primarul Comunei Luna a transmis un mesaj de atenționare către toți cetățenii comunei.

Primăria comunei Luna, prin primarul Aurel Giurgiu a transmis:
Atenție maximă primarul comunei Luna, domnul Aurel Giurgiu atenționează toți cetățenii că perioada de relaxare a adus primul caz de coronavirus la Luna în cartierul rromilor, a fost depistat pozitiv cu coronavirus o persoană de sex masculin pacientul se află internat la spitalul din Câmpia Turzii. Revenim cu rugămintea către toți locuitorii din Luna să păstreze cu strictețe și seriozitate maximă toate măsurile de igienă și protecție personală măști, mănuși, dezinfectant, spălarea mâinilor, nu vă atingeți fața cât și măsurile de distanțare fizică. Evitați locurile aglomerate și deplasarea în cartierul rromilor personal am luat legătura cu toate autoritățile județene și locale specializate în domeniul de prevenție și coordonare a situațiilor cauzate de noul coronavirus și am dispus toate măsurile ce se impun în administrarea în siguranță a acestei probleme nou apărute.
„Dragi luneni vă rog fiți responsabil și vigilenți. Luați în serios acest virus viața noastră are prioritate! Vă doresc multă sănătate!” este mesajul primarului comunei Luna, Aurel Giurgiu

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS