Special

Colind pe aripi de culoare la Asociația Pensionarilor Dr. Ioan Rațiu

În ton cu sezonul, membrii Asociației Pensionarilor Dr. Ioan Rațiu din Turda au primit colindători. Miercuri, 6 decembrie, la sediul asociației, din strada Avram Iancu nr. 12, în deschiderea vernisajului unei expoziții de artă plastică s-a desfășurat un preambul muzical, oferit de formația Mihai Vodă, condusă de către preotul militar Adrian Samoilă. După ce au ascultat colinde, participanții la evenimentul intitulat ”Colind pe aripi de culoare” au putut admira picturile și lucrările realizate în tehnica ”origami” de către Emilia Silaghi, președinta asociației pensionarilor turdeni și de către colegele acesteia, Ileana Heller, Aurica Deteșan, Crucița Hegheș și Daniela Cordoș. La expoziție a participat cu lucrări și profesoara Cristina Oprea, de la Casa de Cultură din Turda, doctor în istoria artei.

Emilia Silaghi, președintele Asociației Pensionarilor Dr. Ioan Rațiu, a precizat că Moș Crăciun este așteptat, cu daruri, săptămâna viitoare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS