<
Actualitate

Ștefania Petric finalistă la COLORS of Voices

Ștefania Petric finalistă la COLORS of Voices

Ștefania Petric din Câmăpia Turzii s-a calificat în finala concursului internațional, Colors of Voices, care va avea loc în 3 iunie, în Germania.

Ștefania Petric: „Doamne, îți Multumesc!💥 Sunt finalista COLORS of Voices, nici acum după ce imi văd numele scris nu imi vine sa cred ♥️♥️♥️ Multumesc Stan Rada 🤗🥰 și Multumesc Școala Gimnazială Internațională Spectrum Cluj 🥰🥰🥰, promit sa reprezint România cu o prestație de care sa fiți mândri. 🫶♥️

Ștefania Petric și-a început cariera muzicală îndrumată de prof. Cornel Pop, apoi de domnul profesor Șerban Băcilă de la Clubul de canto Ministar Cluj-Napoca, și la Clubul Canto Bella Musica este sub coordonarea părintelui Sebastian Zăhan.

Petric Ștefania: Am participat într-adevar la foarte multe festivaluri și naționale și internaționale, am obținut aproape 100 de premii în acești 5 ani. Am început sa merg la festivaluri de la vârsta de 7 ani … în următorul an 2017, am luat primele trofee de categorie la Festivalul PS Academy Baia Mare și la Transylvanian Stars Târgul Mureș, iar in Noiembrie 2017 am obținut Trofeul Festivalului “Toamna Arieșeană” Câmpia Turzii, la 9 ani în 2018, pe lângă alte festivaluri din țară am participat la primele mele Festivaluri Internaționale în Bulgaria și Polonia unde am obținut locul 3 și 2, anul 2019 cred ca a fost cel mai “bogat” am câștigat primele premii cu bani.

Am trăit o mare satisfacție în Portugalia, unde am obținut locul 3 și 100 euro premiu, tot în acest an am luat Trofeul Junior al Festivalului “Armonii Românești” Piatra Neamț, Trofeul Copiilor și o Tabară gratis la Festivalul PS Academy Baia Mare, Trofeul Secțiunii muzică ușoară la Vulcan (HUNEDOARA), Trofeul Festivalului Transylvanian Stars Târgul Mureș și 300 de euro. În 2020, după cum bine știți a venit pandemia și concursurile s-au mutat în mediul online … și am participat în Malta (locul 1), Rep. Moldova (locul 1), Macedonia (locul 3), Italia (locul 3), Riga (locul 1), Tenerife (internațional junior talent), am participat și în țară unde am obținut Tofeul categoriei 11-12 ani la Festivalul România Lacul Roșu, Trofeul Secțiunii Pop Internațional la Festivalul “Dalbe cântece de iarna”, Trofeul Festivalului “Rampa de  Lansare” Suceava.

La fel a început și acest an cu premii frumoase, tot cu participare online , dar sunt speranțe ca ne mutăm în curând pe scena și aștept cu emoții mari acele momente.Am trăit bucurii mari, am trofee de festival, trofee de secțiune, trofee de categorie, premii 1,2,3, mențiune, am trăit emoții mari, au fost momente când am plâns de bucurie, la început au fost momente când am plâns pentru premii mai mici. Am învățat cu timpul să mă bucur de momentele frumoase din festivaluri, să mă bucur de fiecare premiu, acum nu mai contează ce premiu iau la festival, contează doar să particip, să dau tot ce pot pe scenă și dacă sunt mulțumită de felul cum cânt și sunt apreciată, este ok.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS