Actualitate

Turda a participat alături de entități publice și private la primul seminar strategic destinat conștientizării avantajelor aduse de conceptul de NATO Urban la Turda

Municipiului Turda este un oraș aflat în vecinătatea Bazei Militare Aeriene 71 “General Emanoil Ionescu”, dar și în proximitatea primului și singurului Comandament NATO de trei stele din Estul Europei, înființat recent la Sibiu. În acest context, am participat alături de entități publice și private din Turda la primul seminar strategic destinat conștientizării avantajelor aduse de conceptul de NATO Urban la Turda.

Avantajele comunității turdene, poziționată geografic în vecinătatea urbană militară, conferă nu doar stabilitate și securitate urbană, dar și noi oportunități de afaceri și locuri de muncă cu bazele militare din proximitatea orașului, având în vedere că ofițeri de Stat Major din țările aliate NATO vor fi relocați în număr mare, împreună cu familiile lor în bazele militare amintite.

Sprijinim aceste activități și ne dorim să găsim noi soluții de interes public local pentru asigurarea securității și rezilienței urbane, unde siguranța cetățeanului turdean și dezvoltarea mediului de afaceri devine obiectiv principal în noua dimensiune “Turda – vecinătate urbană militară”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS