<
Interviu

O turdeancă candidată la concursul “Cea mai sexy mămică!” din cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”

Anelia Cocoară Lăcan în vârstă de 30 de ani, a intrat în cursa pentru cea mai sexy mămică din țară. Emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”  lansează a cincea ediție a concursului “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală.

Anelia nu este doar frumoasă este și deșteaptă. Ea lucrează ca grefier la Judecătoria Cluj. Are o fetiță de 4 ani jumate pe nume Sofia, este plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze.

Anelia a acceptat să stea de vorbă cu Ziarul 21 și ne-a oferit un scurt interviu pe care vă invităm să îl citiți în rândurile de mai jos.

Rep.: Pentru cei care nu te cunosc, cine este Anelia Cocoară Lăcan?

 Anelia: Pentru cei care nu mă cunosc, mă pot descrie ca fiind o fire ambițioasă, sociabilă și plină de viață. Sunt grefier la Judecătoria Cluj, am 30 de ani și sunt mămică de fetiță. Am o fiică de 4 ani jumate pe care o ador.

 Rep.: Care este secretul tău, cum reușești să te menții în formă?

 Anelia: Având în vedere că pe perioada sarcinii am luat în greutate 30 kg, acest lucru m-a ambiționat să ajung la rezultatele de astăzi. Am un stil de viață echilibrat, un plan de antrenament și o dietă bine structurate, fiind în colaborare online cu Bianca Bozdog. Bineînțeles că, din cauza colegilor de la birou, uneori mai fac și excepții.

 Rep.: Dar în această perioadă de pandemie, cum te menții fiind o persoană atât de activă?

 Anelia: Având în vedere domeniul în care activez, am un program foarte încărcat și sunt la muncă în fiecare zi, astfel că doar după program reușesc să îmi fac antrenamentele fie la stadion, fie acasă.

Rep.: Participă și fetița ta la aceste activități cu tine?

 Anelia: Da, este foarte încântată, este o fire foarte activă ca și mine, de multe ori ea este cea care inițiază activitațile sportive.

Rep.: Ce recomanzi proaspetelor mămici pentru a-și recupera silueta, în condițiile în care tu ai reușit foarte bine să faci asta?

 Anelia: Le recomand proaspetelor mămici să își aloce timp și pentru ele deoarece viața de femeie nu se încheie atunci când devii mămică, din contră, atunci începe.

 Rep.: Fetița ta în trei cuvinte!

 Anelia: Ambițioasă, energică, cuminte.

Rep.: Tu ca mamă în trei cuvinte!

 Anelia: Exigentă, protectoare și nu în ultimul rând cea mai bună prietenă.

 Rep.: Ce îți place cel mai mult să faci, împreună cu familia, în timpul liber?

 Anelia: Să explorăm locuri noi, Sofia, fetița mea, fiind îndrăgostită de natură.

Rep.: Ce ți-ar plăcea să schimbi la tine pentru a deveni o persoană mai bună?

 Anelia: Impulsivitatea, deoarece reacționez foarte repede la lucruri care mă deranjează, dar în acelasi timp mă calmez la fel de repede.

Rep.: Care au fost cele mai grele momente pe care le-ai întâmpinat de când ai devenit mămică?

 Anelia:  Unul din cele mai grele momente pe care le-am întâmpinat a fost acela în care Sofia nu prea mânca și faptul că medicii nu gaseau nici o explicație pentru acest lucru. În urma numeroaselor analize s-a ajuns la concluzia ca Sofia este un copil perfect sănătos, dar nu este mâncăcios. Iar din punct de vedere psihic, cel mai greu mi-a fost să ajung la rezultatele de azi în ceea ce privește partea fizică, motiv pentru care candidez la concursul „Cea mai sexy mămică!” organizat de Antena 1, la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”.

Rep.: Cum ți-a venit ideea să participi la acest concurs?

 Anelia: Având în vedere că multă lume apreciază cum arăt acum și faptul că sunt multe persoane care mă consideră o mămică  sexy, mi-am facut curaj si m-am inscris.

Noi îi multumim Aneliei, pentru interviu și îi urăm mult succes în acest concurs!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS