judo

Judo. Alpar Nagy, antrenor CSM C. Turzii despre Cupa Campionilor de la Câmpia Turzii

Cupa Campionilor la Judo, a doua ediție la Câmpia Turzii Alpar Nagy, antrenor CSM C. Turzii, a declarat pentru Ziarul 21 : „ Este a doua oară când această competiție are loc la Câmpia Turzii. Concursul este organizat de Asociația Județeană de Judo Cluj, în colaborare cu CSM Câmpia Turzii. Sportivii de la CSM sunt sportivi care în mare parte, nu au participat la multe competiții deocamdată.”

Dorin Lojigan, primar Câmpia Turzii, prezent la eveniment, a fost invitat la microfon pentru o scurtă declarație: „ Bine ati venit în municipiul nostru, municipiu cu o tradiție în judo! Aș avea o dezvăluire de culise, aceea că președintele Federației de Judo, domnul Cozmin Gușă este din Câmpia Turzii. Vreau să vă urez tuturor succes, felicitări organizatorilor, CSM Câmpia Turzii, sunt convins că cei mai buni vor câștiga! Aș mai avea de făcut două mulțumiri speciale , în primul rând CSM C.TURZII pentru că au adus la Câmpia Turzii o asemenea competiție, si nu in ultimul rând as vrea sa felicit în mod special delegația din Japonia pentru prezența la Câmpia Turzii. Sper să vă placă la noi! „ a mai adăugat primarul municipiului Câmpia Turzii, în cadrul competiției de Judo organizată în oraș.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS