Lifestyle & Timp liber

O salată proaspătă și delicioasă

Salată cu pere, rucola și nuci caramelizate

Ingrediente

1 mână de rucola
1 pară
1 pumn mare de nuci
1 linguriță zahăr
1 cubuleț unt
1 mână de merișoare uscate sau stafide
1 ceapă roșie mică
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriță de muștar
1 lingurță de oțet balsamic
sare, piper

Mod de preparare

Se taie ceapa mărunt apoi se face un sos din uleiul de măsline extravirgin, oțetul balsamic și muștar. Se potrivește de sare și piper.
Într-o tigaie se pun nucile împreună cu o linguriță de zahăr și cubulețul de unt. Se amestecă până când se face un sos auriu peste nuci. Se lasă la răcit într-un bol.
Se pun restul ingredientelor într-o farfurie, se presară nucile pe deasupra și se toarnă sos din plin. Poftă să aveți!


*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS