Fotbal

ACS Florești – CSM Câmpia Turzii 3-0 (foto+video)

CSM Câmpia Turzii, rănită, supărată, mâhnită de faptul că, conducerea CSM nu și-a respectat angajamentele față de staff și jucători, au jucat în deplasare la una dintre cele mai bune echipe din liga a IV-a, A.C.S. Florești, ocupanta locului 2 în campionat.

Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Florești, un teren impecabil, sintetic, pe o vreme rece care ne aduce aminte că suntem la finele lunii noiembrie și… iarna și-a cam intrat în drepturi.

Meciul a început cu o mare ocazie pentru CSM Câmpia Turzii, prin atacantul Paul Ceclan care a șutat puțin pe lângă poartă.

Alte 2 ocazii mari de a deschise scorul pentru CSM Câmpia Turzii însă jucătorii pregătiți de Andrei Pintilie nu au avut suficient noroc pentru a marca. În prima repriză au fost ocazii mari pentru ambele echipe, jocul fiind unul deschis și foarte bun prestat atât de echipa gazdă cât și de echipa oaspete.

Floreștenii au marcat în minutul 39 prin Radu Dinca care a stabilit scorul la pauză.

Începutul celei de-a doua repriză aduce mărirea avantajului pe tabelă în dreptul A.C.S. Florești, care în minutul 46 a marcat pentru socrul de 2-0. În minutul 47, dublă schimbare la CSM, intră Ludușan ( Moldovan) și Zadic (Tescar).

Meciul a continuat în stilul primei reprize, gazdele având mult mai multe ocazii către poarta apărată de Rusu Alexandru. În minutul 52, Paul Ceclan respinge greșit o centrare și jucătorul cu nr 19 de la Florești, marchează pentru scorul de 3-0, de lângă antrenorul-jucător Pintilie.

Oaspeții puteau reduce din diferență printr-un șut a lui Nemeș, însă portarul echipei A.C.S. Florești, Alex Țicrea a făcut o paradă extraordinară.

Minutul 67 aduce în prin plan ultima schimbare la CSM, intră Berți (Ceclan). Ocazie pentru tânărul jucător intrat în teren, Berți, în minutul 69 al partiei a cărui șut trece razant pe lângă poarta apărată de experimentatul portar Țicrea Alex.

Minutul 71, o nouă ocazie pentru CSM, prin Tudor Oltean care nu reușește să îl învingă pe portarul floreștenilor.

3 ocazii mari de a marca au avut jucătorii de la A.C.S Florești în decurs a 3 minute, însă nici un șut nu s-a concretizat. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea floreștenilor și CSM Câmpia Turzii, încheie acest tur de campionat pe locul 9 acumulând doar 13 puncte din 39 posibile. Pentru acest tur, CSM Câmpia Turzii a avut 4 victorii, 1 egal și 7 înfrângeri, 16 goluri date și 23 încasate.

AJF Cluj a hotărât să se joace și o etapă din retur, așadar, CSM Câmpia Turzii merge săptămână viitoare în deplasare la echipa Arieșul Mihai Viteazu.

Situația financiară nu este una tocmai roz la echipă, care a și protestat față de conducerea clubului în meciurile cu Victoria Cluj (nu s-au prezentat la meci) și cu Unirea Triteni (au purtat banderole albe). Până acum nu s-a rezolvat nimic din promisiunile președintelui CSM, atât pe secția fotbal, cât și pe secția volei. Jucătorii nefiind plătiți de mai multe luni. (O să revenim cu un articol special).

În alta ordine de idei, băieții conduși de Andrei Pintilie se regăsesc în criticile suporterilor și a pasionaților de fotbal care, însă, nu cunosc substratul acestor băieți care își rup timp și pierd bani pentru acest club, CSM Câmpia Turzii, club care a ajuns la cel mai jos nivel posibil, pe toate planurile sportive.

Dorin Lojigan a spus de nenumărate ori că așteaptă ca președintele CSM să aducă documentele pentru că banii sunt pregătiți. Ei bine, vom vedea dacă până la finele anului 2019, se va rezolva ceva din acest punct de vedere.

ACS Florești-CSM Câmpia Turzii, repriza 2

Publicată de Ziarul 21 pe Sâmbătă, 30 noiembrie 2019

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS