Fotbal

Foto. CSM Câmpia Turzii – Progresul Călărași 4-0

CSM Câmpia Turzii – Progresul Călărași 4-0 (2-0)

CSM Câmpia Turzii sub comanda fraților Pintilie a întâlnit într-un meci amical pe Progresul Călărași, sâmbătă, 10 august pe stadionul Mihai Adam din Câmpia Turzii.

Pe o vreme foarte călduroasă, CSM-ul din Câmpia Turzii a oferit un spectacol fotbalistic, dictând ritmul meciului din primul până în ultimul minut, spectactorii prezenți la meci au remarcat condiția fizică bună a băieților conduși de Andrei Pintilie.

CSM Câmpia Turzii a început meciul în formula:

Rusu – Nicola, Tot, Sur, Moldovan,  Bitulean, Oltean, Dan Stefan, Nemes, Ceclan, Andrei Pintilie, iar pe parcursul partidei au mai intrat: Pozmoșan, Alex, Ludușan, Oroian și Duma.
Marcatorii partidei au fost Ceclan, Nemeș, și Dănuț Ștefan cu 2 goluri.
Meciul a început cu dominarea CSM-ului deși Progresul Călărași s-a arătat o echipă curajoasă, însă așezarea mai bună în teren a CSM-ului și-a spus cuvântul iar după o acțiune în partea stângă a terenului și o centrare perfectă, Nemeș reia din  voleu și deschide scorul.
Un meci perfect la mijlocul terenului făcut de CSM, care după o acțiune  tot pe partea stânga și un un/doi Paul Ceclan cu Andrei Pintilie, Ceclan este găsit liber și marchează din 10 metri pentru 2-0 stabilind scorul la pauză.
În repriza a doua, Progresul Călărași este depășită clar la condiția fizică, iar după mai multe pase reușite de jucătorii din Câmpia Turzii  Dănuț Ștefan marchează  dintr-o scăriță superbă pentru 3-0.
Tot căpitanul CSM-ului, Dănuț Ștefan reușeste să ducă scorul la 4-0 stabilind închizând astfel tabela de marcaj.
Pentru CSM urmează meciul cu CS Florești care se va disputa sâmbătă, 17 august, începând cu ora 13.00
https://www.facebook.com/119837518055440/posts/2442076255831543/

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS