Fotbal

Sticla Arieșul Turda – Unirea Dej 1-1 (foto)

Sticla Arieșul Turda a întâlnit pe teren propriu pe Unirea Dej, vineri, 15 noimebrie într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a de fotbal a ligii 3 seria 5.

Cu un moral bun după victoria din deplasare cu CFR 2, turdenii au început bine partida iar în minutul 8  au prima ocazie notabilă la poartă când Andrei Cobârzan trimite spre poartă dar Farcaș reține.

În minutul 12, corner pentru Arieșul mingea ajunge la Cordoș care reia cu capul în plasa laterală.

În minutul 15, fază frumoasă de atac a turdenilor când valentin Marcu centrează în careu pentru Florin Dan care trimite cu capul puțin pe lângă poartă.

La un minut diferență, Unirea Dej își trece în cont prima ocazie de atac notabilă când Onicaș trimite periculos în careu însă apărarea turdenilor respinge.

Unirea Dej rămâne în continuare periculoasă la poarta turdenilor, iar după o lovitură liberă mingea ajunge în careu de unde Pop reia violent peste poartă.

Unirea pune stăpânire pe joc iar după câteva ocazii irosite de dejeni, Sticla Arieșul Turda își arată colții în minutul 36 când Varodi prinde un șut periculos însă pe lângă poarta Unirii.

Scor pauză 0-0

Reveniți de la cabine, turdenii încep din nou mai bine meciul iar în minutul 55 Savu șutează din afara careului însă mingea trimisă de el trece pe lângă poartă.

După alte două ocazii clare, în minutul 70, vine cea mai interesantă fază a meciului atunci când turdeanul Marius Cobârzan a avut un duel pentru minge în afara careului oaspeţilor, cu un jucător al Dej-uluii, a căzut (în afara careului), arbitrul a lăsat jocul să continue, însă din tribune s-a auzit un fluier. Indus în eroare, fundaşul dejenilor, Radu Zaharia, a crezut că “centralul” a fost cel care a fluierat şi a luat mingea în mână.

Din păcate pentru jucătorul oaspeţilor, arbitrul Robert Ciorbea a „suflat” doar după ce Zaharia a pus mâna pe minge şi, cum fundaşul Unirii era în careu, s-a acordat lovitură de la 11 metri.

Florin Dan a transformat penalty-ul, iar Sticla Arieșul Turda trece în avantaj 1-0.

Cu 6 minute înainte de final, același Florin Dan șutează periculos însî mingea este respinsă în corner.

Unirea Dej, rămași în 10 jucători după eliminarea lui Onicaş, au reuşit să egaleze  în minutul 87 prin Florin Blaj.

S-a terminat 1-1 iar pentru Sticla Arieșul Turda urmează meciul tot de pe teren propriu contra celor de la ACS Fotbal Comuna Recea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS