Fotbal

Video. Flaviu-Adrian Chişu: „Formăm un grup, suntem uniţi şi sperăm să terminăm acolo sus”

Flaviu-Adrian Chişu, unul dintre cei mai buni jucători de la CSM Câmpia Turzii, consideră că la Câmpia Turzii se poate vorbi de un grup unit, dornic să ducă echipa cât mai sus. Jucătorul îşi doreşte ca echipa să ajungă în ligile superioare:

„A fost un meci destul de greu în compania unei echipe care joacă de foarte mult timp împreună. Au un grup unit, un grup numeros, pe calea asta îi felicit pe fraţii Pintilie pentru munca pe care o depun la Unirea Triteni. Se vede că joacă de foarte mult timp împreună, au format un grup unit şi eu cred că vor scoate rezultate bune. Au început puţin mai greu acest campionat, din păcate pentru ei, după ce sezonul trecut a fost unul bun. Anul acesta nu se prea regăsesc, sper să-şi revină şi să termine acolo sus pentru că au demonstrat că au valoare.

Contează foarte mult că noi formăm un grup, că suntem uniţi şi sperăm să terminăm acolo sus. Cât de sus o să putem, o să vedem. Cum ne duce jocul! Sunt problemele care apar la acest nivel, sunt etape intermediare, nu ne putem aduna, dar sperăm ca echipa din Câmpia Turzii să ajungă acolo unde îi este locul, în ligile superioare. Că va fi cu noi, că vor veni alţii, noi sperăm să lăsăm ceva în urmă, dar să ştim că am făcut ceva bun pentru Câmpia Turzii.

Cum am spus şi la echipele pe unde am mai fost, sperăm ca după noi să vină cineva să ducă mai departe ceea ce muncim noi. E greu, fiindcă ne-am adunat înainte cu o săptămână să înceapă campionatul, au fost problemele care au fost, dar în linii mari începem să arătăm a echipă. Punct cu punct adunăm, facem o zestre şi sperăm ca la finalul campionatului când tragem linie să fim în partea superioară. Anul viitor depinde de conducere, depinde de administraţia locală. Vom vedea dacă avem susţinere, dacă vor veni jucători şi să sperăm că vom juca un baraj la Câmpia Turzii, peste un an, doi, trei. Vom vedea!”, a declarat jucătorul.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.