<
Handbal

Potaissa Turda – Dinamo Bucureşti 26-29

Potaissa Turda a pierdut duminică, 4 octombrie, scor 26-29, în fața celor de la Dinamo București, într-o partidă ce s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe și care a contat pentru etapa a IV-a din Liga Zimbrilor.
După o delasare grea în Franţa, oboseala şi-a spus cuvântul în meciul cu Dinamo Bucureşti. Cu un început bun de meci pentru bucureşteni, Potaissa a revenit iar în minutul 10 au reuşit să egaleze la 6.
Dinamoviştii parcă mai proaspeţi au reuşit să se desprindă din nou pe tabela de marcaj iar finalul primei reprize tabela a arătat 13-14.

Repriza secundă parcă a fost identică, dinamoviştii au condus până în minutul 36 când Potaissa a egalat. Cu un portar în zile mari, Dinamo a reuşit să se impună scor 29-26, iar pentru turdeni urmează meciul de luni contra celor de la CSU Suceava.
Potaissa Turda: Pavel (6 goluri), Thalmaier (4), Ghiță (4), Talas (3), Pop (3), Pințoiu (2), Rohozneanu (1), Lazăr (1), Szoke (1), Iancu (1)
Antrenor: Horaţiu Gal
Sursa foto: ActionFoto

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS