Handbal

Victorie pentru Potaissa Turda în primul meci din play-off

Potaissa Turda-Steaua Bucureşti 36-30 (18-15)
Sâmbătă, 6 aprilie, în primul meci din play-off, Potaissa Turda a întâlnit, în Sala Sporturilor „Gheorghe Bariţiu”, Steaua Bucureşti.
Într-o atmosferă electrizantă, cele două formaţii au mers umăr la umăr în prima parte a întâlnirii care s-a dovedit a fi una echilibrată.
Până în minutul 7, Milosevic a fost singurul marcator al bucureştenilor, acesta reuşind să înscrie nu mai puţin de cinci goluri. Două minute mai târziu, Georgescu a punctat pentru 5-6, dar replica turdenilor nu a întârziat să apară aşa că minute bune cele două formaţii au mers umăr la umăr.
De remarcat şi evoluţia portarilor Babasafari şi Irimuş care au intervenit în momentele cheie şi au contribuit la menţinerea echilibrului pe tabelă.
Minutul 27 a adus un avans de două goluri pentru formaţia gazdă, după ce Ghiţă a punctat de două ori consecutiv, scor 16-14. Până la pauză turdenii au reuşit să majoreze diferenţa, scor 18-15, după ce Iancu a luat prin surprindere defensiva stelistă reuşind, în ultimele secunde, un gol frumos.
Dacă prima parte a fost una echilibrată, cea de-a doua a marcat dominaţia „legiunii” turdene care avea în minutul 38 un avans de cinci goluri, scor 24-19.
Beneficiind şi de intervenţiile salvatoare ale portarului Răzvan Szopka, turdenii au reuşit să menţină o diferenţă de patru goluri, scor 27-23 (min.48) şi au profitat de numeroasele erori neforţate ale echipei vizitatoare care a devenit „victima” propriilor erori.
Încurajaţi frenetic de suporteri, turdenii n-au avut emoţii pe final de meci şi în minutul 58 aveau un avans de şase goluri, scor 34-28, un avans pe care l-au menţinut până la final, scor 36-30.
Potaissa Turda a bifat o victorie frumoasă şi se pregăteşte pentru întâlnirea cu Dinamo Bucureşti care va avea loc joi, 18 aprilie, în Sala Dinamo din Capitală.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS