Interviu

Video. Antrenorul Horaţiu Gal, după victoria Potaissei în primul meci din play-off: „Alături de acest public minunat am reuşit să aducem cele trei puncte” Potaissa Turda-Steaua Bucureşti 36-30 (18-15)

„A fost o presiune mare pe ambele echipe, mai ales pe noi fiindcă în ultimul meci, de acasă, am pierdut, aproape am fost fără replică, însă pot să spun că-mi felicit jucătorii care se pare că au ieşit din pasa proastă. Aşteptam de mult şi eliminând greşelile neforţate am reuşit să facem un joc bun, un joc spectaculos şi alături de acest public minunat am reuşit să aducem cele trei puncte pe care ni le doream foarte mult, care ne vor ajuta şi care sunt foarte importante pentru lupta în play-off. Există tensiune multă, există foarte multă presiune din afară, este normal la un moment dat să mai cedezi, dar eu zic că după meci totul este ok şi normal.
Urmează 10 zile de pauză, pentru că este meciul echipei naţionale, dar problema noastră cea mai mare este că am rămas din nou fără Savic, a recidivat la umăr şi ieri, la antrenamentul oficial, Ionuţ Rotaru a făcut întindere musculară şi va sta peste o lună de zile”, a precizat antrenorul Horaţiu Gal.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS