Social

Video. Mesagerii Moşului! Handbaliştii de la Potaissa Turda, alături de copiii aflaţi la Adăpostul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii, Turda

Joi, 6 decembrie, într-o zi cu adevărat specială, în care Moş Nicolae s-a grăbit să ajungă la toţi copiii, handbaliştii de la Potaissa Turda şi staff-ul tehnic s-au gândit să-i dea o mâna de ajutor Moşului şi au împărţit cadouri copiilor aflaţi la Adăpostul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii, Turda.
Primiţi cu aplauze şi colinde, handbaliştii turdeni au fost mesagerii Moşului şi pe lângă cadouri au reuşit să le aducă copiilor multă bucurie.
„Am avut bucuria să petrecem clipe minunate alături de nişte copii extraordinari aici, la Turda, şi cred că bucuria lor este cel mai frumos cadou pe care ni l-am putut face de Moş Nicolae. Sunt nişte copii inimoşi, copii ai comunităţii pe care o reprezentăm şi de care suntem foarte mândri. Ne-au aşteptat cu nişte colinde minunate, au scandat şi numele echipei şi băieţii au fost emoţionaţi în cel mai plăcut sens. Victoria de ieri, alături de toţi turdenii, le-o dedicăm şi acestor copii şi sperăm ca sâmbătă să putem aduce zâmbete pe feţele lor. Am cules multă bucurie din ochii lor, a fost o atmosferă frumoasă, ne-au primit cu bunătate şi ne-au supramotivat pentru o nouă victorie. Bucuria lor a fost cea mai mare răsplată. Astfel de momente fac bine tuturor”, a precizat preşedintele turdenilor, Flaviu Sâsâeac.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS