<
Utile

Restaurantul Potaissa din Turda lansează platourile festive pentru Crăciun și Revelion

Cu sărbătorile de iarnă tot mai aproape, Restaurantul Potaissa din Turda anunță o ofertă generoasă de platouri festive și preparate tradiționale, pregătite „ca la mama acasă”, ideale pentru mesele de Crăciun și Revelion. Meniurile sunt realizate cu grijă, folosind ingrediente proaspete și combinații culinare potrivite pentru toate gusturile – de la preparate tradiționale, la opțiuni vegane și deserturi rafinate.

Platouri de sărbătoare pentru toate preferințele

Restaurantul propune cinci tipuri de platouri festive:

Platou Festinul Moșului (1,8 kg – 295 lei)
Un adevărat răsfăț culinar: gujoane de curcan, chifteluțe de porc cu susan, mini șnițele de pui, doboș aperitiv, foitaj cu cabanos, biluțe de brânză învelite în bacon, mini cordon bleu, cașcaval, ruladă cu spanac și somon, legume și salată iceberg.

Platou Tradiții și Delicii (1,3 kg – 150 lei)
Slăninuță, tobă, cârnați afumați, caltaboș, jumări, telemea, brânză de burduf și murături – o selecție perfectă pentru iubitorii bucătăriei românești.

Platou Tolbă cu Savoare (700 g – 115 lei)
Un platou rafinat cu brânzeturi: parmezan, Brie, gorgonzola, mozzarella, cașcaval, acompaniate de fructe, nuci și merișoare.

Platou Simfonie-n Farfurie (1 kg – 125 lei)
O opțiune vegană completă, cu chifteluțe și șnițele vegane, ciuperci, frigărui cu tofu, vinete și biluțe de dovlecel.

Platou Delicii de Iarnă (1 kg – 115 lei)
Deserturi variate: Figaro, mini tarte cu fructe, Raffaello, prăjitura „albinuță” și tăvălită.

Secțiunea “Capricii și delicii” – preparate la gramaj

Pe lângă platouri, clienții pot comanda și preparate tradiționale la porție sau kilogram, precum: salată de icre, salată de vinete, salată de boeuf, sarmale fierte sau nefierte, rulade cu spanac și somon, ruladă de cașcaval cu merișoare, ruladă de porc, mini șnițele, chifteluțe, mini cordon bleu sau doboș aperitiv.

Comenzi până pe 23 și 30 decembrie

Restaurantul Potaissa primește comenzi pentru masa de Crăciun până pe 23 decembrie, ora 12:00, iar pentru masa de Revelion până pe 30 decembrie, ora 12:00.

📞 Comenzi telefonice: 0741 278 089

Restaurantul îi invită pe turdeni să se bucure de arome autentice și preparate festive, pregătite cu pasiune pentru a aduce savoarea sărbătorilor la fiecare masă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

To Top