campanie campanie
Actualitate

𝐒𝐄𝐂Ț𝐈𝐀 𝐏𝐄𝐃𝐈𝐀𝐓𝐑𝐈𝐄 𝐀 𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐀𝐋 „𝐂𝐎𝐑𝐍𝐄𝐋 𝐈𝐆𝐍𝐀” DIN CÂMPIA TURZII, 𝐀 𝐅𝐎𝐒𝐓 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐈𝐙𝐀𝐓Ă! (Video)  

„Unul dintre obiectivele majore pe care mi le-am propus în acest mandat a fost să aduc o transformare reală a mediului sanitar, atât în ceea ce privește spitalul, cât și policlinica municipală.

Proiectul a fost unul amplu și a presupus atât un management corect care să aduca un suflu nou și o schimbare de mentalitate și atitudine, cât și investiții semnificative în dotări și reabilitări.

În ceea ce privește policlinica, în colaborare cu medicii care dețin în proprietate cabinetele medicale, am investit in reparații și amenajări, după cum urmează: înlocuirea ușilor de acces în unitate și a ferestrelor cu tâmplărie termopan, renovarea coridoarelor și înlocuirea mobilierului în zonele de așteptare pentru pacienți, reparații la acoperiș, igienizări și reparații interioare, urmând reparații majore la scarile interioare și exterioare ale instituției.

În ceea ce privește spitalul municipal, planul investițiilor a pornit de la achiziția de aparatură medicală de ultimă generație, dotări importante în activitatea curentă și modernizarea majorității secțiilor instituției sanitare.

Am finalizat în aceste zile lucrările la secția pediatrie și le-am orientat în așa fel încât, copiii internați și în egala măsură, părinții, să se simtă în siguranță, într-un spațiu modern, curat și sigur, pe măsura actului medical de înaltă calitate de care beneficiază aici.

Pasul următor este reprezentat de finalizarea achiziției computerului tomograf și punerea lui în funcțiune, iar în ceea ce privește secția chirurgie, singura rămasă nereabitată, dărâmarea întregului corp de clădire, reconstuirea lui pe fonduri europene și dotarea la standarele cele mai înalte de calitate.” este declarația primarului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS