<
Actualitate

𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 „𝐆𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚” 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐚 𝐜âș𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐀𝐓𝐒 𝐂𝐥𝐮𝐬𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑  

În perioada 6-7 mai, la Cluj Napoca s-a desfășurat competiția Cupa ATS (All time sports) Clusa Cluj-Napoca 2023 la minifotbal. Loturi reprezentative din Cluj-Napoca au luptat cu înverșunare pentru fiecare gol, iar la final, indiferent de poziția în clasament a echipei lor, s-au bucurat de momentul final când și-au dat mâna și au planificat o viitoare competiție.

Lucrul în echipă, disciplina și devotamentul, caracteristic militarilor ce compun echipa de minifotbal ,,Gemina Cluj”, s-a reflectat și pe teren câștigând astfel marele trofeu. Câștigătoarea trofeului a dat și cel mai bun portar al turneului, Alin Adelean.

Echipa a fost premiată de către domnul Ioan Onicaș, Președintele Federației de Minifotbal din România, alături de organizatorul local, domnul Cosmin Pop.

***

Echipa de minifotbal ,,Gemina Cluj” este formată din militari ai unităților din județul Cluj, care poartă în suflet dragostea de țară, dar și pasiunea pentru minifotbal.

Felicitări „Gemina ” Cluj !

✍️📸 #Divizia4Infanterie

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS