<
Actualitate

„𝐓𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐧ță „𝐳𝐞𝐫𝐨” 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐬𝐢𝐦ț𝐢𝐫𝐞 ș𝐢 𝐢𝐠𝐧𝐨𝐫𝐚𝐧ță!”

„În ciuda faptului că, încă din luna iunie, am desființat rampele clandestine de deșeuri, există persoane care își bat joc de lege, administrație și cetățeni.
Un caz concret este cel al persoanei din imaginile video care, ieri, în jurul orei 16:20, a depozitat gunoaie, provenind de la o asociație din Comuna VIIȘOARA, într-o rampă proaspăt desființată de pe strada Republicii.
Demonstrând o ignoranță totală și o sfidare evidentă la adresa cetățenilor, persoana identificată de Poliția Locală a aruncat gunoaiele la întâmplare.


𝐕ă 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐢𝐦: 𝐏𝐑𝐈𝐌Ă𝐑𝐈𝐀 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐂Â𝐌𝐏𝐈𝐀 𝐓𝐔𝐑𝐙𝐈𝐈 𝐀 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐀𝐓 𝐂𝐀𝐌𝐄𝐑𝐄 𝐃𝐄 𝐒𝐔𝐏𝐑𝐀𝐕𝐄𝐆𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐋𝐀 𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 𝐑𝐀𝐌𝐏𝐄𝐋𝐄 𝐃𝐄𝐒𝐅𝐈𝐈𝐍Ț𝐀𝐓𝐄 Ș𝐈 𝐌𝐎𝐍𝐈𝐓𝐎𝐑𝐈𝐙𝐄𝐀𝐙Ă 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓 𝐙𝐎𝐍𝐄𝐋𝐄 𝐂𝐔 𝐏𝐎𝐓𝐄𝐍Ț𝐈𝐀𝐋 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐈𝐍𝐎𝐆𝐄𝐍
Din nefericire pentru el, cetățeanul ignorant și care a demonstrat o clară lipsă de bun simț, a fost identificat și a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei!
De asemenea, a fost obligat să adune toate gunoaiele de pe domeniul public.
Pentru cei care se gândesc că e o idee bună să-și bată joc de oraș, vă spun direct: LEGEA SE RESPECTĂ! Lăsați nesimțirea și lipsa de educație la o parte, conformați-vă regulilor și
𝐑𝐄𝐒𝐏𝐄𝐂𝐓𝐀Ț𝐈-𝐕Ă 𝐕𝐄𝐂𝐈𝐍𝐈𝐈 Ș𝐈 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐄𝐓ĂȚ𝐄𝐍𝐈!
Nu mai acceptăm scuze! Nu mai acceptăm explicații puerile!
Primarul municipiului Câmpia Turzii – Dorin Lojigan.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS