Actualitate

12.000 de puieţi plantaţi pe Valea Drăganului

După ani de zile în care Music Outdoor Experience (MOX) s-a organizat la Valea Drăganului, festival în cadrul căruia participanții se bucură de natură, organizatorii au decis ca în acest an să dea ceva înapoi naturii.
MOX este un festival de muzică în aer liber care de câțiva ani încoace se organizează în mijlocul naturii, la Valea Drăganului. În fiecare an mii de tineri din întreaga țară merg și se bucură de aer curat, de muzică bună și de peisaje care îți taie respirația.
Anul acesta, organizatorii au plantat 12.000 de puieți pentru a reîmpăduri zona.
Ideea a venit înainte de ediția de anul trecut, când membrii echipei pregăteau zona pentru festival, așezați în jurul unui foc de tabără. Văzând că furtuna care a avut loc în septembrie 2017 a doborât sute de copaci pe Valea Drăganului, au decis că este momentul să facă o campanie de reîmpădurire.
La acțiune au participat aproximativ 600 de persoane, printre care membrii MOX, pompieri, membrii Beard Brothers dar şi voluntari.
„Împreună am reușit să facem ceva minunat astăzi. Chiar dacă a fost ceață și abia ne-am văzut unii pe ceilalți, am fost mulți, înspre 600, iar vremea a ținut cu noi. 30.000 m2 acoperiți, aproximativ 12.000 de puieți de molid plantați, felicitări!”, au transmis organizatorii.
Music Outdoor Experience sau MOX este primul eveniment cu obiectiv turistic din România care îmbină o excursie de relaxare cu cortul la munte cu un festival de muzică și care odată la 3-4 ani își schimbă locația pentru a promova diferite zone montane din județul Cluj.
În ultimii trei ani, festivalul a avut loc la Valea Drăganului, o zonă montană, înconjurată de verdeață, unde relaxarea este la ordinea zilei.
Anul acesta, MOX se desfășoară tot la Valea Drăganului, chiar la Coada Lacului, în perioada 11-14 iulie.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS