Actualitate

29 sept 2019 este ziua ” Împreună pentru Ramona Deac”

Data de 29 septembrie cu siguranță o să fie o zi care va marca municipalitatea ghirișană. Se pregătesc o serie de evenimente sportive și gastronomice dedicate strângerii de fonduri pentru Ramona Deac, o tânără din Câmpia Turzii care are nevoie de o intervenție chirurgicală la ureche pentru a-și putea recupera auzul, pierdut în urma unei meningite severe, la vârsta de 10 ani.

Campionat de fotbal, campionat de tenis de câmp pentru copii, cros, mâncare gătită de Chefi cunoscuți și program artistic de muzică populară și muzică ușoară. Revin cu detalii despre locație și program.

Ramona Deac este o mămică de 30 de ani Câmpia Turzii care încă de la vârsta de 10 ani, în urma unei forme grave de meningită, a rămas fără AUZ. Are un bebe de 1 anișor și un pic… își dorește doar să îl audă cum îi spune MAMA și cum gungurește. Costul intervenției chirurgicale este de 35000 euro pentru o ureche și se poate efectua la o clinică privată din Austria.

Așadar, apelez din nou la voi, oamenii faini din Câmpia Turzii, la oamenii de afaceri din Câmpia Turzii, să punem fiecare leu cu leu, și să o ajutăm pe Ramona Deac să își audă copilașul. Revin cu detalii în cursul săptămânii viitoare!

Fiecare share contează pentru promovarea evenimentului! Vă mulțumesc anticipat!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS