Actualitate

31 de medalii câștigate de Clubul Sportiv Delfinii Turda

Ediția a VI-a a Cupei Salina Turda de înot, desfășurat la Bazinul de Înot din Turda, a adus în peste 234 de participanți de la 17 cluburi din țară. Orașe ca București, Iași, Cluj Napoca, Bistrița, Târgu Mureș, Satu Mare, Alba Iulia și Turda, au avut reprezentanți care au făcut o figură foarte bună.

Clubul Sportiv Delfinii Turda a obținut 31 de medalii, după cum urmează: 9 medalii de aur, 11 medalii de argint și 11 medalii de bronz. Cei medaliați sunt: Scutelnicu Toni (aur și bronz); Metea Serban (aur, 3 argint si bronz); Fetita-Ripea Maria (2aur, 2 argint, 2 bronz) și cel mai bun sportiv al categoriei 2008 fete; Onet Radu (4 aur, 3 argint) si cel mai bun sportiv al categoriei 2008 baieți; Covaciu Bogdana (aur, 2 argint); Deac Rares (4 bronz); Ionescu Adriana (bronz), Todea Alex (argint si 2 bronz), au avut o evoluție foarte bună cei mai mulți clasându-se în primele 6 poziții ale categoriei: Madalina Mera, Serban Iurean, Florin Ples, Erika Torok, Darius Luca, David Miko, Florin Moga, Maria Andrus, Andreea Petric, Alexandru Moga, Cristiana Bucur, Ana Onaca, Ainoa Dragan, Andreea Marc, Alexia Moldovan, Sonia David și Ștefania Bucur.

Conform declarațiilor organizatorilor, acesta ediție a fost cea mai grea dintre toate cele desfășurate până acum.

„A fost cel mai greu concurs din toate cele 6 ediții și fiecare loc obținut de copii noștri în acest concurs a avut punctaj FINA, iar totalul acestor puncte a clasat clubul nostru pe locul 4 din cele 17 participante, în proba de ștafetă 2007, și mai mici ștafeta noastră a ocupat Locul 2, iar în proba de ștafetă open Locul 4. Sunt foarte mândru de evoluția tuturor, începand cu cea mai mică, mămăruta Mădă, pâna la cel care îi mai inalt ca mine, Alex, și consider că astăzi am primit de la ei, în avans, cadoul de ziua mea. Cel mai frumos cadou, primit azi, în proba de 400 m liber a sunat cam așa: Bogdana – Locul 1, Serban – Locul 1, Maria – Locul 1, Radu – Locul 1, Alex – Locul 2 si Rares – Locul 3. Vă mulțumesc copii minunați, voi îmi dați forța, liniștea și bucuria de care am nevoie să putem munci împreună pentru ca voi să fiți pe podium!” A fost mesajul lansat de antrenorul Clubul Sportiv Delfinii Turda, Gabriel Petric.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS