Actualitate

Ion Surdu este câștigătorul Exatlon 2019. Mesajul ghirișanului Mihai Berar pentru „Războinici”

Duminică a avut loc marea finală Exatlon. Probabil cum era de așteptat, marele câștigător al concursului este Ion Surdu, luptător MMA și în timpul liber, barman. Pentru secțiunea fete, marea câștigătoare a fost Andreea Arsine.

Ion Surdu este de departe cel mai bine pregătit concurent pe care Kanal D, prin emisiunea Exatlon, l-a avut vreodată. În toata istoria Exatlon nu s-a mai găsit situația în care un concurent să fie votat „player of the week” de când a început concursul – până la final.

Se prevede un mare viitor pentru Ion, acest luptător MMA. Basarabeanul Ion Surdu a venit în Cluj Napoca încă de la vârsta de 16 ani, a terminat liceul cu profil sportiv, a început MMA, iar la trei ani după ce s-a apucat de acest sport de contact, a ajuns campion național unde, până acum, nu a pierdut niciodată și practic, nu are rival.
În paralel, Ion Surdu este barman la Gentleman Bar Solution, unul dintre cele mai căutate servicii de Cocktail Bar pentru evenimente din județ.

Mesajul lui Mihai Berar dedicat echipei din care a făcut parte, Războinicii.
Mihai Berar: „Felicitări pentru tot ceea ce ați realizat în acest concurs @gabined @nicoleta_lunca!!! Îmi pare rău pentru faptul că n-am putut fi fizic alături de restul echipei pentru a vă susține, dar eu împreună cu Bruno v-am susținut de la distanță! Felicitări și câștigătorilor @exatlonromania sez. 3, ați reușit prin muncă și ambiție să ajungeți campioni! Nu în ultimul rând, vreau să felicit întreaga echipă a RĂZBOINICILOR pentru calitatea morală și spiritul colectiv, dovedite pe parcursul acestei experiențe unice! BRAVO!!! Hai RĂZBOINICII!!! Luptăm și Câștigăm!!!💙💙💙💪🔝🔝🔝”

Câmpia Turzii a avut reprezentant de seamă.

Sezonul acesta, Câmpia Turzii a avut reprezentant de seamă, în persoana lui Mihai Berar, angajat MAI, care s-a oprit în acest concurs la data de 5 mai. Mihai era printre favoriți la câștigarea acestui concurs, însă întâmplarea a făcut să iasă din această întrecere. Oricum el a lăsat un mesaj pentru susținători: ” Indiferent de greutățile pe care le aveți, indiferent de greutățile pe care le-ați avut, încercați să vă fixați niste obiective frumoase, niste obiective mărețe, țintiți sus și sacrificați-vă pentru acest obiectiv. Munciți mult pentru că așa cu siguranță veți reuși în viață. Fiți mai patrioți și iubiți-vă țara”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS