Actualitate

487 de oameni izolați la domiciliu, asimptomatici și șase locații pentru carantină în județul Cluj

La Aeroportul Internațional Avram Iancu se aplică toate măsurile comunicate, iar instituțiile implicate în gestionarea situației sunt în permanentă legătură cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru informări în timp real și corecte, a informat Prefectura Cluj.

Au fost identificate în județ șase locații pentru carantină, cu 197 de locuri, care îndeplinesc cerințele igienico-sanitare, putând fi utilizate în cazul în care situația o va impune.
Totalul persoanelor evaluate medical la sosirea pe aeroport este de 751 de persone, din care 487 sunt în județul Cluj, izolați voluntar la domiciliu. Toți sunt asimptomatici.


Kiturile pentru determinarea coronavirusului vor ajunge mâine în județul Cluj
În cadrul dispeceratului 112, există un medic specialist care să ofere consiliere celor care apelează, pentru a nu aglomera inutil activitatea spitalelor
În acest moment nu este nicio persoană care să fie confirmată cu infectarea cu noul coronavirus în județul Cluj.

„Pentru informații utile și corecte este important ca toți cetățenii să consulte permanent sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne și Departamentului pentru Situații de Urgență”, a transmis prefectul Mircea Abrudean.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS