<
Actualitate

7 din 7! Urzică junior a câștigat TOT la naționale!

Alex Urzică a dominat Campionatul Național al celor mai mici gimnaști! Sportivul a ocupat primul loc al podiumului la individual compus și a câștigat cele 6 finale pe aparate.

Pentru o săptămână, Bacăul a devenit capitala gimnasticii românești. 3 Campionate Naționale de Juniori, la gimnastică masculină, gimnastică pentru toți și gimnastică feminină au loc în orașul din Moldova. Băieții au fost cei care au deschis regalul de gimnastică artistică. Alex Urzică, (CSS Dinamo), băiatul de 12 ani al fostului campion olimpic la cal cu mânere, Marius Urzică, a plecat de la Bacău cu toate medaliile de aur, la categoria celor mai mici gimnaști!

În total, 7 la număr. Puștiul a ocupat locul întâi al podiumului atât la Individual compus, cât și în cele 6 finale pe aparate.

Andrei Titi și Nicholas Țarcă, cei mai buni la Juniori II și I

La Juniori II, Andrei Titi (CSM Reșița) a câștigat proba de Individual compus, iar la Juniori I, Nicholas Țarcă, (CSA Steaua) sportivul care locuiește în America și vine să concureze în România, a plecat acasă cu aurul la aceeași probă.

La fel ca și tânărul Alex Urzică, Andrei Titi și Nicholas Țarcă au dominat și finalele pe aparate la categoria lor de vârstă. Astfel, Titi a câștigat 4 medalii de aur, la sol, sărituri, paralele și bară și una de argint la cal cu mânere, în timp ce Nicholas a câștigat 5 medalii de aur la sol, cal cu mânere, sărituri, paralele și bară și argint la inele.

Între 26 și 27 noiembrie va fi rândul junioarelor să își aleagă campioanele în etapa Finală a Campionatului Național de gimnastică artistică.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS