<
Actualitate

Mese de Șah, amplasate în Parcul Central Turda

22.06.2022 – Turda – Parcul Central – Amplasare mese pentru practicarea sportului minții – șahul, activitate desfășurată în cadrul proiectului ,,Adoptă un spațiu verde” derulat de CAA în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda.

➡️Începând cu anul 2017, Compania de Apă Arieș a ,,adoptat’’ Parcul Central pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai frumos, acesta fiind dotat de către CAA cu mobilier urban, un număr de 45 de băncuțe și pubele noi, loc de joacă pentru copii, aparate de fitness pentru exterior și aparate de gimnastică medicală, un spațiu special amenajat pentru practicarea tenisului de masă, cișmele de apă potabilă, instalații de răcorire cu vapori pe perioada verii și au fost reabilitate fantânile arteziene.

De asemenea, în fiecare an, în parc se desfășoară acțiuni periodice de curațenie/igienizare la care participă voluntari, angajați ai companiei, care desfășoară diferite activități, de la colectarea resturilor vegetale și deșeurilor, măturarea aleilor și spațiilor de joacă pentru copii până la văruirea arborilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS