Actualitate

A ajuns mașinăria automată de spălat covoare la spălătoria TDV din Câmpia Turzii

În condițiile în care calitatea serviciilor trebuie să fie la cele mai înalte standarde și clienții trebuie să fie mulțumiți de servicii, tânărul antreprenor, Turcu Dan, a făcut o investiție mare pentru eficientizarea activității de spălare a covoarelor.

„Trebuie să ne diferențiem prin calitate! În afara faptului că preluăm covoarele de la clienți, le spălăm profesional cu soluțiile cele mai bune de pe piață, le uscăm și facem livrarea înapoi clienților, trebuie să avem și aparatură performantă. Drept urmare am făcut această investiție în această mașinarie automată de spălat covoare. Suntem foarte entuziasmați de noua achiziție și sperăm să o folosim la capacitate maximă” a declarat Turcu Dan pentru Ziarul 21, lansând totodată și un mesaj tehnic.

„V-ați săturat să duceți covoarele la spălat și să nu iasă toate petele in totalitate ? Citește mai jos !

Noi suntem soluția ! Deoarece suntem pe piață de doar 2 ani ne-am gândit ca următoarea investiție să fie o mașinărie automată de spălat covoare care garantează de 10 ori calitatea spălării covorului și de 10 ori rapiditatea spălării acestuia !

Cum se procedează ? Simplu, la doar un apel distanță la nr. de tel. 0757 175 192 unde plasați comanda, un șofer de al nostru va veni in cel mai scurt timp posibil la Dvs. acasă pentru ridicarea covoarelor.

Ce se întâmplă cu ele pe urma? Ele vor fi băgate in mașinărie unde 8 perii rotative se vor ocupa de spălarea covoarelor Dvs. așadar nu va mai rămâne colț nespălate din neatenție sau pată pe care să nu se fi insistat.

Automat după ce covoarele sunt trecute prin mașinăria de spălat ele se bagă intr-o centrifugă unde se vor usca in proporție de 90% apoi băgate in spațiul destinat uscării ( uscător ) unde 2 aeroterme pe aer cald vor ventila in încăpere pana la uscarea acestora iar un aparat de dezumidificare va absorbi toată umezeala încât vom elimina in totalitate mirosul de apa.

Iar la final șoferul nostru vi le va transporta înapoi la Dvs. parfumate, spălate și revigorate ! Transportul fiind GRATUIT !!

DANDAN TUR comenzi telefonice 0757 175 192. Va mulțumim!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS