Actualitate

A avut loc preselecția pentru Clubul de Handbal Arieșul Turda

11 Mai zi importantă pentru viitoarea și singura echipă de handbal de fete din Turda.

Sala de Sport a Primăriei Mihai Viteazu a găzduit sâmbătă, 11 Mai, preselecția pentru cele două echipe de handbal de fete ce se vor forma la Turda. Începând cu ora 10, sala de sport a început să se umple de copii, părinți și susținători ai celor 78 de participante ce s-au înscris pentru ocuparea unui loc în echipele Clubului de Handbal Arieșul Turda. Entuziasmate și energice, fetele dar și susținătorii din public, au avut parte la începutul acestui eveniment de o deschidere muzicală, un minunat show al turdeanului Aner însoțit de dj. Jonnessey. Timp de minute bune, am dansat, am cântat, am aplaudat uitând de emoțiile preselecției ce urma să vină.

Atent supravegheate, cele 78 de participante au fost supuse unor probe de aptitudini fizice de către antrenorul echipei, Bogdan Brad.

Probe constând în:

1. Aruncarea mingii de handbal cu elan de 3 pași

2. Rostogolire inainte

3. Schimbări ușoare de direcție

4. Sărituri peste gărdulețe

5. Dribling printre jaloane urmată de aruncarea mingii de handbal la poartă.

În urma acestor probe, au fost selecționate 40 de fete alcătuind 2 echipe. O echipă cu 20 de fete cuprinse între vârsta de 8-10 ani iar cealaltă tot cu 20 de fete cu vârsta între 10-12 ani.

Restul participantelor nu vor fi neglijate, ele fiind luate în considerare chiar și după această preselecție în cazul în care se vor retrage sau vor renunța din fetele deja alese din diferite motive.

Întreg evenimentul a avut un real succes încheindu-se cu zâmbetul pe buze al tuturor participanților dar și al organizatorilor.

Membrii acestui club, prin Ioana Nistor, Bogdan Brad atât și fondatorul clubului, Attila Kiss, țin să mulțumească tuturor celor ce s-au implicat în realizarea acestei zile de preselecție, tuturor participanților și susținătorilor care au venit în număr atat de mare și au avut încredere în ei și promit să nu dezamăgească, pe viitor auzindu-ne doar cu vești bune.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.