Actualitate

A fost un sfârșit de săptămână magic pentru copiii noștri!

Este greu de descris în cuvinte câtă bucurie ne-au adus copiii la această sărbătoare. Zâmbetele și mirarea din ochii lor când și-au întâlnit personajele preferate, entuziasmul și ambiția cu care au participat la concursurile tematice și dăruirea cu care ne-au arătat pe scenă din talentul lor, sunt câteva dintre cele mai frumoase lucruri pe care le putem vedea ca oameni, părinți sau bunici!

Mulțumim tuturor pentru implicare, tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment. Felicit echipa de organizare pentru reușita acestor zile!

De asemenea, mulțumim în mod special Garnizoanei Turda, Bazei 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii pentru spectacolul extraordinar pe care ni l-au oferit cu elicoptrele și MIG-urile, Poliției Municipiului Turda, Detașamentului de Pompieri Turda, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Detașamentului de Jandarmi Turda, Poliției Locale Turda și Policlinicii Oprișani pentru permanență!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS