<
Actualitate

A început amenajarea centrului de vaccinare la Câmpia Turzii

La acest moment, pe întreg teritoriul României se desfășoară campania națională de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2, care produce boala COVID-19.

Marti, 12 ianuarie, la Câmpia Turzii a început amenajarea centrului de vaccinare care va fi amplasat în Piața Mureșului din cartierul Muncitoresc (Piața Mică).

Vaccinarea se va face etapizat, pentru a se asigura o eficiență optimă în livrarea și administrarea vaccinurilor, în mod prioritar.

 

Etapa I – lucrătorii din domeniul sănătății și social – sistem public și privat:

Etapa a II-a Populația cu grad ridicat de risc

Etapa a III-a (populația generală)

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii a declarat: Ne-ați surprins azi în momentul în care amenajăm centrul de vaccinare de la Câmpia Turzii. Centrul de vaccinare va deservi pe lângă populația din Câmpia Turzii și cetățenii din comunele învecinate: Luna, Viișoara, Ceanu Mare, Tritenii de Jos.

Suntem pregătiți în acest moment cu tot ceea ce înseamnă amenajarea acestui spațiu astfel încât joi să putem începe vaccinarea populației care este prevăzută în această etapă.

Rep.: Ce se întâmplă cu comercianții care își desfășurau activitatea în Piața Mureșului?

Dorin Lojigan: În Piața Mureșului existau patru comercianți cărora le-am oferit posibilitatea de a-și desfășura activitatea în hala din centrul orașului.

Rep.: Recomandați vaccinarea?

Dorin Lojigan: Recomand vaccinarea și mă voi vaccina!

Pentru mai multe informații legate de vaccinarea anti Covid-19 este recomandat să vă adresați medicului de familie de care aparțineți!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS