<
Actualitate

A obținut media generală 10 și a primit titlul de „Șef de promoție”  

Marius Bogdan Budian, din clasa a VIII-a B, a primit titlul de „Șef de promoție” fiind singurul din generația sa care a obținut media generala 10

Dorin Lojigan: Felicitări, Marius Bogdan Budian!

Am onorat, cu drag, invitația de a participa la banchetul de absolvire a gimnaziului, organizat de comitetul de părinți de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Municipiul Câmpia Turzii.

În cadrul evenimentului, elevul Marius Bogdan Budian, din clasa a VIII-a B, a primit titlul de „Șef de promoție” fiind singurul din generația sa care a obținut media generala 10, la finele celor 4 ani de gimnaziu.

Astfel de elevi, care își mențin standardele ridicate, studiază și muncesc, indiferent de situație, sunt exemple. Marius Bogdan Budian a reușit să aibă un parcurs școlar excelent, doar cu note de 10 și a demonstrat că dacă vrei, poți! Îl felicit atât pe elev, cât și pe părinții acestuia, pe cadrele didactice implicate în formarea lui și mă mândesc cu astfel de elevi în comunitatea de la Câmpia Turzii! Mult succes tuturor absolvenților de gimnaziu la testările naționale!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS